Karısı iyi muslukları seviyorseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karısı iyi muslukları seviyor

Post by Anonymous »

Düğünden sonra ikimiz de 20 yaşındaydık, Alena ve ben sık sık yatakta çeşitli konularda fanteziler kurardık ve en sevdiğimiz fantezimiz onun beni aldatmasıydı. Böylece fantezilerimizi gerçekleştirme düşüncesi kafamıza yerleşti ve konuştuktan sonra böyle bir fırsat çıkarsa mutlaka kullanacağına karar verdik. Ve bir süre sonra kampanyalardan birinde eski bir tanıdıkla yollarımız kesişti, bizden 15 yaş büyüktü, onun da karısı vardı, bir şekilde hemen anlaştık ve o akşam bol bol konuşup anlaştık. bir şekilde bizimle ya da onlarınkiyle tanışır ve otururuz. Eve döndüğümüzde Alena çok utanarak bana bir şey söylemesi gerektiğini söyledi. Eski hayranlarından biri olan Vitaly'nin birkaç kez evine kadar eşlik ettiğini ve onu öptüklerini, bugün onu orada görünce hatırladığını ve hatta heyecanlandığını söyledi. Görünüşe göre o da öyle yapmıştı, çünkü tüm kampanya ayrılırken ve herkes birbirine veda ederken kulağına onun harika göründüğünü ve sık sık onu düşündüğünü fısıldadı. Ve bu onu daha da heyecanlandırdı. Bu sözlerden sonra sanki elektrik çarpmış gibi oldum ve onu kendime doğru çekip öpmeye başladım, elbisemi kaldırıp parmaklarımı külotunun altına soktuğumda orada bir sel ve çok şişmiş bir akıntı buldum. kedi. Alyonka akıyordu, heyecandan ve şehvetten titriyordu, o akşam eşimi daha önce hiç görmediğim gibi gördüm. Sanki ilk defa yapıyormuş gibi büyük bir zevkle emdi ve teslim oldu. Anılardan bu kadar heyecanlanacağını kendisinin de beklemediğini, muhtemelen bir fahişe olduğunu ama bu Vitaly'yi gerçekten istediğini bana fısıldadı. Ona onu sevdiğimi ve bu çılgın heyecan halinden gerçekten hoşlandığımı ve eğer o istiyorsa umursamayacağımı ama tam tersine gerçekten onun başka bir penis denemesini gerçekten istediğimi fısıldadım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post