Canımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Canım

Post by Anonymous »

Alice kendini karanlık bir odada, tabanı olmayan bir sandalyede buldu. Bu, orasının çok karanlık olduğu anlamına gelmiyor ama orada da ışık yoktu. Olan biteni kavrayamadı ve yalnızca önceki gün olanları hatırlamaya çalıştı.

Ve işin arka planı şu: Alice, hem kız arkadaşlarıyla hem de erkek arkadaşlarıyla her alanda başarıyı yakalamış kızlardan biri değildi. Ama sırf tahmin ettiğiniz gibi kimsenin takılmak istemediği sıradan bir adamdan etkilendiği için diğerlerine kıyasla dışlanmış biri olmadı, ama onun aksine oldukça etkileyiciydi. Bu yüzden Alice elinden geldiğince aşıkmış gibi davranarak onun arkasına saklandı. O kadar iyi oynuyordu ki, adamın onun hoşuna gitmediğinden hiç şüphesi yoktu. Ve gizlice melez basketbolcu hakkında içini çekti. Ama elbette, kendi durumunda, elinde bir kuşun olmasının, gökyüzünde bir turtanın olmasından daha iyi olduğuna karar verdi. Sonuçta Gill herkesin yerini aldı; arkadaşlarının, erkek arkadaşının ve nişanlısının. Bu arada mezuniyet yaklaşıyordu ve eğleneceklerini umuyordu. Ancak daha sonra onu bir sürpriz bekliyordu. Ve bu ona tüm kalbiyle yaptığı iyilikler için! Artık onun neden burada olduğunu ve her şeyin yerli yerine oturduğunu anlıyorsunuz. Nankör olduğu ortaya çıktı ve üstelik onu mezuniyette hiç kimse gibi göstermedi.

Ve işte burada, onun son ruh arkadaşı Gill. - Peki aklın başına geldi mi canım? Eğlenmeye devam etmek için kandırılacağımı düşündüm ama işe yaramadı. Yıllardır bana yalan söylüyorsun, seni piç. Ve baloda bile bir sevgiliyi oynayamadım. Sen beni kullandın, ben de seni kullanacağım. Ve her şey adil olacak. Sen her konuda çok dürüstsün, hehe. İstediğini aldın. Peki, bir paçavra arasında ne mırıldanıyorsun... Ama önemi yok. Şimdi bacaklarına ağda yapacağım. Kafanı sallama tatlım, o kadar komik ki, filmde o adama bunu yaptıklarında güldün. Ve bunu kendin yapmalısın. Korkulacak hiçbir şey yok. Şimdi bu şekilde uygulayacağız... Bekleyip çıkaracağız... Bu kadar ama siz korktunuz! Delov... Ve genel olarak her köşede kadınların dayanıklı olduğu söyleniyor. Ve sonra güzellik fedakarlık gerektirir. Neyse şimdilik dinlenin. Yarım saat sonra geleceğim.

Alice artık bir odada bile olmadığına, bir rehineyi konu alan bir korku filminde olduğuna inanıyordu. Ve bu durumdan nasıl kurtulabileceğini düşündüm. İpleri elinden geldiğince büktü. Eğer eski dostunun ona gönülden bağladığı ipleri çözebilseydi, pencereyi açıp dışarı atlayacaktı. Ancak başarılı olamadı ve o geldiğinde itaatkar bir kız gibi oturdu.

—İşte buradayım canım, gelmememden korktum ama bazılarının aksine her zaman verdiğim sözleri tutarım. "Peki, bu şeyi beğendin mi?" dedi ve cebinden mantarı çıkardı. Henüz geliştirmediğiniz için büyük olasılıkla buna ihtiyacınız olduğunu düşündüm. Şimdi kontrol edeceğim,” dedi ve sandalyeyi eğdi. - Tabii ki hayır, ne dedim? Üstelik yine memnuniyetsizlikle başınızı sallıyorsunuz, bu da ilk seferiniz olduğu anlamına geliyor. Ama nazik biriyim, önce çalışma alanı geliştireceğim. Ve böylece, aceminin fişini salya akıttıktan sonra yavaşça ve ustalıkla onu kuyruğunun altına soktu. - Düşündüğün kadar korkutucu değil. Şimdilik buna alışın. Bizim için çabalıyorum. Ve senin için daha da fazlası - benden başka birine uçacaksın. Bir düşün, sana zaten her şeyi öğrettim. Bana tekrar teşekkür edeceksin. Ama kıçına boşalma fikrinden hoşlanmadı. Bu yüzden. O ayrılır ayrılmaz, yenilenmiş bir güçle çözülmeye başladı. Ama yine de hiçbir şey yolunda gitmedi; her şeyin, ya tek başına birkaç düşmandan basmakalıp intikam alan, sonra bir süper kahraman gibi çözülen, sonra birdenbire erkek arkadaşının ortaya çıktığı kadın kahramanın tarafında olduğu bir filmde değildi. doğru an ve her şeye karar verilir. Ve yine ipin kollarında onu bekledi. Sadık bir aşık gibi.

Ve yeniden felsefe yapmaya başladı. – Bu arada Alice, aslında zevklerimiz pek uyuşmuyor. Ne sandın? Bazen seninle aynı fikirdeydim. Mesela o romanda kahraman aslında kadın kahramandan daha fazla acı çekiyordu. Ona yaptıkları, onun yaşadıklarının yanında hiçbir şeydi. Eh, biraz ezdiler, akılları başlarına geldi ve hayatlarına devam ettiler ama o iyice dövüldü. Ayrıca bir şeyi de yeniden ele geçirdiler. Peki o zaman sana nasıl razı olabilirim... Belki de ayrılmamız iyi oldu. Bu arada dış cepheyi düzeltmeye karar verdim. Bunu yapan tek kişi sen değilsin. Herkes güzel olmalı. Şimdi sana bir iğne yapacağım ve sen şimdilik şu köşedeki küçük kafeste oturacaksın, bak. Merak etme, duydum. Ne tür bir BDSM'sin? Katılıyorum, beni bu kadar yıldır aldattığın gerçeğine göre, bu gerçekten hiçbir şey değil. Ama BDSM'nin o tarafına hiç yakın değildi. Ancak sahibinin gözetiminde kafeste bir köpek gibi oturmak zorunda kaldı. Ama onun için fişi çıkardılar. Ama ona ikinci bir enjeksiyon yapmak istediğinde. Tekrar sandalyeye bağlanmak için mümkün olan her şekilde kaçtı. Ve eğer ona iğne yapmazsa onu oradan çıkaramayacağını söylemek zorundaydı. Böylece tekrar sandalyeye çıktı. Şimdi pembe tıkacın takılı olduğu ihtimali önünde belirdi. Kaçmak için herhangi bir ipucu arıyordu. Etrafına dikkatlice baktı. Yerde bir nesne fark etti ve gönülsüz bir kederle ona doğru gitti. Artık her dakikanın önemli olduğu adrenalini tavan yapıyordu. Bir tür sivri uçlu ekipman olduğu ortaya çıkan nesneye ulaşmayı başardı. - İhtiyacın olan şey bu! - kendi kendine sevindi. Ve hızla ipi koparmaya başladı. Ancak bu düşündüğü kadar kolay olmadı. Serbest kalması birkaç dakikasını aldı. Ve pencereyi açarak hızla aşağı atladı. Ve kısa süre sonra odaya giren Gill, onun peşinden koşmanın bir anlamı olmadığına ve derhal görünüşünü değiştirmesi gerektiğine karar verdi.

Quick Reply

Change Text Case: