Akrabalarım bölge merkezinde yaşıyor ve burası yaşadığım şehre 60 km uzaklıkta. Annem ve babam sürekli meşgul insanlardır ve tatillerde, özellikle yaz aylarında, onlar işteyken ev işleriyle ilgilenmem için beni akrabalarımın yanına gönderirlerdi. Orada çok akrabam var ama ben hep teyzemin yanında kaldım. Kocası ve kızı kuzenim Olya ile birlikte yaşıyordu. Ben hâlâ okurken, bölge merkezinde şoför olarak çalışan misafir bir adamla evlendi. Pek iyi yaşamıyorlar, kocanın başı sık sık belaya giriyor, sürekli skandallar oluyor ve o başka kadınlara gidiyor, bir süre sonra geri dönüyor ve her şey yeniden oluyor.
Öğrenimimi tamamladıktan sonra teknik okula girdim ve oradan askere alındım. Şehirde hizmet edip iş bulamayınca akrabalarımın yanına geldim ve bağlantılar yoluyla onların kırsal garajında tamirci olarak iş bulduğumu söyleyebilirim. Teyzem, yer kiralamamak için beni tatile geldiğimde yaşadığım yazlık mutfağa yerleştirdi. Küçük, şirin bir oda, bir yatak, bir masa. Tek sorun, her zaman yemek pişirip yemek yedikleri yakınlardaki mutfaktı. Teyzemin kocası ve kız kardeşimin kocasının sarhoş olduğunu görünce, alkole olan isteğimi o kadar kaybettim ki, o zamandan bu yana 20 yıl geçmesine rağmen bu güne kadar bu istek ortaya çıkmadı. Onlarla içki içmeyi her reddettikten sonra bana hep laf attılar, benimle dalga geçtiler, bana erkek değil, pısırık, ananın çocuğu ve bunun gibi saçmalıklar dediler. Kız kardeşim de içki bağımlısıydı ve evde içki varsa onlarla oturmayı reddedemezdi.
Olya'nın kocasının tekrar ortadan kaybolmasından birkaç hafta sonra. İşten eve geç geldim, dışarısı çoktan karanlıktı, evdeki herkes de uyuyordu. Odama gittim, ışığı açmadan soyundum, lavabonun altında yıkandım ve yatağa düştüm. Uyuyamadan önce kapının çalındığını duydum ve birisi mutfağa girip içinden geçerek odamın kapısını açtı. Olya sessizce, "Kardeşim, uyuyor musun?" diye sordu. Henüz uykuya dalmadığımı söyledim. Hiçbir şey söylemeden odaya girdi ve yatağın yanına oturdu. Bir dakika sonra avucunu göğsümde hissettim. Göğsümü okşadı ve bana yaklaştı. Duman kokuyordu. Birkaç dakikalık sessizliğin ardından sordu: "Yanına uzanabilir miyim?" Bunun mümkün olduğunu açıkça belirtmek için duvara doğru ilerledim. Yanıma uzandı ve sessizce göğsümü okşamaya devam etti, ardından yavaşça alçaldı, karnımın üzerinden geçti ve külotumun altına girdi. Elini tuttuğum yer. Benden utanıyor musun? — diye sordu sırıtarak. - Seni her akşam nasıl yıkadığımı hatırlıyor musun? O zamanlar çok küçüktün ve amın pipet gibiydi. Artık muhtemelen büyümüştür ama onu kullanacak hiçbir yer yoktur. Bizim köyde genç yok, kız yok, erkek çocuk da yok. Daha sonra elini elimden kurtardı, aniden külotumun altına soktu ve tüm malımı avucunun içine aldı. "Öyle bir şey değildi." dedi tekrar kıkırdayarak. Ve bana yaklaşarak meme ucumu ağzına alıp emmeye başladı ve ayağa kalkmaya başlayan penisimi yoğurmaya devam etti. "Eh, ne kadar iyi olduğunu görüyorsun," dedi ve bacağını üzerime atıp üstüme oturdu. Eteğini beline kadar kaldırdı, elini altına koydu ve penisimi aldı, dizlerinin üzerinde yükseldi ve kendi altına kaydırarak yavaşça yere çöktü. Aldıklarım başımı döndürdü. Penisim kaygan ve sıcak bir yere düştü, sıcak ve hoştu, onu her taraftan sıkıştırıyordu.
Karanlıkta onun yüzünü görmeye çalışarak hareketsiz yatıyordum ama oda çok karanlıktı. Yaklaştı, ayağa kalktı, penisin dışarı çıkmasına izin verdi ve sonra tekrar üzerine oturdu. Bu tür birkaç hareketten sonra höpürdetmeye benzer sesler duyuldu. İnledi ve daha hızlı hareket etmeye başladı. Sonra güçlü bir inleme çıkardı ve tüm vücuduyla üzerime düştü. Bir şeyin penisimi ani hareketlerle sıkıştırmaya başladığını hissettim ve hiçbir hareket yapmadan geldim. Bıraktığımı hissederek fısıldadı - EVET, harika gidiyorsun, nasıl zamanında olduğunu görüyorsun. Bir süre sonra penis gevşedi ve kadının içinden fırladı. Hemen ayağa kalktı, eteğini indirdi ve tek kelime etmeden odadan çıktı.
O gittikten sonra düşünceler beni bunalttı. Benden çok daha büyük olan kız kardeşimi sikmeye neden bu duruma yenik düştüm? Sabah onunla göz göze gelmekten korktum ama sanki hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Evet, bir tür gerçek rüyadan bahsetmeye başladım. Ancak bir hafta sonra beni tekrar görmeye geldiğinde rüyayla ilgili tüm şüphelerim ortadan kalktı. Ben zaten zirvedeydim ve o da aynı hızla bitirdi ve bana içine dökmememi söyledi. Haftada bir, bazen iki kez geliyordu ama kocası dönünce her şey durdu, ta ki kendisi tekrar ayrılana kadar. Ama ondan sonra gerçekten seviştik. O sikimi emdi, ben de onu yaladım ve sabah her şey sanki hiçbir şey olmamış gibi oldu ve beni bir sonraki ziyaretine kadar devam etti.
Bu üç yıl boyunca devam etti. Ve doğum yaptıktan sonra kocası çok sık ayrılmaya başladı ve onunla birlikte gözaltımız birkaç ay ve bir kez altı ay boyunca durduruldu. Ve beş yıl sonra teyzemle kalmam tamamen sona erdi.
Azgın kardeş ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version