İlk kez fistingseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk kez fisting

Post by Anonymous »

Katya oldukça şakacı bir ruh halindeydi ve seksin kaçınılmaz olduğunu hemen fark ettim. Kısa siyah bir elbise ve sade sandaletler giymişti; bu sıcakta topuklularla ve taytlarla yürümek pek doğru olmazdı. Bazı nedenlerden dolayı külot giymediğinden tamamen emindim; Katya'nın sutyen giymediği belliydi. Yanında şarap getirdi ve hemen kapıdan bana uzattı. Bu ona göre değil, Katya genellikle alkole karşı soğuktur ama burada biraz içmeyi teklif ediyor.

Geniş bir odaya oturduk, şarabın yanına birkaç çikolata buldum, hiç bardağım yoktu ve onların yerini başarılı bir şekilde iki çay bardağı aldı. Sarhoş Katya'yı güzel bir elbiseyle görmek benim için biraz tuhaftı; ben de evde giyinmiştim ve inanın bana, ona bile hiç çekici görünmüyordum.

Şarap bittiğinde boş şişeyi çöpe götürmek için ayağa kalktığımda Katya beni durdurdu, bırakmamı istedi ve hemen dudaklarını benimkilere bastırdı. O kadar tutkuyla öpüyordu ki. Alkol onu iliklerine kadar işlemeyi başarmıştı ve kızın olgunlaştığını fark ettim. Zaten en ilginç olana herhangi bir başlangıç ​​olmadan geçebilirsiniz, ancak durum böyle değildi. Katya aniden durdu ve gözlerimin içine bakarak büyük bir coşkuyla şunları söyledi:

—Yumruklamayı denemek istiyorum. Unutma, bunu konuşmuştuk ve bugün bir adamın kız arkadaşına yumruk attığını gördüm ve bu o kadar hoşuma gitti ki, o kadar heyecanlandım ki hemen sana koştum. Bunu yapalım mı?

Bu konu hakkında gerçekten konuştuk ama o zamanlar Katya şu anki kadar hevesli değildi. Böyle bir anı kaçırmadım ve doğal olarak olumlu cevap verdim. Hemen kendini kollarıma attı ve koridorda bırakılan çantasına koştu. Oradan şeffaf mavi bir yapay penis ve büyük bir tüp kayganlaştırıcı getirdi.

—Önce biz yoğuracağız, sonra siz elinizle yapacaksınız.

O anda neden sikimle amını germeyeyim diye düşündüm ama kızın planına müdahale etmedim. Kanepeye uzandı, bacaklarını yukarı kaldırdı ve elbette altında külot olmayan elbisesinin eteğini kaldırdı. Kedi tam olarak hazır değildi, Katya birkaç gün önce traş oldu ve bugün küçük bir anız zaten görünüyor, bu da kıza sadece belli bir çekicilik katıyor. Bu tür kadın kasıklarını her zaman severim, tamamen mükemmel değil.

—Yağlayıcıdan tasarruf etmeyin, gerekirse hâlâ elimde var.

Zaten tamamen ıslak olan ve herhangi bir boyuttaki bir yapay penis veya penisi kolayca kabul edebilecek olan amına baktığımda, yine de tüpten biraz kayganlaştırıcı sıktım ve bunu arkadaşımın kasıklarına iyice sürdüm. Daha sonra yapay penisin üzerine biraz daha sürdüm ve dikkatlice Katerina'nın amına yerleştirdim. Bütün bunları izlemeye çalıştı ama yine de zevkle gözlerini kapattı. Oyuncak oldukça derinden girdi ve ilk andan itibaren yağlama ve heyecan kendini hissettirdi. Yapay penisi birkaç kez daha içine sürdüm, çok nazikçe değil ama deliği mümkün olduğu kadar genişletmeye çalıştım.

—Haydi, elinizle deneyin şimdiden. — Katerina açıkça yumruklamanın keyfini hızlıca deneyimlemek istiyordu.

Bundan önce hiç bir kızı ellerimle sikmemiştim. Okşamak - oldu, ama onlara yumruk sokmak - bu asla olmadı. Ancak bunu yapma isteği, özellikle bu tür içeriğe sahip videoları izledikten sonra düzenli olarak ortaya çıktı.

Dildo'yu çıkardım ve önce parmaklarımı dikkatlice içine sokmaya başladım. Orası o kadar ıslak ve sıcaktı ki Katya'nın içine üç parmağımı, sonra dördünü kolayca soktum ve bir dahaki sefere başparmağım dışında tüm avucumu amının içine soktu. Hem boyunca hem de farklı açılardan girdi. Amımın hazır olduğunu hissettiğimde tüm elimi ve baş parmağımı içine soktum. Biraz dar girdi ve bu ilk sefer değildi, ama delik itaatkar bir şekilde esnedi ve kendimi içeride buldum. Bu noktada Katya artık ne yaptığımı izleyemedi ve yumruk yapmaktan heyecan duyarak arkasına yaslandı.

Yaklaşık bir dakika sonra, elim zaten serbestçe Katerina'nın şapkasının içine girip çıkıyordu ve normalde elimi içeri sokup parmaklarımla onu parmaklayabiliyordum ki bu da kızın açıkça hoşuna gitti. İçerideki G noktasını bulmaya karar verdim ve bir şekilde parmaklarımla onu uyarmaya çalıştım ama bu o kadar da uygun olmadı. Her ne kadar el içeri giriyor olsa da içeride tam olarak dönmek o kadar da kolay değildi.

Zaten Katya'ya tam bir yumruk atıyordum ve hâlâ onu sıkıyor ve yumruğumla itiyordum. Kedi oldukça hızlı bir şekilde gerildi ve beni isteyerek kabul etti. İçeride kasıldığını ve zevkle titrediğini hissettim. Katya o anda tam bir coşku içindeydi, elimin üzerinde kıvrandı ve deliğinin olanaklarının henüz tükenmediğini hissettim. Daha sonra yine elime dildoyu alıp elimle birlikte amımın içine sokmaya çalıştım. Kız bunu hemen hissetti, gözyaşları akarak gözlerini açtı, dudağını ısırdı ve ben onun acı çektiğini düşünerek yapay penisi çıkarmaya karar verdim ama sonra güzellik elimi tuttu ve yapay penisi içeriye sokmaya başladı. ve bir dakika sonra geldi. Titriyordu, ya bacaklarını altına aldı, sonra düzleştirdi. Katya, benim elimle ve amındaki yapay penisle kavis çizdi ve kıvrıldı.

Orgazm onu ​​serbest bıraktığında, yaşlı gözlerini açtı ve monoton bir şekilde içine bir şişe yerleştirmesini istedi. Yanında şarap getirmesine şaşmamalı. Elime aldığımda şişenin şeklinin tesadüfen seçilmediğini fark ettim. Yavaş yavaş boyundan tabana doğru genişledi. Elimi çıkardım, boynuma kayganlaştırıcı sürdüm ve onu amıma götürdüğümde Katya beni durdurdu:

—Onu kıçına sok canım ve benim için üzülme!

Böyle bir arzu beni çok şaşırttı. Ondan önce, sadece bir kez onun arka bahçesine gitmiştim ve bu onun açısından bir arzudan çok bir şakaydı ve burada Katya kendisi onu kıçından sikmek istiyor ama bunu benim aletimle değil, onunla yapmak istiyor bir şişe.

—Neden oradasın? Acele et ve bu şişeyle beni kıçımdan sik!

İtaat ettim ve boynunu anal bölgesine soktum, kaygandı ve derinlere iniyordu. Ben de diğer elimi amının içine soktum ve onu aynı anda iki deliğe kırbaçlamaya başladım. Bu bana büyük keyif verdi ve çok geçmeden tekrar geldi, Katerina'nın o akşam kaç kez kafayı yediğini hatırlamıyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post