Herkese selam! Hikayeme başlıyorum, hata yapmaktan nasıl kaçınacağımı anlatırsanız sevinirim.
1. "Tanışma"
Yaklaşık yarım yıl önce, sonbaharda, yakın bir arkadaşım benden karısını arabayla işyerinden almamı istedi. Ne kadar ayık bir sürücü) Arabama vardım, onu bıraktım ve bu Karımın arabasının park edildiği tesise doğru yürüdüm. Ona Nastya diyelim.
Nastya ve arkadaşları pahalı bir işletmeden ayrıldılar, yorgundum, kızları eve götürmekten başka hedefim yoktu. Dört kişiydiler, yalnızdım. Orada durduk, güldük, Nastya ile birkaç cümle konuştuk, diğer iki arkadaşımı da götürebilmem için arabayı bana bıraktı ve o ve onlardan biri, hadi ona Vika diyelim, eve yürüdük.
İki arkadaşımı eve götürdüm, sıra dışı bir şey yoktu, sonra Nastya'yı aldım ve ikimiz onun evine gittik. Anlaşılan o ki, ben diğerlerini sürerken Nastya, Vika'yı eve yürüyerek götürmeye karar verdi.
2. Nastya ile gezi
Yolda Nastya bana meşgul bir genç olup olmadığımı sordu. (O zamanlar sorunlu LTR, 2 yıl sürdü) Özgür olduğumu söyledim.
Nastya biraz sarhoştu ama tamamen aklı başındaydı!
Bana şöyle dedi: Arkadaşım Vika senden hoşlandı (eve birlikte yürüdüğü kişi), sana onun numarasını vereyim ve konuşabilir misin?
(Bu arada arabanın yakınındaki kızlardan hiçbirine dikkat etmedim, bu yüzden Vika'nın neye benzediğini bile fark etmedim)
Vicki'nin fotoğrafını gösterdi, ben de ondan Instagram hesabını ve telefon numarasını vermesini istedim.
Nastya bana Vicky'nin Instagram hesabını ve numarasını verdi ve "Ona yazacağına bana söz ver!" dedi.
Söz vermedim) Öyle dedim, hiçbir şeye söz vermiyorum! Instagram'da Vika'ya sessizce abone oldum, yanıt olarak bir abonelik aldım
3. Neden yazmadım
Birkaç gün sonra eski sevgilim ortaya çıktı ve acıdım, genel olarak onunla iyi anlaştık (evet, geyik!) Ve yeni yıla kadar birlikteydik. Eski sevgilimle ilişkim sırasında Vika'yı takip etmeyi bıraktım. Bir süre sonra yanıt olarak beni takip etmeyi bıraktığını fark ettim.
4. Vika'yı neden şimdi aramak istiyorum?
SS'deki profile bakılırsa kız düzgündür (
Zengin bir ailenin kızı. Yarım yıl sonra arayın ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Ailenin kökeni teorisi. Ensest ve pedofili bu durumun temelinde yer alıyor.
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 50 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version