Tom'un Mağaza Sorumlususeks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Tom'un Mağaza Sorumlusu

Post by Anonymous »

Toma işletmemizde mağaza sorumlusu, 38 yaşında, çok güzel evli bir kadın ve yetişkin bir oğlu var. İkinci yıldır çalışıyoruz. Boyu yaklaşık 170 cm, bana göre biraz tombul ama çok seksi ve en önemlisi 4 beden göğüsleri var.

Tomka'yı uzun zamandır yakından takip ediyordum ve onun çok karmaşık bir genç bayan olmadığını biliyordum, zaten şaka olsun diye kıçını okşarsanız çılgınlar gibi atlayıp bağırmaya başlamazdı “ Ne yapıyorsun! Çek ellerini” tam tersine o da sanki şaka yapar gibi bana sarılıp “Pur-pur” diyebiliyor.

Fakat iş yerinde herhangi bir ilişkiye başlamak istemedim ve uzun süre bu ilişkiye devam ettim.

Nisan ayında hava çok sıcaktı ve Tomka, çok düşük belli dar bir kot pantolon ve üstteki iki düğmesini iliklemediği koyu renkli bir bluz ve bu doğaçlama yaka çizgisinde görünen muhteşem göğüsleri ile işe geldi. beni frenden düşürdü. Günün sonunda depodan birkaç separatör almam gerekiyordu ve kilere geldim. Tomochka beni gördüğüne her zaman sevindi ve sıcak bir şekilde gülümsedi. Depoya gittik ve rafın üst rafında duran, benim için sıkıcı olan şeylerin olduğu bir kutuya uzandı, bluzu yukarı çıktı ve çıplak sırtının bir parçasını ve oradan dışarı bakan bir tanga gördüm. kotunun altında.

Elimi sırtına koydum, beli boyunca kaydırdım ve elimi karnının üzerinde durdurdum.

"Düşmemen için seni destekleyeceğim" dedim.

Raftan iki dosya aldı ve muhteşem göğüslerini bana doğru bastırarak bana döndü.

“Destek,” dedi ve gözlerimin içine baktı. Onu kendime bastırdım, direnmedi. Onu dudaklarından hafifçe öptüm ve o da karşılık verdi. Elim kıçına gitti, çoktan derinden öpüşüyorduk. Bir elimle kıçını yoğururken diğer elimle bluzunun düğmelerini çözdüm.

Sütyenin ön kısmı açıktı...

Kahverengi dik göğüs uçlarına sahip o büyük, güzel göğüslere bakarak, "Bunu görmeyi nasıl hayal etmiştim," dedim.

“Beğendin mi?” - diye sordu.

"Hı-hı," diye mırıldandım... ağzım zaten onun meme uçlarıyla meşguldü.

"Çelik köpek stili, seni arkadan sikeceğim," diye fısıldadım heyecanla.

Alaycı bir ses tonuyla "Bunu bugün yapamam" dedi...

“Peki ya kıçından?” - Tamamen küstahlaştım.

"Amcık normal olduğunda, o zaman kıçında..." - diye fısıldadı, heyecandan derin nefesler alarak.

Biraz şok oldum çünkü penisim heyecandan patlıyordu. Pantolonumun düğmelerini nasıl açtığını ve eliyle penisimi sıkarak çekiştirdiğini bile fark etmedim.

"Şimdi öleceğim" dedim.

"Ölmeyeceksin," diye güldü, bacaklarını iki yana açarak çömeldi ve penisimi öpmeye başladı.

Sikimin şaftını yaladı, ağzına aldı, sonra tekrar yaladı, sonra ellerini kıçıma koydu, sikimi ağzına aldı ve elleriyle bastırdı, sikim tamamen ağzına girdi, Hareket etmeye başladım, ağzından siktim, hareketlerime uyum sağladı, elleriyle beni kıçıma itti ve inlemelerine bakılırsa oral seksten büyük zevk aldı. Sonunda sperm akışını hissettim, dizlerim titremeye başladı, iki elimle kafasına bastırdım, onu sikime daha da bastırdım ve geldi... muhtemelen doğrudan boğazıma.

"Harika," dedi ayağa kalkıp yüzündeki meni silerek.

"Çikletin var mı?" - sordu, verdim. "Gidip ağzımı çalkalayacağım, kocam muhtemelen arabada girişin altında bekliyordur," diye gülümsedi ve ben de ayırıcılarımı unutarak depodan çıktım...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İkinci hende veya mağaza
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    31 Views
    Last post by Anonymous