Kayınvalidenin tadilatıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kayınvalidenin tadilatı

Post by Anonymous »

Her şey, eşimin ailesiyle birlikte yaşadığım dairelerden birinde bulunan evin büyük ölçüde yenilenmesiyle başladı!

Geçiş odasında hepimiz yerde yatıyorduk, kayınpederim ve ben kenardaydık, kızlarımız ise ortadaydı, işler tüm hızıyla sürüyordu. İşçiler kapıları, pencereleri, zeminleri ve genel olarak bakıma muhtaç hale gelen her şeyi değiştirdiler.

Elbette koşullar hala aynı; her yerde toz, kir ve inşaat kalıntıları var. Kayınvalidem elbette düzeni sağlamaya çalıştı ama biliyorsunuz onarım onarımdır. Herkes tüm bunların ne zaman biteceğini ve yeniden normal hayatlarımıza döneceğimizi sabırsızlıkla bekliyordu. İki aydan fazla bekledik, kesinlikle hiçbir şey kalmadı. Kayınvalidemin odasında adı Nina, geriye sadece duvar kağıdını yapıştırmak kalıyor.

Eşim ve kayınpederim işte ve kayınvalidem ve ben tüm gün eşimin ve benim odamızda işçilere yardım ediyoruz, orada çok iş vardı. Akşam işçiler gitti, kayınpeder ve eşi geldi, kayınvalide ileri geri yemek yedi ve "Belki odama duvar kağıdı koyabiliriz" dedi kayınpeder reddetti yarın işe gitmek üzereyken kayınvalidesiyle kavga etmişler bile, eşi de kalkmak için erken olduğunu söylemiş.

Genel olarak reddetmek benim için uygun olmadı, ancak tüm gün boyunca odamızda çok çalışarak işçilere yardım ettim. Kayınvalidem yapıştırıcı yaptı, duvar kağıdı daha sonra uçmasın diye odasındaki tüm pencereleri, havalandırma deliklerini ve kapıları kapattık. Ben eski bir kot pantolon ve tişört giyiyorum, kayınvalidem ise tişört ve eşofman giyiyor.

Odanın içi biraz sıcaktı çünkü her şey kapalıydı ve sen zıplıyordun ve eğiliyordun. Duvar kağıdını astıysanız, muhtemelen ne olduğunu biliyorsunuzdur. Bir duvarı yapıştırmışlar, her şey akıyordu, tişörtümü çıkardım, kayınvalidemin tişörtü ve eşofman altı da ıslanmıştı, vücuda sarıldıkları yerler tam bir patlamaydı. Meme uçlarım o kadar dışarı çıkmıştı ki yavaş yavaş sertleşmeye başladım. Daha fazla yapıştırmaya devam ettik ama çalışmaktan çok onu becermek istedim. Ne yapacağını kim bilebilir?

Belinin ağrıdığını söyledi ve yer değiştirmeye karar verdik, şimdi masanın üzerinde durdu ve ben de duvar kağıdını yere sürdüm ve üst kata ona verdim. Üst kısmını yapıştırdı, sonra düzleştirdi, ben de geri kalanını altta bitirdim. Bir sonraki çarşafı verdiğimde, nasıl durduğuna bağlı olarak yüzüm sürekli olarak kıçına, sonra kalçalarına ve hatta amına dokunuyordu. Bunların hepsi istem dışıydı ve kayınvalidem buna pek dikkat etmedi ama ben zaten çok heyecanlıydım, daha fazla heyecanlanamazdım ve uzun süredir seks yapmamıştım. Başım dönüyordu ve ne olursa olsun karar verdim.

Çarşafı ona verdim, o da kollarını uzatarak çarşafı kaldırdı ve ben de eşofmanını çıkarıp kalçasını öpmeye başladım. Şaşkınlıkla nefesi kesildi ve şöyle dedi: Delirdin mi ama aynı pozisyonda mı kaldın, henüz yapıştırılmamış çarşafı elinde tuttun.

Onu öpmeye devam ettim ve ona her türlü iltifatı, güzel bir kadın olduğunu, ona saygı duyduğumu ve onu sevdiğimi anlatmaya başladım ve külotunu giderek daha içe doğru hareket ettirerek yeniden büyük kıçını öpmeye başladım. Önünü ona çevirdi ve külotunun üzerinden amını öpmeye başladı.

Beni uzaklaştırmaya çalışıyor gibiydi ama pek bir şey yapıyor gibi görünmüyordu, en azından ağlamadı. Külotunu aşağı çekerek elleriyle kalçalarını daha sıkı bastırdı ve var gücüyle klitoris ve perineyi yalamaya başladı. Kayınvalidemin inlemeleri dışında artık kaçma girişimi hissetmedim. Akmaya başladı ve değerli mağaranın kendisi bu tatlı tomurcuğun tüm cazibesini hemen hemen ortaya çıkardı. Dikkatlice masadan kalkmasına yardım ettim, dudaklarından nazikçe öptüm, yüzünü masaya çevirdim ve onu eğdim. Külotuyla birlikte kot pantolonunu da çıkardı ve uzun süredir duran penisini onun amına dayadı. Kafa düzgün bir şekilde deliğine batmaya başladı.

Hareketlerimi karşılamak için harekete geçti. Hızımı giderek daha da artırmaya başladım. Uzun süreli cinsel perhiz nedeniyle, onun sulu amına şiddetle boşalmaya başladım ve onu kalçalarından aşağı akan spermimle doldurdum. Bir süre öyle durduktan sonra penisimi amından ayırmadan ellerimle onun büyük göğüslerine sarıldım ve heyecandan iki büyük bezelyeye dönüşen meme uçlarını masaj yapıp çimdiklemeye başladım.

Nina tekrar inledi ve ben yine başladığım işe devam etmek istedim. Ancak üye henüz buna hazır değildi. Ellerimle omuzlarına bastırdım ve kafası sikimin hizasına düştü. Kayınvalidem ondan ne istediğimi anladı ve spermle ıslanmış başımı yaladı, sonra ağzını açarak dudaklarını etrafına doladı ve hafifçe ağzına daldırdı. Küçük askerim bu tür dokunuşlardan uyandı ve savaşa hazırlık yapmaya başladı. Penisim gibi inisiyatifi de kendi elime aldım ve onu bu güzel kadının şehvetli ağzının derinliklerine doğru sürmeye başladım.

Görünüşe göre bunu hiç bu kadar derinden denememişti ve yan odada eşimin veya kayınpederimin bizi duyacağından korktuğu için öksürdü. Hemen onu çıkardım ve yavaşça yarısına kadar emmeye başladım. ve ona sadece ellerimle hafifçe bastırarak yardımcı oldum. Yine yakın bir volkanik patlama hissettim ve gerçekten ağzıma boşalmak istedim, kayınvalidem ne istediğimi anladı ve bir ret işareti olarak başını salladı.

Yüzüne boşalmak zorunda kaldım. Bu onunla ilk seksimizdi ve tüm bunlar ilk başta çok nefret ettiğim yenileme çalışmaları sayesinde oldu. Veya belki de onarımlar o kadar da kötü değildir?

Quick Reply

Change Text Case: