Kadınların neden burka giydiğini anlıyorum. Hiçbir şey görmediğinizde huzur içinde yaşayabilirsiniz. Starbucks'a gidiyorsunuz ve orada sırtı dönük bir kız oturuyor ve kot pantolonu aşağı çekilmiş, böylece sırtının bir kısmı poposuyla birlikte görülebiliyor. Ve elini bu pantolonun altına nasıl hassas kıçına soktuğunu hayal et. Sana nasıl çılgın gözlerle baktığını ve ne yaparsa yapsın artık çok geç olduğunu hayal edebilirsin. Parmağınızın nereye dalacağını ve orasının ne kadar ıslak ve sıcak olacağını zaten biliyorsunuz.
Ya da bir kızı arkadan gördüğünüzde belli bir açıdan göğüslerinin nasıl başladığını görebilirsiniz. Kız işini yapıyor ve tecrübeli bir gözle onun üzerinden geçtiğinizi ve bu memeyi tüm avucunuzla nasıl ezdiğinizi ve ardından meme ucunu nasıl yaladığınızı hayal ettiğinizi bilmiyor.
Pembe yanaklı genç kızları daha da çok seviyorum. Saf gözlerle bakıyorlar etrafa, tenleri yumuşak ve ısırılmamış zencefilli çörek gibi. Masumiyetleriyle, kısa etekleriyle, açık karınlarıyla çok seksiler.
Karım sıradandır. İşe gidiyor, ulaşımla seyahat ediyor, yemek hazırlıyor ve çamaşırları yıkadıktan sonra kuruması için asıyor. Konuşuyoruz, yürüyoruz ve bazen kavga ediyoruz. Ama iş sekse gelince, bunda lider benim. Burada her şey olması gerektiği gibi, ben dans ediyormuş gibi liderlik ediyorum, eşim de onu takip ediyor.
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama karıma olan tutkum azaldığında başkalarının onu istediğini hissetmek hoşuma gidiyor. Ve halka açık yerlerde erkeklerin karıma şehvetli bakışlarını hissettiğimde bu beni tahrik ediyor. Ben de bunu şu şekilde yapıyorum; ona ne giyeceğini söylüyorum ve işte burada sinsi davranıyorum.
Kot yok, çünkü dikkat çekmesine rağmen vücudun tüm kıvrımlarını çok fazla ortaya çıkarıyor ve sunuma çok az yer bırakıyor.
Sütyensiz havadar elbiseler veya çıplak vücudunda pamuklu bir tişört ile uzun, bol bir etek giyiyor. Dışarıdan bakıldığında sıradan kıyafetler olduğu için bu fark edilmiyor, ancak bir erkeğin bakışları zaten yakalandığında, gözlerini başka yöne çevirmeyecek. Belli açılardan bakıldığında kadının vücudu sanki hiç kıyafet giymiyormuş gibi görünüyor. Yürürken göğüslerinin hareketini ve heyecanını görebilirsiniz. Sıraya girdiğinde her zaman kazara erkeklerin vücutlarına dokunması gerekiyor.
Bunu her zaman dışarıdan izliyorum ve neredeyse her zaman aynı tepkiyi veriyorum. Adam ilk başta geriliyor ve gözlerini başka yöne çeviriyor, karıma ancak arkasını döndüğünde yan gözle bakıyor. Sonra bedeniyle ona yaklaşıyor ama sanki karımla hiç ilgilenmiyormuş gibi hep gözlerini başka tarafa çeviriyor.
Çevremdeki insanlar, zaten bakmaya başlamışlarsa bile eşimle sürekli göz teması kuran erkekler dışında hiçbir şeyi fark etmiyorlar. Ve diğer erkeklerin kollarının açıkta kalan kısımlarına göğüsleriyle dokunması beni inanılmaz derecede tahrik ediyor.
Her şey her zaman istediğiniz gibi olmasa da bazen sürprizler olabilir. Size anlatmak istediğim sürprizlerden biri de bu.
Arabayla şehir merkezine kadar geliyoruz, oradan ayrılıp ulaşımla köprüden geçiyoruz. Bir gün şehir merkezine gittik, onun bir iş görüşmesi yapması gerekiyordu, ben de kendi işimi yapmak üzereydim. Ortam eğlenceliydi ve Irka'm kesikli bir sundress giymişti. Otobüste ben kenarda oturdum, eşim de yakınlarda duruyordu. Her şeyi görmedim. Daha sonra bana bazı şeyleri anlattı.
Saç çizgisi geriye çekilmiş ve gözlüklü bir adamın yanında duruyordu. Ona sürtünmeye başladığında neredeyse boynunu kırıyordu ama Irka daha ileri gitmeye karar verdi. Boş yer olduğunda yanına oturdu.
Yukarıdan nasıl bir manzara açıldığını çok iyi biliyoruz. Ira'nın boynuna ve göğsüne dağılmış küçük çillerin bulunduğu hassas bir cildi var.
Şüpheli göründüğünü ve pantolonunda bir şişlik belirdiğini söylüyor.
Kimsenin (ben bile!) orada neler olduğunu göremeyeceği şekilde durdu. Ira, bir şeyin anlamamı sağladığını ve adama bakmadan bu çıkıntının olduğu yeri, yani penisin kendisini tırnağıyla hafifçe kaşıyormuş gibi göründüğünü söyledi.
Gözlüklü adamın ilk başta donmuş gibi göründüğünü ve nefes bile almıyor gibi göründüğünü söyleyen Ira, ancak penisinin tahta gibi gerildiğini söylüyor. Ve her şey o kadar masumdu ki, ama aniden karısı elini hissetti, daha da cesaretlendi ve daha fazla hazırlık yapmadan hemen göğsüne dokundu. Ve hemen elbisenin içine girip memeyi eliyle almayı başardı. Gözlerin pencereden uzaklara baktığını ve elin kendi başına yaşıyormuş gibi göründüğünü söylüyor.
Adam göğsünü sıkmadı; sanki düşmesini engellemek istermiş gibi tuttu. Ira ayrıca başkalarının fark etmemesi için sadece iki parmağını hareket ettirerek penisine dokundu. Bu adamın üstüne bir ceket giydiği için Ira'nın eli görülmüyordu.
Dışarı çıkmamız gerekiyordu ve Ira ayağa kalkıp çıkışa doğru yöneldi. Bir kafeye gittik, yürüdük ve alışverişe gittik. Daha sonra farklı yerlere gittik ve akşam evde buluştuk.
Eşim paniğe kapıldı ve gün içinde olanları bana hemen anlatmaya karar vermedi. Bir röportaj için gitti ve müdürü beklerken ofise girdiğinde otobüste penisini ezdiği adamı gördü. Bu toplantının hileli olduğunu düşünerek birkaç saniye birbirlerine baktılar. Daha sonra beklemeyi isteyip ofisten ayrıldı.
Karısı şimdi ona nasıl davranacağını düşünerek oturdu. Otobüsteki bu adamın adı Vasily Antonovich'ti. Çekici ya da seksi değildi ama zaten olmuş olan şeyin geri dönüşü olamazdı. Ira içeri girdiğinde kapı kilidinin tıkladığını duydu. Bu Vasily arkadan geldi ve sanki masaj yapıyormuş gibi ellerini hemen Irka'nın saçlarına götürdü.
Ira, otobüsteki olay olmasaydı bunun olmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Ancak otobüste sanki bir tür bariyer aşılmış gibiydi, bundan sonra direniş mantıksız ve anlaşılmaz görünüyordu. Onu uzaklaştıracak gerçek gücü bulamadı. Sonuçta Ira'nın benimle olduğu için onunla oynadığını bilmiyordu. Zaten göğüslerine dokunuyordu, nasıl beni rahat bırak derim!
Ira hareket etmeden oturdu ve Vasya işini yaptı. Heyecandan hafifçe titreyen ellerinin boynuna inmeye ve omuzlarına ulaşmaya başladığını hissetti. Biraz sarsılarak elbisesinin askılarını indirdi ve Ira kendini onun önünde beline kadar çıplak buldu. Elleri zaten tepenin her yerinde görevdeydi. Vasily boynuna dokundu, göğüslerini yoğurdu, kendini indirdi ve boynunu öpmeye, meme uçlarını yalayıp emmeye başladı. Ira rahatlamaya çalıştığını ama bıyıklarının ve soğuk avuçlarının buna engel olduğunu söylüyor. Kemerden vücudunda defalarca dokunup hissetmediği bir yer kalmamıştı.
Bir süre sonra Ira, hiçbir şey düşünmemeye ve zevk almamaya çalışarak gözlerini kapattı, durdu ve Ira gözlerini açtığında, yüzünün önünde yükselen bir üye durdu. Sokaktan geçen arabaların gürültüsünden dolayı onun soyunduğunu duymadı. Gün ışığında Ira, Vasily'nin bu üyesini ayrıntılı olarak açıkça gördü. Orta boy, dik. Yumurtalar hafifçe sıkıştırılmıştır, çevresinde damarlar ve siyah kalın tüyler görülmektedir.
Ira'nın herkesle yatmadığını ve genel olarak bensiz böyle şeyler yapmakla ilgilenmediğini çok iyi biliyorum. Beni hiç aldatmıyor ve sadece bir kez swingers kulübüne gittik. Ama orada birlikteydiler ve o burada yalnız. İkisi de suskundu ve sadece onun horlaması duyuluyordu. Karşısında durmuş bekliyordu. Bana tecavüz ediyormuş gibi görünmüyordu ama açıkça onun şimdi bir şeyler yapacağını ima ediyordu.
Ira sağ elinin iki parmağıyla penisi aldı ve başını ortaya çıkardı. Penis yeni yıkanmamıştı ve Ira kokusunu bile aldı çünkü sanki bir otobüsteymiş gibi, yüzünün önündeydi. Ucunda bir damla yağ belirdi.
Ira'nın acelesi yoktu; deriyi penis boyunca kaz boynu gibi hareket ettirmeye başladı. Ve Vasily karımın göğüslerini iki eliyle tuttu ve onu kendine doğru çekmeye başladı. Eşim penisin başını yaladı ve acı bir tat hissetti. Her zaman seksten önce yıkanırdım ve bu onun için alışılmadık bir durumdu. Ira daha sonra gözlerini kapatıp ağzına götürdüğünü ve emmeye başladığını söylüyor.
Vasily daha da yüksek sesle homurdandı. Ira tek bir şeyin boşalmasını ve kendisinin gitmesini istediğini söylüyor. Bir eliyle taşaklarını okşamaya başladı, diğer eliyle ise hareketlerini kontrol etmek için kıçını tuttu.
Bir noktada Vasya ellerini tutup ağzından çıktığında artık her şeyin biteceğini hissetmiştim. Her ikisi de dondu. Ira zonklayan üyeye baktı ve hafifçe seğirdi. Sağ eliyle almaya çalıştı ama adam onu durdurdu.
Sonra bir yerden elinde kelepçeler belirdi ve Irina'nın ellerini geri alıp öyle hızlı bir şekilde birleştirdi ki, sanki bunu tüm hayatı boyunca yapıyormuş gibi.
Sonra penisini ellerine aldı ve onunla Ira'nın yüzüne hafifçe vurmaya başladı. Bir eliyle başını tutarken diğer eliyle penisini istediği yere yönlendirdi. Onu alnına, dudaklarına ve yanaklarına sürdü.
Yanaklarına tokat attı ve ağzına sikti, boşalmak üzere olduğunu hissettiğinde durdu. Ira, bazı açılardan kendisine tamamen sahip olunduğunu hissetmenin hoşuna gittiğini, kendisini tamamen onun penisinde hissettiğini söylüyor.
Irka'yı hafifçe geriye attı ve başını dudaklarının üzerinde hareket ettirmeye başladı, eliyle onu sarstı ve namluyu yüzüne doğru hareket ettirdi. Daha da yüksek sesle homurdandı ve boşalmaya başladı. Yarı açık dudaklarına geldi, her yeri seğirdi ve Ira'nın ağzına daldı.
Uzun süre durmadı, ağzı seğiriyordu. Sperm sigara içen erkeklerinki gibi acıydı. Uzadı ve Ira onu hemen yutamadı bile.
Birbirleriyle tek kelime bile konuşmadılar. Sessizce kelepçeleri çözdü ve Ira'ya bir peçete verdi. Elbisesinin askılarını taktı ve hemen çıkışa doğru yöneldi.
Ira, resepsiyon alanında birkaç iş başvurusunda bulunanı daha gördü ve neredeyse patlayacaktı; oraya gitmeyin, ağzınıza sikerler. Ancak hiçbir şey söylemedi ve hızla eve doğru yürüdü.
—Bana kızgın değilsin, değil mi? Bana sordu.
"Bu konuda seni heyecanlandıran bendim," dedim. Ruhumda ona karşı öfke, kıskançlık ve sevgi karışımı bir duygu fırtınası vardı ama penisim bir kazık gibi duruyordu.
Elini tutup yatak odasına götürdüm, bu hikaye beni gerçekten heyecanlandırdı. Ayrıca onun vücudunun sahibinin ben olduğumu doğrulamak istedim.
Vücudunun sahibi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version