Bende bir sorun varkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bende bir sorun var

Post by Anonymous »

Merhaba, daha önce HP ile iletişime geçtim. guru - ama bu haliyle sizin fikrinize ihtiyacım var. 

Kendim hakkında - 37 yaşındayım, normal görünüyorum. Ek olarak fotoğraf. 

Benim için zor bir zamanda evlendim, sırtımdan bir balta, boşanma. 

Üç yıl önce... annem 56 yaşında Kovid nedeniyle öldürüldü (başka kimsem yok) ve gerçekten düştüm - yaklaşık 2 ay boyunca orada yattım, kükredim, tavana baktım ve kükredim, kükredim ve kükredim Eşim beni destekledi, ama sonra kendimi uzaklaştırmaya başladım, dikkat etmedim ve kafasını mümkün olan her şeyle meşgul ettim (spor, ehliyet için çalışmaya gittim, kulübesini yenilemek), dördüncü ayda - duygularını kaybetti, Vasya ondan 5 yaş küçük (bir meslektaşım daha sonra öğrendi) - boşanma, yalnızlık... Onu iade etmek istemiyorum.  Çocuğunuz yok. Onun sorunu. 

Belki bende bir şeyler değişti 

Bundan altı ay sonra, uygulama aracılığıyla bir kız buldum - biraz sorunluydu, zar zor kurtuldum, sonra bir tane daha - ama ben... biraz üzüldüm, neredeyse gülmüyordum . Kaçtılar. 

Kararları gözden geçirdim, ilişki psikologları * - ve boşver, bana öyle geliyor ki her yerde düşmanlar var) kadın cinsiyeti biçiminde - elbette abartıyorum. Ama zaten 37 yaşındayım, ufukta kimse yok, kendimi tanıtmak için geliyorum - hepsi taşa dönüyor ve sessizleşiyor. Eğer You need to register to see the link.  You need to register to see the link. 

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post