Olga Nikolaevna herhangi bir özel kompleksi olmayan bir kadın. Emekli olduktan sonra işyerinden hamam görevlisi olarak çalışmak üzere taşındığı işletmenin hamamında öğle yemeği molasında otururken, köyde herkesi arka arkaya siken bir tecavüzcünün gözaltına alındığını duydu. Onun yaşında, kadınların şanslı olduğunu, benim de bir zamanlar ne kadar şanslı olduğunu söyledi. Sonra yüksek sesle kahkaha attı.
Tecavüzcünün yerel sakinlerden biri olduğu, yirmi yaşında, pek de akıllı olmayan bir adam olduğu ve yerel akıl hastanesinin sık sık misafiri olduğu ortaya çıktı. Karanlık sokaklarda tek başına eve yürüyen kadınlara saldırdı. Onları korkutarak yaşlarına bakmadı, onları daha karanlık bir yere kadar eşlik etti ve işini orada yaptı. İşlettiği köy oldukça eskiydi ve bunamasına rağmen burayı tesadüfen seçmemişti, çünkü orada elli yaşın altında, hatta daha yaşlı olup ona karşı koyamayacak kimse yoktu. Hamam görevlilerinden biri, tanıdığı bir çalışanın bu davaya tanık olduğunu söylemesinin ardından, başına gelen bir olayı şöyle anlattı: “Aptal kadın, eğlendim, sus. ve aynı yolculuğu tekrar eve dönerseniz, belki şanslı olursunuz ve sizi tekrar kollarına alır.
—Ben evlendikten sonra Olga Nikolaevna hikayesine başladı. Kendilerini kuran ebeveynlerimiz bize, bugüne kadar yaşadığımız, kendilerinden çok uzak olmayan bir mülkü olan bir ev satın aldı. Evlerimiz bir yol ve su pompalama istasyonunun bulunduğu büyük bir parkla ayrılıyor. Yürüyüş için parka giriş yasaktır, ancak yolda dolaşıp zaman kaybetmemek için sıkışık bir yol boyunca yürüyebilirsiniz. En büyük oğlumuz evlendikten sonra karısıyla birlikte annesinin yanına yaşamaya gittiler, o sırada babası zaten aşırı içkiden ölmüştü. Ve oğulları doğduğunda vaftiz töreni düzenlediler. Yaz mevsimiydi, avluda gölgelik altına masalar kurup kutlamaya başladılar.
Öğle vakti civarında epeyce içmiştim ve hayvanı beslemek için eve gittim. Parkta yürüyüş on dakikadan fazla sürmediği için eldiveni evde kendimden çıkarmaya karar verdim. Masadan atlayıp yolun karşısına geçerek parka girdim ve patika boyunca çıkışa doğru ilerledim. Parkın ortasına geldiğimde eve ulaşamayacağımı fark ettim ve kenara çekilip bir yer seçip bir çalının altına oturdum. Bu aktiviteye başladığımda sesler duydum. İki kişi yol boyunca yürüyor ve yüksek sesle bir şeyler hakkında konuşuyorlardı. Sonra sesler kayboldu, ayağa kalktım ve elbisemi düzelterek patikaya doğru adım attım, orada başımı kaldırdığımda patikada dururken bana bakan bu ikisini gördüm. Şaşırarak durdum ve onlara baktım.
İçlerinden biri "Ne büyük bir hediye" dedi.
İkincisi bana doğru adım atarak, "Evet, çok büyük bir hediye" dedi.
Hemen bağıracağım, nasıl cesaret edersiniz, sizi hapse atarım ve aklıma gelen her türlü saçmalık. Ve kocaman avucuyla ağzımı kapattığında sessiz kalmanın daha iyi olduğunu anladım. O sustukça ikincisi yanımıza geldi.
“Ses yapma teyze” dedi, her şeyin anlaşmaya göre, sorunsuz olmasını istiyoruz ve bu sizden silinmeyecek, özellikle de bir haftadır özgürüz, açız, fazla dayanamayacağız. Ve kimse bilmeyecek. Siktir git ve kendi işine bak. Konuşmalarından bunaldım ve bacaklarımda uyuşukluk hissettim. Ellerim titriyordu. Koşamıyordum çünkü bu bacaklarda bir adım bile atamıyordum. Biraz düşündükten sonra bacaklarımı açıp onlara izin vermeye karar verdim.
—Peki ilk kim olacak? — diye sordum parkın çimenlerine oturarak.
Zaten sırtüstü yatarken külotumu çıkardım ve elbisemi belime kadar kaldırdım. Bacaklarını açar açmaz içlerinden biri çoktan pantolonunu indirmiş ve penisi dışarı çıkmıştı. Sessizce üzerime uzandı ve hiçbir girişimde bulunmadan hemen içime soktu. Bu da çığlık atmama neden oldu, çünkü orası kuruydu ve o onu hemen ve sonuna kadar itti, o kadar hızlı ve keskin bir şekilde ki bunu hiç beklemiyordum. Kocam beni itiyor, çoğu zaman onu yönlendirmek zorunda kalıyorum ama işte burada, uzandı ve içeri girdi.
Penis makul büyüklükteydi ve ilk başta sıkı bir şekilde yürüyordu, bu da deliğimden sıvı çıkana kadar rahatsızlığa neden oluyordu. Yüzüme doğru derin nefes alarak sikişti. Bir süre sonra birkaç kez sert bir şekilde içeri girdi, ardından durdu ve birkaç saniye tuttuktan sonra dışarı çıktı ve elini tutarak penisini karnıma boşalttı. Bunu yaptıktan sonra ayağa kalktı, pantolonunu giydi ve uzaklaştı. İç çamaşırımla midemdeki spermleri sildim. İkincisini beklerken heyecanlandığımı hissettim. Midemde kelebekler uçuştu, vajinama ve alt karnıma sıcaklık yayıldı. Başta hoş bir baş dönmesi hissediliyordu ve vajina bazen kafadaki orgazm düşünceleri nedeniyle kasılmıştı.
İkincisi yaklaşık iki dakikalığına gitmişti, hatta bu sahneye yandan baktıktan sonra fikrini değiştirdiğini bile düşündüm. Ama o ortaya çıktı. Ayaklarımın dibinde durup sanki gördükleri karşısında heyecanlanmış gibi vajinama baktı. Sonra yavaş yavaş ve gözlerini ondan ayırmadan pantolonunu çıkarmaya başladı, dizlerine kadar indirdi ve ereksiyon halindeki penisini açığa çıkardı. Onu ayağa kalkmış ve toplarını içeri sokmuş halde görünce içimdeki her şey sarsıldı. Hızla içime girmesi için ona bağırmamak için kendimi tutmaya çalıştım. Diz çöktü, pantolonunu indirdi ve yanında tuttuğu ellerine yaslandı, üzerime uzandı ve sikiyle amıma girmeye çalışarak kıçını hareket ettirmeye başladı, ama o kadar yükseğe çıkmıştı ki koştu kasık bölgem boyunca saçını okşuyor ve karnıma sokuyor. Bacaklarımı dizlerimden büküp ayağa kalktım, onlara yaslandım ve ona daha hızlı içeri girmesine fırsat verdim. Onu birkaç kez daha vajinanın üzerinden ittim ve sonra ben de onu alıp yönlendirdim. Hazır alan boyunca yavaş yavaş içeri girdi, vajina ıslaktı ve penis hoş bir şekilde içine kayarak her saniye heyecanı artırmaya devam ediyordu. Birkaç hareketten sonra vajina keskin bir şekilde kasılmaya başladı, midede titremeler ortaya çıktı, vücut penisle buluşmak için zıplamaya başladı ve vajinadan yayılan ısı ve titreme bir anda tüm vücuda yayıldı. Geldim, o da bunu hissetti, çünkü bana baktığında gülümsedi ve hızlanmaya başladığını hissedene kadar hızını artırdı, sonra sonuna kadar itip kendini bana bastırdı ve inleyerek içime bir sürü sperm sıçrattı. Ben. Bir saniye sonra ikinci ve üçüncüyü içeriden çok hoş bir dalga sardı. Bir süre içimde tuttuktan sonra çıkardı, pantolonunu giydi ve uzaklaştı.
Orada bir dakika daha yattım, sonra kalktım ve onların patikaya doğru gittiklerini gördüm. Kalktım ve eve gittim, hayvanları besledim, duş aldım, farklı kıyafetler giydim ve vaftiz törenine gittim. Bu yüzden büyükannelerin bazen bu tür tecavüzcülerden faydalanmaları mümkündür, özellikle de koca amcığa giden yolu unuttuğunda. Olga Nikolaevna meslektaşlarının donmuş yüzlerine bakarak, "Bu iki genç adamı sık sık hatırlıyorum, onlarla tekrar tanışmak isterim" dedi.
Olga Nikolaevna ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version