Kurtar beni, aşık oluyorum ve hatalar yapıyorum.kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kurtar beni, aşık oluyorum ve hatalar yapıyorum.

Post by Anonymous »

Ben 39 yaşındayım, o ise 23.
Kuzeybatı'da tanıştık. Başlangıçta onunla hızlı bir temas kuruldu, kendisi yakınlaşmaya doğru ilerledi. Onun hakkında biraz: Müzisyenliğe hevesli biri, üç yıldır Moskova'da bir pansiyonda okuyor ve yaşıyor. Okulda zorbalık vardı ve bu onun birçok çocukluk travmasına neden oldu. Hap kullanıyor (kronik depresyonu ve DEHB'si var). Cinsel yönelim - bi. İlk buluşma kolaydı, harika vakit geçirdik. Kinestetik kullandım ve toplantıyı bir öpücükle sonlandırdım. Bir sonraki toplantının Yeni Yıl tatilinden sonra yapılacağına söz verdi.

Onu tatilden önce davet etmeye çalıştım ama reddedildi. Tatilden sonra çeşitli bahanelerle toplantıları reddetti. Aynı zamanda yazışmalarda iletişimimiz iyi gitti, yaratıcılığını ve deneyimlerini paylaştı. Buna takılıp kalmamak için başka toplantılar ayarladım. Bir aydan fazla konuştuk. Bir kez daha buluşmayı önerdiğimde ortadan kayboldu. İki hafta sonra ona yazdım ve kendimden emin bir şekilde buluşmamız gerektiğini söyledim. Toplantı onun müzik performansıyla aynı zamana denk geldi. Mümkün olursa geleceğimi söyledim. Gösteri günü bir arkadaşımla geç geldim. Her türden adam ona ve arkadaşına akın etti, bana baktı ve gülümsedi. Bunun beni rahatsız ettiğini göstermedim. Arkadaşım gitti ve ben yalnız kaldım. Bir noktada sarhoş bir adam onu ​​aniden dans ettirdi ve bana acınası bir şekilde baktı. Gülümsedim (masada oturarak). Gösteri bitti, yanıma geldi ve gideceklerini söyledi. Arkadaşıyla birlikte üçümüz metroya gittik. Sarıldık ve eve gittim. Ona arkadaşımla eşlik etmedim.

Bir dahaki sefere birbirimizi gördüğümüzde sadece ikimiz vardık. Toplantıdan önce bana basit olmadığını, sevmeyi bilmediğini, insanlarla empati kurmadığını ve kendini sevmediğini yazmıştı. Yapmak istemediği şey benim için hoş değil, bu yüzden kendim için daha kolay birini buluyorum. Ondan hoşlandığımı söyledim.

Sonunda "Hadi deneyelim" dedi. Toplantı günü arkadaşları tartıştı ve o çok endişeliydi ve kötü bir ruh hali içindeydi. Kendisiyle tanıştık, sergiye gittik, piyanoyu gördü ve çalmaya başladı. Sonra bir kafeye gittik, yemek yedik ve o şarap içti (o gün içmek istiyordu). Kendisi hakkında çok konuştu, ebeveynlerinin ve kendisinin çocukluğundaki fotoğraflarını gösterdi. Biriyle çıkarsa sadece onunla çıkacağını söyledi. Daha sonra birlikte çizim yapmayı teklif etti ve birlikte bir resim çizdik. Onu öpüp kucaklayarak yatakhaneye kadar götürdüm.

Bir sonraki görüşme kendiliğinden oldu, bana panik atak geçirdiğini yazdı. Gelmeyi teklif ettim, memnun oldu. Yürüdük ve bir kafeye oturduk. Onu uğurlayıp eve gittim.

Bir sonraki toplantı 8 Mart'tan sonraydı. Bir gülle geldi ve sinemaya gittik. Filmden sonra bilardo oynamaya gittik (güldük ve oynadık). Orada birkaç bardak elma şarabı içti, zaten yeterince sarhoş olduğunu söyledi ve dışarı çıktık. Düşebileceği konusunda beni uyardı. Ona sarıldım ve metroya doğru yürüdük. Bir noktada beni durdurdu ve beni öpmeye başladı. Yatakhaneye doğru yürüdüm ve çıktım. Yazışmalarda bana “Artık birlikte miyiz?” diye sordu, ben de “Evet, birlikteyiz” diye yanıtladım.
Bana periyodik olarak erkeklerin ondan nasıl etkilendiğini yazıyor ama şimdi benimle. Ayrıca kızların benimle nasıl buluşabileceğini de anlatıyorum (ayda üç kez).

Dün planlanmamış bir toplantı daha vardı. Hadi yürüyüşe çıkalım, sarhoş ve neşeliydi. Onunla konuşup şakalaşmaktan keyif alıyordum. Sonra bacağı ağrıdı ve bir bankta oturduk. Babasıyla bir fotoğrafını gösterdi (annesinden boşanmış), benden 10 yaş büyük. Daha sonra yatakhaneye doğru gittik. Sokakta yürürken bana “Edebiyat” dersini sevdiğini, oradaki öğretmenin harika olduğunu söyledi. Uzun zamandır iyi iletişim kuruyorlardı, onu besledi ve birlikte film izledi. Yaklaşık 35 yaşında.
Bu hikayeyi anlamadım ama ayrıntılara girmedim. Yurda ulaştık ve tekrar öpüştük, öpücüğü kendisi sonlandırdı. Ayrılmak üzereyken elinden tuttum ve onu kucaklayarak kendime geri getirdim. Sonra gidebilirsin dedi. Ve bir nedenden dolayı moron "özür dilerim" dedi.

Kısacası bir tür sersemlik yaşıyorum, kibirli görünmekten korkuyorum ve bu yüzden ilerleyemiyorum. İnsanlara alışmanın uzun zaman aldığını, herkesin ondan bir şeyler istediğini söyledi.

Her buluşmada dilsiz öpücükler, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Cumartesi günkü bir sonraki toplantımızda birlikte romantik bir film izlememi önerdi (sinemalarda gösterilmiyor)
Seçenekler: otel, kiralık küçük sinema, evimde (yalnız yaşamadığım için benim için en zoru) Değişiklikler: Sinemayla buluşma iptal edildi... Müzik performansı var, böyle bir yerde ilk kez yalnız kalacak, beni aradı.
(Bu akşamdan önce bana, eğer birlikteysek neden SZ

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post