Kendi merakınıza rehinseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kendi merakınıza rehin

Post by Anonymous »

- Çabuk gel, kaltak! Bugün açıkça gevşeklik yapıyorsunuz!

Hizmetçimi sert bir şekilde azarladım.

“Üzgünüm patron…” diye utanarak yanıtladı. – Dün geceden sonra neredeyse hiç uyumadım ve kendimi bitkin hissediyorum.

—Burada benim için mazeret aramayın! Evimde kaç kişinin çalışmak istediğini biliyor musun? Böyle bir gün daha geçirirsen buradan gitmiş olacaksın! – Tehdit ettim.

—Sizi temin ederim ki bu bir daha olmayacak. Tekrar özür dilerim patron.

Genç adam gözlerini yere indirdi. Yanakları domates gibi kızardı. Durumundan çok utanıyordu ve bunu biliyordum. Sorun şu ki o neredeyse benim yaşımda, o 24, ben de 26. Ama benden farklı olarak o hiç kimse! Boş yer. Birkaç yıl önce derin illerden başkente geldim. İlk başta okumak istedim ama onu almadılar. Daha sonra çalışmaya çalıştım ama iyi bir pozisyon bulamadım. Bunu neredeyse altı ay önce, Moskova yakınlarındaki elit bir köyde bir kır evi satın aldığımda buldum. Daha sonra temizlik sorumluluklarını üstlenebilecek bir çalışan arıyordum. Reklama kelimenin tam anlamıyla anında yanıt verdi ve benimle telefonda kısa bir görüşme yaptıktan sonra birkaç saat içinde koşarak yanıma geldi.

Uçuruma düşmenin eşiğindeydi. Para yok, ev yok, arkadaş yok. Bu büyük yabancı şehirde tamamen yalnızdır. Böyle insanları sık sık gördüm. Ve nadir istisnalar dışında çoğunun her şeye hazır olduğunu biliyordum! Böyle durumlarda, bir yerden uysallık ve tevazu gibi görünürler.

Geldiğinde onu lüks ofisimde kabul ettim. Adeta kıçımı yaladı. Şu anda sırf iş bulmak için köprüden atlamaya hazırdım. Bunu gördüm ve oynamaya karar verdim. Kendisine bir iş toplantısına gitmem gerektiğini, yarın adaylığını düşüneceğimi, belki onu hizmetçi pozisyonuna kabul edebileceğimi söyledim. Yalvardı. Gidecek hiçbir yerin olmadığını söyledi. Uyuyacak yer yok. Üstelik para uzun zaman önce bitti. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmediğimi söyledim. Daha da fazla yalvarmasını bekliyordum ve umuyordum, sonra sınırı görünce kabul edecektim. Ama tek kelime etmeden masama doğru yürüdü ve dizlerinin üzerine çöktü. Ayağa kalktım, ofiste dolaştım, etrafından dolaştım, sonra ayağımı önüne koydum, pahalı deriden yapılmış bir ayakkabıyı giydim ve ona yalamasını emrettim. Hiç sorgulamadan kabul etti.

Adam dudaklarıyla ayakkabıya dokunur dokunmaz hemen ayakkabıyı çıkardım ve ayağa kalkmasını söyledim.

—Ne yapıyorsun dostum? - Şaşkınlıkla bağırdım. "Kimsenin önünde kendini bu şekilde küçük düşürmemelisin!" Hayatta kalmak istiyorsanız bunu unutmayın! Aksi halde günlerinizin sonuna kadar taramanız gerekecek.

"Sadece umutsuzluk içindeyim," diye inledi. Sonra gözlerinden yaşlar bile aktı. "Tamamen yalnız kaldım, dilenciyim... Eğer beni kabul etmezsen bu gece yine kapıda uyurum." Buraya gelmek için son paramı harcadım. Bu işten umudum vardı. Lütfen Eduard Andreevich, eğer sana uygun değilsem en azından bugün beni kovma. Geceyi senin evinde geçirip yarın gidebilir miyim? Her işi yapacağım.

Oldukça yakışıklıydı. Elbette kader onu hırpalamıştır ama eğer iyi yıkanır ve giyinirse çocuk çok iyi olur. Kızları çok seviyorum ama işim özellikle pahalı dergilere poz veren erkeklerle ilgili olduğundan erkeklerin güzelliği ve modası hakkında biraz bilgim var.

Akıllıca giyinmiş, stil sahibi bir adamın önünde dizlerinin üzerinde ayakkabılarını yalamaya hazır halde durduğunda ne hissettiğini hayal bile edemiyorum. Ah... dehşet.

Sandalyeme dönerek şöyle dedim:

—Adın ne dostum?

— Koç.

— Bu nasıl bir isim, Almanca falan mı?.. Almanca mı?

—Büyükbabam Alman, babam yarı Alman ve ben zaten Rus'um. İsmim hakkında hiçbir şey söyleyemem. Bu şekilde adlandırıldı.

—Anladım. Peki Ram, burayı dinle. Dostum, normal görünüyorsun. Ama bir çalışana ihtiyacım var, anlıyor musun? Bu, sabah 6'da uyanmanız ve güneş batıncaya kadar işe gitmeniz gerektiği anlamına gelir. Veya ben bitirmeni söyleyene kadar sabanla çalış. Burası rahatlayabileceğin bir golf kulübü değil, burası benim evim ve ben orada rahatlıyorum, sen ise toprağı sürüyorsun!

— Hazırım...

“Sessiz olun,” diye emir verdim. – Kimse sana söz vermedi. Sözümü kesmeyi alışkanlık haline getirme.

Altın Parker'ı aldım ve parmaklarımın arasında döndürdüm.

—Yarın sorumluluklarınızın bir listesini yapacağım. Her türlü işi yapmaya hazır olun. "Adamın gözlerinin içine baktım. - Duyuyor musun ahbap, hiç! Bu sadece yerleri yıkamak anlamına gelmiyor, bu arada bunu her gün yapmanız gerekiyor, tuvaletleri de yıkamanız gerekiyor. Bu olasılık sizi korkutmuyor mu?

Başını salladı.

—Cevap, ne emrediyorsam onu ​​yapmaya hazır mısın?

— Evet, hazırım! – şaşırtıcı derecede neşeli bir şekilde cevap verdi.

- Harika, maaş konusuna yarın karar vereceğim, görüyorum ki şu anda asıl mesele para değil, uyuyacak yerin yok. Yani kalış sürenizi sayın, hala çalışmanız gerekiyor. Ve eğer çok iyi çalışırsan, o zaman sana para ödemeye başlayacağım. Yiyecek konusunda endişelenme; seni bedavaya besleyeceğim. Ama seni şişman bir göbeğe kadar şişmanlatmayacağım, enerjik bir çalışana ihtiyacım var! – Güldüm.

Yüzünde de bir gülümseme belirdi. Adam açıkça kabul edildiğine memnun.

Sonrasında eşim içeri girdi. Dar siyah bir tayt ve kısa siyah bir tunik giymişti. Genel olarak o benim için bir güzellik! Onunla, modellik ajansımın erkekleri değil kızları kabul ettiği oyuncu seçimlerinden birinde tanıştım. Aptal oyuncak bebeklerden biri olmadığı için şanslıydım. O sadece güzel değil, aynı zamanda oldukça akıllıydı. Böyle durumlarda erkekler “kadın konusunda şanslıyız” diyor. Mükemmel bir şekilde sikiştiği gerçeğinden bahsetmeyeceğim bile çünkü bu tamamen ayrı bir konuşma. Konu seks olduğunda o bir kraliçedir. İşleri nasıl güzelce yapacağını biliyor.

Ve artık öyle bir bakışı yoktu ki, onunla tanışınca iktidarsızlardan oluşan bir kalabalık bile göklere yükselecekti. Bu taytlar o ince uzun bacaklara, o sulu kalçalara çok yakışmış... Saçı ve yüzü genelde yorumsuz.

"Tatlım, bu kim?" İnce, zarif parmağını Ram'a doğrulttu. – Yeni hizmetçimiz bu mu?

Rem'in ne hissettiğini bile bilmiyorum. Bir erkeğin, başka birinin evinin ortasında, başka bir erkeğin önünde durması ve kadınının size parmaklarıyla işaret edip açıkça size hizmetçi diye seslenmesi nasıl bir şeydir? O anda, muhtemelen hiçbir zaman bu pozisyonda olmayacak kadar çok çalışmadığına küfretmişti. Onun değil, benim milyoner olduğum için öfkelendiğini biliyorum.

Zarif bir şekilde yanıma geldi ve beni öptü.

— Sevgilim, spor salonuna gitme zamanım geldi, her zamanki gibi geleceğim.

"Tamam" dedim kısaca.

Güzelce döndü ve tatlı bir sesle şöyle dedi:

—Hizmetçimizin bir adı var mı?

“Onun adı Ram,” dedim.

— Hımmm, Rem.

Sırtı bana dönük olduğundan ne yaptığını göremedim ama Ram'ın yüzündeki ani hareketliliğe bakılırsa ya ona göz kırptı ya da dudaklarını yaladı. "Kaltak" diye düşündüm. Ancak öfkenin dağılacak zamanı olmadı çünkü benim kim olduğumun ve onun kim olduğunun farkına varılmasıyla bastırıldı. Her ne kadar bilinçaltımda onun da sonuçta bir erkek olduğunu anlasam da, bu nedenle herhangi bir sempati nedenini dışlamak için onu hemen dişimin gözünde ezmem gerekecekti.

O zamandan bu yana altı ay geçti. Doğal olarak, karıma bakma arzusunu ortadan kaldırdım. Ve kabaca aynı çatı altında yaşamamıza ve bazen onun karşısına iç çamaşırlarıyla çıkmasına rağmen, o sakindi. Her ne kadar sadece külotlu seksi bir kız önünüzde yürürken ve siz dört ayak üzerinde durup yerleri yıkıyorken tamamen kayıtsız kalmak muhtemelen dayanılmaz olsa da. Her insanın kanını kaynatır. Herhangi bir adam bir intikam planı başlatacaktır. Bu nedenle eski çağlarda kızların bulunduğu malikanelerde görev yapanlar hadım ediliyordu. Aksi takdirde bir adam fethedilemez. Tek başına kadın etini hararetle arzulayacaktır, bu da direnmeye hazır olduğu anlamına gelir.

Elbette Rem'i hadım etmedim. Her ne kadar genel olarak bu onun değeri olsa da. Eğer karıma, sevgilime yan gözle bakmaya cesaret edebilseydi, onun evini keser, köpeklere yedirirdim. Böylece düşünceler bile ortaya çıkmasın.

Tüm bu süre boyunca onun Katenka'ma verdiği tepkiyi izlemeyi çok sevdim. Hatta bazen kendimi özellikle bir sebep aradığımı, bakışlarında en ufak bir şehvet ipucu aradığımı düşünürken yakaladım. Ama boşuna. Üşüyordu. Hatta eşcinsel olduğunu bile düşündüm. Ancak uzun zaman önce güzel mankenlerin rol aldığı fotoğrafların masamdan kaybolduğunu ve oraya çok perişan bir biçimde geri döndüğünü keşfettiğimde bu tahminin yanlış olduğunu fark ettim.

Bir şey benim için net değildi. Karımın önünde onunla emredici bir ses tonuyla konuştuğumda neden kızardı? Hatta bir deney bile yaptım. Özellikle yüz yüzeyken azarladı, onun yanında da aynı şekilde azarladı. Sonuç her zaman aynıydı; yalnızca karısı yakındayken kızardı ve terledi. Daha sonra bunun eşimle ilgili olduğunu düşündüm. Belki de onu sikiyordur ve şimdi sadece utanıyor olabilir mi düşüncesi geldi aklına? HAYIR! Altı ay boyunca başkalarının ve evimi ziyaret eden kadınların önünde onu azarladım. Ben moda ve stil alanında çalışan bir insanım ve bazen çok şık insanlar yanıma geliyor ve bunların arasında çoğu zaman güzellikler de oluyor. Bir zamanlar ünlü bir stilist olan bir arkadaşı karısıyla birlikte geldi. Arkadaşıma sorunumu anlattım ve o da memnuniyetle bana eşini verdi. Bir arkadaşım arabada bir şey unutmuş gibi davrandı ve birkaç dakikalığına odadan çıktı, bu sırada Ram'ı aradım. Ben, o ve o vardı. Zemini düzgün temizlemediği için onu azarlamaya başladım. Sandalyede oturan güzele aşağılayıcı bir şekilde baktı ve yanakları renklenmeye başladı.

Sonra bir kızın önünde aşağılanmasının onun için son derece tatsız olduğunu fark ettim. Adamın bir kompleksi olduğu ortaya çıktı! Ona yardım etmeye karar verdim.

Aynı gece onu yatak odasına çağırdım ve beni karımla seks yaparken izlemesi için zorladım. O buna karşıydı ama evin efendisi benim ve sadece benim! Emredildiği gibi köşede durarak onun inlemelerini dinledi. Katya'yı penisime bastırırken tepkisini izledim. Beklenmeyen bir durum olduğu ortaya çıktı...

Katya orgazma ulaştığında dizleri titremeye başladı. Sonunda işim bittiğinde elleriyle yüzünü tamamen kapattı.

Sonra ona bağırdım. Burada benden memnun bir kadının huzurunda! Sessizce durdu ve dinledi. Gözleri artık yükselmiyordu - utançla parkeye bakıyorlardı. Daha yüksek sesle bağırdım ve onu farklı kelimelerle aşağıladım. Bir dakikalık sözlü saldırının ardından Ram dayanamadı ve cilalı zeminde komik bir şekilde kayarak yatak odasından kaçtı. Durma ve geri dönme emri dikkate alınmadı.

Bu performansla onun gururunu biraz olsun kırmayı umuyordum, böylece kadınların önünde aşağılanmaktan artık utanmazdı. Ama anlaşılan o ki, ona ağır bir darbe indirmiş. Bana hatırladığı şey. Uzun süre pişman oldum.

Evimde artık benim adlandırdığım şekliyle "sandık" diye bir şey var. Daha doğrusu, sıkı ve düz kapaklı kare bir ahşap kutu. Boyut, bir kişinin diz çöküp başını eğmesi durumunda içine sığabileceği kadardır. Ev eşyaları için tasarlandı. Şahsen orada birkaç kutu gereksiz kağıt sakladım. Sandık bodrum katında, yer altı garajı ile eve giden merdivenlerin buluştuğu yerde duruyordu. Bir gün Ram'a bu kutuyu boşaltmasını emrettim. Gereksiz şeyleri depolamak için buna ihtiyacım vardı. Hizmetçi görevi tamamladı ve işi devralmam için beni bodruma çağırdı. Dar merdivenlerden aşağı indim.

—Bak Eduard Andreevich, istediğin gibi sandığı serbest bıraktım!

— Sen kendin bir sandıksın! - Güldüm. Bu marangozluk mucizesine bir kutudan başka bir şey demedim.

Ram öfkeyle başını salladı.

"Bu saçmalığa halı çantası diyebilirsin," diye ağzımdan kaçırdım, gülmekten öldüm. – Vay be, ne fantezi!

- Kapa çeneni! – diye bağırdı.

—Ne? – Kahkahalar anında kayboldu. Ona Zeus'un gözleriyle baktım.

—Bu aptalın duyduğu şey!

- Ah, seni küçük kaltak... - Hırladım ve üzerine atlamaya hazırlandım.

Eli rafa uzandı. Ağır bir şey alabileceğini fark ettim ve kendimi savunmaya hazırlandım. Ancak avucunda bir Glock tabancasının mat siyah kabzası olduğu için savunmanın bir anlamı yoktu. "Bu çok saçma" diye düşündüm. Ve böylece ortaya çıktı.

Çoğu insanın namluyu görünce yaptığı gibi çığlık atıp kendimi küçük düşürmedim. Az önce şunu söyledim:

—Maaşınızı alın ve çıkın. Polisi aramayacağım.

—Dağıtlarınıza ihtiyacım yok!

Artık bana tamamen farklı baktı. Artık sahibinizden hoşlanmıyorsunuz.

—Peki ne istiyorsun?

— Elbiselerini çıkar! – tabancasını seğirerek emretti.

- Siktir git! – Sessiz ama sinirli bir şekilde dedim.

— Öyle mi?

Tetiği çekti. Bir patlama sesi duyuldu ve bir kurşun kulağımın yanından geçip gitti, az farkla ıskaladı.

— Bu, niyetimin ciddiyetini anlamanız içindir! Buradan öylece ayrılmayacağım! Şarjörde 7 mermi daha var ama size bir tanesi yeter. Dediğimi yapsan iyi olur, böylece kimse zarar görmez.

Kafamdan korkunç bir şey geçti; karımın artık evde olduğunu hatırladım! Bodruma indiğimde banyo yapmak istedi. Bu pisliğin çıplak yatarken ona nasıl saldıracağını hayal ettim...

"Emir," teslimiyetle nefes verdim. – Bir bagajınız var ve tüneklere hükmediyorsunuz.

"Şimdi sana yapacaklarımdan sonra silahsız da olsa itaat edeceksin," diye sırıttı.

Burada tamamen çıplak durdum.

—Sandığın içine girin!

İçeriye tırmandım.

—Diz çökün ve başınızı aşağı doğru bastırın.

Uyuldu.

Ellerini arkadan bağlamasını emretti ve kelepçeledi. Bu cephaneliğin tamamını, dikkatsizce masamda bıraktığım silah kasamdan çaldığını hemen tahmin ettim. Kapak başımın üzerine kapandı. Göz alabildiğine karanlık oldu. Bir an etrafımda ayak sesleri duydum, sonra her şey sessizliğe büründü. Ellerim uyuşmaya başladı. Ram'in ne yaptığını bilmiyordum. Biraz ayağa kalktığımda kapağın KAPALI OLMADIĞINA ikna oldum! Kalbimi rahatlattı. Hayali bir özgürlük hissettim. Ama dışarı çıkmaya korkuyordum. Tamamen tükenene kadar burada oturacağımı düşündüm.

Korkunç derecede uzun dakikalar geçti. Aniden yeniden ayak seslerini tanıdım. Korku başladı. Bilinmeyen beni içimden aldı. Ben zaten buradan olabildiğince çabuk çıkmanın hayalini kuruyordum ki birdenbire kapakta bir şey kıpırdadı. Dinledim.

Hayal edebileceğim en kötü şey olduğu ortaya çıktı. Katya'mın sesini duydum.

"Bu salak onu da etkiledi," diye düşündüm öfkeyle."

—Ya Edward gelip burada ne yaptığımızı görürse? – diye fısıldadı.

—İçeri girmedi, sitenin diğer ucuna, bahçenin olduğu yere gitti. Ram sakin bir tavırla "Orada yürümeyi seviyor" dedi.

"Evet, kocam tuhaf biri," diye tekrar fısıldadı. "Ayrıca, muhtemelen tüm erkekler gibi o da emir vermeyi seviyor." Sinirlendiğinde ona gücenmeyin.

Ne? Ram onu ​​zorla yakalamadı mı? Kendisi mi?.. kendi özgür iradesiyle bodruma mı indi?

"Alınmadım," diye yanıtladı Rem neşeyle. - Ben buna alışığım. Kocana itaat etmek benim görevim!

—Eh, Rem, bu tür muameleye alışmamalısın. Henüz gençsin, önünde her şey var. Eminim hayattaki yerinizi yine bulacaksınız!

—Hatta bir gün kocanızla yer değiştirebileceğime bile eminim. O da benim şu anda bulunduğum konumda olacak.

—Aslında siz de aynı konumdasınız! - Katya cevapladı. - Sonuçta sen ve ben seks yapıyoruz. Yoksa sadece efendinizin karısına değil, aynı zamanda efendinizin kendisine de mi sahip olmak istiyorsunuz? Ah, beyler...

— Evet Ekaterina, az önce düşüncelerimi okudun.

- Ah, Ram, bana bunu sadece onun önünde söyle. Yalnız kaldığımızda lütfen yapmayın.

İşgalci ve eşimin katılımıyla gerçekleşen bu gösterinin tamamı benden bir metre uzakta gerçekleşti! Beni bu lanet kutuya koyduğunun farkında olmadığı ortaya çıktı! Bu onun silahı bile olmadığı anlamına geliyor! Yani, eğer şimdi dışarı çıkarsam bunu halledeceğim! Kelepçeli eller bile acıtmaz.

Fakat beni şaşırtan bir şey beni durdurdu. Karınızın önünde kutudan çıplak olarak çıkmak utanç verici mi? Muhtemelen beni bu kadar kolay aldatması şaşırtıcı değil. Artık onun değil, kendi merakımın rehinesiydim.

İnlemeye başladığında işler gerçekten kötüye gitti! Onu beceriyor! Eşim!

Kutu sallanmaya başladı. Kapağa köpek stili uygulayıp penisini yerleştirdiği ortaya çıktı.

Hayır! Lütfen! Bu değil! Her şey sanki benim başıma gelmiyormuş gibi oldu.

Katya ıslık çaldı ve aah dedi. Bütün bunlar, çirkin tahta kutunun üzerinde yankılanan sarsıntılarla çok açık bir şekilde örtüşüyordu. Bahçede yürüyüşe çıkmamış olan kocasının aşağıda oturduğunu bilseydi...

Yaklaşık beş dakika boyunca onu becerdi. Sonra gelip hırladı.

"Tamam, artık koşma zamanım geldi," diye titredi. "Yakalanmak istemiyorum." Benim banyoda olduğumu sanıyor.

"Tamam," diye yanıtladı kuru bir sesle.

Öpücüklerin şapırdaması duyuldu.

— Ram, harikasın! Bir ara tekrar yapalım. Kocama tek kelime etmedim.

— Aptal mıyım, elbette sessiz kalacağım!

Kutu açıldı.

"Dışarı çıkın" diye bağırdı.

Bir şekilde ayağa kalkmayı başardım. Vücut uzun süredir alışılmadık bir durumda kaldığı için vızıltı halindeydi. Mekanik olarak eşimi bulmak için odada etrafa baktım ama o orada değildi.

Ram beni silah zoruyla yakaladı.

—Dışarı çıkın!

Dışarı çıktı.

Memnun görünüyordu. Kazanan, yakalanan bir kurbana nasıl bakıyor? Bu orospu çocuğu için kötü patronunun karısına sahip olmak, patronun kendisi de onu uygun bir şekilde yerleştirdiği kürsüde oturmak ne kadar tatlıydı.

—Başka ne bulabilirsin mucit? – diye sordum.

—Şimdi sikimi yalayacaksın!

Yuttum ama hiçbir şey söylemedim.

- Ama bunu böyle yapacağız! “Yanıma geldi, kelepçeleri çözdü ve tabancayı bana uzattı, kolu öne doğru.

—Durun! Silahı tut, artık senin!

Bu dönüş beni şaşırttı. Silahı alıp ona doğrulttu. Acımasız öfke kana karışmıştı. Bu piçin beynini uçurmak istedim.

Ama benim sorunum ne? Şarjörü çıkardım ve silahı bir kenara koydum.

—Umurumda değil! - Bağırdım. – Haydi oyununuzu daha fazla oynayalım!

Ram bunu bekliyormuş gibi görünüyordu. Gözleri parladı ve hiç vakit kaybetmeden yanıma daha da yaklaştı. Tel elinde parladı. Beni buyurgan bir şekilde duvara itti ve bacaklarımı açmamı emretti. İtaat ettim ve kelimenin tam anlamıyla yarım dakika sonra toplarım bakır bir iple bağlandı. Neredeyse acıdan uluyarak inledim:

— Ne istersen onu yap, artık burada yetki sende...

"Biliyorum" diye yanıtladı onaylayarak.

Yumurtaları düzgün bir şekilde sıktı.

Bana boş bir gözle bakarak aldığı üstünlüğü vurguladı.

— Şimdi dizlerinizin üstüne çökün!

Kalktım.

Fermuarını açtı. İşte burada. Karımı siktikleri sik...

—Ne istediğimi biliyorsun! - dedi Ram.

— Evet...

—Çok beklemeyeceğim! Çabuk ağzına koy! – bu sözlerle yüzüme tokat attı.

Bu ilk seferdi. Bunu asla yapacağımı bilmiyordum. Ne kendime ne de sana bahaneler uydurmak istemiyorum. İçimde bir şeyler harekete geçti ve beni bu eylemi yapmaya ve eski hizmetkarıma tamamen teslim olmaya zorladı.

Başımı saçlarımdan tutarak sertçe itti. Aşağılayıcı şaplak sesleri bodrumda yankılanıyordu. Keşke Katya'm şimdi gelse. Bu çok yazık olur. Garip ama beni neredeyse korkutmadı. Tam tersine o kadar heyecanlandım ki çatı hareket ediyordu.

Çok yakında hatamı anlayacağım; olağandışı duygulardan anlık bir keyif almanın kesinlikle büyük belaya yol açacağını. O andan itibaren yıkımım başladı. Ram bunu o kadar ustaca yaptı ki en deneyimli stratejist bile onu kıskanabilirdi. Beni hemen dışarı çıkarmadı ve karımın önünde diz çöktürmedi, beni bir serfin efendi kocasını yüzüstü bırakmasını izlemeye zorlamadı. Gerçi bunu yapabilirdi. O benim hizmetkarım olarak kaldı. Ancak bu arada ben zaten tamamen onun ellerindeydim.

Ram, herhangi bir bahaneyle eşimle seks yapmamı yasakladı. Her gece farklı bahaneler bulmak zorunda kalıyordum. Bu beni çılgınca çileden çıkardı ama heyecanlandırdı. Ereksiyon halindeki penisimi susayan karımdan saklamak zorunda kaldım. Akşamları, hatta gündüzleri iddiaya göre bahçeye gidiyordum, bu arada beni aynı sandığa kilitledi ve yüzeyinde Katenka'mı “kızarttı”. Böylece kendisine yaptığım tüm aşağılamaların karşılığını bana ödedi.

Neredeyse her cinsel ilişkiden sonra beni göğüsten çıkardı ve oral seks yapmaya zorladı. Bu beni küçük düşürdü. Ancak duygular genellikle yüksekti. Karım, boynuzlu kocasının sırtına tam anlamıyla sikiştiğini bilmiyordu. Beni düzenli olarak aldatmaya devam etti. Bu sayede onunla sevişmeyi reddettiğimde çok kızmadı. Sonuçta bu ateşli erkek Ram onu ​​her gün parçalıyordu!

Böylece günler geçti.

Evde her zaman telle bükülmüş yumurtalarla dolaştım. Bu pantolon veya kot pantolonun altında fark edilmiyordu. Ama Katya her seferinde şakacı bir tutkuyla pantolonuma girdiğinde bana dehşetle baktı ve ben onu kaba bir şekilde reddettim. Ram bana kısaca şunu söyledi - şimdi sadece senin piliçini sikiyorum! Taşakların bağlı ve yere kapanarak dolaşmalısın. Beni ancak akşamları, ustalık rolümü yerine getirmem ve tüm kurallara göre kız arkadaşımla yatmam gerektiğinde çözdü.

Aslında ikili bir yaşam sürdüm. Ve bunların hepsi kendi evinizde! O yakınlardayken uysal ve sessizdim; karım ortaya çıktığında her şey eskisi gibiymiş gibi davrandım. Ancak her zamanki gibi bir dikişi çantaya gizleyemezsiniz. Ve Catherine hizmetçimize olan aşırı bağlılığımı fark etmeye başladı. Eskiden akşam geç saatlere kadar bağırıp onu çeşitli işler yapmaya zorluyorsam, şimdi neredeyse her zaman susuyorum ve o neredeyse her zaman dinleniyor ve hiçbir şey yapmıyor.

Bir gün bana şunları söyledi:

—Tatlım, neden Ram'ın seninle böyle konuşmasına izin veriyorsun? “Yakın zamanda yaşadığım bir olayla ilgiliydi, ona bir şey söylediğimde çok kaba bir şekilde cevap verdi. Genellikle bu tür konuşmalar kesinlikle aramızda olurdu ama şimdi onun önünde oldu. Beni hazırladığını anladım! Bir gün beni karımın önünde tamamen sönmüş halde sunmaya hazırlanıyor.

—Ama anlıyor musun Katya, Rem iyi bir adam! – Kaçtım. "Onun potansiyelini gördüm" Ve açıkçası ona bağırdığım ve özellikle de ona iş yükü yüklediğim için üzülüyorum.

— Hmm... Bunların hepsi tuhaf. Biliyor musun, bana öyle geliyor ki onun yerinde olsaydın senin için üzülmezdi.

"Benim zaten onun yerinde olduğumu bilmiyorsun" diye düşündüm."

- Neyse, bırakın adam dinlensin. Çalışmak için hala zamanınız olacak!

— Bu iyi adamın böyle bir şey yapmadığından emin olun...

Kurnaz gözleri yatak odasının karanlığında parıldadı. Her şeyi öğrenmesinden korkuyordum. Bu çok büyük bir utanç olurdu. Ve ertesi günden itibaren bu uzun süren oyunu durdurmaya kesin olarak karar verdim.

Fakat düşüncelerimi okumuş gibiydi ve bana hiçbir şey yapma fırsatı vermedi.

Sabah her zamanki gibi beni kutuya koydu. Uzun zamandır kelepçe takmadı. Orada otururken, bu aşağılanmaya son kez katlanacağımı düşündüm! Bu kablo bir daha sevgilime dokunmaya cesaret edemeyecek! Her şeyin en iyi nasıl yapılacağına dair kafamda bir plan yaptım.

Karım bodruma indi. Sonunda onu zirveye çıkarmasını ve sahip olmaya başlamasını bekliyordum. Ama böyle bir şey olmadı. Bunun yerine şu konuşmayı duydum:

—Katya'yı dinleyin.

—Evet.

— Bir gün aniden erkek arkadaşın olsaydım ne yapardın?

- Senden gerçekten hoşlanıyorum Ram, sen iyi ve yakışıklı bir adamsın ama benim bir kocam var...

—Ya bu koca bir paspas şeklinde karşınıza çıkarsa, ayaklarınızın dibinde yatıp merhamet isterse?

—Bir şeyler uydurma Rem. Edward'ım çok güçlü bir adam, kendisine bunun yapılmasına izin vermesi pek mümkün değil.

—Peki yine de? Benimle olur musun?

— Belki! Dürüst olmak gerekirse seninle seks yapmak çok daha iyi... Ama geri kalan her şey...

—Anlıyorum, mesele para! - Ram vurguladı. – Ya onun tüm mal varlığını alıp kendime mal edersem?

- Hayır, bunun konuyla ne alakası var? – diye bağırdı Katya. – Gerçekten bilmiyorum. Ona ihanet edeceğim ortaya çıktı! Sonuçta o beni seviyor... Ben de onu seviyorum. Seninle seks sadece bir çeşittir, başka bir şey değil. Alınmayın Ram.

—Her şeyi anlıyorum.

Bir duraklama oldu. İkisi de sessizdi.

"Biliyorsun, muhtemelen gitme zamanım geldi," dedi Katya yorgun bir sesle. - Bunu başka zaman yapalım. Üstelik kocam yakında yürüyüşten dönecek.

Karanlıkta otururken, "Gerçekten," diye düşündüm. "Vicdanı uyandı."

—Hayır, sikişmek istiyorum! – kaba bir şekilde cevap verdi.

—Ne istediğini asla bilemezsin! - şaşırmıştı. - Sen kimsin ki? Hadi vedalaşalım! Git arabanı yıka, Edik akşam Moskova'ya gidecek.

—Küfür etme, kaltak! - dedi tehditkar bir sesle. – Edik'iniz bugün hiçbir yere gitmeyecek!

— Ben gidiyorum!

—Seni kaltak hiçbir yere gitmeyeceksin!

—Ne? - sesinde korku vardı. – Benimle bu şekilde konuşmamanı rica edeceğim.

Kavga sesleri duyulmaya başlandı.

“Hayır, bırak gideyim,” diye ciyakladı. - İstemiyorum. Çekip gitmek. Pislik. Kocama söyleyeceğim.

—Peki ne olmuş? – Ram sakince sordu.

— Ve siktir git! - bağırdı. "Seni tüm duvara bulaştıracak!" Bana dokunma. Ellerinizi çekin.

Durum şu... Duvarın her yerine bulaştıramayacağımı bilmiyor. Lanet etmek! Ne yapalım? Eğer sandıktan çıkarsam ne düşünecek? Ben çıplağım, taşaklarımda bir tel var. Lanet olsun... Ama aynı zamanda karımı da kurtarmam gerekiyor. Onu sadece sikerken buna tahammül ediyordum ama şimdi aşağılamaya başladı... gerçekten berbat bir şey.

Durum kendiliğinden çözüldü. Kutunun kapağı aniden açıldı.

—Dışarı çıkın! Yüce koca Edik! Küçük karınız kurtarıcısını bekliyor! Ancak kurtarmadan önce giyinin ve bağlanmasına izin verdiğiniz yumurtaları çözün!

—Ne-o-o-o? – Katya beni görünce bağırdı. "A-ah... k-a-a-a-k-k?.." diye kekeledi.

- Ve böylece! – Ram güldü. – Görkemli kocanızın o fahişe olduğu ortaya çıktı! Onun patronluk taslamayı ne kadar sevdiğini biliyorsun. Mmmm bebeğim, onun gerçekte kim olduğunu bilseydin onunla neredeyse hiç yatmaz ve onu öpmezdin.

—Bu olamaz! - Gözlerini şişirerek fısıldadı. Görünüşüm onu ​​şaşırttı. Muhtemelen üzerinde yüzlerce kez sikildiği sandıktan çıkan çıplak bir kocadan başka bir şey görmeyi bekliyordu.

—Ne zamandır orada oturuyorsun? – diye sordu.

Başımı salladım. O bir utançtı. Bu çok büyük bir utanç. Sadece berbat durumdayım.

—Seks yapmayı bıraktığın günden beri orada oturuyor! - dedi gülümseyerek. – Bunca zaman sen ve ben onu yakarken o kutunun içinde oturuyordu! Ve şunu belirtmek isterim ki, kendi özgür irademle! Kocanız her gün bodruma iner, buraya oturur ve bebeğinin inlemelerini keyifle dinlerdi. Sonra sen gittiğinde, onu ağzıma aldı! Ama ben onu yasakladığım için seninle sikişmiyor. İşte bu kadar!

—Neden sessizsin Edik? – karısı şaşkınlıkla sordu. – Bana öyle olmadığını söyle!

“Öyle,” diye fısıldadım.

— Bakın!

Katya önce bana, sonra Rem'e baktı. Anladım. Bu son. İlişkimizin ve aşkımızın sonu. Ve bunların hepsini arabamı yıkayan ve tuvaleti temizleyen bir adam yaptı.

- Neden kalktın, seni pis koku! Bir kölenin efendisinin önünde nasıl durması gerektiğini unuttun mu? - diye bağırdı.

Sessizce onun önünde diz çöktüm.

- Aferin! – onayladı.

- Edik, ne yapıyorsun? - karısı tısladı. - Uyanmak! Ne yaptığına dair bir fikrin var mı? Sen bir pisliğin önünde diz çöküyorsun ve ben, karın, tüm bunlara bakıyorum!!! Şok oldum.

"Bu bir güç darbesi bebeğim," diye gülümsedi Rem. - Artık görev bende! Yani salak mı?

Başımı salladım.

— Cevap ver!

—Evet.

—Ne evet?

— Evet, artık sorumluluk sizde.

Yanıma geldi.

-Anlamıyorum, bu yeni hükümete nasıl bir saygısızlıktır? Usta'yla nasıl konuşmalısınız?

Bir eliyle saçlarımdan tuttu ve diğer eliyle yanaklarıma yüksek sesle tokat attı.

— Sana görgü kurallarını öğreteceğim, ipek gibi olacaksın!

—Burada neler oluyor? – karısı kızmaya devam etti.

—Hoşlanmadığınız bir şey var mı? – Beni dövmeyi bitirdi ve ona döndü.

—Aslında hayır! Ram, onunla dalga geçmeyi bırak.

"İşte" diye olumlu bir tavırla bağırdı. – Bir kadın artık erkeğinden koruma istemez de kendisinden üstün olandan kendisini korumasını isterse, bu iyi! Bu, hangisinin hangisi olduğunu anlamaya başladığı anlamına geliyor.

Tekrar döndü.

—Bakın! Ne kadar çabuk oldu!

Sessizdim. Böyle bir durumda konuşmak gereksiz bir aptallık olur.

—Buna bakmak istemiyorum! – dedi Katya, ayrılmaya hazırlanırken.

—Durup izleyeceksiniz! Beni anladınmı? – Ram bağırdı.

Onu omuzlarından tuttu ve kendisine doğru çekti.

—Sen artık benim kaltağımsın! Kocanız da öyle. Bütün isteklerimi yerine getireceksin. – Sesi yumuşak ve sertti. Bir baba, kızı yanlış bir şey yaptığında onunla genellikle böyle konuşur.

—Bir şeyler yapın! – Katya bana bağırdı. -Ne kadar değerlisin? Onun bize yaptıklarını beğeniyor musun?

Başımı eğdim ve sessiz kalmaya devam ettim.

—Henüz öyle bir şey yapmıyorum, sürtükler! Ama uzun sürmeyecek. Yakında tüm zorbalığı ve yoksunluğu ilk elden hissedeceksiniz.

Dizlerimin üzerindeydim ve hareket etmeye bile cesaret edemiyordum. Aşağılanmanın üstesinden geldim. Buradaki kelimeler boş. Bu duyguyu kendiniz deneyimleyene kadar açıklanamaz. Gerçi orada bir dakika daha durup hiçbir şey yapmazsam sonuçlarının korkunç olacağını çok iyi anlamıştım. O zaman öyle bir aşağılanmaya katlanmak zorunda kalacaksın ki...

—Karnınızın üstüne yatın, yüzünüzü yere koyun! - Rem aniden bana emir verdi.

Onun emrettiğini yaptım.

—Bacaklarınızı açın!

Ayrılaşın.

"Şimdi toplarınızın gücünü test edelim" dedi. Botunun burnu eşyalarımı soğuk fayans zemine bastırdı.

Acı dayanılmaz hale geldi. İnledim.

—İnlemeyi bırakın, sızlanmak daha iyidir. Köpek gibi sızlan! – sırıtarak sipariş verdi.

Sızlanmaya çalıştım. Çok acınası bir durum ortaya çıktı.

- Ne dehşet... - diye fısıldadı Katya, tüm bunları izlerken.

Utanç ve acıyla gözlerimi kapattım. Ama ondan durmasını istemedim. Bütün mesele şu ki, korkunç acıya ek olarak aniden tuhaf bir gerilim hissettim. Sanki orgazmdan önceymiş gibi.

Bir saniye içinde geldim.

"Ah," dedi Rem tiksintiyle, sperm lekeli botuna bakarak.

"Siktir," diye fısıldadı Katya.

—Bakın, birisinin toplarına basmasından hoşlandığı ortaya çıktı. Hatta onu boşaltıyor.

Bir haftadır seks yapmadığım için geldiğimi açıklamadım. Ve herhangi bir dokunuş kendiliğinden bir orgazmla sonuçlanma tehlikesi taşıyordu.

—Ayağa kalkın!

Kalktım.

—Duşa koşun. Vücudunuzu yıkayın. 10 dakika sonra seni ofisimde bekliyorum! Hizmetçilik görevini kabul edeceksiniz!

Ben onun yanından geçerken Katya, "Çok iğrençsin," dedi. Ancak buna dikkat etmedim.

O gün her şeyi yerli yerine koydu. Daha doğrusu - herkes! Beni bir hizmetçi ve köle yaptı. Bazen tasması ve zinciri olan gerçek bir köpek rolünü bile oynadım. Karısına hizmetçi ve kişisel fahişe rolünü verdi. Özel bir üniforma giymesi ve efendisini memnun etmesi gerekiyordu. Artık Katya nihayet gerçek bir erkeğin ne olduğunu anlıyor. Her gün ince bacaklarına çorap ve kısa bir önlük giyerek kadınlık görevlerine başladı. Ram beni, benim onu ​​daha önce kullandığım gibi kullandı. Şimdi yerleri yıkadım ve tuvaletleri temizledim. Artık sahibi olduğu arabayı cilaladı, bir tıkla terlikleri getirdi. Kayışla sürekli kırbaçlamalar dışında beni çok nadiren dövüyordu. Ama bu rahatlamamak için. Katya neredeyse her zaman bu tür cezalar sırasında hissetti. Çoğu zaman köşede durdu ve darbeleri yüksek sesle azarladı. Ve infazın bitiminden sonra Rem'in ellerini öpmek ve zayıf iradeli kocasını kırbaçladığı için ona teşekkür etmek zorunda kaldı. Ayrıca ikimizi de kırbaçlayacağı da oldu. Bu ona özel bir sadist zevk verdi; hem kocasını hem de güzel karısını bir hiçmiş gibi kemerle kırbaçlamak.

Neden direnmedim? Bilmiyorum. Ama ona direnmek için en ufak bir motivasyonum yoktu. Sanki vasiyetini alıp o soğuk bodrumda toplarıyla birlikte ezmişti. Bu arada bu bağlar ve saldırılarla benim gücüme bir şeyler yaptı. Her seferinde işe yarar...

Bunun kasıtlı olup olmadığını bilmiyorum ama tüm bu hikayeden sonra verimsiz kalırsam, bu büyük bir aşağılama olacak.

Tüm bunlardan sonra Ekaterina artık benimle konuşmuyor. Beni küçümsüyor ve beni değersiz görüyor. Onun gözünde artık bir hiçim.

Sık sık onu sikişmesini izletiyor. Hatta özel günlerde onun amını yalamanıza ve aynı anda sikinizden mastürbasyon yapmanıza bile izin veriyor.

Bir zamanlar öyle bir şey vardı ki, cinsel ilişkiyi gözümün önünde izlemek zorunda kalıyordum. Yüzüstü uzandım, Katya başımdan 5 santimetre uzağa çömeldi ve Ram, gerçek bir erkeğe yakışan şekilde arkadan gelip onurunu bıçakladı. Yaklaşık on dakika boyunca onu dövdü. Siki gözlerimin önünde parladı ve güçlü topları yüzüme doğru kaydı. Orada da bitirdi. Spermin bir kısmı eşimin üzerinde kaldı, bir kısmı da ağzıma aktı. Genel olarak nerede biteceği konusunda pek seçici olmadığını söyleyeceğim. Her yerde yapılabilir. Ya ağzımda ya da karımın amında. Hakkı vardı...

Banka hesapları da dahil olmak üzere tüm parayı aldığını söylemeyeceğim bile. Bunu neredeyse anında yaptı.

Artık kendimi bir dilenci olarak görüyorum.

Sevgili kadınlar! Adamlarınızı aldatmayın! Bunun neye yol açtığını görün! Katya bu talihsiz bodruma gönüllü olarak inmemiş olsaydı, belki de bu hikayeyi yazmak zorunda kalmayacaktım. “Sola” gittiğinizde düşünün. Ve siz erkekler, her zaman her şeyi kontrol altında tutun ve kimsenin karınızı ve hayatınızı ele geçirmesine izin vermeyin! Bu tür hikayeler ne kadar az olursa o kadar iyidir.

Saygılarımla, naçizane hizmetkarınız Eric :) Beğenerek destek olun!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post