Orgazmseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Orgazm

Post by Anonymous »

Eşim ve ben eski dostlarımız tarafından doğum günümüze davet edildik. Oldukça büyük başka bir şehirde yaşıyorlardı. Çeşitli nedenlerden dolayı onlara gelmekten her zaman memnun olduk; birincisi, aynı arkadaş ve akraba çevresine sahip çok hoş, nazik insanlardı ve ikincisi, onların arkadaşlığı davranış olarak oldukça rahattı, bize sahipler ve daha çok benim karım Inna, sosyal çevrelerindekinden daha fazlasını karşılayabilirdi çünkü... evlerindeki atmosfer buna izin veriyordu ve her şey başka bir şehirde oluyordu, burada kimse bizi tanıyamıyordu ve her şey evimizdekinden farklı kabul ediliyordu.

Bizden biraz bahsedelim; 33 yaşındayız, 18 yıldır evliyiz. Inna çok güzel bir kız. Boy 165, göğüs büyüklüğü 2, popo çok küçük. İki çocuk doğurmasına rağmen harika görünüyordu, çok zayıf ve bakımlıydı, güzellik uzmanına, güzellik salonlarına ve solaryumlara sürekli ziyaretler olumlu sonuçlar verdi. Erkekler Inna'ya her zaman çok ilgi gösterirdi, o flört etmeyi severdi ama hobilerinin sınırlarını her zaman bilirdi, çünkü... katı bir tavırla yetiştirildi. Ancak son birkaç yılda biraz gevşedi ve daha açık ve seksi giyinmeye başladı. Onu çok seviyorum ve her zaman onu mutlu ve özgür kılmak istedim. Ama seks konusunda çok karmaşıktı. Birkaç yıl önce ona MFM seksi teklif ettiğimde, böylece hayatlarımızı biraz çeşitlendirmek ve ona kendini iyi hissettirmek istediğimde, bunu benden asla beklemediğini söyleyerek bir skandal çıkardı, böylece bunu unutayım ve ona hatırlatmayayım. tekrar.

Arkadaşlarımızın isimleri Andrey ve Irina'ydı. Inna ancak onlarla tamamen rahatlayabilirdi.

Evet, bu önsözdü, hadi hikayemize geçelim.

Andrei'nin doğum gününe davet edildiğimizi öğrenen Inna hemen bir elbise aramaya başladı. Seksi, biraz kışkırtıcı görünmek istiyordu ve ayrıca Irina gece kulübüne gideceğimiz konusunda uyardı, "o yüzden fazla giyinme, bir sürpriz seni bekliyor." Birkaç gün sonra yeni bir şeyle geldi. Yeni bir kıyafet giydiğimde kafam karışmıştı; ilk bakışta elbise en basit, hatta biraz muhafazakar, kahverengi satendendi, diz altına doğru genişliyor, göğsünde geniş kıvrımlar ve açık boyun ve kollar vardı; arkada şeffaf kahverengi şifon sırtını ortaya çıkardı. Ama parlak lambaların aydınlattığı koridora çıktığında Inna'nın neden burayı seçtiğini anladım. Elbise hafif satenden yapılmıştı ve ancak ışıkta yarı saydam olduğunu görebiliyordum, karımın ince bacaklarını ve sıkı kalçalarını vurguluyordu; hatta çorapların elastik bandı ve göbek deliği bile görülebiliyordu; ışık. Innochka harikaydı! Elbisenin yanı sıra kahverengi işlemeli siyah iç çamaşırı ve aynı kahverengi işlemeli ten rengi çoraplar da aldı. Hımmm, partide onu nasıl bir sürprizin beklediğini hâlâ beklemiyordu!

Arkadaşlarımızın evine vardığımızda bir gece striptiz kulübüne gideceğimizi öğrendik ama bugün sıradan bir program yoktu, bugünkü akşamın adı Miss Orgasm! Bütün erkeklerin gözleri parladı ve Inna'm korku içinde beni aramaya başladı.

- Innochka, neden bu kadar korkuyorsun? Çok havalı görünüyorsun! – Irka onu sakinleştirmeye çalıştı.

—Seni memnun etmeye çalıştım! Ancak bu beklenmiyor. – Inna çapkın bir tavırla cevap verdi.

Bence bütün kızların çok şık giyindiklerini söylemeliyim, hiç de bir gece striptiz kulübüne uygun değillerdi. 19-00 civarında zaten masalarda oturuyorduk. Kulüp kalabalık değildi, şirketimiz 20 kişi (10 çift) ve yaklaşık 25-40 kişi daha vardı. Salon büyük değildi, yuvarlaktı ve ortasında bir sahne vardı. Muhtemelen küçük bir gruptaki masaların yaklaşık üçte birini işgal ettik.

Yaklaşık 2-3 saat boyunca hepimiz sadece içip yedik, doğum günü çocuğuna kadeh kaldırdık ve dans ettik. Dans pistinin ortasında, Inna parlak spot ışıkları altında dans ederken, vücudu tamamen görülebiliyordu, Andrei ve Irinka ona her zaman iltifat ediyordu. Size Irina'dan bahsetmeyi unuttum, kız 30 yaşında, aynı zamanda çok ince ve bakımlı, şekli Inna'nınkinden daha hacimli, göğüsleri 3-4 beden, boyu 176, uzun bacakları var.

23-00 civarı

Herkes zaten sarhoştu, program başladı. Önce kadınlar için striptiz yapıldı, sonra erkekler kızlara çıktı. Gece saat 1 civarında, salonda tek bir ayık ziyaretçi kalmadığında, daha da önemlisi hiçbir ziyaretçi kalmadığında en ilginç şey başladı. Striptizciler, kızları salondan merkeze çekerek dans ederken soymaya çalıştı. Bazıları yalnızca bluzunu, bazıları eteğini ve sütyenini bile çıkarabildi, bazıları ise tamamen soyundu. Kurallar basitti, striptizcileri hiçbir konuda durdurmayan kız kazanır, her şeye izin verilir ve her şeyin ne olduğu muhtemelen yalnızca bu gösterinin organizatörleri tarafından biliniyordu. Diğer bir koşul ise yarışmaya katılanların yarışma sonuna kadar sahneden çıktıkları formda kalmalarıydı.

Firmamızın ilki Lenka merkeze çekildi. Bizim yaşlarımızda sarışındı, kısa bir etek ve bluz giymişti, muhteşem göğüslerinde kocaman bir kesik vardı, muhtemelen 4-5 bedendi. Çok güzeldi ve erkeklerle birlikte oynayarak onların gereksiz şeylerden kurtulmalarına yardımcı oldu. Vücudunu okşayan ellerinde kıvranıyordu. Lenka'yı asla çıkarmalarına izin vermediği külotuna kadar soymayı başardılar. Sırada Irina vardı, performansın ilk dakikasında güzel gece elbisesi üzerinden uçtu ve herkes Irina'nın geceye sadece elbise ve çoraplarla geldiğini, iç çamaşırının olmadığını gördü.

Çocuklar 10 dakika daha onunla oynadılar, ya onu yere yatırıp üzerine tırmandılar, her yerini yaladılar, sonra da yüzüne oturarak onu bir havluyla örttüler, böylece herkesin ne yaptığına dair bir gizemi olacaktı. orada yapıyordu! Bacaklarını ayırdıklarında Ira onları durdurdu ve vücudunu bükmeye başladı, pürüzsüzce traş edilmiş amını tüm izleyicilere gösterdi. Irka tamamen çıplak bir şekilde masaya oturdu. Andrei hemen onu ne kadar cesur ve güzel olduğu konusunda övmeye başladı. Birkaç bardak daha içtikten sonra herkes bizim masamızdan kimin sahneye çıkacağını tahmin etmeye başladı. Inna sessizce, heyecanlı ve korkmuş bir şekilde oturuyordu.

—İnka, hadi! Onlara neler yapabileceğini göstereceksin! Durmamalıydım! – diye haykırdı çıplak Irinka.

— Evet Irchik! Gitmemeliydin! Hadi bis'e gidelim, sizi yine merkeze davet edeceğiz! Kazanmalısın! - dedi kocası Andrey.

- Hayır arkadaşlar, elbette çok şey yapabilirim ama Irka'yı öldürmeyeceğim! O güzel ve cesur! – Inna aniden şöyle dedi: “Ve Seryoga bana izin vermiyor.”

- Ve buna karşı hiçbir şeyim yok! Soframızın en güçlü ve en güzel olduğunu herkese göstermeliyiz! – Cevap verdim.

Bu sırada sahneye bizim şirketten olmayan bir kız getirildi. Büyüleyiciydi, mütevazı giyiniyordu ve çok tatlı bir yüzü vardı. Sahnede sürekli olarak adamlara direnmeye çalıştı, kıyafetlerini geri çekti, ama ya sadece nezaket uğruna ya da zaten oldukça sarhoştu, tüm çabaları başarı ile taçlandırılmadı. Seyircilerin çığlıkları ve alkışları arasında üç adam hızla onu soydu. Erkek arkadaşı sahnenin yanında durup mutlu bir şekilde bağırıp onu cesaretlendirdi. Kız çok güzeldi. Bronzlaşmış vücut tek kelimeyle harika görünüyordu. Striptizciler Irka'ya yaptıklarının aynısını ona da yapmaya başladılar, bacaklarını açtılar ve onu sahnede gezdirmeye başladılar, sonra muhtemelen onu daha da tahrik etmek için adamlardan biri kasıklarını okşamaya ve yoğun bir şekilde ıslatmaya başladı. onun tükürüğü.

Kızın gergin olduğu yarı açık gözlerinden belliydi. Adamlardan biri küçük bir lastik yapay penis çıkardı, dizlerini büktü ve tek bir hızlı hareketle onu amının içine soktu. Kız çığlık atıp arkasını döndü. Sanki uyandırılmış gibiydi. Plastik penisi içinden çıkardı, ayağa kalktı ve kendini örterek masaya oturdu. Seyirciler ayakta alkışladı! Sunucu, galibiyet için 2 yarışmacının olduğunu duyurdu, bu bizim Irinka'mız ve bu kız, ancak yarışmanın bitimine birkaç dakika kaldı ve belki bir başkası onları geçebilir.

Inna gözlerini indirerek kendini ne kadar saklamaya çalışsa da, yeni bir kurban aramak için koridorda dolaşan striptizcilerden biri onu gördü, büyük olasılıkla Inna'yı ona işaret eden Andrei'ydi çünkü. sadece onu arzuladı. Yanına giderek ona sarıldı ve dudaklarından öptü. Inna gördükleri ve içtikleri kadarıyla şimdiden çok heyecanlanmıştı. Ayağa kalktı, striptizciye sarıldı, bana baktı ve Andrey şöyle dedi: "Peki, istiyorsan al!" ve gitti. - Bu senin için bir hediye Andryushka! – diye bağırdı, hâlâ arkasını dönerken. Elbisesi sahnedeki spot ışıklarının altında neredeyse görünmüyordu. Ona sarılan ve dans eden iki adam elbisesini kaldırıp çıkardı. Inna çorap ve iç çamaşırıyla hiç utanmadan dans etmeye devam etti. Daha sonra sutyeni düştü. Üzerini örtmeden dansına devam etti. Dans ederken bir adamın eli külotunun içine girdi, orayı karıştırdı, bu adam tüm salona zamanın geldiğini duyurdu, kız tamamen ıslanmıştı ve devam etmek istiyordu. Inna, külotundaki başka bir el yüzünden hemen korktu, bacaklarını kenetlemeye ve eliyle kendini korumaya başladı ama masamız sevindi, hepimiz çığlık atıp slogan attık: "Hadi Tavşan!"

Inna elleriyle külotunu tutmaya çalıştı ama ikinci striptizci arkadan ona doğru geldi ve keskin bir hareketle külotunu aşağı çekti. Inna'yı sahneye yatırdılar ve vücudunu okşamaya başladılar. Eşimin meme uçları zaten dikleşmişti, bu da güçlü bir uyarılmanın göstergesiydi. 3 çift erkek eli tarafından patilendi ve en az 40-50 kişi ona baktı. Bu beni gerçekten tahrik etti, her şeye hazırdım ve onu cesaretlendirerek muhtemelen herkesten daha yüksek sesle bağırdım. Bacaklarını kapatıp gerdi, amına erişime izin vermedi. Ancak 3 sağlıklı, yakışıklı ve neredeyse çıplak adamın (sadece havlu giyiyorlardı) baskısı altında onlara teslim olmak zorunda kaldı. Adamlardan biri dizini bacaklarının arasına sıkıştırdı ve bacağını omzunun üzerinden attı, ikincisi yüzünün üstüne çömeldi, kasıklarını ve ağzını bir havluyla kapattı, orada ne yaptığını hepimiz tahmin edebiliyorduk.

Bu sırada yalnızca tanga giyen bir kız seyircilerin yanına geldi ve erkeklerden hangisinin sahneye çıkmak istediğini sordu. Andrey'i kenara ittim ve gözlerimi kırpıştırarak ona baktım. Andrey hızla gülümseyen karısı Irina'ya baktı ve elini kaldırdı. Bütün bunlar Gorky Park'ın eski güzel müziğinin başına geldi, Inna duymadı. Andrei sahneye çıkarıldı, külotu dışında her şeyi çıkardılar ve karımın bacaklarında, dizleri bükülmüş halde striptizcinin yerini almayı teklif ettiler. Oturdu, elini Inna'nın kasıklarının üzerinde gezdirdi ve herkese elinin ne kadar ıslak olduğunu gösterdi. Seyirciler tekrar alkışladı ve tezahürat yaptı. Masaj yaptı

Inna'nın klitorisine parmağıyla mümkün olduğu kadar derinden girmeye çalıştı, sonra ikisiyle bacaklarını yukarı kaldırdı ve parmağını karımın kıçına sokmaya başladı.

O sırada Inna muhtemelen ne olduğunu artık anlayamıyordu. Hayatında hiçbir zaman 3-4 çift erkeğin elinin okşamalarını aynı anda hissetmemişti, daha sonra bana söylediği gibi, nerede ve kiminle olduğunu unutmuştu, bitmek bilmeyen bir orgazm içindeydi, kendini zor tutuyordu. çığlıklar. Striptizcilerden biri Andrey'e çeşitli seks oyuncakları içeren bir kutu getirdi. Ona baktığında hemen popo tıkacını aldı, Inna'nın vajinasına soktu ve sonra kıçına bastırdı. Yavaş ama kararlı bir şekilde üzerine bastırmaya başladı ve yavaşça sevgili karımın kıçına doğru itti. Inna da salonun geri kalanı gibi beklentiyle sessiz kaldı. Fiş kıçına girdiğinde Inna yüksek sesle inledi ve güçlü bir orgazmla boğuldu. Herkes alkışladı. Aynı kız, Andrei'yi masamıza götürdü ve Inna, striptizciler tarafından kaldırıldı, seyircilerin yüksek alkışları için yukarılara kaldırıldı, sahnenin etrafında taşındı ve masamızdaki bir yere oturdu.

Inna 10-15 dakika boyunca başını omzuma dayayarak hiçbir şey söylemeden oturdu. Seyircilerin alkışlamaya ve bağırmaya devam ettiğini bile duymadı. Sunucu, bugünkü programın açık ara kazananının Inna olduğunu duyurdu! Andrei'nin popo fişini çıkardığı kutunun aynısı ona verildi. Saat zaten gece 2 ya da 3 civarındaydı. Herkes içip eğlenmeye devam etti. Yarışma bitmesine rağmen kimse çıkardığı kıyafetleri giymeyi düşünmedi; herkes kendini özgür hissetti. Inna dışında herkes, bir süre sonra giyinmek için servis odasına gitti, olanlardan sonra Inna kendini tuhaf hissetti ve anal tıkaç hâlâ onun içindeydi ve bitkin etini rahatsız ederek yolunu kapatıyordu. Masaya gelen eşim, özellikle çok çabalayan Andrey'e verdiği zevk için teşekkür ederek kadeh kaldırdı.

Herkes tekrar içti ve biz de hazırlanmaya başladık. Geceyi geçirmek için Andrey ve Inna'nın dairesine gittik. Kimsenin gerçekten uyumak istemediğini ya da uyumayı amaçlamadığını, herkesin devam etmek istediğini tahmin etmek zor değil.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Orgazm
    by Guest » » in General
    0 Replies
    36 Views
    Last post by Guest
  • Otobüste orgazm