Kuklacılıkseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kuklacılık

Post by Anonymous »

Çalışma günü hızla bitiyordu, yirmi beş Mayıs sona eriyordu. Büyük bir şirketin genç ve başarılı bir yöneticisi olmak güzel! Eski gerçek iyi biliniyor - Dünya (Ve sadece değil) yalnızca parası olanlara açılıyor. Akşam her zamanki gibi başladı, kafamda Leningrad otoyolu, genç göğüslerin, eşeklerin ve amların bolluğu hakkında düşünceler çaktı..

Hırsız Savaş Aracıma bindim ve Leningrad'a gittim. İşte her şey o zaman oldu: Dinamo'nun yanından geçerken tuhaf kurdelelerle asılı üç genç, olgun sürtüğe çarptım. Gördüğüm ilk şey, sevimli bir kızın deri kaplı poposunun kendinden emin bir şekilde arabamın ön camına girmesiydi! Dışarı fırladım, bu aptalların yanına koştum ve önümde üç sarhoş mezun gördüm! Küfür boğazıma düğümlendi, sorun değildi! Bana oral seks yapan kişinin büyük, olgun göğüsleri ve çarpıcı bir kıçı olan bir sarışın olduğu ortaya çıktı, onu görür görmez hemen sertleştim, ikincisi, uzun boylu, ince bir esmer, sert bir şekilde güldü ve onun hakkında tuzlu yorumlar yaptı. arkadaşının hasarlı güzelliği, üçüncüsü, yaklaşık 180 cm boyunda, 4 beden göğüslü bir sarışın, iştah açıcı göğüslerini saran, çıkıntılı meme uçlarına sahip, kahverengi rengi kumaştan açıkça görülen bir üst giyiyordu...

Artık hiçbir şüphem kalmadı. “Lyalki! Arkadaşınızın kıçıyla kırdığı bardağın fiyatı 600 yeşillik, onu kim ödeyecek, o mu, yoksa herkes mi?” “Topic” sigarasından bir nefes çekti ve şöyle dedi: “Üçü 200 dolar, fiyattan memnun musun?” Alın! Sarhoş bir şekilde gülen kızlar hızla arabaya atladılar. Arkamı dönüp ofise doğru ilerledim. Trafik ışıklarında bir esmer yanıma oturdu, elini uzattı ve yakışıklı adamımı hafif yazlık pantolonunun üzerinden okşamaya ve parmaklamaya başladı. Tek kelime etmeden, iki parmağıyla yavaşça fermuarımı açtı.

Daha fazla dayanamadım: “Çok acele ettiğin için koy şunu ağzına.” Genç bir kızın sıcak dudaklarının ıslak dokunuşunu çıplak kafamda hissettim. Profesyonelce emdi, dili kanala girmeye çalıştı, özenle ve derinden yutkundu, aynı zamanda inledi, hoşuna gitti ve nasıl! Yeşile döndü. Tek elimle direksiyonu tutarak gaz verdim, otomatik şanzıman rahat bir şeydi, sağ elim serbestti. Boğuk bir sesle ona bacaklarını açmasını söyledim. Yarı yüz üstü yatıyordu, eliyle eteğini arkadan yukarı kaldırdı ve kıvrılmış külotun sıkı ipini yuvarlak kalçasına itti. Elim hemen kıçının üzerindeydi, orta parmağım çatlak boyunca yürüdü, içeri daldı, hafif bir inilti müzikle birleşti. Islak ve kaygan parmağımı yarığından çekip, tek darbeyle kıçına sert bir şekilde sapladım! Hafif bir kız çığlığı ve hemen ardından daha da uzun bir inilti. O anda kız arkadaşlarının ellerinin ipek gömleğimin düğmelerini çözdüğünü, göğsümü okşadığını, birinin dilinin kulağımın üzerinden geçtiğini, diğer taraftan birinin dudaklarının boynumu öptüğünü hissettim. Esmer bana o kadar sert vuruyordu ki artık arabayı kullanamıyordum, ilk şeritte durduk. Orada hemen esmeri üstüme çektim, ıslak kedisi birkaç kez sopamın üzerinden geçti ve penisim yavaş yavaş vajinasının derinliklerine girmeye başladı. Gözleri kapalıydı, dudağı ısırılmıştı ve kendini sonuna kadar indirdikten sonra yavaşça pelvisini döndürmeye başladı. "İçine boşalabilir miyim?" - "Gerekli mi?" Neredeyse bilincimi kaybediyordum çünkü her yerimi öptüler ve okşadılar, akıntım ona çarptığında ürperdi. O kadar heyecanlıydım ki aletim düşmeyi bile düşünmedi. Esmer arka tarafına tırmandı ve yerini ön camda kıçını gördüğüm sarışın aldı!
Etkileyici morluğa rağmen oyuncak bebek hemen üzerime yerleşti ve başka bir kedi penisim boyunca kaydı. Aniden durdu ve sessiz bir fısıltıyla, "Bu benim hatam, bırak ödesin!" dedi. Yalvarmak zorunda değildim, koltuğu daha da geriye çekerek onu kendime çevirdim. Elleri direksiyonu tuttu, dikkatlice benim tarafıma oturmaya başladı, kafası yavaş yavaş dar deliği ayırmaya başladı, sarışın dişleriyle direksiyonu tuttu, o anda çok şişman yakışıklı adamımı ona sürdüm Tek vuruşla delik açın! Ne çığlıktı bu, duymalıydınız! Ama acıya rağmen kıçını kendisi hareket ettirmeye başladı, bu artık bana uymuyordu. Kalçalarını ellerimle tutarak, kalçalarını yayarak, giderek artan bir hızla sikimi kıçına vurmaya başladım. Yaklaşık 10 saniye sonra titremeye başladı, iyi gelişmiş göğüslerini tutarak üzerime oturdu ve ben de kalçalarımla birkaç dairesel hareket yaptım. Orgazm onu ​​gerçek bir hayvana dönüştürdü, bir dakikadan fazla bir süre geldi, inanılmaz hareketlerine ben de dayanamadım ve bir hırıltı ile ona bir "lavman" verdim. Bana fırsat vermediler. İçlerinden en güzeli olan "Topic", sarışını soluk yakışıklı adamın üzerinden çekti ve rahatça ayaklarımın dibine yerleşerek kalçalarımı öpmeye başladı. Ellerini kaldırmasını istedim. Konu bir kenara uçtu. Etkileyici boyutlarına rağmen salonun loşluğunda göğüsleri görünüyordu! Kocaman meme uçları şişmişti ve çizilebilecekmiş gibi görünüyordu. Sanki arzumu tahmin etmiş gibi ayağa kalktı ve bu serveti ağzıma götürdü. Dudakları meme ucuna dokunduğunda sessizce inlemeye başladı, bu onu çok tahrik etti! Sağ eli kısa mini eteğini kapattı ve sarışın arkadaşı en başta külotunu çıkardı. Utanmadan ince bacaklarını iki yana açtı ve eliyle kendini okşadı. Heyecanlı penisim karnına baskı yaptı ve o da tüm vücudunu ona sürtmeye başladı. Elim parmaklarını kapladı, onları daha da derine bastırdı, ikimiz de düzensiz nefes aldık. "Peki, bana okulunun sana neler öğrettiğini göster!" diye sordum. Cevap olarak kıçını daha yükseğe çekti ve penisimi dönüşümlü olarak kıçına ve vajinasına sokmaya başladı. Bütün bunları gözlerimin içine bakarak yaptı, bu oyundan giderek daha fazla heyecanlandık ve sonunda nihayet mağdurumun üzerine oturdu. Duruşu muhteşemdi: Karşımda oturuyordu, aslında çömelmişti, penisim dar kanalında ya saklanıyordu ya da görünüyordu, sırtını direksiyona dayadı ve elleriyle klitorisini okşadı. Bu uzun süre devam edemezdi, artık ilk bitiren ben oldum. Gücenmiş gibi görünerek arabanın arka koltuğuna tırmandı ve arkadaşları orada gerginliği atmasına yardım etti.

Kendilerini düzene soktuktan sonra, sanki işaret almış gibi sordular: "Yerleştiniz mi?" Sadece başımı sallayabildim. Vedalaştıktan sonra kendi aralarında hararetli bir şekilde sohbet ederek arabadan indiler. Esmer olan en son yürüdü ve çıplak bacağından aşağı doğru viskoz bir sıvının aktığını fark ettim. Ellerimi titreterek arabayı çalıştırdım ve zührevi bir doktor olan en yakın arkadaşımın yanına doğru sürdüm...

Quick Reply

Change Text Case: