Gerçekten bir kadın ve kızıyla görüntülü görüşme yoluyla konuşmak ve en mahrem konuları tartışmak istiyorum. Elbette gerçek hayatta buluşmak idealdir, ancak böyle bir konudaki kızların yalnızca %0,001'i canlı bir toplantıyı kabul edecektir, dolayısıyla geriye kalan tek şey telgraflardır.... Konuşmaya hazır kadınlar varsa hemen @DronSid yazabilirsiniz.
Gerçekten bir kadın ve kızıyla görüntülü görüşme yoluyla konuşmak ve en mahrem konuları [url=viewtopic.php?t=743]tartışmak[/url] istiyorum. Elbette gerçek hayatta buluşmak idealdir, ancak böyle bir konudaki kızların yalnızca %0,001'i canlı bir toplantıyı kabul edecektir, dolayısıyla geriye kalan tek şey telgraflardır.... Konuşmaya hazır kadınlar varsa hemen @DronSid yazabilirsiniz.
Telegramda video görüşmesi yoluyla mastürbasyon yapacak bir kadın arıyorum . Tercihen 35 yaş altı, ancak daha büyük de mümkündür. Kirli konuşmalar hoş karşılanır)
Kim böyle bir video görüşmesi ister. Elektrikli bir arkadaş satın aldım. 5 dakika sonra gönderilen 2 saniye:
ztzzw3x7z Televizyon 25 dakika 38 saniye sonra gönderildi: