Gençliğimden bir hikayeGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Gençliğimden bir hikaye

Post by Anonymous »

Burayı okuduktan sonra küçük hikayemi paylaşmaya karar verdim!
Bu çok uzun zaman önce oldu, o zamanlar hala çok gençtim, yakışıklıydım ve evli değildim.
Bazı etkinliklerden sonra bir davete davet edildim " Banliyöde kiralık bir kır evinde doğum günü için kıdemli bir arkadaş. Seyirci hala aynı, ciddi ve sert yetişkin erkekler, neredeyse koyu kırmızı ceketler giymiş, hanımlarıyla birlikte, çoğu da yaşlı, hiç uyum sağlayamadım ve kendimi garip hissettim. Bir ziyafete yakışır şekilde, davetli sanatçıların şarkıları, uzun monoton kadeh kaldırmalar, herkes oldukça çabuk sarhoş oldu.
Partinin en başında bakışlarım, korkunç bir adamla aynı masada oturan konuklardan birinin bakışlarıyla kesişti; üzerinde yırtmaçlı, yere kadar güzel, uzun siyah bir elbise giyiyordu. Bir bacağı çoraplarının lastiğine kadar inerken elbisenin muhteşem vücuduna çok sıkı oturduğunu fark etmemek imkansızdı. En çok, ne dediğini duymak için muhatabına doğru biraz eğilmesini, sanki kulağını açığa çıkarmasını, biraz geriye doğru eğilmesini ve o anda kıçının nefesi kesilmiş gibi görünmesini izlemeyi sevdim. ve boğazında bir yumru vardı, ama alkol kafasına çarpmış olmasına rağmen, tüm düşünceleri kendimden uzaklaştırdım, masasındaki adam acı verici derecede korkutucuydu....
Zaman geçti, daha az vardı ve daha az misafir vardı ve hala yeterli olanlar sadece birkaçıydı, zaten her şeyden bıkmışlardı, yazlık mutfakta tek başlarına nargileyle oturuyorlar ve ateşe bakıyorlar, oradan taksiyle çıkmak için doğru anı bekliyorlardı. Ve sonra hoş bir ses duyuyorum: Arkadaşlığın sakıncası var mı? Tabii ki hayır, diye cevap verdim ve aynı anda başımı çevirdim, siyah elbisesinde de aynısıydı, o an düşünceler, duygular ve duygular birbirine karışmıştı, mutlu ve korkmuştu ve dünyadaki her şey...
Yandaki sandalyeye oturdu, o zaman soyut konuşmaların hiçbir önemi yok, sonra kendimi onunla konuştuğumu düşünürken buluyorum ve gözlerine değil, dışarı bakan o elastike bakıyorum baştan çıkarıcı bacağındaki çorap bandı, lanet olsun diye düşündüm, yukarı baktım, gözlerinin içine baktım ve yandığını anladım, gülümsedi ve sandalyesine yaslandı, çılgınca rahatsız ediciydi. Sustum, bir duraklama oldu ve sonra dedi ki - tamam, endişelenme, ben "Lesha" bizim hakkımızda hiçbir şey söylemeyeceğim, sonra bu korkunç adamın kim olduğunu anladım, bu da durumu daha da kötüleştirdi, söylemedim Kendisini şahsen tanıyorum ama onun katılımıyla bir sürü hikaye biliyordum ama aynı zamanda aklımdan da bir fikir geçti, yani bizim hakkımızda hiçbir şey söylemeyeceğim....
O halde Lena, işte bu oldu bu kızın adı görüş alanımdan kayboldu, taksi çağırıp gitmeye hazırlanıyordum, bana taksiye ihtiyacım olmadığını söylediklerinde misafirlere, doğum günü çocuğuna veda etmeye başladım , şimdi beni alacaklar, peki, iyiyim, bu Lena'nın şehre gideceği ortaya çıktı ve yanında birkaç teyze daha getiriyordu, öne oturmamı istedi, teyzeler yüklü yukarı çıktık ve yola çıktık, arka koltuktakiler şarkılar bağırıyordu, Lena'nın bacaklarına baktım, periyodik olarak onunla bakışıp birbirimize gülümsedim, utanç çoktan geçmişti ama korku kaybolmadı)
Onlar Teyzelerden birini buraya bıraktım, ikincisinden 10 dakika sonra ve köşeyi dönüp saklanmaya fırsat bulamadan Lena üzerime atladı ve dudaklarımı ısırdı, şoktaydım... Ondan uzaklaştım ve kelimenin tam anlamıyla sakladım kapıyla koltuk arasındaki köşede, o anda Lesha'sının bana ne yapacağını düşünüyordum... uzaklaştı ve uzaklaştı, nehre döndü ve kıyıya yakın bir yerde durdu.
Dudaklarını tekrar dudaklarıma bastırdı, tepkimi fark etti, sorunun ne olduğunu sordu, ben kocasından korktuğumu, onun bunu öğrenip beni kelimenin tam anlamıyla öldüreceğini vs. anlattım... o yapmadı korkularımı uzun uzun dinle, tek hareketle penisimi pantolonumdan çıkardı ve emmeye başladı, sonra tek düşünce bunun için ölebileceğimdi, onu saçlarından tuttum ve onunla buluşmak için leğen kemiğimi kaldırmaya başladım , sikimi boğazının derinliklerine sürüyorum, eğer ayık olsaydım muhtemelen birkaç dakika içinde bitirirdim, ama arabanın yanında durmaya karar verdim, hemen dışarı çıktı ve dört ayak üzerinde oturarak açgözlülükle emmeye devam etti. Bazen kendisi beni kalçalarımdan sıkıca tuttu ve penisimi dibine kadar yuttu. Bir noktada ayağa kalktı, elbisesini kaldırdı ve dirseklerini arabaya yasladı, sırtını büktü, hemen arkadan yaklaştım ve daha fazla uzatmadan onu amının içine soktum, o zamanlar hiç bu kadar şiddetli bir şiddet hissetmemiştim. kadın orgazmı, özellikle girdikten hemen sonra, bu harikaydı, saçını arkadan tutarak çılgın bir hızla onu sikmeye devam ettim ve ben gelene kadar bir an bile durmadım...
Sonrasında Lena ve birkaç kez tanıştım, tüm delikleri çok çeşitli yerlerde defalarca amacına uygun olarak kullanıldı, çok korkutucuydu, kocası beni korkuttu, ama karısını daha çok istedim!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • MZHM türünde illüstrasyonlarla yeni bir hikaye
    by Guest » » in General
    0 Replies
    60 Views
    Last post by Guest
  • Gerçek bir hikaye için yaz