Yeni eve taşınma partisiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yeni eve taşınma partisi

Post by Anonymous »

Biraz sıradan olabilir ama aile hayatımdan, daha doğrusu aile hayatımdan bir olaydan bahsetmek istiyorum. Eşim ve ben, adı Lena, 5 yıldır evliyiz. Yakın zamana kadar basit evli bir çifttik, muhtemelen diğerlerinden hiçbir farkı yoktu. Yatakta da her şey yolundaydı, ancak Lena'nın her zaman daha fazlasını istemesi dışında, onun tatminsiz kaldığını söyleyemem. Ama bütün gece seks yapabilirdi ve ne kadar uzun süre seks yaparsak orgazmları o kadar güçlü oldu ve daha sık hale geldi. Ama benim için her şey tam tersi oldu. Her halükarda beni finallere getirmesine rağmen. Lenka'nın benim için süper olduğunu söylemeliyim. Sokakta erkekler sürekli ona bakıyordu ve çok etkileyici giyiniyordu. Seksi giyinmesinden ve sık sık kendine yeni kıyafetler almasından ya da bunları kendisinin dikmesinden hoşlandığımı biliyordu.

Bir keresinde internetin iç çamaşırı bölümünde seksi elbiseler bulup bana göstermişti. Elbiseler açıklayıcıydı ve yılbaşı veya kutlamalar gibi büyük tatiller için daha uygundu. Bana en çok hangi elbiseyi beğendiğimi ve önce hangi elbiseyi dikmesi gerektiğini sordu. Bu konuya çok incelikli bir şekilde yaklaştı çünkü onun için bir elbise seçersem otomatik olarak onu giymesine izin vermiş olurum. Ama ben de biraz hile yapmaya karar verdim ve iç çamaşırının olmamasını gerektiren bir elbise seçtim. Yani elbisenin en altından en tepesine kadar bağcıklar vardı. Kalçadan başlayıp arkada kıvrılarak bitiyordu. Elbisenin altına iç çamaşırı giyerseniz hem güzel olmaz hem de bütün kıyafeti bozarsınız. İtiraz edeceğini ya da tereddüt edeceğini düşünmüştüm ama o sadece sorun olmadığını söyledi ve muhtemelen fikrimi değiştireceğimden korkarak hemen oradan ayrıldı. Bir süre sonra nasıl diktiğini görmediğim için bu konuşmayı unuttum.

Bu konuşmadan yaklaşık birkaç ay sonra eşimin arkadaşı bizi kır evindeki yeni eve taşınma partisine davet etti. O ve kocası, uzun süren eziyetlerin ardından inşaatı tamamladılar ve bunu Olga'nın (arkadaşının) doğum günüyle birleştirerek, evlerinde bir gecelik konaklamayla büyük bir parti düzenlemeye karar verdiler.

Karım banyoda hazırlanmak için uzun zaman harcadı ve aniden koridordan yağmurluk ve ayakkabı giyerek beni aradı. Giydiği kıyafetle övünmemesine bile dikkat etmedim. Lena'nın pelerini çıkarmasıyla geldiğimde beni bir sürpriz bekliyordu. Bana dönerek sordu:

—beni nasıl buldun?

Dürüst olmak gerekirse kafam karışmıştı ve neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Konukların erkek yarısı onu gözleriyle yuttu. Kesinlikle harika göründüğünü söylemeliyim, seçtiğim elbisenin aynısıydı. Kaba görünmüyordu ama aynı zamanda herkes onun iç çamaşırı giymediğini gördü ki bu çok heyecan vericiydi.

Ana kutlamanın ardından en yakın arkadaşlarından yedisi geceyi orada geçirdi. Bunlar iki çift ve iki adam, Olga'nın kocası Andrey'in arkadaşları. Herkesi ortak kutlamalarda birden fazla kez gördük.

Andrey kutlamaya devam etmeyi ve saunaya veya hamama gitmeyi önerdi. Dmitry (kadınsız gelen adamlardan biri) dışında herkes teklifi büyük bir hızla kabul etti. Dmitry elinde çok fazla şey olduğunu ve yatağa gideceğini söyledi. Saunada herkes çarşaflarını değiştirdi ve içkiler daha da eğlenceli bir şekilde devam etti. Erkekler ve kızlar sırayla saunaya koşuyorlardı. Sauna arasındaki molalarda içki içip kağıt oynadılar. Sadece Nikolai, gereksiz göründüğü ve kızların arasına girdiği için kart oynamayı reddetti.

İlk başta herkes kendisi için aptalı oynadı ve kaybeden kişinin bazı görevleri tamamlaması gerekiyordu. Genellikle masanın altına emeklemek, ötmek veya mırıldanmak gibi basit bir görevdi. Ancak ortaya çıktığı üzere, erkek yarısı bu görevi gerçekten beğendi çünkü sarhoş kızlar masanın altına sürünerek cazibelerini açığa çıkardılar. Daha sonra üçe üç, erkeklere kızlara karşı oynama teklifi yapıldı. Herkes tek kelime etmeden eşlerinin karşısına oturdu ve meğerse yanlarında başkalarının kadınları da oturuyormuş. Kaybedenlerin çoğunlukla kızlar olması nedeniyle eğlence burada başladı. Hamamın sıcaklığı ve alkol işini yaptı, daha sarhoş olduk, daha rahatladık. Bir sonraki dolandırıcılıktan önce Nikolay bir teklif aldı.

— Aptalca oyunlar oynamayı bırakın. Hadi şunu yapalım, bundan sonra kaybedenler çarşafı çıkarmak zorunda kalacak. Ve onsuz oynamaya devam edin, örneğin benden saat yönünde bir takım üyesi. Kızlara bir avantaj sağlanır; önce çarşafı bellerine kadar indirirler, sonra tamamen kaybetmişlerse çarşafı çıkarırlar.

Herkes tereddüt etti ve eşlerine baktı ama bütün erkekler başkalarının eşlerini görmek istiyordu. Kızlar elbette bozuldu ama kocalarının aldırış etmediğini görünce kabul ettiler. Tabii ki kızlar ilk oyunu kaybetti; çembere ilk oturan Lena'm oldu. Biraz tereddüt edip bana baktıktan sonra çarşafı indirdi. Hepimiz gözlerimizle göğüslerini yuttuk, ben bile. Sanki onu ilk defa görüyordum. Sonuç olarak kaybettik. Çarşafı çıkarma sırası Andrey'deydi. Utanarak çarşafı çıkardı ve üzerine oturdu. Ve utanmak için bir neden vardı, penisi tam anlamıyla savaşa hazırdı. Her ne kadar muhtemelen tüm erkekler gibi olsa da. Kızlar yuhaladı. Bir saat oynadıktan sonra Nikolai dışında hepimiz çıplak oturuyorduk. Sonuç olarak Nikolai'nin de soyunması şartıyla buhar odasına birlikte gitme teklifinde bulunuldu. Bunu hiç gecikmeden yaptı. Dürüst olmak gerekirse hepimiz, özellikle de kızlar, büyüklüğüne şaşırdık. Penisi kütük gibi duruyordu ve bizimkinin neredeyse iki katı büyüklüğündeydi. Kızların onun silahına baktığı görüldü. Ve enstrümanına olan ilgiyi fark eden Nikolai tereddüt etmeden şunları söyledi:

— Kızlar, eğer kocanız sakıncası yoksa o emrinizde.

Kızlar güldüler, fısıldadılar ve buhar odasına koştular. Biz de hiç tereddüt etmeden hemen onları takip ettik. Erkekler için yeterli koltuk yoktu ve kızların karşısında durduğumuz ve üyelerimizin çit gibi durduğu ortaya çıktı. Ama hanımlarımızın gözleri sürekli Nikolai'de durdu. Nikolai yalnız olduğu için bu durumla ilgili en rahat olan ve sürekli hepimizin güldüğü şakalar yapan kişiydi. Ama aniden Nikolai sanki yarı şaka yapıyormuş gibi Andrey'e döndü ve şöyle dedi:

—Andrey, karına bir hediye ver, arkadaşımı ne kadar istediğini görüyorsun.

Ve tuhaf bir şekilde, kızlar da onu bir nevi şaka olsun diye desteklediler. Sadece Olga sessizce Andrey'e utanmış gözlerle baktı.

Andrey'in cevap vermekten başka seçeneği yoktu:

— Evet, bunu yasaklamıyorum.

Sözlerini duyan Nikolai, Olga'yı elinden tuttu ve onu buhar odasından dışarı çıkardı. Kapı arkalarından kapandıktan sonra Buhar Odası'nda muhtemelen beş dakika kadar sessizlik hüküm sürdü. Ama aniden Lenka'm beni penisimden tuttu ve şakacı bir şekilde beni çiftin dışına çıkardı. Soyunma odasına girdiğimizde karşımızda aşağıdaki resim belirdi. Olga masanın üzerinde yatıyordu ve Nikolai bacaklarını genişçe açarak kütüğüyle güçlü bir şekilde çalıştı. Olga onun darbeleri yüzünden ürperdi, onun hareketleriyle birlikte göğüsleri de sallandı. Biz bu manzarayı düşünerek, olduğumuz yerde durduk. Kulübünün, Olga'nın özenle traş edilmiş amını kelimenin tam anlamıyla nasıl büktüğünü görebiliyordunuz. Nikolai, Olga'nın göğüslerini kaba bir şekilde elledi ve meme uçlarını büktü, bu da onun daha da inlemesine neden oldu. Biz orada dururken, Olga birkaç kez orgazmdan titriyordu, kedisi o kadar yüksek sesle höpürdetiyordu ki Nikolai penisini tamamen çıkardı ve tüm gücüyle geri itti. Ancak Nikolai aniden durdu ve Olga'ya sordu.

—Sizi ziyaret edebilir miyim?

Ama cevap vermedi, daha da fazla inlemeye başladı. Daha sonra Nikolai hareketlerine devam etti ve çıkarmadan taburcu oldu. Nikolai penisini çıkardığında Olga'nın elinde spermin aktığı sağlıklı bir delik kaldı. Tam bir secde halinde bacaklarını açarak masanın üzerinde yatmaya devam etti.

Nikolai bize döndü ve sanki beni fark etmemiş gibi Lena'ya evlenme teklif etti.

— İstiyor musun?!

Düşen üyeyi ellerinizde tutmak. Tamamen sarhoş olduğu ve ne yaptığı hakkında pek bir fikri olmadığı gözlerinden belliydi. Lena'yı elinden tuttu ve bankta oturması için onu çekerek ağzını kullanması gerektiğini bildirdi. Ve benimki denemekten mutluluk duyuyor. Diz çökerek sperm ve Olga'nın salgılarıyla kaplı aletini ağzıma aldım. Bir süre sonra Lena dört ayak üstüne çıkıp bana döndü ve yalvararak onu almamı istedi. Sanki sersemlikten çıkıp hemen eşimin yanına varmış gibiydim. Uzun süre doyamadım ve beş dakika içinde geldim. Lenka artık hiçbir şey düşünemedi ve Nikolai'nin penisini çekti ve ondan onu almasını istedi. Nikolai memnuniyetle kabul etti ve Lenka'yı köpek stiliyle bükerek tüm gücüyle içeri girdi. Lenka acı içinde çığlık attı ama Nikolai buna aldırış etmeden karımı beraberlikle becermeye başladı.

Duş almaya karar verdim ve lavaboya gittiğimde orada kimsenin olmadığını gördüm. Hamamın tasarımı lavabodan sokağa, soyunma odasından eve çıkılabilecek şekildeydi. Diğerlerinin sokağın karşısındaki eve gittiklerini fark ettim. Duş aldıktan sonra soyunma odasına döndüm ve hanımımın, hiç düşünmeden bankta oturan ve karısının göğsünü tutarak hamur gibi ezen Nikolai'nin penisine bindiğini keşfettim. Bu resim beni kayıtsız bırakamazdı ve Olga'nın kasıklarını ovuşturarak ona girdim. Pratik olarak hareket etmedi, sadece benim hareketlerime uygun olarak sızlandı. Ara sıra yakınlarda olup bitenlere baktım ve hatta penisimin Nikolai'ninki kadar büyük ve kalın olmadığını kıskandım ve Olga'ya da böyle bir hediye veremedim. Nedenini bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi. Çarşafın bir parçasını yırtıp penisimin etrafına sardım ve üstüne her zaman anahtarlığımda taşıdığım prezervatifi taktım.

Tasarımımın Nikolai'nin penisinden çok daha kalın olduğu ortaya çıktı. Tasarımımı Olga'ya sunduğumda oldukça etkileyiciydi. Neredeyse sadece görüş alanından geliyordum. Büyüklüğüm Olga'nın aklını başına getirdi ve bana doğru hareket etmeye başladı. Onu ne kadar becerdiğimi bilmiyorum ama Olga orgazmın eşiğindeyken gözlerini açtı ve onun üzerinde çalıştığımı gördü. Gözlerinde korku ve utanç vardı ama bana doğru ilerlemeyi bırakmadı ve gözlerini kapatıp geldi. Ben de eşiğindeydim ve yapıyı çekip birkaç hareket yaptıktan sonra Olga'nın içine girdim. Penisimi çıkardım ve işime baktım, sonra da bankta oturup Olga'yı sikişimi izleyen karıma.

Lena ve ben Olga'yı kaldırdık, onu duşta yıkadık ve yatağına yatırdık. Lena ve ben koridorda uyuyakaldık.

Uyandıktan sonra ev sahiplerini uyandırmadan eve gittiler.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post