Türün klasiği: erkek arkadaşı olan bir meslektaşkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Türün klasiği: erkek arkadaşı olan bir meslektaş

Post by Anonymous »

Hakkımda

41 yaşındayım. Ben de bekarım. Yaklaşık 10 yıl önce bir ilişki vardı, birkaç yıl sürdü, kız hamile bile kaldı ama benim onun için ciddi bir planım yoktu, üstelik o benden daha yaşlıydı ve sonuç olarak ortak anlaşmamıza göre, kürtaj yaptırdı ve bir süre sonra... sonra ilişki sessizce sona erdi, gözyaşı döken bir ayrılık ya da skandal bile olmadı. Şimdi bazen tatillerde yazışıyor ve birbirimizi tebrik ediyoruz. Bu arada kendisinden 10 yaş küçük, kendisi de kısır olan ama iyi bir işi ve kendi evi olan bir adamla evlendi. Ancak bu onların kendi (biyolojik) çocuklarına sahip olamayacakları anlamına geliyor. Ama özür dilerim, dikkatim dağıldı.

Bundan sonra hiçbir canlı ilişki olmadı. Üstelik forumda çok kabul gören T10D pek çok kez başıma gelebilirdi ama Eğer kızdan hoşlanmadıysam daha fazla LTR. Belki tamamen haklı olmadığımı anlıyorum, ama bir nedenden dolayı bana öyle geldi ki, bunu her zaman önceden güçlü bir şekilde hissettim. 10 yıl öncesine bakarsanız, sanırım sadece dört kızdan hoşlanıyordum, onlarla tanıştıktan ve biraz iletişim kurduktan sonra ilişkiyi sekse, sonra da LTR. Ama duygularıma karşılık vermeyenler onlardı ve ikisi benimle çok hoş iletişim kurdu ve hatta flörtlerime çok olumlu yanıt verdi, ama başka adamları da vardı. Ama T10D'nin gerçekleşebileceği kızları alırsanız, o zaman en azından üç kişiden ben bile kendimi bile , bir birleşti diyebilir çünkü onlarla bir ilişki istemiyordu ama sırf seks uğruna onlarla ilişkiye girmek de istemiyordu.

Yalnız yaşıyorum. Bir daire kiralıyorum.

FG

Şimdi işimize bakalım. İşin özünü hemen öğrenmek istiyorsanız buradan okumaya başlayabilirsiniz.))

Şimdi bir sinemada yönetici olarak çalışıyorum. Çalışma programı: 2/2 vardiya. Sinemamızda genellikle biri kız biri erkek olmak üzere iki yönetici çalışıyor. Ben de şanslıydım, geçenlerde aramıza yeni bir kız OZHP geldi. Neredeyse 26 yaşında. Geçen yıl üniversiteden mezun oldum. Çok çocuklu bir aileden geliyor ve çok sayıda erkek ve kız kardeşi var.

Kelimenin tam anlamıyla ilk günden itibaren onunla çok iyi bir iş ilişkim vardı ve hemen hafifçe flört etmeye başladım. Hemen onunla çalışmaktan hoşlanıp hoşlanmadığımı sormaya başladı. Ona bir takım çalışma noktalarını öğrettim, hemen çok iyi anlattığımı söyledi. Ve her zaman çok olumlu bir iletişim, burada dedikleri gibi, K+.

Komik, biraz kişisel bir gerçek bile, sakince hemen işemeye gittiğini söylemeye başladı ve çoğu zaman bunu tuvalete değil, yakın zamanda işedim, yani sanki bir şey onu bilinçaltında beni koymaya zorlamış gibi söyledi. Sanki ona bir meslektaştan çok daha yakın biriymişim gibi, hayatının o kadar küçük mahrem ayrıntılarına değinmiştim ki. Tabii ki her seferinde gülümseyerek karşılık verdim. Bunun bir kahkaha olabileceğini anlıyorum, ancak uzun süredir konuşmadığımız veya bir ilişkimiz olmadığı sürece hiçbir kız bunu bana hemen söylemedi.

Ve bir şey daha, başka bir sinemada çalışmak zorunda kaldı (bizim bir zincirimiz var). Başka bir sinema yaşadığı yere daha uygun bir konumdadır. Ancak birdenbire çeşitli nedenlerden dolayı yeterli çalışanımız kalmadığından, yenileri işe alınana kadar çalışan eksikliğimizi geçici olarak telafi etmek için bize gönderildi. Ve sadece birkaç gün birlikte çalıştıktan sonra, sinemamıza ulaşması çok daha uzakta olmasına rağmen, sinemamızda kalmak istemeye başladı. Sonuç olarak yönetim onu ​​(elbette onun istekleriyle) sinemamızda tutmaya karar verdi. Ayrıca ortak rızamızla onları tek vardiyaya alalım. Başlangıçta farklı vardiyalarda çalışacağımız varsayılmıştı, çünkü tüm bu değişikliklerden dolayı ben başka bir vardiyalı çalışanla çalışıyordum ama o tatile gidiyordu ve benim vardiyama yeni dönmesi gerekiyordu ve onunla çalışmaya devam edecektik. diğeri. Ancak sonuç olarak şu anda bu FB ile çalışıyoruz.

Ona karşı tutumum

Sürekli K+'sı ve sanki işemeye gitmişim gibi kendiliğindenliğiyle gerçekten aklımı başımdan aldığını hissediyorum. Gerçekten onu acilen yatağa sürüklemek istemiyorum ama onu gerçekten eşim olarak görüyorum vs. Biliyorum, buna çok artan önem deniyor. Ama sorun aynı zamanda benim yaşımda da, şu anda, birdenbire farklı ZhP arasında dolaşmak istemiyorum. Onun ortaya çıkışından sonra aniden bir yere yerleşip normal bir aile kurmak istedim.

Başka bir adam (MC)

Kesinlikle var. Tam yaşını bilmiyorum ama sanırım ondan bir veya iki yaş büyük. Yani hemen hemen aynı yaşlarda. Orduda görev yaptı, ardından ses mühendisi olmak için yaratıcı bir üniversitede okudu. Hatta öyle görünüyor ki, sadece bir yönetmen olarak kendi kısa filmini bile yapmış. Nerede çalıştığını bilmiyorum. Ayrıca tam olarak ne kadar süre iletişim kurduklarını bilmiyorum, ama belli ki bir aydan fazla. Bazı LTR var. Ama birlikte yaşamıyor gibi göründüklerini biliyorum çünkü bir arkadaşının ona verdiği aynı dairede yaşıyor (gördüğünüz gibi bu da oluyor) ama geçici olarak bu arkadaşının planları var Bu daireyi kiralamak zorunda kalacak ve taşınmak zorunda kalacak. OZHP tam olarak aradığı şeyden vazgeçip vazgeçmeyeceğini bilmiyorum. Dairenin iki odası var yani teorik olarak içinde rahatlıkla yaşayabilirler ama bazı nedenlerden dolayı apartman bölgede, yani coğrafi olarak büyük bir şehrin merkezinden uzakta olmasına rağmen, trenle seyahat etmeleri gerekiyor. Ya da belki MC sürekli bölgeye seyahat etmek istemiyordur. Ailesini tanıyor ve bir gece onun evinde kaldı. Yalnız mı yoksa ailesiyle mi yaşıyor, bilmiyorum. Bunu ondan öğrenebildim ama bir ikilem var. Bir yandan, şu anki MCH ve onun derinliği hakkında daha fazla bilgi toplamak istiyorum. Orada zayıf noktaların ne olduğunu anlamak için ilişkilerinde. Öte yandan, ondan hoşlandığınız zaman onun MC'sini duymak tatsızdır, nedenini anlıyorsunuz. Bana ondan bahsetti ama yüzeysel olarak, dedikleri gibi farklı bir bağlamda. Üstelik son zamanlarda işten sonra onunla buluşmak, sinemamıza gelmek konusunda da daha akıllı olmaya başladı ki bu beni gerçekten çileden çıkarıyor ama elbette bunu gösteremiyorum. O hazırlanırken sinemaya gider ve lobide oturur, sonra birlikte dışarı çıkarlar. Hatta onunla çalışmaya başladıktan hemen sonra onu daha sık gütmeye başladığı izlenimini edindim ve ondan hoşlanmaya başladım. Belki ona benden bahsetmiştir (hatta belki sadece bir meslektaş olduğu anlamında), ama bilirsin, belki de adam her ihtimale karşı bunu hemen düşünmüştür. Ama öte yandan hayatı boyunca onu bu şekilde selamlamayacak. Ayrıca gün boyunca ona sürekli messenger üzerinden yazıyor, onun sadece bir çeşit messenger yazarı olduğu söylenebilir. Ona cevap veriyor, bazen orada kısa video mesajları paylaşıyorlar.

OZHP ile karşılıklı sempati işaretleri (en azından bana öyle geldi). Kinestetik, tepkisi. Mesajlar

Zaten yukarıda yazdığım gibi. İlk gün bana sordu. Onunla çalışmayı seviyor muyum? Kendisi de sinemamızda kalmak istediğini söyledi. Daha sonra diğer vardiyalarda bunu birkaç kez tekrarladı. Transferle ilgili sorun (bizde kalması) çözülmemiş olsa da, bir şekilde üzüntüyle, başlangıçta işe gitmeyi planladığı, evine daha yakın olan başka bir sinemaya gideceğini bile söyledi. Ayrıca yönetimden kendisiyle vardiyada çalışmasını istememden de memnun oldu.

Ben ne yaptım. Şimdilik onu bir şekilde çok kolay bırakmaya çalıştım. İlk kez ilk vardiyadan sonra veda ederken elini sıktım, ertesi gün veda ederken elini öptüm. Ancak hafta sonundan sonraki bir sonraki vardiyada onu uzaklaştırdı ve biraz kaprisli, çocuksu bir ses tonuyla ondan bunu yapmamasını, ellerini öpmemesini istedi. Belinin, omuzlarının biraz üzerinde olacak şekilde kendisine dokunulmasına izin veriyor. Henüz öpüşmeyi denemedim. Elbette onu özel bir yerden yakalamaya çalışmadım ve genel olarak bunu da istemiyorum çünkü onunla sadece seks yapmak istemiyorum. Ama eğer başınızı ona çok yaklaştırırsanız, örneğin o otururken başınızı onun omzuna koymaya çalışırsanız, sanki tesadüfen bilgisayarda izleyebileceği ilginç bir şey hakkında konuşurken tesadüfen uzaklaşırsınız. biraz. Biraz izin veriyor gibi görünüyor ama yine de belli bir “kırmızı çizgi” var. Oturduğum odada hala buhar banyosu yapmıyor ve kıyafet değiştirmiyor (orada giyilmesi gereken bir tür giysimiz var, bu sadece üst kısım) ama sanki küçük bir odanın duvarının arkasındaymış gibi kapıyı kapatabileceğiniz aynı yerde, ancak kapıyı kapatmıyor. Aniden alarma geçersem şu anda içeri girmememi istiyor. Bazen göz göze geldiğimiz ya da oturduğum odaya geldiğimiz zamanlar oluyordu ve her zaman işlerin nasıl gittiğiyle ilgileniyordum.

Daha yakın - daha uzak

Her nasılsa, onun her zaman MC tarafından karşılanması beni çileden çıkardı ve genel olarak tüm bu durum ve ben onu görmezden gelmeye ve tepkisini görmeye çalıştım. Elbette aramızda gerçek bir ilişki olmadığı için bunu ona sunamayacağımı anlıyorum, bu yüzden sadece "onunla hiçbir ilgisi olmayan kötü bir ruh hali içindeydim." Bunu hemen fark etti ve bugün kötü bir ruh halinde olduğumu fark etmeye başladı. Gün içinde bile beni bir şekilde neşelendirmeye, biraz itmeye ya da omzuma dokunmaya çalıştı, falan filan. Ayrıca herkesi bir konu için bir araya getirirken, başka bir vardiyadan başka bir vardiya çalışanıyla da onun önünde biraz flört etti. Ama onu daha az seviyorum ve o, daha çabuk nefesinin kesilmesini isteyeceğiniz kızlardan sadece biri. Genellikle, daha önce de yazdığım gibi, ikişer ikişer çalışıyoruz.

Benim tatilim, onun hastalığı ve bir yere gitme davetim

Bir süre tatile çıkmam gerekiyordu ama bunun bir çalışma tatili olduğu söylenebilir. Onun da ilgi gösterdiği halka açık bir etkinlikte çalışıyordum. ve izin günlerinde onu oraya davet etmeye çalıştım ama o beni itti diyebilirim. Diyalog şöyle gelişti:

Ben: İsmini merhaba! Peki yarın mı yoksa yarından sonraki gün ***'e gelecek misin? Anladığım kadarıyla programınız hafta sonu falan falan bir tarih için mi? Programa bakın ve ona bir bağlantı gönderin.

akşam yazıyorum

Ertesi gün cevap verin.

OGP: Merhaba, İsminiz!
Bir vardiyadan sonra uyandım ve sanki ***'e gidecek gücü bile bulmuş gibiydim!

Bugün “***” için ***'e, ardından “***” için ***'a giderdim

bu nasıl oluyor?

Yaklaşık bir saat sonra yanıt vereceğim.
Merhaba! harika, o zaman anlaştık, ***'e gel, ***'e gel, bugün orada çalışıyoruz, sonra bitirip seninle ***'e gideceğiz

yani TIME civarında bir yerde - en uygun zamanda ona yazacağım

sonra ondan bir sessizlik oluyor ve bir saat sonra açıklığa kavuşturuyorum

Ad? Anladım, umarım tekrar uykuya dalmamışımdır?

yalnızca ertesi gün yanıt

İsim, merhaba, kendimi hâlâ iyi hissetmiyorum; başım, boğazım ve kulaklarım gerçekten ağrıyor
Rahatsız ettiğim için özür dilerim

Bir saatten biraz fazla bir süre içinde yanıt vereceğim

peki, dolandırıcı, geçmiş olsun)) peki, hâlâ iki numaralı denemen var, ama yarın çalıştığım yerde *** var, sadece ** ila ** o arası bir yerde ***'te olacağım 'saat, örneğin ***'te gel - o saat **'te orada olacak

Ertesi gün yanıt verir
Teşekkür ederim ama hâlâ tam olarak iyileşemedim
Umarım senin için her şey yolundadır ve ***
Zaten Pazartesi günü birden fazla çalışacağım(bu benim de çalışma iznimden döndüğüm ve onunla çalışacağım anlamına geliyor)

Bütün bunları buraya neden yazdım?

Gerçekten bir yerde konuşmak istiyordum. OGP kendiliğindenliğiyle kuleyi havaya uçurduğundan ve kendisi de biraz çapakladığından, birdenbire bu gerçekten hoşuma gitti fazla . Bir çeşit kimya var ama onunla birlikte başka bir MCH'nin varlığı son derece çileden çıkarıyor. Sanki bekar hayatımın sonu geliyor ama her şey, bitmesine izin vermeyen bir rakip tarafından mahvoluyor.

İş yerinde ilişki yaşamamanız gerektiği gibi bu gibi durumlarda genellikle tavsiye edilen tipik şeyleri dikkate almazsak...

Bu özel durumda ne tavsiye edebilirsiniz? Onu tarafsız bölgedeki bir toplantıya sıkıştırmalı mıyım? MCH onu fark etmemek için kimle tanışır? Bilgi kitaplarının, sanki o benim yanımda değilmiş gibi onunla ilgili hikayelerin göz ardı edilmesi gerektiğini söylediğini biliyorum, ama aynı zamanda bilgi toplamak da istiyorum, ama onun sürekli onu gütmesi ve işten sonra onunla buluşması gerçeği Buna yanıt vermenin doğru yolu bu mu? Her ne kadar bu çok sinir bozucu olsa da. İlgilenen varsa, size özel mesajla bir fotoğraf gönderebilirim; forum gurusundan onun toplama ölçeğindeki gerçek puanını öğrenmek ilginç olurdu. Umarım bu, daha ayık davranabilmem için benim için önemini azaltabilir.
Şu ana kadar hatırlayabildiğim her şeyi bir akış halinde yazdım. Belki. Sonra biraz daha ayrıntı ekleyeceğim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post