Oral seksGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Oral seks

Post by Anonymous »

2 ay önce bir arkadaşlık sitesinde 40 yaşında bir kadınla tanıştım, 33 yaşındayım.
Evli, evliliğinde her şeyin yolunda olduğunu söylüyorlar, 2 çocuk, sevdiği tek şey emip yutmak sperm, ama onun sadece klasik seks için bir kocası var ve karısının emmesinin çılgınca olduğunu düşünüyor.
Ve genel olarak, 2 aydır, her Salı ve Perşembe, ya benim evimde buluşuyoruz, ya da sadece arabada ve beni tutkuyla emiyor, bazen öyle bir noktaya geliyor ki ben onu ağzından sikiyorum. Ve bu hep 3 orgazma kadar devam ediyor.
Tek bir bütün halinde birleşmeyi ne kadar teklif etse de kadın kabul etmiyor, deliğinin sadece kocası için olduğunu söylüyor.
Ve darbe diyorlar. onun için iş hile yapmak değildir.
Ve tüm toplantılarda onu çıplak görmedim, sadece göğüslerini, asla poposunu çıkarmıyor.
Son toplantılarda ona oral seks yapmasını önerip durdum ama o öyle olmadığını söylüyor onu heyecanlandırın, bunu ona kocasından önce yapmışlar, ondan değil diyorlar.
Ama sanırım bunu her zaman söylerseniz, belki o da tatmayı kabul eder, çünkü ona herkesin çok memnun olduğunu anlatırım oral seksimle Bu arada, emmeyi sevmesine rağmen her zaman sadece bir tane emdiğini söylüyor. Mesela bu 2 ay boyunca benden başka kimse yok.
Ondan önce 5 yıl boyunca sadece bir erkeği emdim ve o da gençti, 29 yaşındaydı

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post