Erkek kardeşin karısıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Erkek kardeşin karısı

Post by Anonymous »

Kardeşim benden yedi yaş büyük. Eğer üniversitenin üçüncü yılında hala bilimin granitini kemiriyorsam, o çoktan mezun olmuş ve bir araştırma enstitüsünde başarıyla çalışıyor demektir. Yakın zamanda evlendi ve kendisi de üniversitemizden mezun olup yüksek lisansa başlayan genç karısı Nastya'yı eve getirdi. Üç odalı bir dairemiz var. Daha önce bir oda ebeveynlerimizin yatak odasıydı, diğerinde Romka ve ben yaşıyorduk ve büyük koridor ortak kullanılıyordu. Artık Romka ve benim odamız gençlere verildi ve ben büyük bir odaya tahliye edildim, ancak burası bir geçiş ve ortak salondu.

Apartmanımızın sakinlerinin farklı rutinleri var. Ebeveynler ve Romka işe erken gidiyorlar ve Nastya ve benim karmaşık bir programımız var; programımıza ve ruh halimize bağlı olarak üniversiteyi ziyaret ettik. Genellikle bütün gün evde ders çalışırlardı. Bir gün uyandım ve apartmandaki sessizliğe bakılırsa herkesin kaçtığına ve evde yalnız kaldığıma karar verdim. Sabah her zamanki gibi sikim ayağa kalktı ve mastürbasyon yapmaya karar verdim. En uygunsuz anda kapı açıldı ve Nastya odasından çıktı.

"Utanma, devam et, tuvalete gidiyorum" dedi.

Aynı zamanda yüksek lisans öğrencisi olan Anatoly, bazen asgari adayı geçmeye hazırlandığı yanına gelirdi. Biraz bol vücutlu, iri yapılı bir genç adamdı. Onu ziyaret ettikten sonra çöp kutusunda kullanılmış prezervatifler buldum ve onların sadece felsefe ve diğer akıllıca şeylerle değil, aynı zamanda her türlü aptalca şeyle meşgul olduklarını fark ettim.

Bir gün grubumuzdan bir kız olan Olya yanıma geldi ve onunla benzer makaleler hazırlamamız gerekiyordu. Bu arada ona seks yapmasını önerdim. O bunu umursamadı ama tehlikeli günler geçirdiği konusunda uyardı. Nastya'ya gittim ve prezervatifi olup olmadığını sordum.

"Sen bizim odamıza git, ben de seninkinde antrenman yaparım, benim için fark etmez," diye önerdi ve bana bir prezervatif uzattı.

Olya ilk başta evde birinin olmasından korktu ama sonra Nastya ile konuşmaya başladı ve sakinleşti. O ve ben yeni evlilerimizin odasına gittik ve onların evlilik yatağında seks yaptık.

—Bu senin kız arkadaşın mı? - Nastya, Olya'nın ne zaman gittiğini sordu.

—Hayır, nişanlısı var, ticari bir şirkette çalışıyor. Yaz aylarında evlenecekler.

—Anlıyorum, bu kalıcı bir kız arkadaşınızın olmadığı ve cinsel sorununuzun kalıcı olarak çözülmediği anlamına geliyor.

— Derin bir analitik zihne sahip olduğunuz hemen anlaşılıyor. Kullanılmış prezervatifleri çöpe atmayın, fark edebilirler.

— Bu Tolka, güvenli seksten yana. Çöpleri kazmak kimin aklına gelir ki?

—Kazmadım ama yine de onun tam tepede yattığını fark ettim. Romka'yı özlüyor musun?

—Bunun bununla ne ilgisi var? Onlyya ve benim çalışmalarımız hakkında ortak endişelerimiz var ve seks bizi yakınlaştırıyor, biraz çeşitlilik getiriyor ve ilişkimiz daha güvenilir hale geliyor. Kendime güvenebildiğim kadar Tolka'ya da güvenebilirim.

— Kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak o da senin peşinde.

—Hiç gerekli değil, farklı pozlar kullanıyoruz. Umarım çeneni nasıl kapalı tutacağını biliyorsundur?

— Sormamam gerekirdi, şüphelenmeniz için herhangi bir neden verdim mi?

Ertesi sabah uyandığımda mutfaktan Nastya sorumluydu.

"Uyan uykucu, kahvaltı hazırladım," dedi odama bakarken.

Şortumla mutfağa girdim. Nastya masanın üzerine eğilerek sorumluydu. Romkin'in kalçasını zar zor kapatan gömleğini giyiyordu; üzerinde külot yoktu. Hemen heyecanlandım ve şaka yollu poposuna yaslandım, penisimi kalçalarının arasındaki boşluğa yerleştirdim ve orada hareket ettirmeye başladım. Doğruldu, bana döndü, eliyle penisimi tuttu ve beni odasına götürdü.

O ve ben soyunup yatağa gittik, bir süre okşadık ve o da beni kendine doğru çekti. Zaten birkaç kızla seks yaptım ama Nastya kadar çekici birini hiç yaşamadım. Koyu tenli, iri mavi gözlü ve kahverengi saçlı, yıllarca süren ritmik jimnastikten dolayı esnek ve güçlü olan bu kadın çok huysuzdu ve sürekli seks yapabiliyormuş gibi görünüyordu.

Kendini o kadar hoş bir şekilde salladı ki erken boşalmaya direnmek zordu. Ulaşabildiğim her şeyi öptüm, çok hoş ve heyecan verici bir koku yayılıyordu. Onu inleyerek boşalttım ve kendim serbest bıraktım.

“Nastenka, seni seviyorum,” diye fısıldadım.

—Ben de seni kocamın erkek kardeşi gibi seviyorum. Akrabaların bu kadar sıcak ve samimi duygularla birbirine bağlanması çok güzel.

Kahvaltı yaptık, sonra tekrar yattık. Ona dokunmak benim için çok keyifliydi ama hafif dokunuşlarla başlayıp karşılıklı tutkulu bir orgazmla sonlandırdık. Bir saat sonra Anatoly geldi ve o gittikten sonra her zamanki gibi çöp kutusunda kullanılmış bir prezervatif buldum.

- Nastya, sen ve Anatoly önlem alıyorsunuz ama benimle değil. Benden hamile kalmaktan korkmuyor musun?

—Olamaz çünkü bir spiralim var. Tezimi savunduktan sonra yapmaya başlayacağım. Ama Tolka'ya bundan bahsetmiyorum çünkü prezervatifsiz hızla aşağı iniyor ama elastik bantla yarım saat boyunca beni ovuşturuyor.

Şimdi sabahları Nastya ve ben sürekli seks yapıyorduk ve ikimiz de evde kalırsak bunu birkaç kez tekrarlıyorduk. Bir hafta sonra Nastya, amiriyle birlikte birkaç günlüğüne şehrimizden iki yüz kilometre uzaktaki Akademgorodok'a gitti. Orada Bilimler Akademisi'nin birkaç enstitüsü vardı ve bunlardan birinde Nastya'nın mikrobiyolojiyle ilgili tez konusu üzerinde çalışmalar yapıldı. Oldukça memnun bir şekilde geri döndü.

— Artık tezim konusunda sakinim. Beni iki genç bilim doktoru yönetiyor. Buradaki bana teorik kısımda, oradaki ise deneyler ve uygulamalarda yardımcı olacak. Hamama gittik ve birbirimizi yakından tanıdık. Adamlar henüz kırk yaşında değil, enerjik, büyük kafalı. Onlarla elimden geleni yaptım, kendilerini asla bu kadar sıkıştırmadıklarını itiraf ettiler. Yıl sonuna kadar deney düzeneği tamamlanacak ve deneysel kısım tüm hızıyla devam edecek. Beni unutmamaları için oraya sık sık gitmem gerekecek.

Tezim, çeşitli laboratuvarları ve deneysel ekipman fabrikasını içeren büyük ve karmaşık bir çalışmanın parçasıdır. Herkesle ilişki kurmamız gerekiyor. Üniversitede amirim de sürekli benimle ilgilenemez, bu işi asistanlarına emanet eder. Benim için her şeyi yazacaklar, tek işim bacaklarımı zamana yaymak. Kadınların nasıl tez yazdığını anlıyor musunuz? Beni özledin mi?

— Nastenka, sensiz yaşayamam.

—Geçecek. Ben bir fahişeyim ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. Sadece tezim nedeniyle vermiyorum, ortak değiştirmeyi de seviyorum.

—Ya Romka öğrenirse?

—Ve biliyor. Bayat kabuğunu tek başınıza kemirebileceğiniz gibi, hep birlikte harika bir pasta yiyebilirsiniz. İkincisini seçti. Onu hiçbir şeyden mahrum bırakmıyorum. Artık bilimdeki yerimi alıp onu doğuracağım ve sakinleşeceğim. Emin olmasam da, erkekler bana gönül verdikleri sürece vereceğim.

Artık Nastya sık sık bir, hatta iki haftalığına Akademgorodok'a gidiyordu. Üniversiteden ve Akademgorodok'tan gençler ortaya çıkmaya başladı. Neden geldikleri önemli değil, her zaman seksle sonuçlanırdı. Nastya iş gezilerinden bitkin bir şekilde gözlerinin altında mavi halkalarla döndü, ama sonra uyudu ve hızla aklı başına geldi. Tezini başarıyla savundu ve bundan memnun olmayan tek kişi bendim, çünkü artık normal bir çalışma programı vardı ve sabah o ve Romka işe gitmek için arabayla yola çıktılar.

Üniversiteden kısa süre sonra mezun olduğum ve Romka'nın çalıştığı araştırma enstitüsünde çalışmaya başladığım doğru, bu yüzden Nastya'yı önce üniversiteye birlikte bıraktık, sonra da kendimiz çalışmaya gittik. Yakında Nastya hamile kaldı ve ayrılan sürenin ardından dairemizdeki tüm hayatın etrafında döndüğü bir kızı doğurdu. Hâlâ evli değilim ve cinsel sorunlarımı çok sayıda ofis aşkıyla çözüyorum.

Bazen mütevazı, iyi ve hatta yetenekli bir iş arkadaşınızın karısıyla yattığınızda vicdanınız size eziyet eder, ancak bu tür insan ilişkilerini biz icat etmedik ve bunları ortadan kaldırmak da bize düşmez. Hayatımı bağlamak istediğim kızla henüz tanışmadım. Artık zamanı geldi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post