Bir kızla tanıştım, konuştuk ve bir gece SMS yoluyla seks konusu geldi ve gittik. Fotoğraf alışverişinde bulunmaya başladılar ve o da oyuncağının amında, sonra iki oyuncağın, biri amında, diğeri kıçında olduğu bir fotoğraf gönderdi ve bu beni çok tahrik etti ve ona çifte penetrasyon vermeye karar verdim, ama o zamandan beri Onu birisiyle paylaşmak istemedim, ona strapon almaya karar verdim.
O gün geldi, şampanya ve tatlılarla onu ziyarete geldim ve hemen onu öpmeye başladım. Her şeyden vazgeçtik ve hemen yatağa uzandık, üzerinde tek bir bornoz vardı ve bu onu daha da tahrik etti, kemeri çözdüm ve kollarını arkadan bağladım, tüm olup bitenlerden titriyordu. Köpek pozisyonunda duruyordu, elbisesini kaldırdım ve cazibesini gördüm, kıçında dar bir delik vardı, amcığı zaten meyve suyuyla kaplıydı, açgözlülükle amını emdim ve bazen kıçındaki deliği yaladım, bu onu döndürdü daha da ötesi, dilimi klitorisin üzerinde gezdirdim ve parmağını onun suyuyla ıslattım, kıçına girmeye başladı, parmak kolayca nüfuz etti, iki tanesini biraz daha sert denedi ama onlar ona nüfuz ettiler. Amını dilimle okşadım ve parmaklarımla kıçına dokundum, vızıltıdan inledi ve sonra o kadar çok salladı ki, yüz üstü yattı ve orgazm içinde debelenmeye başladı ve sonra çifte görevimi hatırladım. İkinci arkadaşımı paketten çıkardım ve kayışını kendime taktım, artık iki sikim var!
Askı benim bedenimden büyüktü ve onu amının içine soktum, benimkiyle onun dar kıçına nüfuz etmeye başladım, o kadar heyecan vericiydi ki onu iki penisiyle yakaladım, zevkle inledi ve çığlık atmaya başladı , beni orospu gibi sik, hızımı artırdım. Üyelerin ona girip çıkmasını büyük bir keyifle izledim. Çok dayanamadık ve bir araya geldik, tam onun kıçına girdim. Nefes almak için uzandık, sadece 5 dakika kadar öpüştük, penisime doğru kaydı ve onu ağzına aldı, müthiş bir şeydi, diliyle frenulumu okşadı ve sonuna kadar yuttu ve sonra bana parmağını içime soktu ve bana nüfuz etmeye başladı, ama böyle bir oral seksten dolayı direnmedim bile, iki parmağının kıçımda zaten olduğunu fark edecek zamanım olmadı, ama dönmeye başladı ben daha da fazlasını istiyorum. Sonra bu olaydan dolayı ağzına boşalmaya başladım, uzun zamandır böyle bir zevk yaşamamıştım, öyle güçlü bir orgazm oldu ki.
Sonra bana seni kayışla sikmek istediğimi söyledi, onu reddedemezdim. Sırt üstü yattım, kıçımın altına bir yastık koydum ve testislerimi yoğurmaya, kahramanımın şaftını yalamaya ve parmağıyla kıçımı okşamaya, bir kayış taktı, tükürükle nemlendirdi ve yavaşça yerleştirmeye başladı. içime öyle kolay girmek istemedi ama ağzını penisime uzattı ve yutmaya başladı ve strapon içime girdi yavaşça sonuna kadar soktu, anlatılmaz bir duyguydu, ama o hızlandıkça ve o anda açgözlülükle emmeye devam ettikçe, tüm zevkleri anladım. Böyle bir zevkten yedinci cennetteydim, arkadaşım beni aldı. Bana sahip olmaktan büyük keyif aldı. Ve çok geçmeden ağzına girdim.
Bundan sonra sık sık denemeler yapmaya başladık. Daha fazla hikaye istiyorsanız lütfen beğenin.
Bir erkek için çift ve strapon ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version