Seks doğalsa ve bu sayede çocuklar doğar. Öyleyse bu neden çocukluk çağındaki birçok kişiye utanç verici ve nahoş bir şey olarak sunuluyor? Belki çocuklara her şeyi olduğu gibi, hemen, beşikten itibaren değil de, en azından 5 yaşından itibaren bir şeyi anlamaya başladıklarında, hemen tanısalardı, anlatmak daha kolay olurdu. bunun doğal olduğunu ve bunda yanlış bir şey olmadığını, utanılacak bir şey olmadığını o zaman belki de bazı insanların bunu arkadaşlarından beklenmedik bir şekilde öğrendiklerinde yaşadıkları psikolojik travmayı yaşamazlardı.
Seks doğalsa ve bu sayede çocuklar doğar. Öyleyse bu neden çocukluk çağındaki birçok kişiye utanç verici ve nahoş bir şey olarak sunuluyor? Belki çocuklara her şeyi olduğu gibi, hemen, beşikten itibaren değil de, en azından 5 yaşından itibaren bir şeyi anlamaya başladıklarında, hemen tanısalardı, anlatmak daha kolay olurdu. bunun doğal olduğunu ve bunda yanlış bir şey olmadığını, utanılacak bir şey olmadığını o zaman belki de bazı insanların bunu arkadaşlarından beklenmedik bir şekilde öğrendiklerinde yaşadıkları psikolojik travmayı yaşamazlardı.
Geçenlerde erkek ve kız kardeşimin de aralarında bulunduğu bir grup insanla havuza gittim. Adamın biri onunla biraz şakalaştı ve o da erkek kardeşine sütyenimi yukarı çek yoksa böyle düşecek dedi....
Benimki bazen sarhoş gelip koridorda oturuyor ve hiç ses çıkarmıyor, kırmızı deri yağmurluğunu çıkarıyorum, çizmelerini çıkarıyorum, fileli külotlu çorapların arasından dantel pembe iç çamaşırını...
Siz kızların, erkeklerin mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmaktan hoşlanıp hoşlanmadığınızı bilmek çok ilginç. Erkeklerin kızların mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmayı...
Geçenlerde bir kızı ziyarete gittim; 20 yaşındaki kız kardeşi ve annesi evdeydi. Mutfakta oturup konuştuk. Daha sonra kız kardeşim tuvalete gitti. Ve orada çok uzun süre oturdu. Oraya kaka yaptığını...