Kocamın son altı ila yedi aydır beni eskisi gibi becermeyi bıraktığını fark ettim. Her türlü gerekçeyi gösterdi ve işe koyulduğunda her şey çok çabuk oldu, içime bir damla sperm döktü ve bu da işin sonu oldu. Memnun kalmadım. Çoğu zaman tek bir orgazm bile alamıyorum, bu da beni hem işte hem de evde gergin bir kadına dönüştürüyordu.
Ancak davranışındaki bu değişiklik beni hâlâ öfkelendiriyordu. Ve sebebini bulmaya karar verdim. Bana yardımcı olan ilk şey aşırı telefon kullanımıydı ve sürekli mesaj attığını fark ettim. Kime veya neye yazdığını bilmemin hiçbir yolu yok.
Daha birçok hafta geçti ve her şey eskisi gibiydi.
Şubat ayında doğum günü vardı ve beni bir restorana davet etti ama orada bile sık sık telefonuna bakıyordu. Bazen kısa SMS yazıyordu ama tuhaf olan, bugüne kadar fark etmediğim sık sık tuvalete gitmesiydi. Bu beni şaşırttı ve sonra her şeyi kendim bulmaya karar verdim. Eve gelip yattığımızda sekse hiç ilgi göstermedi ama ben onun beni okşaması için her şeyi yaptım. Ve kıçını ona sürttü, elini kalçalarına koydu, penisini sıktı ve sonunda bir şeyler yapmaya karar verdi. Berbattı ama istediğim gibi değil. Sabah pazar olduğu için geç kalktık ama o beni becereceğini hiç belli etmedi. O kadar ıslanmıştım ki hemen kalkıp duşa gittim.
Sonraki hafta aradı ve bir çalışanın emekliliğini kutlamak için arkadaşlarıyla kalacağını söyledi. Ben uyurken geldi ve ses çıkarmamaya çabalamasına rağmen uyandım. Sarhoştu ve zorlukla ayakta duruyordu. Hemen soyundu ve giyinmeden yatağa düştü ve anında uykuya daldı. Ben de sessizce kalkıp bazı şeyleri kontrol etmeye karar verdim.
Önce külotuna baktım. Ve hiç şaşırmadan, ne yaptığına dair hiçbir şüphe bırakmayacak kadar büyük bir sperm lekesi olduğunu gördüm. İkincisi, telefonuna baktım ve dondum. İyi tanıdığım ama ikimizle hiç tanışmadığım bir kadından çok sayıda kısa mesaj yazdı ve aldı. Bu onun benim kocam olduğunu bilmediği anlamına geliyor! Bu kadın Zhenya, arkadaşım. Telefon numarasını çok iyi biliyordum. İki ay önce kocasını kulübede metresiyle bulduğunda büyük bir skandal yaşadı. Beni aradı ve ne kadar kötü olduğunu ağladı. Onu sakinleştirdim ve bütün erkeklerin böyle olduğunu söyledim. Şimdi de kocamı beceriyor ve benim onun karısı olduğumu bilmiyor. Beni de aynı duruma düşürdü fahişe!
Artık her şey netleşti ve harekete geçmeye karar verdim. Programım bana izin verdiğinde onun hareketlerini takip etmeye başladım. Ve sonuç verdi.
Bir hafta geçti ve onun spor salonuna girdiğini gördüm ve on beş dakika sonra ben de girdim. Beni gördüğüne sevindi ve bundan bundan bahsetti. Kocasıyla kavga ettikten sonra hayatının nasıl gittiğini sorduğumda her şeyin yolunda olduğunu, çalıştığını ve dışarı çıktığını, hatta sık sık buluştuğu ve her zaman pahalı hediyeler getirdiği harika bir sevgilisi olduğunu söyledi. . Artık onun hile yapması umrunda değil, onu da aldatıyor. Başımın döndüğünü hissettim ve bıraktım ve havuza gideceğimi söyledim ama hemen eve gittim. Bilmem gereken tek şey buydu. Piçler arkamdan iş çeviriyor!
O andan itibaren bir karar verdim. Kocası, bir kadının eline düştüğünü uzun süre düşünmez, bu yüzden ona düşmeye karar verir. Sık sık onların evine gittiğim için beni tanıyordu ama eşimi de tanımıyordu.
Bir keresinde onu spor salonuna nasıl getirip gittiğini gördüğümde, onu birime kadar takip edip eve gittim. Ben de onun peşinden gittim. Kapıyı açtığında Zhenya'nın evde olup olmadığını sordum ve o da onun spor salonuna yeni gittiğini ve saat yedide geleceğini söyledi. Ayrılıyormuş gibi yaptım ama o beni destekledi. Ve içeri girdi. Sonuçta kalmamak için gelmedim!
Hemen flört etmeye başladı, hatta sigara içmeye bile başladı. Bir şişe çıkarıp masanın üzerine koydu. İçtik ve ben kanepeye çöktüm, derin bir nefes aldım ve dedim ki, Tanrım, Zhenya ne kadar harika bir adam işten sonra bile spor salonuna gitme gücünü buluyor! İşim bana eziyet ediyor ve kocamın bana dokunmasına bile izin vermiyorum!
Bu sözler üzerine gözleri parladı ve penisini nasıl küstahça ovuşturduğunu fark ettim. Güldüm ve onu bu kadar heyecanlandırdığım için özür diledim. Ama o reddetti ve yanıma geldi ve bir kadın için sakıncası yoksa her zaman hazır olduğunu söyledi. Bu yüzden Zhenya benim arkadaşım olmasına rağmen kederliysem hiçbir şeye bakmadığını söyledi. Ve yolları ayrıldı.
Benim kıyafetlerimi ve ardından kendi kıyafetlerini çıkarmaya başladı. İkisi de tamamen çıplak bir şekilde birbirlerinin karşısında durdular ve sarıldılar. Ama uzun sürmez. Durumuna ulaştığını ve artık işe koyulma zamanının geldiğini fark ettim. Penis makul büyüklükteydi ve üzerindeki büyük damarların belirgin şekli, uyarılma derecesi hakkında fikir veriyordu. Ağzıma aldım ama boğazıma kadar sokamayacağım kadar kalındı.
Yaklaşık beş dakika kadar emdim ve kanepeye uzandım. Kasık kılları zaten kediden bolca akan kayganlaştırıcıyla kaplıydı ve bacaklarımı ayırdı ve keskin bir şekilde çekti. Sik sonuna kadar içeri girdi ve onun saçları ile benimkiler ovuşturdu ve başının amımın dibine nasıl ulaştığını hissettim. Hoş bir acı hissi orgazmımı hızlandırdı ve bir hasta gibi inledim. Ve beni leğen kemiğimden tutup yan çevirdi. Kıçını kaldırdı ve sıcak bir aleti anüse öyle bir kuvvetle soktu ki sanki içime bir salatalık sokulmuş gibi hissettim. Böylece spermin tamamını içime bırakana kadar beni becerdi. Sikini benden çıkardığında karakteristik bir ses duyuldu ve çarşafın üzerine yapışkan bir sperm akıntısı uçtu. Öfkeliydi ve karısı gelmeden önce ortalığı acilen temizlemesi gerektiğini söyledi.
Ama umurumda değildi. Onunla seviştim ve bir sikişle hem kocamdan hem de arkadaşımdan intikam aldım, beni siken de onun kocasıydı. Benimkine yaptığı gibi, para üstünü ona geri verdim.
Artık seks istediğimde uzun süre düşünmüyorum. Dışarı çıkıyorum ve her zaman beni becerecek bir adam buluyorum ve eve gidiyorum. Ve kocam isterse ona veririm, ama istemezse bırak Zhenya'yı becersin. Ayrıca karısı yerine her zaman beni becermeye hazır bir sevgili bulduğumla da övündüm!
Kocamdan ve kız arkadaşımdan intikam aldım ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version