4 Aralık'tı. Termometre -17 dereceyi gösteriyordu.
Kar temizlemek için dışarı çıktım. Ve bahçeme 30 metre uzaklıktaki gölden bir kadının çığlığını duydum. Dışarının soğuk olduğu henüz ikinci gündü. Bu nedenle buz çok inceydi. Ve bir kızın debelendiğini gördüm. Kıyıdan yaklaşık 10 metre uzaktaydı. Ve ona koştum. Zaten boğulmaya başladığını görünce.
Suya atladım ve onu ceketinin kapüşonundan yakaladım ve buzları kırarak kıyıya doğru ilerlemeye başladım. Yaklaşık 5 dakika sonra sahildeydik. Korkunç derecede titriyorduk. Bu sıcaklıkta giysiler anında donuyordu.
Ben de kızı alıp evime götürdüm.
Eve girdiğimde şömineye odun attım ve şöyle dedim:
— Islak olan her şeyi çıkarın.
Fakat kız o kadar titriyordu ki kollarını bile kaldıramıyordu.
Ben de onun ceketini ve kazaklarını çıkarmaya başladım. Daha sonra kot pantolonunu ve taytını çıkardı.
Ve kız sadece sutyen ve siyah tangayla ayakta duruyordu.
O anda bunun benim sokağımdan bir kız olduğunu fark ettim. Adı Anya. 18 yaşındaydı ve üniversitedeki ilk yılındaydı.
Ayrıca tüm ıslak kıyafetlerimi de çıkarmaya başladım. Ve sadece şortuyla kaldığında şömineye daha da yaklaştı.
Anka da ellerini neredeyse ateşe soktu.
Birkaç dakika sonra mutfağa gittim ve bir şişe votka ve 2 bardak getirdim.
—İçmiyorum.
Anya dedi. Soğuktan titreyen bir ses.
— Isınmak ve zatürreye yakalanmamak için içmelisiniz.
Anka başını salladı.
Ve 2 bardağa dolusu doldurdum.
Bardağı tek yudumda indirdim. Anya da bir bardak votka içti ve kaşlarını çattı.
Bir dakika sonra sıcaklık tüm vücuda yayıldı.
—Peki, biraz ısınabildiniz mi?
— Hı-hı.
—Hadi biraz daha içelim.
Ben de bardağı Anka'ya verdim.
İçtik ve ben zaten biraz sarhoştum. Ve Anka, gözlerine ve titremesine bakılırsa. Zaten sarhoştu.
—Neden buza gittiniz?
—Üniversiteye geç kaldım. Buzu kesmeyi düşündüm.
Beni dışarı çıkardığınız için çok teşekkür ederim. Yoksa çoktan boğuluyordum.
Ve Anya ağlamaya başladı.
— Neden iyisin? Ben de bir şekilde kıza onu teselli etmek için sarıldım.
Sonra benim için beklenmedik bir şekilde beni öptü.
35 yaşındaydım ve 10 yıldır evliydim. Eşim de o sırada işteydi.
Eşimi seviyordum ama Anka'yı kendimden uzaklaştıramadım. Harika bir vücudu vardı. İnce, yüksekliği yaklaşık 170 cm, ağırlığı 50-55 kg. 2 büyüklükte sıkı göğüsler ve lezzetli bir kalça.
Fakat ben de ona seks imasında bulunmaktan korkuyordum. Sonuçta babasını iyi tanıyorum. Ve onunla tartışmak istemedim.
Peki ya kendisi inisiyatif alırsa? Umurumda değildi.
Ve onun öpücüğüne cevap verdi. Elini yavaşça sırtında gezdirirken. Kalçasına kadar iniyor.
Anka'nın eli külotumun içine girdi ve zaten ereksiyon halindeki penisimi çekip çekmeye başladı.
Sonra diz çöktü ve yavaşça emmeye başladı. Saçını okşadım ve ne kadar havalı olduğunu söyledim.
Anka oral seks hakkında çok şey biliyordu ve 15 dakika sonra ağzına girdim.
Her şeyi yuttu ve dudaklarını yalayarak ayağa kalktı.
Elim bacaklarının arasına kaydı. Ve onu ıslak külotunun üzerinden okşamaya başladım. Sadece neden ıslak olduklarını bilmiyordum. Sudan mı yoksa akmasından mı?
Anka inlemeye başladı.
—Ya, sakıncası var mı?
— Hayır, beni kurtardığın için sana teşekkür etmek istiyorum.
Ve külotunu çıkardı.
Komodinden hızla bir prezervatif çıkardım, taktım ve yatağa uzandım. Anya hemen üstüme çıktı. Birkaç dakikalığına kendini penise sürttü. Bu benimle çok dalga geçti.
Sonra tamamen onun üzerine oturdu.
Dudaklarından yüksek sesli inlemeler çıkmaya başladı.
— Ayyy, ne kadar havalı. Ah evet. Ne kadar büyük... aayy!
Yaklaşık 40 dakika boyunca onunla seviştik. Sonra aynı anda geldik, yatağa uzandık ve yüksek sesle nefes aldık.
Ve Anka şunları söyledi:
—Ve bazen sizinle buluşmamızın bir sakıncası yok. Ve şimdi erkek arkadaşım yok. Ve seninle olmaktan gerçekten keyif aldım.
— Elbette umurumda değil. Eşim işteyken sizi arayacağım.
— Hadi devam edelim.
—Tamam.
İnce buzun üstünde ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Aşıklar kadın ayakkabısıyla ya da ayakkabının üstünde mastürbasyon yapıyor
by Anonymous » » in General - 0 Replies