Çok ilginç. Reglere baktığınızda kızların yarısı biseksüel olduğunu söylüyor. Bunu çok seviyorum; onların kutlamasını sevdiğim anlamda değil, her türlü hikayeyi sevdiğim anlamında. Hey, bishki kızlar, neden orada oturup yazmıyorsunuz? Sadece Natali_Natali sıcak hikayelerden memnun. Bu arada uzun zamandır buralarda değildim, seni özledim. Geri kalanı ne olacak? You need to register to see the link. ve klima hakkında her konuya cıvıldayan adamlar var rüya...... Kısacası anladınız mı: hadi kadınların biseksüel aşkı hakkında konuşalım mı? Lehte olanlar lütfen kimin elinde ne varsa yükseltin. Kim karşı çıkıyor - biz de sessiz kalmayalım, karşılaşalım, zehir tükürelim, beyaz önlüğü çıkaralım - kısacası her şey istediğimiz gibi)))
Çok ilginç. Reglere baktığınızda kızların yarısı biseksüel olduğunu söylüyor. Bunu çok seviyorum; onların kutlamasını sevdiğim anlamda değil, her türlü hikayeyi sevdiğim anlamında. Hey, bishki kızlar, neden orada oturup yazmıyorsunuz? Sadece Natali_Natali sıcak hikayelerden memnun. Bu arada uzun zamandır buralarda değildim, seni özledim. Geri kalanı ne olacak? [url=https://rus.sexforum.top/viewtopic.php?t=11215]Giyinme[/url] ve klima hakkında her konuya cıvıldayan adamlar var rüya...... Kısacası anladınız mı: hadi kadınların biseksüel aşkı hakkında konuşalım mı? Lehte olanlar lütfen kimin elinde ne varsa yükseltin. Kim karşı çıkıyor - biz de sessiz kalmayalım, karşılaşalım, zehir tükürelim, beyaz önlüğü çıkaralım - kısacası her şey istediğimiz gibi)))