Okul aşkı ve tam bir sersemlik.kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Okul aşkı ve tam bir sersemlik.

Post by Anonymous »

Forum katılımcılarına selamlar! Buraya ilk defa yazıyorum. Kesinlikle yargılamayın, artık büyük ölçüde değişmiş bir bilinç durumum var

Genel olarak durum şöyle: Soğuk bir sonbahar günü sınıf arkadaşım (17 yaşında, benim gibi tasavvuf ve psikolojiye meraklı) benden hoşlandığını itiraf etti. Sınıfta yeniydim ve kendisi dahil kimseyle pek etkileşime girmedim. Genel olarak yazışmaya başladık, bir kez yürüyüşe çıktık. Bana aşıkmış gibi geldi (belki de o zamanlar öyleydi), gözlerimin içine bakmaya korkuyordu, iletişimimizden çok memnun olduğunu ve onu arkadaşlarıyla tanıştırmak istediğini söyledi.

Sorun şu ki ben de aşık oldum ve ciddi anlamda ondan başka hiçbir şey düşünemiyordum (her ne kadar daha önce ona hiç dikkat etmemiş olsam da). Ona benim de ondan hoşlandığımı söyledim ve değişimlerin başladığı yer burasıydı.

Önce yazmayı çok çabuk bıraktı, ben bunu yapmaya başladım (nadiren ayda 3-4 kez), okul yoğunluğundan dolayı toplantıları reddetmeye başladım ve genel olarak iletişim farklılaştı (sadece hissettim).

Yaklaşık iki ay geçti ve ben "işleri halletmeye" karar verdim (muhtemelen boşuna), sanki bu tanışmayı ben başlatmışım gibi buna şaşırdı. Bana şimdiden öyle gelmeye başladı.

Bir hafta sonra, bir ilişkiye hazır olmadığını (çünkü kariyeri onun için önemliydi ve "güvenecek kimsesi yoktu"), ancak o ve benim sadece iletişim kurabildiğimizi (yani yazışabildiğimizi) söyledi. Bekleyebileceğimi söyledim, o da uzun yıllar geçeceğini ve bu süre zarfında çok şey değişebileceğini söyledi. Genel olarak iletişimi bırakmaya karar verdim.

O zamandan bu yana yaklaşık iki ay geçti ama hala bu durumdan, sürekli düşüncelerden ve güçlü duygulardan, ilgisizlikten vazgeçemiyorum. Bu, genel olarak çalışmalara ve hayata müdahale eder. Neden buna bu kadar takılıp kaldığımı anlamıyorum; bu daha önce hiç başıma gelmemişti. Ve tüm bunların görünürde bir sonu yok.

Bir ilişkiye hazır olmama konusundaki sözlerinin büyük olasılıkla sadece bir "bahane" olduğunu anlıyorum ama sonra tüm bunları neden başlattığını anlamıyorum. Davranışlarına bakılırsa artık umursamıyor.
Bu durumu bir şekilde değiştirip faizi iade etmek mümkün mü? Yoksa sevmeyi bırakıp geçmişte bırakmaya çalışmak daha mı iyi? Peki genel olarak tüm bunlara nasıl bakıyorsunuz?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kadınların aşkı
    by Guest » » in General
    0 Replies
    37 Views
    Last post by Guest
  • Sperm aşkı