Anahtar kelimeleri kullanarak mesajları nasıl arayacağımı biliyorum, ancak aramaya birkaç kelime yazdığımda, tüm bu kelimeleri içeren ancak arka arkaya (belirli bir kelime öbeği biçiminde) mesajlar çıkıyor. Belirli bir ifadeyi içeren bir mesajı bulmak için hangi komutlar veya noktalama işaretleri vardır?
Örneğin, "merhaba, nasılsın." ifadesi.
Anahtar kelimeleri kullanarak mesajları nasıl arayacağımı biliyorum, ancak aramaya birkaç kelime yazdığımda, tüm bu kelimeleri içeren ancak arka arkaya (belirli bir kelime öbeği biçiminde) mesajlar çıkıyor. Belirli bir ifadeyi içeren bir mesajı bulmak için [url=viewtopic.php?t=2011]hangi[/url] komutlar veya noktalama işaretleri vardır? Örneğin, "merhaba, nasılsın." ifadesi.
Forumdaki kadın hesaplarının çoğunluğunun erkekler ve köylüler tarafından oluşturulduğu bir sır değil. Soru şu: Bununla hangi sorunları veya kompleksleri çözmek istiyorlar? En az üç seçenek...
Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta gerçek kadını ifade eden kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek...
Başlayacağım: Soru: Seks mi yapıyorsun? Cevap: Kızımı düzenli olarak sikiyorum. Soru: Grup seks yapıyor musunuz? Evet kızım, babam, annem, eniştem, eniştem ve torunum ve ben her dolunayda seks...