Sert boğaz oral seksseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sert boğaz oral seks

Post by Anonymous »

Bu oral seks kemerini uzun zaman önce satın aldım. Ben de buna tam olarak böyle diyorum ama bu şeyi test etme fırsatım olmadı. Son zamanlarda piliçlerle ilgili işler benim için yolunda gitmedi ve sık sık evde tek başıma emekli olmak zorunda kaldım. Ama bu hızla sıkıcı olmaya başladı ve sonunda seks için normal bir kız arkadaş buldum. Elbette özel bir ilişkiden söz edilemez ama ikimiz de seks yapmayı seviyoruz ve partnerimizin bundan keyif alması için ne yapılması gerektiğini biliyoruz.

Birkaç haftadır böyle bir ilişki içindeyken bu kemeri hatırladım. Bu, bir kızın yüzüne, ağzının üstüne konan bir şeydir. Ve ağzına, bu ağzını kapatmasını engelleyen bir halka takılır. Kemeri başınızın arkasına takarsınız ve piliç onu o kadar kolay çıkarmaz ve ağzı her zaman açık olacaktır, böylece onu doğrudan boğazından sikmede ve bir şeyi ısırmasından korkmamada bir sorun yaşanmaz. senin için kapalı. Kızlara ağız vermeyi gerçekten çok seviyorum, özellikle de bunu sert bir şekilde yapmayı. Kısacası, civcivleri boğazlarından sikmeyi seviyorum ki geğirsinler, inlesinler, boğulsunlar ve boğulsunlar. Sikini bir piliçin boğazına soktuğunda ve onun en derinlere, dar gırtlağa nasıl nüfuz ettiğini, nasıl açıldığını doğrudan hissettiğinde çok hoş bir duygu. Boğazının kıvrımını hissedebiliyorsun; çok havalı, kardeşim. Bunu kesinlikle kız arkadaşınızla deneyin. Bunu öneririm. Ancak bu sikişme yönteminin küçük bir dezavantajı var - bu, kelimenin tam anlamıyla bademciklerine kadar bu kadar küstahça ve derin bir penisin yerleştirilmesinden her arkadaşın hoşlanmaması gerçeğidir. Genç kızlar bu tür oral seks konusunda özellikle seçicidirler, bunlar otuzlu yaşların başında olan ve sonunu normal bir şekilde yutabilen ve hiçbir şey söyleyemeyen orospulardır, genç kızlar ise ısırabilir ve bu oldukça acı vericidir. Bu nedenle, farklı oyuncaklardan oluşan cephanemde artık penisim için derin penetrasyonu güvenli hale getiren bir kayış var.

Yeni arkadaşım, ona Masha diyeceğim, adının ne olduğu senin için önemli değil. Yani - Masha boşanmış normal bir kadın. Masha 29 yaşında, nispeten zayıf ve doğum yapmış biri için uzun saçlı ve küçük göğüslü muhteşem bir kız. Muhtemelen birinci veya ikinci boyut artık yok. Hiçbir zaman göğüs büyüklüğünün peşinde koşmadım; kadınların am ve boğazlarından daha çok etkilendim. Bazen popo tabii ki. Masha seks yapmayı seviyor ve ben de seksi seviyorum ve o da oral seks yapmayı seviyor. Ama benim sevdiğim şekilde değil. Uzun süre penisini emebilir, kafasını yalayabilir, taşaklarını okşayabilir ve bunun gibi şeyleri yapabilir. Evet, havalı ve hoş, ama onun boğazına derinlemesine nüfuz etmek isterim, ama onun oral seksinden doğrudan ağzına boşalmama rağmen o bir şekilde sikimi derinliklerine kadar yutacak ruh halinde değil. Bu arada oldukça normal bir şekilde yutkunuyor ve bu konuda endişelenmiyor.

Tabii ki oral seks kemerimi onun üzerinde kullanmaya karar verdim ve bir gün seks sırasında kemeri çıkardım. Zaten oldukça heyecanlıydık ve yeni bir zevk almak için her şeyi yapmaya hazırdık. Masha bu mekanizmanın görünümünü memnuniyetle kabul etti ve hemen kendi üzerinde denemeye başladı. Kayışı bağladı ve penisimin tamamını almaya hazırdı. Onu dizlerinin üstüne koydum ve başladım. Duygular normal bir oral seksten biraz farklıydı, sanki bir şey müdahale ediyormuş gibi, ama buna hızla alıştım, özellikle de artık onun boğazıyla istediğimi yapabileceğim ve birçok şey yapmak istediğim için. Örneğin, uzun zamandır sadece oral seks yapmayı değil, aynı zamanda bir kızın yatakta yüzüstü yattığı ve elleriyle ayak bileklerini tuttuğu bu pozisyonu da denemek istedim. Bir tekneye benzeyen bir şeye benziyor ve yüzü penisimin hemen yanında, penis doğrudan boğazına giriyor. Masha bunu kabul etti ve sonu benim istediğim kadar kendine aldı. O kadar heyecanlandım ki, sadece kafasını tuttum ve aptalca ağzına siktim. Sonumun izin verdiği ölçüde kırbaçlandım. Kurtulmaya çalıştı, ama boğazını sıkıca tuttum ve boğazındaki cıvatadan boğulan Masha bacaklarını bıraktığında, hemen kıçına veya yanaklarına sert bir tokat attım ve ona geri dönmesini emrettim. aranan. Siparişimi anında yerine getirdi. O anda çılgına döndüm ve öfkelendim. Görünüşe göre bundan önce birçok kez sevişmiştim ve farklı kız arkadaşlarıma öyle derin dişler vermiştim ki, ama bu sefer inanılmaz bir şey oldu. Elbette nefes alabildiğinde kendisi de uçuyordu. Boğazını yırttım ve Maria'nın orada nasıl hissettiğini düşünmedim. Onu umursamadım. Hormonlar ve heyecan tavan yapmıştı ve sonra onun üzerindeki bu ağızlıktan bıktım ve onu Maria'nın yüzünden yırttım. Artık benim sonumun güvenliği biraz tehlikedeydi, ama bana öyle geliyordu ki, benim bu kadar kaba davranışlarıma rağmen hiçbir şeyi ısırmayacaktı. Maşa bu özgürlüğü seviyordu ve ben de artık onu becermek istiyordum.

Ama ben bu tür boğaz seksinden çok çabuk yoruldum, o da öyle. Heyecanın azaldığını ve seksimizi ısıtmak için bir şeyler yapılması gerektiğini hissettim. Penisimi çıkardım, Masha giderek daha sık nefes almaya başladı ve sonra yüzüne işemem gerektiğine karar verdim. Bunu daha önce kızlarla hiç yapmamıştım ve arkadaşımın buna nasıl tepki vereceğini bilmiyordum. Ayrıca yatak odasına işemek pek hoş değildi ama yine de aletimi ona doğrulttum ve rahatladım. Yüzüne küçük bir akıntı çarptı ve idrar yanaklarından aşağı aktı. Masha içgüdüsel olarak sperm olduğunu düşünerek ağzını açtı, ancak çok geçmeden birkaç yudum almış olmasına rağmen bunun idrar olduğunu anladı. Yazmayı bıraktım, idrarın geri kalanını biraz tiksintiyle tükürdü ve sonra yine arkadaşımı ona sürdüm. İşeme, boğazdaki tutkulu seksimizi önemli ölçüde ısıttı ve çok geçmeden gerçekten ağzına girdim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Boğaz oral seks eşlik edecek inilti
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    42 Views
    Last post by Anonymous
  • Boğaz oral seks eşlik edecek inilti