Benim adım Natalya. 33 yaşındayım. Evli, bir kız çocuğu babasıdır. Dış görünüş olarak başkalarından hiçbir farkım yok. Yükseklik 170. Göğüs ölçüsü 2. Kahverengi saçlı. Bu hikaye bir yıl önce yaşandı...
Arkadaşım ve ben bir kafede dinleniyorduk. Dans ettik, kısacası çok eğlendik. Sonra arkadaşım erkek arkadaşından bir telefon aldı ve gitti. Yalnız kaldım. Dans sırasında yan masadaki adamlar bana baktı. Sonra içlerinden biri masaya geldi ve böyle bir kızın neden yalnız oturduğunu söyleyerek onları masalarına davet etmeye başladı. İlk başta kabul etmedim ama o kadar gülümsedi ki beni ikna etti. Çocuklar masalarına oturdular ve daha neşeli oldular. Şakalaşmaya başladılar ve herkes onları dansa davet etti. 4 kişiydiler, beni masaya davet eden Sergei yanıma oturdu. Sık sık kulağıma iltifatlar fısıldıyordu. Ama sonra dans ederken elleri yavaşça belimden kıçıma doğru kaydı. Kulağına evli olduğumu, ellerini yerine koymasının daha iyi olacağını fısıldadım. Kocanın bir duvar olmadığını ve hareket ettirilebileceğini söyledi. Ve boynumdan şefkatle öptü. Gözlerim karardı ve o kadar hoş hissettim ki kendimi ona bastırdım.
Sonra masaya döndük. Ve masada sadece Slava'nın kaldığını gördüler. Diğerlerinin bazı işler için ayrıldığını söyledi. Oturduk, içtik ve konuştuk. Sonra Sergei'nin elinin dizimin üzerinde olduğunu hissettim. Ben de doğrudan gözlerinin içine baktım ve küstah olduğunu söyledim. Ama nazikçe gülümsedi ve sadece bacağını okşayıp çıkaracağını söyledi. Konuşmalar sırasında elini çekip çekmediğini bile fark etmedim. Ama sonra elinin neredeyse amıma ulaştığını hissettim. Ama ona hiçbir şey söylemedim çünkü elinin kalçamın iç kısmını okşaması güzeldi. Bir erkeğin biraz kibirli olması her zaman hoşuma gitmiştir.
Biraz daha oturduktan sonra zaten sarhoş olduğum için gitme zamanının geldiğini söyledim. Sergei beni alacağını söyledi ve hepimiz aynı yöne gittiğimiz için Slava da hazırlanmaya başladı. Taksi çağırdılar. Sergei benimle arkaya oturdu ve Slava öne oturdu. Sergei oturur oturmaz eli hemen bacaklarımın arasına kaydı, beni nazikçe dudaklarımdan öpmeye başlamadan önce hiçbir şey yapacak zamanım bile olmadı. Onun nazik dokunuşlarından ve öpücüklerinden, tamamen çözüldüm. Ve elbette öpücüklerine karşılık verdi. Sonra kulağıma "Gel bana" diye fısıldadı. Ve aynı zamanda külotlu çorabımın içinden amımı okşadı. Daha sonra kabul ettim.
Biz dışarı çıktık ve Slava da çok uzakta yaşamadığı için dışarı çıktık. Sergei, Slava'yı onu görmeye davet etti. Daireye çıktık, Sergei hemen bana sarıldı ve yatak odasına gittik. Beni duvara itti ve tutkuyla öpüşmeye başladık. Sonra beni yüzüm duvara dönük olarak çevirdi ve eli hemen elbisemin altına girdi, kıçımı okşamaya başladı, önce taytımı okşadı, sonra bir delik açtı ve tangayı geriye iterek parmağını hemen içeri soktu. benim zaten ıslak amım. Parmağının içime girmesiyle bacaklarımı biraz açtım ve her hareketiyle beni tahrik etmesinden keyif aldım. Ama sonra beni döndürüp biraz aşağı bastırdı ve fark ettim ki...
Çömeldiğimde hemen pantolonunun içinden penisini hissettim. Kendisi yardım etmeye başladı, kilidi açtı ve penisi hemen yüzümün önünde belirdi. Hiç tereddüt etmeden ağzımı açtım ve onu ağzıma soktum. Dürüst olmak gerekirse penis normaldi, kalın ve uzun değildi. Orta boy. Sikini emdim ve boşalmak üzere olduğunu hissettim ama o durdu ve beni yatağa çekti. Yatakta elbisemi çıkardı, ben de taytımı çıkardım ve sadece sutyen ve tangayla kaldım. Her şeyi çıkardı ve yanına uzandı. Bana sırt üstü yatmamı ve mümkünse ses çıkarmamamı söyledi. Ellerinin külotumu çıkarmaya başladığını ve amıma yumuşak bir şeyin dokunduğunu, ellerinin bacaklarımı ayırdığını ve nazikçe bana oral seks yapmaya başladığını hissettim.
Sonra parmaklardan birinin kıçıma girmeye başladığını hissettim. İlk başta itiraz etmek istedim ama o sadece elimi çekti ve endişelenmememi, her şeyi ve nasıl yapılacağını bildiğini söyledi. Sonra nazik öpücüklerle kalkmaya başladı ve şimdi şefkatli bir öpücükle birleştik. Daha sonra penisinin amcığıma sürttüğünü hissettim. Ben zaten akmaya başladığım için onu bana doğrulttu ve tüm uzunluğu boyunca girdi. Benimle biraz oynadıktan sonra prezervatifi taktı ve artık kendimi tutmamaya başladı. Pozisyon değiştirmek istediğimi söyledim. Durdu, ben de onun önünde ayağa kalktım ve onu cezbetmek için kıçımı biraz kıpırdattım. İçeri girdi ve beni daha da büyük bir şiddetle sikmeye başladı. Sırf salaklık etmek için, çünkü daha önce hiç böyle bir sike çekilmemiştim. Ne zaman geldiğini hatırlamıyorum ama ben o yatağa düşmeden çok önce gelmiştim.
Uyuyakaldım ve uyandım çünkü elim uyuşmuştu. Zaten sabahın erken saatleriydi. Hızla giyindim, taksi çağırdım ve oradan ayrıldım. Sadece Slava üzgün gözlerle beni uğurladı. Ve o zamandan beri onu arıyorum, küstah Sergei!
Kibirli olanı seviyorum ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version