Tımarhaneden kaçtıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Tımarhaneden kaçtı

Post by Anonymous »

Birinci kişi.

Küçük yaşlardan itibaren kadın bacaklarının ilgimi çektiğini fark ettim. Geçmiş yıllarda evde yalnız kaldığımda sık sık annemin ve kız kardeşimin ayakkabılarını yalardım. Ve bir keresinde beden eğitimi dersi sırasında, herkes egzersiz yapmak için dışarı çıktığında ve ben bir hafta boyunca özgürken, gizlice kadınların soyunma odasına girdim ve TÜM kızların ayakkabılarını yaladım. Şimdi 19 yaşındayım ve bir ay önce nihayet hayalimi gerçekleştirmeye karar verdim. Biraz para biriktirip, farklı bir isimdeki fotoğrafımla sahte belgeler aldıktan sonra, çok alışılmadık bir amaç için bir haftalığına bana tamamen yabancı bir şehre gittim.

Zaten trendeyken sapkın arzularımı dizginleyemiyordum. Kompartımanda 20-22 yaşlarında görünen iki kız ve 35 yaşlarında bir kadın vardı. İlk başta kendi işimize bakıyorduk, ara sıra birkaç kelime konuşuyorduk. Ama kendinizi dizginlemek çok zor ve bir noktada dizlerimin üzerine çöktüm ve şöyle dedim: “Kızlar, ben bir hiçim ve ayaklarınızın kölesiyim, lütfen izin verirseniz ayakkabılarınızı yalamama izin verin. Benimle ne istersen yap: ez, döv, aşağıla, her isteğini yerine getireceğim. Genç güzeller yüksek sesle güldüler ve spor ayakkabılı ayaklarıyla beni dürtmeye başladılar, kıyafetlerimi kirlettiler ve Nika (üçüncü kadının adıydı) yüzüme sert bir tekme attı ve kırmızı spor ayakkabılarını yalamamı emretti. Hemen onları yalamak için koştum, tabandaki tüm kiri yuttum ve o da beni filme almaya başladı. Onlara çekimi durdurmalarını söylemek istedim ama daha konuşmayı bitiremeden üç kız da beni tekmelemeye başladı. Ama ne yazık ki her şey sona eriyor, böylece uçuş da sona eriyor ve ben de onların spor ayakkabılarının izleriyle dolu, tamamen yabancı bir istasyonda trenden iniyorum.

Ancak her şey daha yeni başlıyordu. İstasyondan çıkıp merkeze doğru yürüdüm ve yaklaşık 5 dakika sonra mükemmel görünüme sahip üç öğrenciyi gördüm. Eğer benim şehrimde olsaydı hayran kalır ve yanından geçerdim. Ama buraya bir nedenden dolayı geldim. Sokak yarı boştu ve hiç tereddüt etmeden asfaltın üzerine uzandım ve kızlardan üstüme basmalarını istedim. İlk başta beni tekmeleyerek reddettiler ama ben yalvarmaya devam ettim ve sonunda içlerinden biri şöyle dedi: “Tamam seni enayi, seni ezeceğiz ama burada değil. Bizi takip edin." Mutlu bir şekilde dizlerimin üzerinde süründüm ve kısa süre sonra kendimi terk edilmiş bir yerde buldum. Bana çırılçıplak soyunmamı söylediler, altıma halı yerine tişört ve pantolon attılar, artık ihtiyacım olmayacağını söyleyerek külotumu çitin üzerinden attılar. Üçü de spor ayakkabı giyiyordu. Yere uzanır uzanmaz biri yüzüme atladı. Bu benim ilk ayaklar altına alışımdı ve bazı nedenlerden dolayı bu kadar acı verici olacağını düşünmemiştim. Yüzüme atlamaya başlayınca bağırdım ama arkadaşları da onun peşinden atladı. Üçü de üzerime atlayarak dayanılmaz bir acıya sebep oldular. Atlamanın ardından testislere ve boyna tekmeler atılırken, yüzüstü duran kız şunları söyledi: “Birkaç dakika içinde seni öldüreceğiz. En azından hayatınızın son dakikalarında faydalı olun. Spor ayakkabılarını yala! Hızlı!" Cidden korktum. Bu üç genç güzel beni öldürecekti! Ve bakışlarından şaka yapmadıkları açıktı. Bana çok acı veren kirli spor ayakkabılarını özenle yalamaya başladım.

Son çifti de bitirdikten sonra işkencecilerime baktım. Şakacı bir şekilde gülümsediler ve benim gibi bir hiçliğe son vermek istedikleri açıkça belliydi. Ancak uzun süre izlemedim. Birkaç saniye sonra içlerinden biri ayak parmaklarıyla gözlerimi ezmeye başladı. Acı içinde kıvranıyordum ve o tüm ağırlığıyla gözlerimin önünde duruyordu. Doğal olarak gözlerim dayanamadı ve yanımdan kalktığında hiçbir şey görmedim. Ama kasıklarımda şiddetli bir ağrı hissettim; kız arkadaşı taşaklarıma atladı. Bir kez daha. Ve ilerisi. On dakika sonra yumurtalar fermente edilir. Acıdan neredeyse bilincimi kaybediyordum ve bu sürtükler bana kahkahalarla güldüler. Benimle uğraşmalarına engel bir şey yoktu ama benimle dalga geçmek istiyorlardı. Öğrenci şakacı bir tavırla "Hadi kaburgalarını kıralım" dedi ve göğsümün üzerine atladı. Sırayla özellikle şişkin olmayan göğsüme bindiler. Yine de kaburgalar çatladı ama onları tamamen kırmak için birkaç dakika daha atladılar. Kör, hadım edilmiş, kaburga kemikleri kırılmış olmasına rağmen hâlâ hayatta kalma umudum vardı. Ancak kızların başka planları vardı. İlki bir ayağını ağzıma koydu, diğer ayağıyla da burnumu kapattı. İkincisi boğazıma dayandı, üçüncüsü ise gövdemin kalıntılarını bitirdi. Hava tükeniyordu, son saniyelerimi yaşıyordum. Ayaklar ağızda, ayaklar yüzde, ayaklar ensede ve üç güzel öğrencinin kahkahaları... Son.

Quick Reply

Change Text Case: