Üzerinden uzun yıllar geçti ama o zaman olanları hâlâ unutamıyorum. Şimdi sana anlatacağım her şey doğru. Ve öyleydi. Belki bu hikayeyi o olaylardan haberdar olan kişiler okur. Önemli değil. Hepimiz insanız. Primatlar. Yani doğanın iradesiyle seksi seviyoruz. Bir şey hakkında konuşmaya başladım.
Daha sonra mağazalara yiyecek teslimatı yapmaya çalıştım. Bir keresinde küçük bir özel mağazaya girdim ve bir eşek gördüm. Güzel göt. Kız dondurucuya mal koyuyordu. Bu mağazadaki pazarlamacı eski bir tanıdıktı ve ben de bu güzel kızın kim olduğunu sordum. - Bu benim yeni değişimim. Lütfen sevgi ve saygı gösterin. Anya'yı aradım. Kızı gücendirmeyin - Sonra bir süre sonra bunu neden söylediğini anladım. Ancak daha sonra bunun hakkında daha fazla bilgi vereceğiz. Etkilendim ve ne yaptığımı anlamadım ve hemen birbirimizi tanıyıp tanıyamayacağımızı sordum. Ve mucize! Hemen kabul etti. Bakışı ve gülümsemesi yalan değildi. İşten sonra buluşmak üzere sözleştik. İşini bitirdi ve onun için geldi. Hemen şaşırdım ama belli etmedim. Onu almaya geldiğimde bir paket prezervatif alıyordu. Pazarlamacı arkadaşımın daha sonra bana söylediği gibi, ilk buluşmada aklımda ne olduğu bilinmiyor. -Nereye gidiyoruz? - Anya'ya sordu. Nereye gideceğimizi bile düşünmedim ve beynim yarışmaya başladı. İlk buluşmada nereye gidebilirsin? Kafam karmakarışık! - Hadi bir kafeye gidelim, kovadan yemek yemek istiyorum. Anya, "Hadi, biraz bira alıp bir yere oturalım" diyor. Bu fikir hoşuma gitti ama arabayı ben kullanıyordum. Lanet olsun, bu bir pusu. - İşeme, amcam poliste albay. Kendimi biraz daha iyi hissettim ama kediler hâlâ kaşınıyordu.
Nehir kıyısına gittik, orada bir tarla vardı ama şimdi oraya evler yapıldı. Burası harap oldu! Tecrübelerime dayanarak birçok çiftin buraya geldiğini biliyorum. Kısacası geldik, oturduk, müzik dinledik, bira içtik. - Ve ne? Böyle mi oturacağız? - şimdi onu aradığım şekliyle Anka'ya sordu. - Hadi kıyafetlerimizi çıkaralım. Ve arabayı ve müziğinizi kapatın şimdiden, - Lanet olsun, donacağız, dışarıda kış var. - Donmayalım, hava sıcak. Ve ilki elbiselerini çıkarmaya başladı. Ondan bu kadar çeviklik beklemiyordum. Kaç saniye oldu ve o zaten çıplak! İnanılmaz! Harika vücut! Selülit veya doğum sonrası çatlaklar yok. Kendisi yaklaşık on sekiz yaşında görünüyor. Yirmi üç olduğu ortaya çıktı. O zamanlar otuz dokuz yaşındaydım. Kız kardeşleri her zaman Anya'nın benim gibi yaşlı osurukları nerede bulduğunu merak ederdi. Anka’nın kocasının benden de büyük olduğunu bu sayede öğrendim. “Ama kendi yaşımdaki insanlardan hoşlanmıyorum” dedi. Onlarla hiç eğlenceli değil. Bu noktada gerildim, önümde ne kadarı vardı? Ama her şey bir anda yok oldu çünkü o zaten beni soyuyordu. Biz ön koltuklardaydık. "Hadi geri dönelim" diye önerdim.
Anya minyon bir kız ve ben daha gözümü kırpmadan arka koltuğa geçti. Ayrıca güçlü bir fiziğim yok, bu yüzden hızla kıyafetlerimin geri kalanını çıkardım ve geriye atladım. Ne olduğunu bilmiyorum ama Anka hemen aletimi ağzına aldı! Herhangi bir prelüd olmadan, konuşmalar olmadan. Anladım, kız sekse aç. Ama uzun zamandır hiçbir şeyim olmadı. İçimden boşalacağımı hissettim ve Anka'ya söyledim. “Yavaşlama, bitir şunu,” demeyi başardı ve ben de ağzına attım. Tüküreceğini düşünmüştüm ama hayır. Yuttum. Anya, "Spermi severim" dedi. Lanet olsun hemen geldim ama peki ya Anka? "Seni de memnun edeyim" dedim ve hiç sorgulamadan bacaklarının arasına yerleşmeye başladım. Mükemmel! Mükemmel kedi ve kötü koku yok! Süper! Hayatımda ilk defa böyle bir kızla tanıştım. Bu duyguyu anlatamam!
Yalıyorum ve bu kızı kaybetmekten nasıl kaçınabileceğimi düşünüyorum. Beni devraldı. Eşimden boşanmayı düşünmeye başladım, bu çok hoşuma gitti. Anya aniden, "Ve kıçına bir parmak," diye sordu. Şaşkındım ama istediğini yaptım. Bu onun orgazmını hızlandırdı. Onun güzelliğini sonsuza kadar yalamaya hazırdım ama Anka bu kadarının yeterli olduğunu söyledi. Kendimi bundan koparmak istemedim ama bir gün her şey bitiyor.
Oturduk, konuştuk, birbirimiz hakkında daha çok şey öğrendik ama artık birbirimizi onurlandırmanın zamanı geldi. Saat sabahın üçü ve sabah ikimizin de çalışması gerekiyor. Hadi eve gidelim. Anka'yı sarılıp öperek eve götürdüm. Gitmeye hazırlanıyordum. - Neden gece gidiyorsun? Hadi benim evime gidelim, sabah gidersin. - Kız kardeşlerin evde, başka nereye giderim? "Umrumda değil" dedi Anya. - Uzun zamandır uyuyorlar. Gürültü yapmayacağız ve herhangi bir sorun da olmayacak. Anka haklıydı. Artık hiçbir yere gitmek istemiyordum, yorgunluk beni etkiliyordu ve kabul ettim. Sessizce mutfağa girdik, Anka hızla kahve ve birkaç tost yaptı. Bu kadar! Hala uyuyacak bir şey kalmadı, bu yüzden yanında kahve var. Her nasılsa birkaç dakika içinde banyoda durulanıp Anka'yla birlikte kanepeye gizlice girmeyi başardım. Biraz uyumak için gözlerimi kapattım ve çoktan uykuya dalmaya başlamıştım ki Anka'nın külotumu çıkarıp aletimi emdiğini hissettim. Mükemmel! Anında sertleşip sarhoş, - Ne yapıyorsun? Ya birisi uyanırsa? - Diye sordum. Anya, "Önemli değil, kızım büyükannesinin yanında ama kız kardeşler buna alışkın" diye yanıtladı. - Dinle, hadi 69'a gidelim o zaman bunu gerçekten yapmak istiyorum. - Bunu istediğinden emin misin? - Anya'ya sordu. - Evet istemeseydim sormazdım. Lanet olsun, bu da bir şeydi! Yüzünde seni siken ve hoşuna giden güzel bir göt, aynı zamanda Anka'nın ağzında bir sik! - Dinle, beni kıçımdan denemeye ne dersin? - Anya aniden sordu. Vay be! Bunu hiç yapmadım ama her zaman yapmak istedim ve işte bir teklif! Çok dar bir deliği var. Parmağım oraya oldukça sıkı oturdu. - Eğer istediğin buysa deneyelim. Ama kesinlikle acıyor. “Anal seks için kayganlaştırıcım var,” “Getir onu,” diyorum. "Önce beni hazırla" dedi Anya, "kıçımı yala, sonra yağla ve parmağınla masaj yap." Elbette bu teklif beni biraz şaşırttı ama hoşuma gitti ve bunu yapmaktan mutlu oldum.
Böylesine havalı bir kıçı yalamak gerçek bir zevk! Temiz, koku yok. Bunun hakkında neden yazıyorum? Hayatımda uzun boylu, güzel bir kız vardı. Temiz ve bakımlı görünüyordu ama onunla seks yapmak içimden gelmiyordu, iş o noktaya gelince aletim düştü. Oradaki en iyi kokuyu alamadı. Ama bu tamamen farklı bir konu! Anka SÜPER! Anka’nın kıçına elimden geldiğince sokmaya çalışıyorum ama hiç olmuyor, çok dar bir delik. Ve adam için üzülüyorum, canımı acıtıyor. Ama Anya ısrar ediyor: Hadi, hadi, dene. Kıçım seni içeri almak istemiyor ama yine de dene. Zaten yaladım ve dilimi kıçıma sokup yağladım. Mümkün değil! İradesini yumruk haline getirip tüm gücüyle organını deliğe bastırdı ve... Girdi! Bir hamle yapmaya çalıştım ve hemen geldim. Bu çok havalı! Penisimi çıkardım ve Anka'ya dedim ki - Lanet olsun, anında geldim! - Enfeksiyon! - diyor Anka. "Çok acı verici, antrenman yapmalısın ama ilk başaran sensin." Birçoğu denedi. Devam edeceğim, beğendim.
İlişkiye devam etmek isterim ama yine de yaş farkı var. Anya her zaman istiyor, işin içinde ve bana başka erkeklerle çıkacağını açıkladığında yollarımızın ayrıldığına karar verdim. Ve böylece oldu. O istemese de ayrıldık. Yirmi beş yıl geçti ve ben hala bu güzel kızı ANYA'yı istiyorum. Bir daha öyle biriyle tanışmadım. Belki bu daha iyidir ama yine de üzücü...
İşte böyleydi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version