Erkek arkadaşım ve ben Glory Hole'da eğlenmeyi denemek istiyoruz. "Delikler" için You need to register to see the link.? Bunları kendimiz yapmak mümkün mü ve bunun bize maliyeti nedir?
Erkek arkadaşım ve ben Glory Hole'da eğlenmeyi denemek istiyoruz. "Delikler" için [url=https://rus.sexforum.top/viewtopic.php?t=15487]nereye bakmalı[/url]? Bunları kendimiz yapmak mümkün mü ve bunun bize maliyeti nedir?
sık sık Şöhret delikleri hakkında hayal kurmayı severim , sokakta bir yerde ağzı açık, ağzı açık ve dili dışarı çıkmış bir delik olsaydı ve herhangi biri onu oraya yerleştirebilseydi, hoş duygulardan...
Bize cinsel hayata nasıl dahil ettiğini söyle? İlk ne yaptın, sarsıldı mı yoksa anal seks miydi? Girişiminiz mi yoksa adamınız mıydı? Eğer senin varsa, neden ona hiç tırmanmaya karar verdiniz? Bu kaç...
Herkese selam. Essentuki'den herhangi birinin şehrimizin neresinde umumi tuvaletlerde bir delik olduğunu bilip bilmediğini sormak istedim. Uzun zamandır seksi denemek istiyordum ve üstelik bu da...