Herkese merhaba, benim adım Ksyusha. Her şey ilk yılımda (şimdiki eski) erkek arkadaşımın beni tam anlamıyla tatmin etmediğini fark etmemle başladı. O zaman bile en iyi arkadaşım Lenka'ya bakıyordum - güzel bir figür, küçük elastik göğüsler, etli bir kalça ve çok iyi yapılı, hatta harika bir karakter. Sorun şu ki onu baştan çıkarmanın çok zor olmasıydı çünkü hiç erkek arkadaşı olmamıştı ve yalnızca bir kez tutkuyla öpmüştü.
Erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra ne pahasına olursa olsun onu baştan çıkarmaya karar verdim! Lenka'ya daha fazla ilgi göstermeye, ona sarılmaya, yanağından öpmeye, ara sıra ona bir içki vermeye çalıştım. Bir partide çok fazla şey yaşadığında bana karşı hisleri daha da netleşti ve onun için önemli olduğumu, harika bir arkadaş olduğumu itiraf etti ama bu benim için yeterli değildi.
Yazın çoğunu birlikte geçirdik, yavaş yavaş yatakta öpüşmeye, sarılmaya başladık ve ara sıra elimi göğsünün üzerinde gezdirmeme izin verdim. Bana okşamalarıma tepki veriyormuş gibi geldi ama ben elbette bundan emin olmak istedim.
Tatilde daha güçlü alkol almayı teklif ettim, "sen ve ben tatildeyiz, Lenka"! O da benim gibi; içmeyi, oynamayı, biraz oyun oynamayı seviyor, bu konuda birbirimize çok benziyoruz. İçtikten sonra ben de biraz daha cesaretlendim, ne saklayabilirim diye ona her türlü soruyu sormaya başladım.
— Lenka, söyle bana, bekaretini bir kıza kaptırabilir misin?
"Dinle, bilmiyorum bile." Sorularıma cevap vermekten biraz utandığı belliydi ve ben de ona biraz votka koydum.
—Haydi, biz arkadaşız, söyle bana—Geri adım atmayacaktım!
- Gerçekten neden beni rahatsız ettiğini bilmiyorum Ksyusha. Elbette düşündüm ama bunun mümkün olduğundan şüpheliyim çünkü kimse beni istemez. - Lenka sahte alçakgönüllülükten acı çekti, her zaman kendini küçümsedi, ama ben onun sıcak vücuduna bakarken çoktan salya akıyordu, neredeyse hiç suyu kalmamış votka içmeye devam ediyordum. Kısa şortla zar zor örtülen bacaklarından, her nefes alışta inip çıkan göğsünden gözlerimi alamıyordum. Ciddi bir şekilde yaralandım ve bana bir şeyler söylediğini hemen fark etmedim bile.
- Hey Ksyusha, ne yapıyorsun? Hoş geldin! Burada mısın bile?
—Ah, evet, elbette, üzgünüm. Ne dedin? "Ama burada olmamamın yanı sıra, düşüncelerimde onu zaten tüm tatlı deliklerinde becermiştim." Dikkatimin dağılmamasına karar verdim, konsantre olmaya çalıştım ama görünüşe göre biraz fazla içmiştim. Etrafımdaki her şey zaten biraz dönüyordu ve Lenka'nın sözleri bana çok yavaş ulaşıyordu çünkü sadece dudaklarına odaklanabiliyordum ama söylediklerine odaklanamıyordum. Sonra tuhaf bir cümle duydum.
- ...neden sordun, beni becermek ister misin? - Sonra vazgeçtim, fırsatı kaçırmadım ve sonunda daha da cesurlaşarak onun tatlı dudaklarını öptüm.
Dayanamadım, tüm vücuduyla beni o kadar tahrik etti ki onu öyle bir tutkuyla öpmeye başladım! Öpücüğüme karşılık vermeye başladı, göğsüme dokundu ve gezegendeki en seksi kızın vücuduma dokunduğunu bilmekten o kadar memnun kaldım ki! Beni deli etti!
Tişörtünü çıkardım, şortunun düğmesini ve eteğini çözdüm ve işe koyuldum.
Lenka'nın göğüsleri o kadar çekiciydi ki, onu hemen her yanından öpmeye başladım. Bu süreçte zaman kavramını kaybettim ama onun ihtiyacı olan da buydu. Oldukça yüksek bir inleme sesi duyduğumda elimle yavaşça külotuna doğru ilerlemeye başladım; o kadar ıslaklardı ki.
Ama sonra beklenmedik bir şey oldu. Görünüşe göre Lenka biraz fazla heyecanlandı ve beni soymaya, göğsümü öpmeye ve öpücüklerle alçalmaya başladı. Tüm vücudumu öpücüklerle kapladı, ne kadar öfkeli bir şekilde aktığımı, ne kadar heyecanlandığımı hissettim ve ben de onu memnun etmeye çalıştım. Lenka dört ayak üzerinde, yan tarafımda duruyordu. Bu nedenle bana oral seks yapmaya başladığında zaman kaybetmemeye karar verdim ve sızdıran amına parmağımı soktum. Uzun süren inlemelere bakılırsa, özellikle de beni cesaretlendirmeye başladığından beri durmanın bir anlamı olmadığını fark ettim.
En hoş amda parmağımın hareketlerinin hızını ve genliğini arttırdım, Lenka bana harika bir oral seks yaptı ve boşalmak üzere olduğumu düşündüm ama harika bir şey oldu.
- Sakın durma canım, bir parmağını daha sok! A... A... AAA!!!
Tatlı kızım önüme geldi ve o kadar hoş bir şekilde inledi ki kendimi gezegendeki en mutlu kişi gibi hissettim. Her şey daha da fazla dönmeye başladı ve içkiden ve içimden gelen inanılmaz duygudan neredeyse bilincimi kaybediyordum, ama sonra Lenka iki parmağını aynı anda yorucu, sızdıran amıma soktu ve beni öfkeyle dövmeye başladı. Bundan gözlerim fırladı, dayanamayacağımı düşündüm. İçimde büyüyen bir hoş duygu yığını hissettim, büyüdüğünü ve genişlediğini hissettim. Artık inlemiyordum, çığlık atıyordum ve Lenka'nın heyecanlı bakışı beni daha da kışkırttı!
Elbette çok beklemem gerekmedi ve güçlü bir orgazm beni sardı. Etrafımdaki her şey dönüyordu, bacaklarım felç olmuştu, zar zor nefes alabiliyordum.
Ama mutluydum çünkü Lenka ve ben artık yeni bir seviyeye geçtik...
Lezbiyen okşamaların başlangıcı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version