Merhaba ben Samaralı genç bir kızım, amımı boşaltmaya hazır cesur adam var mı? Bir koşul - koruma yok. Hamile kalmaktan korkup korkmadığım sorulduğunda “hayır, bu görevin bir yabancıdan geldiği ve kimden geldiğini bilmediğim düşüncesi beni tahrik ediyor”
Merhaba ben Samaralı genç bir kızım, amımı boşaltmaya hazır cesur adam var mı? Bir koşul - koruma yok. Hamile kalmaktan korkup korkmadığım sorulduğunda “hayır, bu görevin bir yabancıdan geldiği ve kimden geldiğini bilmediğim düşüncesi beni tahrik ediyor”
Beyler, am yalamayı, koklamayı sevdiğinizi anlıyorum ama bir erkeğin amını emdiğinizde ne hissedersiniz, size kendinizi iyi hissettiren şey nedir? kelimelerle anlatılamaz ve testisler de hoştur.
Erkek izleyicilere soru: Bir erkekle/erkekle hiç seks ya da aşk ilişkisi yaşadınız mı? Çok güçlü duygularla. Bu kişiyle yaşamaya veya bir aile kurmaya hazır olabilir misiniz?
Hikâyenizi (duygular,...
Karşı Cinsiyete Sorular. Kural: Yukarıda sorulan soruyu cevaplarsınız, o zaman emredilecek bir şey varsa, sorunuzu sorarsınız! Birbirimizi sevelim ve saygı duyalım)