Bir karbon kopya...General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir karbon kopya...

Post by Anonymous »

You need to register to see the link. Öne eğilerek, masaya yaslanarak, keskin şoklara direnerek durdu. Düşünceleri çok uzaklarda bir yerdeydi. Zaten gece Tolmachev'e gidip onunla nasıl tanışacağını, kimi beklediğini ve kimi istediğini hayal ediyordum....
İş gününün sonunda patronu aniden onunla karşılaştı ve nerede olduğunu sordu. çok erken mi gidiyorsun???
Moskova'dan bir misafir tarafından davet edildiğini söyledi…..
Boşuna gitti, anladı ama çok geçti.
Biz patronun ofisine gitti, sekreter anlayışla başını salladı…. Ofiste onu ters çevirdiler ve külotunu ve pantolonunu dizlerine kadar çektiler. Eğildi ve bacaklarını indirilmiş pantolonunun izin verdiği ölçüde açtı. Lütfen, içime boşalma!?!?
Ağzına boşalması konusunda anlaşmıştık!?
Vajinasını elleyerek oldukça küçük penisini oraya nasıl soktuğunu hissettim.
Duruşu pek rahat değil ama en önemlisi konsantre olamıyordu, vücudunun sikildiğini, seğirdiğini hissetti ama...ama çok uzakta bir yerdeydi. Bunun onun başına gelmediği hissi...
Sonunda eğrinin arkasında seğirdi: "Al onu, al onu.....
Arkasını dönerek penisine doğru eğildi ve birkaç penisini emdi kez...tüm sperm ağzına girdi.....< br />Yakınlarda duruyor, aletini siliyor, spermi peçeteye tükürmesini izliyor!!!!
Gülümsüyor…. Hala bir şeyleri düşünerek şehrin sokaklarında koşuyor....
Otelde başka bir "prens" onu bekliyor, onun onun için değil, uğruna beklediğini biliyor. sadece şehvetten.
Sadece düşüncelerinde, hızla her şey... Orada durun!
Pantolonunu ve külotunu indiriyor. Bacaklar tekrar açıldı.
İkincisi!!
İkincisi elleriyle kalçasını açtı ve ona doğru itmeye başladı, hemen içeri girdi.
Uzun süre sikildi, kazığa oturtuldu ve kazığa oturmuş, bacaklar yorulmuştu, susamıştı..... ama bitiremedim.
Ayağa kalkıyor, mastürbasyon yapıyor, kadın onu ağzına almak için bekliyor....Sonunda....
Doğruldu ve külotunu ve pantolonunu giydi. Bitirmedim ama
… Nihayet bitti. Doğru, sırtım ağrıyordu, bacaklarım gerginlikten titriyordu....
. Her şeyin yolunda olup olmadığını sordular mı? Gücenmedin mi? Her şeyden memnun muydu!?!?
Evet, her şey yolunda, kendini peçeteyle siliyor ve tamamen farklı bir şey düşünüyor.....
Motor kükredi ve onu yıkanmak için evine taşıdı Kendisinin tüm utanç verici izlerini bulur ve birkaç saat içinde en önemli kişisinin bulunduğu bir uçağın varacağı havaalanına yolculuk için hazırlanır. Geceleri şehirde dolaşmayı severdi ve şimdi araba otoban boyunca havaalanına doğru hızla ilerliyordu. Bu onu sakinleştirdi, günün tüm iniş ve çıkışlarından uzaklaştırdı
Arabayı park ettikten sonra, sonunda bara oturdu, bir fincan kahve aldı ve beklemeye başladı.. Bedenin üzerine beklenti ve durgun arzu döküldü…. Tüm vücudunu ona bastırarak onun sıcaklığını ve arzusunu sinirlerinin tüm uçlarıyla hissediyor. Neredeyse bir saattir yarı boş bir barın rahat bir köşesinde oturuyorlardı, bir fıçıdan çıkan ve palmiye ağacına benzeyen egzotik bir ağacın arkasına saklanıyorlardı.
Elleri ve parmakları her oyuğu, her yarığı inceliyordu. sıcak, susuz bedeni.
Sonunda karar verdi: Hadi gidelim, tenha bir yer arayalım. Hemen ayağa fırladı... Gün içerisinde yorulan sırtım ve bacaklarım için biraz rahatlık arayarak vakit geçirdim. çömeldi.
Çömelerek en çok arzu edilen kişiyi kalçalarından kucaklıyor ve onu ağzına alıyor. Saçını kafasından çekiyor ve aletiyle ağzını sikiyor…. "Boşveriyorum" dedi. Bunu, adamın aniden şişmiş aletinin üzerine çılgınca saplamaya başlamasından kendisi de anladı. Ağzının derinliklerine götürdü. Ve o da oturdu ve spermi onun içine girdi.
O geldi. Biraz sperm vardı ama ağzınızda sik varken yutmak rahatsız ediciydi ve sperm çenenize asıldı, bluzunuza ve çoraplarınıza bulaştı.
Avuçlarınızla yanaklarına bastırın, ne kadar güzelsiniz, oturun böyle, lütfen... hala istiyorum... Dudakları ve yanakları onun spermine bulanmış halde tüm vücudunu ona bastırıyor..... Göğsündeki gömleği yırtıyor, göğüslerini dışarı atıyor. Ah, ne göğüslerin var, onları elleriyle eziyor....
Al beni, ben orada çoktan hazırım.
Kafa uçup gidiyor, sarsılıyor, kafanı koparıyor külot ve pantolon. Köpek stili, köpek stili... Islak deliğime bir mızrak saplanır gibi...
Bir düşünce beynimi delip geçiyor, üçüncüsü. Kocası sıranın sonuncusu.
Süper, keskin bir şekilde sikişiyor, neredeyse kadının amını yırtıyor....
Sıkılıyor, geriliyor, bekliyor, patlamasını daha da yakına getirmeye çalışıyor....
Düştü, artık yapamıyorum... .. yetişemedim, yetişemedim.
Ama yine de ona minnettarım. Araba onu eve taşıyor, dayanılmaz bir şekilde boşalmak istiyor.
O gece neredeyse hiç uyumadı.
Fakat, onu üç adam ele geçirmiş olmasına rağmen, yalnızca bir kez geldi ve o zaman bile kendini toparlayarak geldi. eliyle zirveye.. Sabah saat beşte eve girdiğimde lastik arkadaşımla neredeyse kendime tecavüz ediyordum... Ve yatakta yatarken, hafızamda geçen günün olaylarını gözden geçirirken, aniden beynime bir düşünce geldi, üç adam bunu ele geçirdi ve hepsi onu aynı pozisyona koydu, hatta külotlarını çıkarıp aynı yere koydular. . Her şey karbon kopya gibidir.....

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post