Nişanlım başka bir adamın altındaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Nişanlım başka bir adamın altında

Post by Anonymous »

Natasha ve ben 90'ların ortasında evlenmeye karar verdik. Hazırlığın ana konusu kıyafet seçimiydi. Yaşadığımız ve çevre illerdeki tüm marketleri, mağazaları, stüdyoları dolaştığımız halde hala hiçbir şeyi seçemedik. Bölge merkezine gidilmesine karar verildi.

Sabah geldik ve doğruca mağazalara gittik. Günün sonunda artık dayanamadık ve hâlâ bir elbise alamadık. İstasyondaki otele gittik. Yerdeki olanaklarla birlikte korkunç bir "tahtakurusu istilası"ydı. Korkunç görünüşlü gopnikler koridorda dolaşıp bize kaba bakışlarla bakıyorlardı. Hemen kapatıp sessizce oturmaya karar verdiler ama sonra sakinleştiler, dinlendiler ve duş almaya karar verdiler. Nata kendini yıkamaya gitti ve ben de koridorda onu korumak için kaldım. Beklerken tuvalete gitmeye karar verdim.

Döndüğümde beni bir sürpriz bekliyordu. Natasha duvarın yanında duruyordu ve aşağıda gördüğümüz adamlardan biri onun üzerinde asılı duruyor ve eli cübbesinin içinde göğüslerini yoğuruyordu. İtirazlarıma yanıt olarak parmağını dudaklarına bastırdı ve Natasha'yı diziyle tutarak bıçağını gösterdi. "Sessiz ol, yoksa seni keseceğim."

Karısının bacakları bu sözlerden dolayı çöktü. Adam onu ​​kollarına aldı, bornozu açıldı ve müstakbel eşimin amcığı tam yüzünün önündeydi. O zamanlar kedi tıraşının genel bir modası yoktu ama saç kesimi zaten uygulanıyordu, Nata kendi saçını çok güzel kesiyordu. Adam memnuniyetle yutkundu ve kendinden emin bir şekilde odamıza doğru yürüdü. Eşimin paketini aldım ve arkasından yürüdüm.

Odaya giderek onu dikkatlice yatağa yatırdı. Kadın doğrulmaya çalıştı ama adam zorla değil ısrarla onu tekrar yere yatırdı ve bornozunun iplerini çözdü. Titriyordu, ne kadar korktuğu belliydi. Ben de "sikeyim" diyebilirsiniz. Oleg (bunu daha sonra öğrendik) pantolonunu indirdi ve aletini çıkardı. Gerçek bir kulüptü. Natochka gözlerini kapattı ve arkasını döndü. Onu dikkatlice kendine doğru çekti ve iki parmağını amının içine soktu. Onları çıkardığında yağdan parıldadıkları belliydi.

Kızım su sızdırıyordu. Oleg sikini deliğe yerleştirdi ve yavaşça sokmaya başladı. Natasha istemsizce inledi. Ona doğru eğildi ve fısıldadı: "Korkma, kırmayacağım, her şey yoluna girecek." Nata ilk başta kayıtsız kaldı, ancak hız arttıkça "yakaladığı" ortaya çıktı. Toplantıya yönelik inlemeler ve aktif hareketler duyuldu. Oleg'in kayganlaştırıcıdan parıldayan aleti çoktan içeri sokulmuştu. 5 dakika sonra sevgili spermimi başka bir adamın altında gördüm.

Vücudu kasılmalarla sarsıldı, şişmiş dudaklarını yaladı ve ısırdı. İnlemeler hırıltıya dönüştü ve aletim haince pantolonumdan kaçmak istedi. Oleg onu biraz daha becerdi ve penisini çıkarıp yere düştü. Eşofmanını giyerek şöyle dedi: "Harika bir kızın var. Ona iyi bak. Ve korkma, burada sana kimse dokunamayacak." Natasha'ya doğru eğilip göğsünü öptü ve odadan çıktı. Yatağın kenarına oturdum.

Kızım bacakları açık yatıyordu. Bütün uylukları onun salgılarından ıslanmıştı. Natasha, "Beni götürün," diye hırladı. İkinci bir teklife ihtiyacım yoktu. Hemen soyundum ve sikimi onun amına yapıştırmaya başladım. Dudaklar şişmişti ve yıpranmış görünüyordu ama delik dardı ve zonkluyordu. Yağlayıcı nehirler olmasaydı, muhtemelen onu yerleştirmezdim. Birkaç sürtünme ve yeni bir dalga Natasha'yı kapsıyor. Artık kendini dizginlemiyor ve kendini tamamen sürece veriyor.

Hareket edemiyordum, penisim onun vajinasının duvarları tarafından ezilmişti. Biraz bekledikten sonra devam ettik. Biraz daha özgür hale geldi ve karısı aktif olarak kendini sikin üzerine itmeye başladı. Dudaklarını yakaladım ve karşılığında hayatımın en güzel öpücüğünü aldım. Birlikte bitirmeye başladık ve sanki hiç bitmeyecekmiş gibi bir his vardı. Altımızdaki yatağın üzerinde akıntımızdan oluşan bir su birikintisi oluştu. Üye düşmedi ve ben devam ettim. Hız çoktan kaya matkabı gibi olmuştu ama durmak imkansızdı. Natasha artık hiçbir tepki vermiyordu ve onun benimle olduğunu ancak vajinanın spazmlarından anladım. Bitirdikten sonra defalarca yorulduğumu ve anında uykuya daldığımı hatırlamıyorum.

Sabah sessizce hazırlandık ve istasyona gittik. Elbiseyi kendi şehirlerinden aldılar ve üçlü seks konusu beş uzun yıl boyunca kapatıldı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post