“İki vajinası olan bir kız, iki erkek arkadaşı olduğunu ve aynı zamanda farklı bölmeleri “kullandıkları” için aldatmadığını söyledi. 25 yaşındaki İngiliz bir kadının, iki vajinası ve iki rahmi bulunan nadir bir hastalığı var. Menstruasyon bile farklı zamanlarda gerçekleşir. Kızın ayrıca iki erkeği var ve ona göre onları aldatmaz, çünkü her biri sağlanan "mutluluk körfezi"ni kullanır İngiliz kadın "Birbirlerini bilmiyorlar" diyor. "Hiçbirine ikinci ortaktan bahsetmedim ve bilmeleri gerektiğini de düşünmüyorum. Her ikisinin de seks yaptıkları kendi mağaraları var." (c) (Facebook'tan) You need to register to see the link.< /a>
“İki vajinası olan bir kız, iki erkek arkadaşı olduğunu ve aynı zamanda farklı bölmeleri “kullandıkları” için aldatmadığını söyledi. 25 yaşındaki İngiliz bir kadının, iki vajinası ve iki rahmi bulunan nadir bir hastalığı var. Menstruasyon bile farklı zamanlarda gerçekleşir. Kızın ayrıca iki erkeği var ve ona göre onları aldatmaz, çünkü her biri sağlanan "mutluluk körfezi"ni kullanır İngiliz kadın "Birbirlerini bilmiyorlar" diyor. "Hiçbirine ikinci ortaktan bahsetmedim ve bilmeleri gerektiğini de düşünmüyorum. Her ikisinin de seks yaptıkları kendi mağaraları var." (c) (Facebook'tan) https://i.postimg.cc/bwPNRzkJ/FB-IMG-1711096692817.jpg< /a>
Merhaba sevgili hanımlar, söyleyin bana, işyerinde ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsunuz? Hangi koşullar altında? Bunu nerede yapıyorsunuz (ofis, tuvalet, malzeme odası)? Ve tabii ki kanıt olarak...