Herkese selam. Çok fazla metin olacak. Lütfen bana yumurtalarımı nasıl geri alacağımı ve kendimi ne kadar derine kazdığımı söyle.
Giriş
Birlikte dil kursuna gittiğimiz bir kız var. İkimiz de 28. Yurt dışında öğrenciyiz. O yılın sonunda onun sempatisini gördüm ama başka bir kızla meşguldüm, bu yüzden ona hayatıma girmesi için bir neden vermemek için ilgi işaretlerini görmezden geldim ve bir kenara attım. Sonra davranışlarımdan hoşlanmadı, hakaret etti ve iletişimi kestiler. Umursamadım.
Yükseliş ve Düşüş
Bu yıl tesadüfen aynı kurslarda yollarımız tekrar kesişti ve birkaç dersten sonra ilerlemeye ve yeniden flört etmeye başladı. Kişisel nedenlerden ötürü, şu anda onunla çıkamayacağımı veya onu beceremeyeceğimi biliyordum, bu yüzden inisiyatif almadım ama şefkat gösterdiğinde de durmadım. En önemli anlardan biri, sadece ikisinin bütün gece parti yaptığı, ardından evinin girişinde seviştikleri, her yerde birbirlerine dokundukları bir kulübe ortak geziydi. Komşusuyla aynı odada yaşadığı için onu içeri alamadı. Ve günü bu şekilde bitirmek gibi bir planım yoktu, sevişmeye niyetim yoktu ve yanıma koruma almadım. Bundan sonra birkaç gün üst üste “ne kadar havalı bir adamsın”, kalpler vb. gibi mesajlar göndermeye başladı. Bunu istemedim, çünkü sevişemeyeceğimi biliyordum ve bu, bunun beklemeye alınacağı ve anlamına geliyordu. dod. Buna karşılık onun da benimle iyi hissettiğini gördüm ve onu susturmak ve onu incitmek istemedim. Ayrıca, zamanın ve okşamaların tadını çıkarmaya ve dod'a uçmaya karar verdim. Yaklaşık bir hafta sonra bu gün geldi. Kendimi kötü hissettim çünkü yavaş yavaş sıkışıp kalmaya başlıyordum. DoD, "Toplantılarımızı çok tutkulu bir şekilde yürütüyoruz ve bu nedenle üretkenlik büyük ölçüde zarar görüyor (çünkü ders çalışmaya geldim ve aptalca birbirimize el yordamıyla el yordamıyla emildik.) Artık bir ilişki istemiyorum, partiden önceki gibi iletişimimize devam edelim. Ondan sonra iki gün boyunca ne iletişim kurduk, ne de birbirimizi gördük. Üçüncü gün umursamadım ve derse harika bir ruh hali içinde geldim, çok ağladığı yüzünden belliydi.
Takılışım
Sonuç olarak iletişimimize devam ettik, ayrıca kucaklaşmalar, sadece yanağından öpmeler vs. oldu, bu benim için yeterli olmaya başladı ve onu dudaklarından öpmeye ya da emmeye çalışmaya başladım. eski iletişim tutkumu geri getirmek için ama bir ürperti hissettim. Ancak her gün öğleden sonra ve akşam görüntülü arama yoluyla beni aradı, bazen yarım saat sohbet etti. Beni gördüğüne her zaman çok sevinirdi. Geçen gün nihayet onu tekrar öpmek için zaman buldum; hoşuna gitti. Ama aynı akşam onu sertçe boşaltmaya başladım ve soğuk bastırmaya başladı.
Sonraki günlerde öpücükler hickeylerle birlikte kaldı ama benim inisiyatifimle. Ancak öpücüklere isteksizce karşılık verdi, hava soğuktu. Aynı zamanda farklı sinyallerle sadece flört ettiğini bana bildirmeye başladı. Bu onun tipik iletişimi. Daha sonra üniversitenin yarısının kendisine yaklaştığını ve kendisinin sadece ilgiyi seven, cilveli bir kız olduğunu bildirdi. Bunun bana inmem için bağırma şekli olduğu bana açık.
İspanyol utancı
Geçen gün çok aptalca bir durum yaşandı ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum. Çok fazla utanç olacak, dikkat edin. Yumurtalar Mars'a yuvarlandı. Beni arayıp soruyor:
Alıntı
OZhP - "blah falan, akşam yemeğine gidiyor musun?"
Ben - “bugün burası açık değil, başka yere git”
OZhP - “İstemiyorum. Özellikle orada yağmur yağmaya başladığından ve şemsiyem olmadığından o zaman eve gideceğim”.
Ben-"tamam nasıl istersen ama bir şey olursa gel"
5 dakika sonra geri aranır. Otobüs durağında duruyor.
OZhP - “zaten otobüs durağında duruyor olmama rağmen söyle bana, bana bir şemsiye getirir misin?”
Uykulu olduğum ve onun yukarıda bahsedilen saçlarına ve başındaki tacına öfkelendiğim için cevap verdim
Ben - “Hayır. Neden yapasın ki?”
OZhP - "hayır? Ciddi misin? Yakınlarda yaşıyorsun ve bana yardım edemiyor musun? Artık öpüşmeyeceğiz. Flört etmeyi ve iletişimi bırakalım ama artık öpücük olmasın "
Ben - "öncelikle, oraya yaklaşık 20 dakika kadar yürümem gerekiyor, tamamen diğer yöne. ikincisi, aramız pek iyi değil, bu yüzden böyle bir şemsiye getirmeliyim."
Onu atabileceğimi veya gülüp geçebileceğimi biliyorum ama umursamadım ve omzumu kestim. Güceniyor ve onu çöpe atıyor.
Taşaklarım küçülse de (utanç verici) sorun olmadığını düşünüyorum. Ve onun evine transfer olduğu evimin yakınındaki durağı geçmek zorunda kaldım. Dışarı çıkıyorum, bir şemsiye alıyorum ve şiddetli bir sağanak yağmaya başlıyor. Sanırım otobüs durağında mı bir bakayım. Yaklaşıyorum - gerçekten orada. Üzgün ayakta. Ben yaklaştıkça o benden uzaklaşıyor. Ve o an “Sözlerle değil eylemlerle yargılanmalıyız” diyen omurgasız bir yatağa dönüştüm. Ve onu benimle metroya yürümeye davet ediyorum. Metroda bana "O halde beni evime bırak" diyor. Bir öpücüğü ima ederek, biletin "satın alınamayacağını" falan söylüyorum. Gülüyor, öpüyor, sarılıyor. Kendime bir bilet alıp onunla gidiyorum. Arabayı sürerken, "Yani beni bu kadar çok öpmek istiyorsun?" diyor. "Az önce bu çok rahatsız ediciydi. Gerçekten öpüşmeyi düşünüyor musun, bunu senin için yapıyorum?" Ne kadar salak bir adamdan bahsettiğini düşünüyorum. Buna rağmen geliyoruz. Girişe giriyoruz, parti sonrası geriye dönüşler yaşamaya başlıyorum ve ona saldırıyorum. Teslim oluyor, öpüşüyoruz, kıçıma dokunuyorum ama göğsüm izin vermiyor, üşüyorum ve ellerimle beni itiyorum. Biraz sonra akşam yemeğine çıktım. Baştan aşağı ıslandım ve sonunda bana oraya nasıl geldiğimi bile sormadı. Ne zararlı bir şey sanırım. O partiden sonra bana bir mesajla ne tür şarap içtiğimizi sordu. Nedenini cehennem biliyor. Cevaplandı. Gece bana takip etmem için saldırgan bir mesaj gönderdi, ben de yanıt vermedim. Ondan başka arama ya da mesaj gelmedi. Hala.
Sonuçlar
Bugün başka bir dersti. Biraz üzerime geldi. Onunla hiçbir şekilde iletişime geçmedim, sadece her zamanki gibi mizah ve şaka yoluyla iletişim kurdum. Ancak daha önce herhangi bir aptal şakaya gülüyorsa da, bugün durum çok daha azdı. Beni gerçekten etkileyen en önemli nokta her birimizin birer şişe suyu olmasıydı. Benimki çok soğuk, onunki ise sıcak. Bana biraz su ver, benimkini içemem diyorum. Sana vermeyeceğim, diyor, seninki var. İğrenme derken ne demek istiyorsun? Soruyorum neden ekşisin? "Sinir bozucusun" diye cevap veriyor. Şaka mı değil mi, bilmiyorum. Aynı zamanda ders sırasında eğlenmek için beni ısırdı, yani tiksinti yok mu? Daha önce yaptığımız gibi birlikte akşam yemeğine çıkmadık ve eve gideceğini söyledi. Genellikle veda öpücükleri olurdu ama bu sefer sadece sarıldılar. Sarılma bile soğuktu ama karşılıklı olarak soğuktu. Öpüşmeye ya da inisiyatif almaya çalışmadım. Senin canın cehenneme sanırım. Gülümseyerek vedalaştık.
Soru
Ve şimdi ne yapmalıyım, bilmiyorum. Kurs yaklaşık bir ay daha sürecek. Bundan sonra aynı şehirde yaşamamıza rağmen muhtemelen birbirimizi bir daha göremeyeceğiz. Pek çok insan birbirini tanıyor ve bu kötü bir şey. Ayrıca kıçımı yakan şey de bu. Yakında daha önce katıldığımız ve harika vakit geçirdiğimiz partinin aynısı olacak. Bu sefer konuyu sona erdirmek istiyorum ama gözlemlerimden sonra bunun benim için pek de mümkün olmadığını hissettim. Muhtemelen benimle dans etmek bile istemeyecektir ama geçen sefer oraya beni sürüklediği için gitmiştim. Ve onun çekiciliği göz önüne alındığında, ben olmasam bile, o zaman başka biri onu becerebilir ve o zaman kıçım öfke ve umutsuzluktan patlayabilir. Daha sonra alnımı duvara çarpmamak için bu partiye hiç gitmemeyi düşünüyorum. Peki asıl soru şu; kendimi kaidenin altına indirdim mi? Taksi nasıl yapılır? Şaka yapmaya ve gömleksiz bir adam olarak kendin olmaya değer mi? Yoksa onu görmezden gelmeye başlayıp ondan uzak mı oturacaksınız? Dürüst olmak gerekirse, sıkı tutuşuma rağmen onu güzelce keseleyip yerine koymak istiyorum. Her ne kadar sıkışıp kalmış olsam da kendime ve ona o kadar kızgınım ki ona tüm hikayemizi, tacını kafasında nasıl siktiğini anlatabilirim ve bana karşı davranışlarından tiksiniyorum. Ama sanırım o zaman beni yetersiz olarak yazacak. Genel olarak forum üyeleri, ne yapmalıyız? Yumurtalar nasıl iade edilir ve partide ne yapılır? Hiç şansın var mı? Bir ilişkiye %100 uygun değil ama bu oyundan eşit şekilde, tercihen onu becererek çıkmayı gerçekten isterim. En azından iletişimi keserek bile oyunu rahat ve saygılı bir şekilde bırakın.
Sonuna kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Ben bana vurmak istedim, onlar bana vurdular ve sonra bir utanç denizini boşalttılar ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version