Kazakımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kazakım

Post by Anonymous »

Bacaklarını ayırdım ve ağzımı lezzetli tomurcuğa bastırdım. Küçük klitoris usta dilimin altında yavaş yavaş büyümeye başladı. Vajinanın derinliklerinden bir yerden ağzıma kadın suları fışkırdı ve dilimle daha da sıkı çalışmaya başladım. İşaret parmağımı ağzımda ıslattıktan sonra yavaş yavaş bu kadar zor bir arka deliğe itmeye başladım. Sonunda anüsün içine battığında onu oraya taşımaya başladı. Kız okşamalarım altında inlemeye ve kıvranmaya başladı. Suzana'nın daha önce traş olan kasık bölgesi kanla dolmuş ve aşk özsuyuyla dolup taşmıştı. Diğer elimdeki iki parmağımdan salyalar akıttıktan sonra onları bu güzel, sıcak mağaraya, anüs içinde hareket etmeyi bırakmadan soktum. Artık biri önde diğeri arkada olmak üzere iki el deliklerini açıyordu. Dilim kalçalarına ve kalçalarına doğru kaydı ve çok geçmeden bütün bacakları benim tükürüğümle parıldamaya başladı. Kız inledi ve elimi sallayarak sırtını eğdi. Ama acele etmedim.

Muhteşem kız gibi göğüsler dik duruyordu ve pembe meme uçları sizi onları ziyaret etmeye davet ediyordu. Dilim davetten hemen yararlandı. Bu sevimli küçük meme uçları mucizevi bir şekilde ağzıma geldi. Ah ne kadar güzeldi. Artık kız titriyordu ve orgazma yaklaşmıştı. Ama durmadım ve bu eyleme devam ettim. Zaman zaman elimi vajinamdan çıkardım ve Susan'ın mukusuyla kaplı parmaklarımı yaladım. Bir şeyler mırıldandı ama ağzı bantla kapatılmıştı ve orada ne bağırdığını anlayamadım. Susan son kez sırtını eğdi ve sanki yattığı masaya düşmüş gibi yere yığıldı. Terli vücudunu yavaşça okşadım ve alnından öptüm. Sonra ellerini çözdü ve hepsini öpücüklerle kapladı. Sevgilimi incitmemek için dikkatlice ağzını soydum. Büyük mavi gözler bana sevgi ve şefkatle baktı.

—Teşekkür ederim canım. "Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim," dedi sesi ve sanki sıcak mevsimde serin bir orman baharının tadını çıkarmış gibi kendimi hoş hissettim.

- Sevgilim, peki ya sen? Eğer istersen ağzıma boşalabilirsin,” dedi ve eli sinekliğime uzandı.

Sert atım uzun süre hazır bekledi ama Susan'ın muhteşem ağzına daldığında kendini kaptırdı. Kızın ağzını hararetle sikmeye başladım, ellerimle kendime yardım ettim. Ama en şaşırtıcı şey kızların bundan gerçekten hoşlanmasıydı, çünkü sürekli olarak homurdanıyor ve aynı zamanda lezzetli bir şekilde dudaklarını şapırdatıyordu. Vurulan spermlerin tamamını yutamadı ve bir kısmı yanaklarından aşağı aktı. Sevgili kızım, garipliğinden çok korktu ve penisimi yalamaya başladı. Gülümsedim ve ağzımı onunkine bastırdım. Benim spermimin ve Susan'a özgü başka bir şeyin kokusunu taşıyordu. Yüzünü yaladım ve dilimi kızın ağzına soktum, sonra dillerimiz coşkuyla iç içe geçti. Elleri vücudumu okşamaya ve soymaya başladı ve çok geçmeden tamamen çıplaktım ve ancak şimdi kızı kollarıma aldım. Emrim üzerine bacaklarıyla gövdemi kavradı. Ve penisimi yanan vajinaya soktum. Ve sevgilimi öpmeyi bırakmadan odanın içinde dönmeye başladım ve kız mağarasının derinliklerinde bulunan penisim adımlarımla aynı anda oraya hareket etti. Pençelerini sırtıma batırdığını ve içinden nasıl kan akmaya başladığını hissettim. Susan kollarıma yaslanıp çığlık attı ve sonra tıpkı ilk seferki gibi orgazm içinde kıvranmaya başladı. Sikin son darbesi ve spermin yarığından dışarı aktığını ve bacaklarımdan aşağı aktığını hissettim.

“O halde beni bırakacaksın canım,” gözleri tutku ateşiyle yanıyordu.

— Hayır canım, şimdi değil. — Genç vücudundan keyif aldım.

Onu masaya yatırıp genital yarığa yapıştım ve iyice yaladım, kız yeniden heyecanlanmaya başladı. Şimdi çok dar ve çok hassas olan kahverengi girişe geçtim. Tükürükle ıslattıktan sonra aletimi Susan'ın kıçına sokmaya başladım. Gözleri yuvalarından fırlayacak gibiydi, çok acı çekiyordu, yanaklarından gözyaşları akıyordu ama ses çıkarmadı, sadece sessizce inledi. Sonunda penis tamamen rektumun içine daldığında, onu yavaşça ileri geri hareket ettirmeye başladım. Hız yavaş yavaş arttı. Ama yavaş yavaş kız kendine gelmeye başladı ve acının yerini zevk aldı çünkü daha önce hiç olmadığı gibi çığlık attı. Gözleri ateşle yanıyordu, elleri vücudunun üzerinde geziniyor, ya elastik göğüslerini ya da çiçeğinin narin tomurcuğunu parmaklıyordu. Ellerim yalnızca kızın bacaklarıyla meşguldü ve onları mümkün olduğunca geniş bir şekilde açarak destekledim. Sonunda Susan'ı sarsan başka bir orgazm oldu ama bu sefer anlamlı ve şiddetliydi. Sikimi kıçından çıkardım ve kızın yalamasına izin verdim. Tutkuyla yanan o, mutlu bir şekilde işe koyuldu. Kızın kıçından çıkan spermleri izledim ve elimle toplayıp vücudunun her yerine sürmeye başladım.

— Peki Tom, işte böyle. Bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. — yaptığı işi yarıda kesti ama bunu ben de onu kalıcı bir öpücükle ödüllendirdim.

—Martha bana senden bahsetti ama ben bunun sadece kurgu olduğunu düşündüm. Dürüst olmak gerekirse seni sadece yaşlı bir adam olarak düşünürdüm. Şimdi de,” dedi ve Susan yine atımı okşamaya başladı. Ve küçük hanımımın göğüslerine masaj yaptım.

Saate baktım sekiz buçuk gösteriyordu. Ve artık Susan'ın eve gitme zamanı gelmişti, bu çok yazık çünkü geçirdiğimiz o üç saat harikaydı. Kızı kucağıma alıp duşa götürdüm. Ve yine seni delirtebilecek sonsuz öpücükler. Yumuşak havlu sadece kızı kızdırdı ve oyunlarımıza devam etmek için sabırsızlanıyordu.

Elli yaşımda kırk gibi göründüğümü söylemeliyim ama cinsiyette eşi benzerim yoktu. Kendimi kaybetmek için bir şehirden diğerine taşındım, her seferinde davranışımı değiştirmeye çalıştım. Ama her seferinde kendime verdiğim sözü unuttum ve seks beni yönlendirmeye devam etti. Bir ailem yoktu, daha doğrusu bir karım vardı ama birlikte hayatımızın ikinci yılında metreslerimin bolluğuna dayanamayıp hemen gitti. Çocuk da yoktu, doğal olarak resmi olarak düşünmemiz gerekiyor. Bunca yıldır kurallarımı değiştirmedim: Sadece evlenmemiş kadınlarla ve kızlarla tanışıyorum ve ikincisi, asla evlenme sözü vermedim. Bir kızın kendisini bana sorgusuz sualsiz teslim ettiği yöntemleri tecrübeyle öğrendim. Ama zevklerim biraz değişti ve artık sıradan seksten değil, biraz sapkın seksten memnun kaldım. Yaşlı bayanlar biraz eski kafalıydı ve gençler arasında hüküm süren seks türlerini kabul etmiyorlardı. Bu nedenle bir sonraki metremi öğrenciler arasından seçtim. Neyse ki hep eğitim kurumlarının olduğu şehirlere gittim. Ve şimdi Susan'la tanıştıktan sonra yeniden cennetsel bir haz yaşadım.

Kız gitti ve ben odayı düzenlemeye başladım. Zil çaldığında iki saat geçmişti. Kapıyı açmaya gittim. Eşikte ağlamaklı bir Susan ve yanında da güzel bir kadın duruyordu.

- Demek sensin Eric, bunu biliyordum. Artık sen Tom'sun. Kadın bana gizlemediği bir öfkeyle "İçeri girebilirsin" diye baktı.

“İçeri gelin” diyerek kadınların odaya girmesine izin verdim.

— Yani Eric veya Tom. Ama değişmedin, sadece biraz yaşlandın. Ayrıca atletik bir yapıya sahip. Sabah koşmaya devam edersiniz. Ve diyete devam ediyorsunuz. — kadın bir sandalyeye oturdu ve biraz daha uzakta Suzana, gözyaşlarıyla lekelenmiş bir yüzle.

- Üzgünüm, hiçbir şey anlamıyorum. "Kimsin sen?" diye sordum ziyaretçime, hafızamdaki tüm metreslerimi gözden geçirerek.

—Sen bir zalimsin Eric. Ben Lucy, Vis-Comte'dan, okul stadyumunda baştan çıkardığın kız öğrenciyi hatırla. Bir ay boyunca sana nasıl koştuğumu ve sonra sen ortadan kaybolunca neredeyse canımı alacaktım, hatırlıyor musun? Gerçek daha sonra sakinleşti ve asla erkeklerle ilişki kurmayacağına dair kendi kendine yemin etti. Ve sonra kızım doğdu Susan. Ve bu şehre taşındık. Susan iyi çalıştı ve üniversiteye özgürce girdi, sen gelene kadar her şey yolundaydı. Hemen yapacağım. Onun sen olduğunu anladım. Seni ölene kadar unutmayacağım. O, zavallı şey, o kadar heyecanla koşarak yanıma geldi ki, her şeyi anlattı. Kızımla benim birbirimizden hiçbir sırrımız yok. İlk başta anlamadım ve inanmadım ama onu nasıl okşadığını bana detaylıca anlattığında her şeyi anladın. İlk başta seni öldürmek istedim ama seni içeride gördüğüm anda her şey durdu. Bana ne yaptığını bilmiyorum, tabancayı yanıma aldım” ve Lucy gözlerinde yaşlarla tabancayı çıkardı.

- Pis, neden beni terk ettin, birlikte kötü hissettik mi, cevap ver. - ve silah bana baktı.

- Beni affet Lucy. Ama sana olan buydu. Ben evlenmek istemedim o yüzden gittim, kalsaydım beni aşkınla yutacaktın. Ancak Susan'ın benim kızım olduğunu anlamadım; içimde her şey soğudu.

—Evet. Yerli kızı. evet endişelenme. Sen onun ilk erkeği değildin. Ve sonra biz sevgiliyiz. Neden şaşırdın? Beni yalnız bıraktı, biliyorsun. Bana aşk dersini verdi ve kaçtı. Ne yapabilirdim? Erkeklere yan gözle bakıyorum. Bu yüzden kızımla uykusuz geceler geçirmek zorunda kaldım. En azından benim adımlarımı takip etmedi ve ilk oğlu benim aksine onun sınıf arkadaşıydı. Ve o zamandan beri başka bir erkeğim olmadı, bu yüzden beni fethettin. Peki, neye bakıyorsun? İnanma. İşinize inanmayın. Yalnızca bu dürüst gerçektir. Şu anda aklıma bir fikir geldi. Susie, kızım, buraya gel. Hadi fısıldayalım. Ve sen oturuyorsun. Artık bizim elimizdesin” dedi ve bana doğrultulan silah hiçbir şey yapmamanın benim için daha iyi olduğunu doğruladı.

Lucy ve Susan bir koltuğa çekildiler ve canlı bir şekilde bir şeyler tartışmaya başladılar. Bütün günahkar hayatım gözlerimin önünden geçti. "Bırakmamız lazım" diye düşündüm. Sonunda kadınlar beni yargılamayı bitirdiler. Bunun bir duruşma olduğundan hiç şüphem yoktu. Lucy kararını sırıtarak verdi.

—İşte bu Eric, Tom. Buraya danıştık ve buradan iki çıkış yolunuz olduğuna karar verdik. Veya parmaklıklar ardında. Susan, kendisine cinsel tacizde bulunduğun için seni dava edecek. Bunu onaylayacağım. Ve en iyi arkadaşım, bu arada kendisi bir jinekolog, sizden önce onun bakire olduğunu doğrulayacak. Ve uzun bir cezayla karşı karşıyasın. Veya,” dedi ve burada durakladı.

"Ne ya da ne" diye sordum, sesim titreyerek.

—Benimle evleneceksin. Susan bekar olduğu sürece oyunlarımıza katılabilir. Sonuçta, sensiz artık onun için zor. Kendimden biliyorum. İşte bu yüzden etik olmasa da onu becermene katılıyorum. Ama sadece benim huzurumda. Başka kadınlara sahip olmamalısın. Ve unutmayın ki bizi kandıramazsınız. Yani siz de aynı fikirdesiniz.

—Evet, cevaplayabildiğim tek şey buydu.

Onlara başka ne söyleyebilirdim ki? Ve sonra yaşlanıyorum ve sonunda sakinleşmem gerekiyor. Aynı akşam onların evine taşındık. Evin kötü olmadığını, derli toplu ve iyi inşa edilmiş olduğunu söylemeliyim. Akşamın geri kalanında Lucy ve Susan akşam yemeğinde etrafımda dolaşıp bana bir parça turta ve hindi vermeye çalıştılar. Herkesin uyku vakti geldiğinde yatak odasına gittik. Çift kişilik yatak elbette yeterli değildi, bu yüzden Susan'ın yatağını geçici olarak odasından çıkarıp onunkine bağladık. Artık bu yatakta üç kişi konaklayabilir. Lucy vücudunu açığa çıkardığında içimdeki her şey kaynadı. Otuz beş yaşına rağmen muhteşemdi, ince bacakları, büyük, eğimli göğüsleri, geniş kalçaları ve özellikle bacaklarının arasında bulunan o harika tümseği.

Temiz traşlıydı, kedisi bir kızınkine benziyordu ama yine de meyve suyunun sızmaya başladığı bir mağaranın muhteşem girişiydi. Pembe kıvrımlar zamanla hoş çekiciliğini kaybetmedi ve herkesi alışılmadık bir şeyi, ömürde yalnızca bir kez verilen bir şeyi keşfetmek için onları açmaya davet etti. Bir saniye sonra ben zaten çıplak duruyorum, arkadaşım da zaten savaş noktasında. Susan muhteşem, kar beyazı vücudu Lucy'nin bronzlaşmış vücuduyla uyum içinde ve bu sevimli kadınların her şeyini seviyorum. Ve bu göğüsler, biri büyük ama çekiciliğini kaybetmiyor, diğeri gerçek kadın göğüslerine yeni yeni şekillenmeye başlıyor ve bu nedenle dokunulduğunda hala sıkı ve elastik ve Susan'ınkilerde kıvırcık büyüme ile güzel vajinalar ve tamamen çıplak. göz, ​​Lucy'nin evinde. Ve Lucy'nin bu kalçaları bir gezgin için geniş bir sığınaktır, kızının kalçaları ise elastiktir ve bunların etrafında hareket etmek çok fazla çaba ve güç gerektirir. Ağızlardan bahsetmeye gerek yok, bu sadece bir şey.

Lucy ve Susan yatakta yan yana uzandıklarında hepsini birlikte yemeye hazırdım. Yere düştükten sonra tomurcuklarına sarıldım ve sonra başladı. Ellerim aynı anda amlarını okşamaya başladı, bir santimlik kullanışlı alanı kaçırmadan dilim ve dudaklarımla amlarını ve uyluklarını dikkatlice yaladım. Vajina kıvrımlarını yayarak Lucy'nin sığınağına girdim ve orada dilimle, klitorisi ve etrafındaki her şeyi parmaklayarak çalışmaya başladım. Yavaş yavaş bu mağaradan ayrıldım ve Lucy'nin büyük uyluğunu yaladım, yakınlarda bulunan kızının uyluğuna doğru ilerledim ve onu yalayarak onun hazinesine indim. Ve onu tam bir yorgunluğa maruz bıraktı, salgılamaya başladığı sıvıyı emdi. Anne-kızın ne yaptığını görmedim, sadece seslere bakılırsa, nefis emiyorlardı, birbirlerinin dillerini emiyorlardı, tokatlara bakılırsa göğüslerine eziyet ediyorlardı. Çıkardıkları inlemeler bundan hoşlandıklarını gösteriyordu. Ben de zevklere daldım, önce mukusu sonra diğerini emerek Susan'ın elastik, henüz gelişmemiş mağarasından annesinin büyük ve lezzetli mağarasına geçtim, sonra onu bırakıp tekrar kızın rahmine geri döndüm.

İkisi de üşümeye başladığında ve sırtları aynı anda bükülmeye başladığında, vajinalarını olabildiğince yaklaştırarak süreci hızlandırdım. Şimdi kalçaları atlayarak hemen bir amcıktan diğerine geçtim. Beni kalçalarıyla boğmaya çalıştılar ama öyle olmadı. Deli gibi tüm sıvıları mağaralarına çekmeye çalıştım. Ve son kez büküldüklerinde hepsi gevşedi, ancak o zaman rahimlerinden çıktım ve terli vücutlarını öpücüklerle kaplamaya başladım. Ve çok geçmeden tükürüğümle parıldadılar. Özellikle göğüsleri üzerinde çalıştım ve çok geçmeden tekrar savaşa girdiler. Ve ortak öpücüklerle birbirimize sarıldık. Bu, kralın krallığının yarısını verebileceği bir öpücüktü. Elleri zaten gergin olan penisle oynuyordu. Beni sırt üstü yatıran Lucy hemen iki tarafıma oturdu ve Susan ata biner gibi yüzüme oturup dilimin sıcak deliğinde çalışmasına izin verdi. Atlama tam yerindeydi ama bir süre sonra Lucy heyecanla kızına şunu söylüyor:

- Sue, hadi değişelim, yoksa atlamaktan yoruldum ve sen benim yerime geçeceksin, sonra tekrar değişeceğiz. — Lucy aygırımdan indi.

Kız annesiyle sessizce yer değiştirdi ve yarış yeniden devam etti. Şimdi arkadaşımla tanışan genç kısrak muhteşem bir yarışa başladı. Ve Lucy çiçeğini aldım, yapraklarını yaydı, ilhamımın hayat veren kaynağına sarıldım.

Lucy bana bir kez daha bindiğinde sperm onun vajinasının derinliklerinde bir yere fırladı. Artık kadınlarım zirvedeydi. Tüm tohumumu, annesinin bacaklarının arasında oturan kızımı, rahminden ve Lucy'yi, eliyle yakaladığı ve en az bir damla daha emmeye çalışarak mastürbasyon yapmaya başladığı penisimden içtiler. Öpüştüğümüzde ve ellerimiz kendi kendine dolaştığında.

- Şöyle yapalım. Sen, Lucy, sırt üstü yat, ben de sana gireceğim. İstersen kıçına vurabilirim ama istemezsen amına vurabilirim. Ve sen Susan, annenin üstüne çömel. Diliyle mağaranızda çalışacak. Ve hepinizi okşayacağım ve mümkünse ulaşabildiğim her yerde sizi öpeceğim. Kesinlikle. İşte bu, şimdi biraz arkanıza yaslanın ve siz Lucy buraya geçin. Artık hem vajinasını hem de kıçını yalayabilirsiniz. “Artık öyleyim” sözleriyle Lucy'nin bacaklarını omuzlarıma atarak, zaten hazır olan arkadaşımın saldırısına karşı anüsünü hazırlamaya başladım.

“Vay canına,” diye düşündüm, bir vibratör açıkça buradaydı ve birden fazla kez. Lucy'nin kıçı güzeldi ve dar girişi de iyi tasarlanmıştı. Oraya dilimle çok zorlanmadan girdiğimden beri. Anüsümü tükürükle iyice ıslattıktan sonra hemen Lucy'nin penisini kıçına soktum. Artık farklı bir dürtüyle, farklı bir tempoyla birleşmiştik. Susan kollarına yaslandı ve ana diline rahminde çalışma fırsatı verdi, ben de atımı tempoya uydum. Şimdi Lucy'ye sarılmıştım, ellerimle onun geniş kalçalarını okşadım, masaj yaptım, meme uçlarını çimdikledim, dudaklarımla vücudunun her noktasını kapatmaya çalıştım, boynuna, kulaklarına ve özellikle de kalçalarına özel dikkat gösterdim. kulak memeleri. Öpücüklerim Susan'ın öne doğru uzanan dizlerine ve kalçalarına konuldu. Heyecanlı dillerimiz Lucy ile kızının vajinasının bir yerinde buluştuğunda, okşamalar sırasında biriken tüm sıvıları iç içe geçirip birbirimizden emmeye çalıştık. Kıçım yukarı aşağı hareket ediyordu, sik taşaklarımı Lucy'nin kıçının derinliklerine doğru itiyordu. Ne zaman erkek arkadaşımın köküne çarpsam bacakları belime dolanıyor, topuklarıyla bana vuruyordu. Şaplaklar ve inlemeler etrafımızı sarmıştı, Susan'ın gözleri kapalıydı ve ağzı açıktı ve sanki cennetsel mutluluk dalgaları üzerinde yüzüyor gibiydi.

Lucy bana işaretlerle kızının kıçına girmemi görmek istediğini gösterdi. Ve kendimi iki kez sormaya zorlamadım. Susan'ı kendime doğru çekerek ateşli arkadaşımı hemen deliğe yönlendirdim. Lucy onun yanına oturdu ve kızının kıçından sikilmesini izledi. Susan'ın genç göğüslerini, boynunu okşadım ve kulak memelerini çektim. Anne de kayıtsız kalmayıp kasık bölgesini ve etrafındaki her şeyi okşamaya başladı. Susan'ın midesinin yüzeyine bir sperm kaynağı aktığında, Lucy onu açgözlülükle vücudundan yalamaya başladı. Ben de Susan'ın penisimi yalamasına izin verdim. Sonra hepimiz sıcak bir şekilde kucaklaşarak şarkı söyledik, birbirimizi boğmaya çalıştık. Başladığım işi bitirmek için ve kadınlarım da bir orgazm daha hissettiler, onları birbirlerinin önünde diz çökmeye zorladım. Böylece vajinaları birbirine değiyor. Bacaklarının arasına sıkıştırıp dilimle taç taktiğimi uygulayarak onları bir orgazma daha ulaştırdım. Artık üçümüz yan yana yatıyorduk, kollarımız ve bacaklarımız birbirine dolanmıştı. Vücudumuz spermlerim ve onların salgılarıyla karışmış terle kaplıydı. Ama henüz duş almak istemedik. Ve aşk dolu geçen saatlerin tadını çıkardık.

O andan itibaren hayatım dramatik bir şekilde değişti. İlk başta elbette hapishane korkusundan, sonra sevgimden ama Lucy ve Susan'a aşık oldum. Kan bağıyla kızım olmasına rağmen onda hâlâ sadece bir kadın görüyordum. O geceden bir ay sonra Lucy'yle evlendik ve bir yıl sonra da Lucy'den bir kızımız oldu. Artık hayatım tamamen kutupları değiştirdi ve kötü şöhretli bir kadın avcısı ve Don Juan'dan, sadık bir aile babasına ve sevgi dolu bir babaya dönüştüm. Üç yıl sonra Susan üniversiteden mezun oldu, bir avukatla evlendi ve Manchester'a taşındı. Küçük kızımız Kate'e çok düşkündüm ve biriktirdiğim tüm baba sevgisini verdim. Lucy ile yaptığımız anlaşmada bebeği aşk zevklerine ve sefahate sokmadık, ciddiyet ve saygıyla büyüttük. Aramızda aynı fırtınalı seks hayatını sürdürüyorduk ve altmış yaşındayken gece boyunca birkaç kez boşalmak mümkündü. Ancak şimdi Ket'in bizi duymayacağından korkuyorduk ve bu nedenle çok dikkatli davrandık. Sue ve kocasının bir erkek bebekleri oldu ve sık sık bizi ziyarete gelirlerdi. Ama hiçbir zaman birlikte cinsel oyunlara düşkün olmadık. Ve sadece bir gün, Sue bir kez daha annesini ziyarete geldiğinde, üçlü grubumuzu hatırladık ve yatakta aşkla iç içe olduk.

Yıllar geçti, Kate okuldan mezun oldu, evlendi ve bir kızı oldu. Lucy hastalanmaya başladı ve bir gün Noel civarında, bir şekilde yatakta sessizce öldü. İki gün ağladım hiçbir şey yapamadım, her şey elimden düşüyordu, kızlarım sağlığım konusunda çok endişeliydi. Bir yıl sonra onunla Noel'e gelen arkadaşım Kat ile tanıştım. Ve ruhen yükseldim. Ben seksen yaşındaydım ve Melissa otuz yaşındaydı. Altı ay sonra evlendik. Doğru, yatakta yaptığımız yarışlarda böyle bir çeviklik yoktu ama Melissa benim çevikliğime ve cinsel aktiviteme şaşırmıştı. Ve bana bir oğul daha verdi. İşte bu ve yaş diyorsunuz.

Quick Reply

Change Text Case: