Eş Değişimiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eş Değişimi

Post by Anonymous »

Bu hikayeye "kıç takası" da denilebilir ve bu komik isim olay örgüsünü karakterize eder. Kahramanımız uzun yıllardır muhafazakar eşiyle birlikte yaşıyor ve dedikleri gibi muhafazakar, örnek bir aileye sahipler. Çevrelerindeki herkes, ailelerini sadece takip edilecek bir örnek olarak görüyordu. Ancak her şey o kadar da pembe değildi. Kahraman muhafazakar değildi ve o zaman kendisine gönderdiği şeyi karısına tekrar teklif etmeye karar verdi.

– Tatlım, neden daha da yakınlaşmıyoruz, tabiri caizse ilişkimizi tazelemiyoruz diye düşünüyordum.

– Evet, biz zaten en yakın ve en havalı eşleriz, buna ihtiyacımız yok.

– Yakınlaşacak bir yer her zaman vardır, sıkıcı olmayı bırakın.

– Evet, herkes benim gibi bir eşin hayalini kurar! Mutlu olmalısın, saçma sapan konuşmamalısın. - çeşitlilik hakkında söyleyeceklerine karşı dikkatli davranarak dedi. Ben de tahmin ettim ve tekrar duydum.

– Evet, hem şunu, hem bunu, şunu ve bunu yaşadık, her şeyi listelemek zor.

– Ancak gerçekleşmeyenleri listelemek kolaydır. Eğer bilmiyorsanız size bir ipucu verebilirim. Bak Lanochka, adın nasıl da tersten okunuyor. Size bir sebepten dolayı böyle seslenmelerinin bir nedeni var.

– Orada ne okumayı planladığını bilmiyorum ama arkadaşının yanına gitsen iyi olur. Gizli kaldın.

– Neden bahsediyorsun! Kendiniz onların böyle olmadıklarını söylüyorsunuz, ama neredeyse anında. Ben iyiyim.

Manipülasyonun işe yaramadığını anlayan eş, sorular sormaya başladı - Buna neden ihtiyacın var, vb.

"Sana söylersem hemen karar vereceğini düşünebilirsin" diye mantık yürüttü. Bir düşünün, reddediyor ve hâlâ isim takarak sorgulamalar düzenliyor. Ancak o, buna kanacak bir ahmak değil.

– Bana neden çabaladığınızı söyleseniz iyi olur, belki birkaç nedeni vardır. Bu sandığınız kadar korkunç değil ve evliliğimizi de güçlendirecek.

Fakat Lana ona sanki bilinmeyen bir dilde gevezelik eden bir yabancıymış gibi baktı.

– Veya belki de sadece tatili bekliyorsunuzdur. Anladım.

- Onun için bir tatil, ben de senin için bir tatil ayarlayacağım! Kısacası anladığınız gibi diyalogda onunla fikir birliğine varamadı. Ancak zaman zaman ona bu konuda imalarda bulunmaktan hiç vazgeçmedi.

-Takıldınız mı? Bu, aynı şeyi dördüncü kez tekrarlayışınız.

–Sadece sizin örneğinizi takip ediyorum. Ne de olsa, altı aydır bulunmadığımız kulübedeki sandalyeleri tamir etmeniz ve verandayı yeniden boyamanız gerektiğinde, sanki birkaç sandalyeyi tamir etmemiş ve döşemeyi değiştirmemişsiniz gibi bana bunu sürekli hatırlattınız. verandanın rengi olsaydı dünyadaki her şey çökerdi. – Karşılaştırdım, iki kişinin bir kulübeye ihtiyacı var. – Ve bunu da henüz anlamıyorsun. Ama anlamalısın. Ve tatil geliyor, tatilleri seviyorum! Sürprizli hediyeleri severim, çorap ve köpükten çok. "Peki, eğer çorap istemiyorsa sana hiçbir şey vermem" diye düşündü.

Bu arada, kadının bu olayın bilimini okuyup anlayabilmesi için, tam da bu konuyla ilgili seks dergilerini kasıtlı olarak masanın üzerinde açık bırakmaya başladı. Ama burnunu bile uzatmadı. Kendisi de okudu - ne, nasıl ve ne zaman. - Başlangıç ​​olarak bu gayet açık...

Muhteşem karısının hiç de ahmak gibi görünmeyen bir arkadaşı vardı ama burada, onun yanında tamamen solmuştu. Ama onun yakın arkadaşı olduğunu söylemek imkansızdı çünkü herkes güzellerin çirkin kızları etraflarında tutmaya alışkın olduklarını biliyor. Uzun zamandır bu arkadaşı vardı ve Lana da ondan kurtulmaktan memnuniyet duyardı ama bu ona uygarlık dışı geliyordu. Ve bundan kurtulmak gerçekten gerekliydi, çünkü bu arkadaş gizlice kocasına aşıktı, ama onun için boş bir yer olduğuna ikna olmuştu - geçerken karşılaştıklarında sadece kayıtsız görünüyordu. "Ah, eğer bana aşık olsaydı, onu o kadar şaşırtır ve sevindirirdim ki... Keşke en azından bir süreliğine onun karısı olabilseydim." Anladığınız gibi, olay örgüsünün başlangıç ​​​​noktası onun zihinsel arzusu artı hikayenin büyüsüydü ve kahramanımız karısıyla değil onunla birlikte uyandı. Ancak karısı da kocasının yanındaki yerini aldı.

– Sevgilim, yarın tatil olduğunu unutmadın mı, her ihtimale karşı sana hatırlatacağım.

– Peki bunu nasıl unutabilirsin bebeğim.

"Vay canına," diye düşündü, ya işe yaradı ya da sadece oynuyordu. Kabul edelim; bir kez deneyeceğiz ve eğer beğenmezseniz dururuz.

– Harika plan! - dedi itaatkar eş.

– Vay be, ne kadar havalı. Yarına kadar beklemeniz gerekiyor, artık çorap ve köpük yok. Ve bu doğru; kendisi de bu ipucunu anlamıştı ama yine de onun beklediğinden daha erken bitirmesini istiyordu. "Bekle karım, bitirmek üzereyim." Şimdi, şimdi, sadece bir saniye! Bitirdim. Bak, düşündüğün kadar ürkütücü değil. Ama çok ikna edilmesi gerekti ve artık tatillerimiz daha eğlenceli olacak. Kendimi, ekipmanının yardımıyla istenen zirveyi fetheden bir dağcı gibi hissediyorum - şaka yapmaya başladı ve karısı, bu tür sözleri duyunca açıkça somurtacak olan karısının hiç gülmediği bir şekilde gülmeye başladı. Ama bu, sanki etrafta koşan kahramanlarla ilgili komik çizgi filmler izliyorlar ve en komik anı görmüşler gibi onunla birlikte güldü. Bu sırada kahramanın gerçek karısı, kıskanç arkadaşının yatak odasında ne olduğunu anlamadan uyandı. Hiçbir yere gitmeyecekti çünkü arkadaşının uzmanlık alanıyla ilgili hiçbir şey anlamıyordu ve neden öyle yapsın ki ortalık karışmıştı. Ama arkadaşını aramak aklına geldi. Tabii o da bundan hoşlanmadı ve kocası duymasın diye banyoda “Yapılacak bir şey yok, biraz daha birbirimizin yerinde kalmamız gerekecek” dedi. - Bu saçmalık! Hiç hayal etmediği kadar eğlenebilecekleri hiç aklına gelmemişti.

– Sevgilim, geri döndüm.

"Bu çok güzel" dedi davetkar bir tavırla, "ama önce mutfağa."

- Vay canına, ilk defa et suyunda lahana çorbası değil, sosisli karabuğdayı pişirmeye karar verdiniz. Beni giderek daha çok şaşırtıyorsun. Umarım karabuğday başarılı olmuştur, şimdi deneyeceğim. Ama bunu bile mahvetti ve karabuğdayın kuru ve tuzsuz olduğu ortaya çıktı. "Kesinlikle sosisleri bozmadı; en azından o bundan memnundu." Ah, eğer onu başka bir şekilde memnun etmeseydi bunu ona da ifade ederdi!

Fakat sahte eş, sihrin yakında sona ereceğini ve maksimum faydaya ihtiyaç duyulduğunu biliyordu. Aslında aldatma sonsuza kadar süremez ve her şey yerli yerine oturmuştur. Ancak karısı ona tuhaf bir şey olduğunu söylediğinde buna inanmayı bile düşünmedi. Ancak son zamanlarda nasıl davrandığını sormaya başladığında, "Özel bir şey yok, bu yüzden tuhaf bir şey fark etmedim" demeye karar verdi. "Vay canına, ne güzel" diye düşündü, tahmin bile etmediği tek bir durumu bilmiyordu çünkü çok az "sürpriz" vardı ve kocasının oldukça kurnaz gülümsemesini anlayamıyordu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post