Cinsel yaşamdaki bazı anlar, alışılmadıklıkları ve tutkuları nedeniyle özellikle unutulmazdır ve sonra onları birden çok kez hatırlarsınız. Anlatacağım hikaye beş yıl önce yaşandı ama yaşanan her şeyi, tüm dokunuşları, hareketleri sanki dünmüş gibi hatırlıyorum.
Atlantik'ten Pasifik kıyılarına kadar ABD boyunca bir yolculuğa çıkıyordum, otobüsle veya kiralık araba ile seyahat etmeyi planladım, yalnız gitmeye hazırdım, ancak her ihtimale karşı VKontakte'de seyahat arkadaşları aradım. Ertesi gün Rusya'dan iki kız arkadaşıma yazdım ve birlikte gitmeye karar verdik. Bagaj, sürüş becerileri ve İngilizce konusunda erkeksi bir güce sahip olmam gerekiyordu ancak kızların bana uygun daha iyi bir rotası vardı.
Arkadaşlarımdan biri olan Anya, özgür olmasına rağmen ilgimi çekmedi, ancak ikincisi Alexandra, ilk fotoğraftan itibaren beni gerçekten beğendi. Hazırlık sürecinde çok sevdiği bir erkek arkadaşının olduğunu ancak gidemediğini söylemiştir. Erkek arkadaşımın olması beklentilerimi biraz azalttı ama yine de grupla seyahat etmek yalnız seyahat etmekten daha iyi.
Hepimizin çok memnun kaldığı üç haftalık yolculuk boyunca pek çok şehri gezdik, bol bol fotoğraf çektik, Sasha'yı giderek daha çok sevdim, saçlarına, gülüşüne ve gülüşüne aşık oldum. onu çok istiyordu. Akşamları duş alırken, bütün gün izlediğim Sasha'nın kot pantolonla kaplı kıçını hatırlayarak mastürbasyon yapıyordum. Ona arkadan nasıl girdiğimi, ne kadar ıslandığını, zevkle nasıl inlediğini, sihirli dudaklarıyla penisimi öptüğünü hayal ettim.
Sasha oldukça özgür davranarak ilgimi daha da artırdı; bana sarıldı, duştan iç çamaşırlarıyla çıktı, mayomu bağlamamı istedi ve sırtımı kremle ovdu. Paradan tasarruf etmek için her zaman üçümüz için bir otel odası tutardık. Ek olarak, açık sözlü konuşmalar - üç hafta içinde onun sekste neyi sevdiğini ve hatta nasıl mastürbasyon yapmayı tercih ettiğini zaten biliyordum. Meyve bedava olmadığı için yasak olmasına rağmen her şey onu ele geçirmeye değer noktaya gidiyordu. Şanslı bir şans ancak dün gece geldi.
Önceki gece Anya, Amerikalı yeni tanıdığıyla bir partiye gitti ve ancak sabah ortaya çıktı. Sasha ve ben Anya'nın o gece seks yapıp yapmadığını tartıştık, eminim yapmamıştır. Anlaşmazlığın konusu masajdı ve bu vesileyle masaj yağı satın aldılar. Tartışmayı kaybettim, bu yüzden masaj yapmak zorunda kaldım. O günü Santa Monica, California'da sahilde geçirdik, Anya tekrar yürüyüşe çıktık ve Sasha ve ben akşam yemeğinde bir şişe şarap içtik ve evimize otel odasına gittik, masaj zamanı gelmişti. Sasha gün boyunca yorgun olduğundan hemen üzerinde sadece bikini külotu bulunan beyaz bir çarşafın üzerine yüzüstü uzandı ve gözlerini kapattı.
Sırtına cömertçe yağ sürdükten sonra hassas cildine masaj yapmaya başladım. Birkaç dakika sonra rahim ağzına dokunduğumda yumuşak bir şekilde inlemeye başladı. Hafifçe kıçının üzerine oturdum, toplarım mayolarının arasından kıçına bastırdım ve sırtına masaj yapmaya devam ettim. Penisim ayağa kalkmaya başladı ama Sasha bunu görmedi, yarı uykudaymış gibi görünüyordu. Bir noktada, ellerimi kıçına bastırdığımda, hemen kıçını bana doğru biraz kaldırdı ve açıkça bacaklarının arasındaki çatlağa dikkat etmesini talep etti. Bu harekete geçme sinyalidir! Nefesimi kestim, penisim tam yüksekliğine ulaştı.
Artık masaj gibi gelmiyordu. Kararımı verdim ve parmağımı amının üzerinde gezdirdim, Sasha kıçını bana daha da yaklaştırdı ve bacaklarını biraz açtı, ona masaj yapmaya başladım. Sasha dizlerinin üstüne çöktü, sırtını büktü ve davetkar bir şekilde kıçını bana gösterdi. Külotunu çıkardım ve klitorisine dokunarak devam ettim. Sasha ıslandı ve utanmadan yüksek sesle inledi.
Dikkatlice bir parmağımı amının içine soktum, sonra iki parmağımı. Sasha'yı parmaklarımla biraz siktikten sonra sikimi arkama yerleştirmeye çalıştım ama hayır, içine girmeme izin vermedi. Garip, diye düşündüm, eğer bu adam yüzündense, o zaman sanki başka bir adam tarafından parmakla sikilmek hile yapmak sayılmaz. O daha da heyecanlanıncaya kadar parmaklarımı kullanmaya devam etmeye karar verdim, sıcak ıslak amını parmaklarımın üzerine itmeye devam etti.
Birkaç kez daha aşırı heyecanlı şaftımı onun amına sokmayı denedim, ama ne zaman kıçını hareket ettirip hayır dese, onu parmaklarımla sikmeye ve klitorisini ovmaya devam ettim. Birkaç dakika sonra inlemeler doruğa ulaştı ve Sasha tatlı bir şekilde geldi, inlemelerinden çılgına döndü, penisimi onun kıçına dokundurarak birkaç hareket yaptım ve hemen şiddetli bir şekilde geldi, kıçına ve sırtına bol miktarda sperm püskürttüm.
Sasha yorgunluktan yatağa düştü, sonra güldü çünkü neredeyse penisimle ona dokunmadan geldim ve duşa koştum, onu takip ettim, sarılarak yıkandık ve onu dudaklarından öpmeme izin verdi . Daha sonra bundan hoşlandığını ve seksin henüz gelmediğini anladım.
Ertesi gün evine uçtu ve hemen erkek arkadaşından ayrıldı. İlk seksimiz iki hafta sonra oldu, bir süre çıktık, Sasha hangi erkeğe ihtiyacı olduğuna karar veremediği için önemsiz bir kıza dönüştü. Birkaç yıl daha benim muhteşem sevgilimdi ama en önemlisi, bunun imkansız olduğu ilk zamanı hatırlıyorum.
Eylem sinyali ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version