Söyle bana, kim cep bilardo oynamayı sever? Kolayca mastürbasyon yapmak için kimin cebinde delik vardır ki? Küçükken elim penise daha yakın olsun diye bilerek bir delik açtım. Şehirde dolaşıyorsunuz, hoş birini görüyorsunuz, elinizi cebinize koyuyorsunuz ve adımlarınızla zamanda ileri geri hareket ediyorsunuz. Doğru, delik yıkandıktan sonra dikilir, ancak tekrar yaparsınız.
Söyle bana, kim cep bilardo oynamayı sever? Kolayca [url=viewtopic.php?t=2345]mastürbasyon[/url] yapmak için kimin cebinde delik vardır ki? Küçükken elim penise daha yakın olsun diye bilerek bir delik açtım. Şehirde dolaşıyorsunuz, hoş birini görüyorsunuz, elinizi cebinize koyuyorsunuz ve adımlarınızla zamanda ileri geri hareket ediyorsunuz. Doğru, delik yıkandıktan sonra dikilir, ancak tekrar yaparsınız.
Çocuğunuzun cep telefonunu takip etmek zor bir karardır. Apple cihazlarına önceden yüklenmiş olarak gelen iPhone'umu Bul uygulamasını kullanarak telefonunuzu takip edebilirsiniz. Bunu yapmanın en iyi...
Bunu nasıl yapacağınızı her zaman merak ettiniz mi? Yapamıyorum, fallusla çekiçle vurduktan sonra bile maksimum 1 dakika açık kalıyor, sonra kapanıyor ve artık çalışmıyor.
Eşimin deliği kendiliğinden...
Bunu nasıl yapacağınızı her zaman merak ettiniz mi? Yapamıyorum, fallusla çekiçle vurduktan sonra bile maksimum 1 dakika açık kalıyor, sonra kapanıyor ve artık çalışmıyor.
Eşimin deliği kendiliğinden...
Beyler, kıçınızdan sikildiğinizde, sokakta yürüdüğünüzde ve çiftleşme mevsiminde sizi dişi olarak örten ve size sperm veren başka bir adamın spermiyle ıslandığında ne hissedersiniz? onun tohumu,...