Sekreter röportajıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sekreter röportajı

Post by Anonymous »

Müdürümüzün bir sonraki sekreteri doğum yapmaya gittikten sonra belli bir personel rotasyonuna ihtiyaç duyuldu. Bir ilan yayınladık ve adayla görüşmeye yaklaştık. Şirketimiz çok büyük olmadığı ve çok da iffetli olmadığı için seçim uygun kriterlere göre yapıldı. Konferans odamızda bir sonraki adayı bekliyordum. Ayakçı kızımız Irka kahve getirdi ve aynanın önünde dönüp çoraplarını çekti. O yürürken şakacı bir şekilde kıçına tokat attım.

“Peki, onunla orada doğru bir şekilde buluşmalıyız, bizim yolumuzla,” dedim, “burası benim için pas tutmaz.” “Neredeyse tüm kızlarımızı bir nedenden dolayı işe aldım.” Irka kırgın bir şekilde somurttu: "Ne olduğunu bilmiyorum" ve dışarı atladı. Artık adayın koridorda beş dakika kadar tutulacağından emindim, bu sırada Irka neredeyse çenesini destekleyecek kadar sütyenle giydiği 5 numarayı önünde sallayıp eteğini kaldıracaktı. birkaç kez - tabii ki tesadüfen.

Aday oldukça kararlı bir şekilde salona girdi; topuklu, uzun saçlı, ince esmer; içinden meme uçlarının göründüğü beyaz bir bluz - sutyen yoktu ve hazırlıksız olarak üç bedendi! Kısa, kıvrımlı mini her adımda çoraplarının üst kısmını ortaya çıkarıyordu. O sırada Irka aradı ve konuşmaya başladı: “O gayet normal, sanırım onunla seks yapacağız, bu yüzden uzun sürecek.” Bütün bunları gülümseyerek dinledim ve telefonu kapattım. Röportajın başlama zamanı gelmişti. Ona masanın köşesinde solumdaki bir koltuğu işaret ettim.

"İşten bahsediyorum", sesin kısık ve hoş olduğu ortaya çıktı. Sanki bugün röportaj yapılmış gibi dudakları parlıyordu.

"Merhaba, merhaba" diye cevap verdim, gözlerimi meme uçlarımdaki lekelerden ayırmadan. Bluzlarının ince kumaşını nasıl ayırdıklarını görebiliyordunuz; Güzel ve yuvarlak dizlerine baktı. Uzun eteği çoraplarının üst kısmını açığa çıkarıyordu.

— Beni kiminle karşı karşıya getirebilirsin? — kararsızlığı beni eğlendirdi.

"Becerilerinize bağlı olarak," diye başladım kalçalarıma bakarak, "ve olasılıkların genişliğine göre... örneğin sekreter asistanı... Ama becerilerinizi test etmeniz gerekiyor, anlıyorsunuz değil mi? ”

"Anladım," tatlı bir şekilde gülümsedi ve dilini kayıtsız bir şekilde dudaklarının üzerinde gezdirdi. Çok çekiciydi ve sabahları biraz işe yarayan penisimin ayağa kalkmaya başladığını hissettim.

"Yapabildiklerinizi beğenirsem, daha yakın temas halinde çalışacağınız birini davet edeceğim," diye devam ettim yeşil gözlere bakarak. Heyecanım kendini hissettirirken bacak bacak üstüne attım.

“Bir insanla çok çabuk ortak bir dil buluyorum” bu cümleden sonra bu sefer dudaklarım yarı açık kaldı.

"Dil harika," dedim bacaklarımı daha da açarak, "Dilinle çalışabilmelisin..."

—Neyden bahsediyorsun? — sahtekar anlamıyormuş gibi davrandı, ancak parmaklarının uyluklarının üzerinde rastgele gezindiğini fark ettim.

"Görüşmeye ilginç ve çeşitli bir iş bulmak istiyorsun" diye devam ettim.

—Ne sunuyorsunuz? - açıkça işe koyulmak için bir neden arıyordu ve o ortaya çıktı...

—Her seviyedeki bir yöneticiyi memnun etme yeteneğinizi göstermenizi öneririm.

Ayağa kalktı, yanıma geldi, bluzunun düğmelerini açtı ve sağ elimi göğsüne koydu.

—Kurumlarım kötü mü?

"Evet, bilginizin yoğunluğu saygı uyandırıyor" diyerek göğsümü yoğurdum ve meme ucumu çektim.

- Yoksa!.. - biraz kibirli bir tavırla dedi ki, - Sana yakışıyor muyum?

Ben onun sözlerine aldırış etmeden sol elimi kalçasına koydum ve eteğini kaldırarak onu yukarı kaldırdım.

—Seni birkaç testte daha test etmem gerekiyor. Örneğin, bir öngörü testi: - Sonra ellerim onun çoraplarla gizlenmeyen uyluğunun iç kısmına dokundu ve nasıl ürperdiğini ve göğüslerini elime yasladığını hissettim.

“Kontrol et...” diye nefes verdi.

"Oldukça ihtiyatlısın, yönetmenimiz güzel iç çamaşırlarını seviyor," parmağımla jartiyerin üzerinde gezdirdim, "üstelik bunu satın almak için sekreterlerine bile para ödüyor."

"Güzel," diye fısıldadı.

—Oh, bugün külot giymedin. Ne kadar düşünceli! Muhtemelen bu testi geçmişsinizdir. Şimdi konu alanımızın dilindeki yeterliliğinizi göstermeniz gerekiyor," aynı zamanda birkaç parmağımı amımın içine soktum ve onlara nasıl hafifçe bastırdığını hissettim. Görünüşe göre elimizdeki orospu tam bir kahrolasıydı.

Ellerimi uzaklaştırdı, oturdu ve fermuarımı açmaya başladı. Penisim ona doğru düştü, hala biraz yumuşaktı - bu sabah zaten Irka'yı kıçından becermiştim - ama çoktan sertleşmeye başlamıştım. Çok kalın olmasa da oldukça uzundur ve damar tüberkülozlarıyla kaplıdır. Aday onu aldı ve hafifçe sallamaya başladı.

Saçını elime doladım ve onu kendime doğru çektim; süreci kontrol etmeyi seviyorum. Sikimi dövdü ve kafama hızlı dokunuşlarla başladı, aynı zamanda da okşadı. Yüzünü sikin kendisine yaklaştırdım - "Hadi, okşa onu bebeğim." Dudaklarını hemen yarısına kadar doladı ve diliyle ağzında oynayarak, ileri geri hareket ederek onunla oynamaya başladı... Ben dayanamayıp kafasını başıma doğru itmeye başladım. fallus yetiştirmek.

—Emerken gözlerimin içine bak! - saçın hafifçe çekilmesiyle emir tekrarlandı. Yüzüme sadakatle bakarak aletimi emmeye başladı. Aynı anda göğüslerinin nasıl sallandığını gördüm. Sikini ağzından çıkardı, tükürüğünü üzerine döktü ve tekrar emmeye başladı, bazen yanağından tuttu, bazen de neredeyse taşaklarına kadar yuttu. Sonra tekrar ağzından çıkardı, şaftından tuttu ve başını dudaklarına dokundurdu, ardından penisimi çekerken taşaklarımı yalamaya başladı. Dayanamadığım için, daha fazlasını ağzına alabilmesi için onu kendime doğru çektim; kökten uca yaladı ve biraz daha oynadı... Sonra masum gözlerini kaldırdı: "Sınavı geçtim mi?"

"Evet" diye sıkıştırdım, "dili oldukça iyi konuşuyorsun." Ancak ciltlerinizin konu alanıyla ilişkisini kontrol etmeniz gerekiyor.

İlk kez orgazma ulaşan bir kız gibi yüzü gülüyordu, ayağa kalktı ve bacaklarını daha da açarak göğüslerini yüzümün üzerine astı.

İstemsizce Irka'yı düşündüm. Sonuçta, muhtemelen yine son fahişe gibi salondan yayını açtı, elini amına soktu ve hiçbir şeye tepki vermedi. Sadece kıçına takılan kalın bir sik onu bu durumdan çıkarabilir...

Bu sırada başvuru sahibi eğildi ve göğüslerini yüzümün önüne getirdi... Göğüslerini tuttum ve oldukça kuvvetli bir şekilde yoğurmaya ve meme uçlarını emmeye başladım, aynı anda onu aşağı çektim. İsteyerek ya da bilmeyerek, ıslak amıyla doğrudan sertleşmiş penisimin üzerine oturmak zorunda kaldı. Onu hemen yakalayan sıcak, yumuşak bir deliğe girdiğini hissettim. Kız önce yavaşça, sonra daha hızlı hareket etmeye başladı; Elimi göğsüne bastırdım. Sonra iki elimi de kıçına koydum ve onu sikimin üzerinde hareket ettirmeye başladım... Amının her gün erkeklerin içine girmesine izin verdiğini hissettim ama aynı zamanda kendini formda tuttuğunu da hissettim.

Onu organımın üzerine kusarken, parmağımı anüsüne sokmaya başladım. Sadece inleyebiliyordu; orgazm olmak üzereymiş gibi hissediyordu. Tam masaya koyacağım sırada kapı açıldı. Önde gelen uzmanımız Palych kayanın üzerinde duruyordu.

—Buraya röportaj için geldim, geç mi kaldım? — diye sordu sırıtarak, bize yaklaşarak. Yarı açık kapıdan Irka'nın ayakkabısının içindeki ayağı düzenli bir şekilde sallanıyordu. Palych bakışlarımı takip etti, "Ah, genç adamımız onu beceriyor, tam senin başladığın gibi o da emeklerken inliyordu." Her zamanki gibi, bunu sana kıçından verdim.

Palych sadece ağzı ve amını seviyordu, bunu herkes biliyordu. Aday ona baktı, "Dil yeterliliğini de göstermesi gerekiyor mu?"

“Elbette canım,” diye güldü Palych. Kız tek hareketle yanımdan kalktı, ona doğru yürüdü ve fermuarını açmak için eğildi. Oradan damarlarla kaplı ama çok uzun olmayan kalın bir penis dışarı fırladı. Palych tereddüt etmeden göğüslerini yakaladı ve ben parmaklarıma tükürerek çıkıntılı klitorisi ovmaya başladım. Yeni fahişemizin zaten meşgul olan ağzından tutarsız homurtular yükseldi.

Palych'e "Harika bir wafflecı" dedim, "Şuna bir bakın."

- Acaba kim daha iyi sikişiyor, o mu yoksa muhasebe departmanından Marinka mı?.. - diye sordu ortağımız.

Kız siki ağzından çıkardı ve bizden masaya doğru yürüdü. Sikimizi aldık, okşadık. Bluzunu çıkardı; göğüsleri herkesin görmesi için ortaya çıktı. Sonra kanepeye uzandı...

"Evet, bu arada, orada kimse yokken nasıl mastürbasyon yaptığını görmek ilginç olurdu," diye belirttim. — Bu arada Marinka'yı arayacağım... Bir yarışma düzenleyeceğiz.

Eteğini kaldırdı, elini amının üzerinde gezdirdi, dudaklarını açtı; sonra ıslak parmağıyla meme uçlarına sürdü ve elini yaladı. Palych ona bir kalem fırlattı ve kalem hemen onun amının içine itildi, kırmızı kafası çapkın bir şekilde dışarı bakıyordu.

Kanepede olup biteni izlerken telefona uzandım: "Marin, haydi gidelim, burada bir yarışma var ve birkaç oyuncak alalım." Alıcı sevinçle öttü ve ortadan kayboldu.

Konumuza yaklaştığımızda Palych'in kıçındaki kalemle çoktan sert bir şekilde oynadığını ve üç parmağıyla deliğine tırmandığını gördüm. Uzun süre uğraşmadım ve göğüslerimi yoğurmaya ve meme uçlarımı bükmeye başladım. Sonra inlemelerin arasında "İşte, göğüslerin arasında" diye nefes verdi ve ben de göğsüne oturup aletimi göğüslerinin arasına sıkıştırdım. Onu aralarında sikmeye başladım, böylece aletim dudaklarına değiyordu...

O anda Marinka içeri girdi... Çok düzgün vücutlu, kısa boylu, sarışın, dolgun dudaklı, çok dar kedili ve doyumsuz sürtük bir karaktere sahip. Evli olmasına rağmen günde en az üç kez sikiliyordu. Buhar çıktığında amına bir vibratör sokup üzerine oturuyordu. Muhasebe departmanı zaman zaman Marinka'nın çığlıkları karşısında şok oldu - şiddetli bir şekilde geldi. Bu, özellikle kızları çok sevdiği ve en önemlisi baş muhasebecimiz Alevtina Petrovna'nın hamur tatlısını yalamayı sevdiği için işini etkilemedi. Yaklaşık elli dolardı ama birisi amını yalarken kıçını sikmeyi gerçekten seviyordu.

Marinka'nın kendisine söylendiği gibi oyuncaklarını taşıyordu; elinde iki vibratör vardı ve taşaklar uzun süredir amının içine yerleştirilmişti. Bu tutkusu yüzünden kendini defalarca rahatsız bir durumda buldu - yönetmen ön sevişme olmadan herhangi bir amın üzerine eğildi ve eğer yer işgal edilmişse (şu anda toplarda olduğu gibi) çok memnun değildi.

Irka'nın bacağı masadan kayboldu. Şunu sormayı ihmal etmedim: "Marin, Irka ne yapıyor?" "Evet, her zamanki gibi sikişiyor." - “Şimdi kiminle?” - “Evet kardeşimi buraya getirdim, daha 18 yaşında, normal kadınları siksin”...

Marinka'nın ruhuna uygundu. Zaten kardeşine her şeyi ve kendi başına öğretmişti ve şimdi onu buraya getirdi.

"O halde fahişeler buraya gelin" dedi Palych. Kızın yanından kalktım.

—Hadi kalk. — Yan yana tamamen zıt görünüyorlardı. Başvuru sahibi bir kız, uzun boylu bir esmer ve tombul bir sarışın olan Marinka. Benzer olan bir şey vardı; ikisi de klitorislerini ovuşturuyorlardı.

"Eh," diye başladım, "ilk önce kim boşalırsa, onu aynı anda tüm deliklerinden sikeceğiz." İkincisinin beklemesi gerekecek... Sadece Marin, taşaklarını çıkar.

Marinka isteksizce her iki topu da çıkardı ve kaltağımıza bir vibratör verdi. Kanepede yan yana uzandılar ve her biri kendi yolunda mastürbasyon yapmaya başladı. Yeni kız önce vibratöre tükürdü ve onu dikkatlice kıçına sokmaya başladı. Aynı zamanda klitorisine mastürbasyon yapmayı ve parmaklarını amının içine sokmayı da unutmadı... Göğüsleri adeta ayaktaydı... Marinka amına vibratör soktu ve parmaklarıyla kıçına tırmandı. Palych ve ben onların davranışlarını izledik.

— Ancak yeni bacağın hiçbir şeyi yok... Ancak Marinka'nın daha fazla tamponu var.

— Ama yeni kız daha iyi oral seks yapıyor.

- Evet, bırakın düzgünce mastürbasyon yapsınlar, sonra onları bir sandviçin yanına yatırıp düzgünce sikişelim.

Yeni kız boşalmaya başladı. Her tarafı büküldü, vibratörü kıçının derinliklerine soktu ve öfkeyle klitorisini ovmaya başladı. Biraz uyandıktan sonra yakınlarda Marinka'yı gördü ve vibratörü kıçından çıkarmadan kıçını yalamaya başladı. Marinka burada yapacak hiçbir şeyi olmadığını hemen anladı ve bacaklarını daha da yukarı kaldırdı. Başvuran, vibratörünü kıçına çekmeyi unutmadan fahişemizin kıçını yalamaya başladı. Burada Palych ve ben buna dayanamadık. Marinka'nın göğsüne oturup ağzına verdim ve Palych kalın penisiyle yeni kızın amına girmeye başladı. Palych'in güçlü hamleleri Marinka'nın oral seks hissini artırdı. İki hamle arasında Marinka sordu: "Bu kaltağı zaten becerdin, değil mi?" Doğal olarak numuneyi ilk alanın ben olduğumu söyledim. Marinka, daha önce hiç bu kadar am kokusu duymadığını ve kız olmayı istediğini söyledi.

Marinka'dan kalktım, yeni orospumuzu saçından yakaladım ve muhasebecimizin dönmesine izin verdim.

Kız kıçından bir vibratör çıkmış halde kanepede yatıyordu. Marinka bu kahrolası orospu amının üzerine eğildi ve klitorisi yalamaya başladı. Başvuran gözlerini devirdi - uzun süredir sürekli sevişme nedeniyle yarı baygın durumdaydı ve bir de sarhoş kadınımızın becerikli dili vardı. Marinka bir eliyle kızın dudaklarını ayırdı, diğer eliyle de vibratörle kıçından becerdi. Kız inleyerek sağ elini sarışınımızın kafasının arkasına koydu ve güçlü bir şekilde onu amının içine bastırmaya başladı. Sol eliyle göğüslerini yoğurdu. Marinka'nın sahipsiz kıçını görmeye dayanamadığım için elime tükürüp penisimi yağladım ve ardından onu anüse soktum. Marinka eğilip inledi. Palych bu gösteriye baktı ve yeni kızın sikini ağzına koydu.

Beş dakika kadar bu şekilde seviştik: kız inledi, Marinka eğildi ve ben öyle bir adım attım ki sarhoş kadınımızın göğüsleri bir o yana bir bu yana sallanıyordu. Böyle bir manzaraya dayanamadığım için doğrudan Marinka'nın kıçına ateş etmeye başladım.

Kıçına sperm pompaladıktan sonra bir süreliğine doyduğumu hissettim ve sigara içmek için dışarı çıkmaya karar verdim. Kabul odasına çıktığımda, masanın üzerinde tamamen secde halindeki Irka'yı siken Marinka'nın kardeşi Igor'u gördüm. Her ikisi de yayını salondan izledi.

—Igor, gidip kız kardeşini becersen iyi olur, o bundan hoşlanıyor. Irka'yı kendim becereceğim.

- Tamam Oleg Amca, hemen gidiyorum, biraz daha...

— Peki istersen Irka'yı da yanına al, o da katılsın.

"Ah, tamam o zaman", yaşının çok ötesinde bir penis kıçından çıkarıldı. Irka bir şeyler mırıldanmaya başladı ama itirazlarını durdurdum: "Git Ir, kameraları buraya kuracağım, sonra sen bir bakacaksın."

Irina masadan kalktı ve bir uyurgezer gibi topallayarak konferans odasına girdi ve klitorisini ovuşturdu. Kamera zaten Igor'un Marinka'yı amcıkta nasıl siktiğini ve yeni kızın klitorisini yaladığını gösterdi. Görünüşe göre Palych, başvuranın göğsüne kalın sperm sürerken bunu yüzüne ve göğsüne düşürmüştü. Konferans odasına giren Irka, kanepeye uzandı, bacaklarını kaldırdı ve Marin'in iki vibratörünü de kendisine yerleştirmeye başladı.

General içeri girdiğinde oturmuş bu içki şölenine bakıyor ve penisimi okşuyordum.

Onun hakkında özel bir şey söylememiz gerekiyor.

Sekreterleri prensiplere sadık kalmıyordu çünkü onları her yerde ve her zaman becermeye hazırdı. Ofisine girip onu bir kez daha asistanını sikerken görmek tamamen normaldi. Öte yandan Alevtina Petrovna dahil şirketimizdeki tüm kadınları sikti ve yerin önemi yoktu. Bir keresinde yaramazlık yapmak için kadınlar tuvaletine yerleşip, işemeye gelen herkesi becermişti. Üstelik onu ayakta işemeye zorladı, ardından kızı eğip kalın penisini onun kıçına soktu. O gün Marinka kelimenin tam anlamıyla tuvaletten çıkmadı; fikri o kadar hoşuna gitti ki. Genel olarak olağanüstü güce sahip bir adam.

— Merhaba Oleg, neden burada mastürbasyon yapıyorsun? Irka nerede, onu hemen sikmek istedim? - sonra yayını gördü, - Ooo, ne manzara... Nasılmış? - parmağı yeni kızın yüzünün yakın çekim görüntüsünü gösteren ekrana sıkıştı. Ağzında Igor'un siki vardı, kendisi Palych'in üzerinde oturuyordu ve Irka, Marina'nın kıçını yalıyordu.

"Vay canına, kahrolası kaltak... Al, pişman olmayacaksın," diye yanıtladım.

Yönetmen, "Muhtemelen önce Irka'yı alacağım," diye karar verdi ve konferans odasına gitti. Onu takip ettim. Yönetmen kalın aletini çıkardı ve gösterişli bir hareketle Ira'nın amına soktu. Tanıdık büyüklüğü hissetti ve tüm gücüyle el sallamaya başladı. Şimdilik yeni kızı kıçından sikmeye karar verdim, özellikle de Palych onu amında ve Igor ağzında siktiğinden beri... Göt zaten gelişmişti ve başka birinin spermiyle cömertçe yağlanmıştı - görünüşe göre Igor ondan sonra elinden geleni yaptı kız kardeşi.

Birkaç dakika sonra yönetmenin kahramanca cihazı işini yaptı ve Irka yüksek sesle çığlık attı ve neredeyse bilincini kaybetti. Igor hemen onu bir kez daha yeni kızın ağzına verdi ve ondan uzaklaştı. Yönetmen hâlâ ereksiyon halindeki aletini Irka'dan çıkardı ve yanımıza geldi.

"İşte ekibin en önemli üyesi," dedi, "Bakın, hayal kırıklığına uğratmayın."

Palych'in benim örneğimi takip edeceğinden hiç şüphem olmadan sikimi yeni kızın kıçından çıkardım ve onları yalnız bıraktım. Igor zaten tüm gücüyle kız kardeşinin amını yalıyordu. Irka biraz kendine geldi ve yeniden klitorisi ile oynadı. Ona yaklaştım ve aletimi ağzına aldı...

Yeni kız konuyu ciddiye aldı. Bu şimdiye kadar gördüğüm en profesyonel oral seksti - dudaklar, dil ve eller kelimenin tam anlamıyla penisi sarıyor, frenulumla oynuyor, ona vuruyor; topları yalamayı ve sağlıklı aleti neredeyse sonuna kadar almayı unutmadı. Bu enstrümanı ustaca çalıyordu. Hoşuna gittiği açıktı; sağ eli zaman zaman bacaklarının arasına amının içine daldı ve ardından kavis yaptı. Bu gösteriyi hayranlıkla izledim ve Irka'yı kendi başına emmeye bıraktım, ancak onu ağzından sikmeyi daha çok seviyordum.

Sonunda yönetmen dayanamadı, onu ayağa kaldırdı, köpek stilinde döndürdü ve sikini tamamen onun amının içine soktu. Sonuçta yönetmenin yetkilerini alacak kadar genişti. Kız eğilmeyi ihmal etmedi, böylece göğüsleri ayna duvarına yansıdı ve el sallamaya başladı. Ellerinden birini geriye atarak kendini penisin üzerine sapladı. Yönetmen hemen güçlü bir adım attı ve kızı sikmeye başladı. Bir keresinde hiç hız kesmeden Marinka'yı yaklaşık yarım saat boyunca sadece delik değiştirerek nasıl becerdiğini gördüm. Marinka daha sonra muhtemelen on kez geldi ve sadece merhamet istiyordu. Görünüşe göre yönetmen yeni kızın gücünü test etmeye karar verdi. Birkaç dakika sonra başvuran seğirdi ve boşalmaya başladı. İlk orgazmın ardından neredeyse anında bir saniye, bir üçüncü oldu ve sonra Irina'nın sikişmesiyle dikkatim dağıldı ve sayımı kaybettim, ancak inlemelere ve iniltilere bakılırsa süreç keyifliydi. Patron zaman zaman deliği değiştiriyordu ve buna şiddetli bir orgazm eşlik ediyordu.

Ayrıca yeni çalışanımıza ne yapıldığını görebilmesi için Irka'yı köpek stiline yerleştirdim. Igor kız kardeşini kıçından sikti, amında sağlıklı bir yapay penis vardı.

Yarım saatlik çılgınca sikişmenin ardından yönetmen kızı çevirdi ve tekrar ağzına verdi. Bu sefer inceliklerle ilgilenmedi, sadece onu sertçe becerdi ve göğsüne ve yüzüne düşürdü.

Bu sırada Irina'yla işim çoktan bitmişti ve oturup kahve içiyordum. Marinka amındaki penisle topallayarak işyerine gidiyordu; Igor, başka birini becerme umuduyla onu takip etti... Önümde, Irina'nın az önce yazdığı, Natalya Sergeevna Voronova'nın sekreter asistanı pozisyonuna atanmasına ilişkin bir emir vardı. Tüm mühürler zaten oradaydı, yalnızca yönetmenin imzası kalmıştı ve bundan hiç şüphem yoktu.

Ertesi gün işe gitmesi gerekiyordu. Ve başka bir geleneğimizle karşılaşacağız - pozisyonlara kaydolmak. Bugün çok iyi dinlenmesi gerekecek, yarın zor bir gün olacak...

Quick Reply

Change Text Case: