Aromalı içecekseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Aromalı içecek

Post by Guest »

Tatil çok çabuk geçti, sonuçta Tayland çok gizemli, renkli ve sonu olmayan, hayranlık uyandıran bir ülke. Kocam ve ben çok eğlendik. Tayland masaj salonlarından birinin sahibi olan Alman bir arkadaşı, eski dostluğun bir göstergesi olarak tüm tatil boyunca ücretsiz masaj ve akupunktur teklif etti.

On yıldır evliyiz, evliliğimiz erken gerçekleşti ve zaten haftada iki defadan fazla yeterince seks yapmadık, ancak kocamın bir metresi olmadığından emin değilim ama bu bana uyuyor.

Dinlenmenin sonunda hafif ama sürekli bir heyecan hissetmeye başladım ve ipek bir elbise giymiş olsam bile tenimde çok hassas bir algı hissettim ve onun vücuda dokunuşu çok çeşitli duygular uyandırdı. bacaklarımın arası gergin ve ıslaktı.

Akşam oldukça yorgun bir halde eve uçtuk, havaalanından eve kadar kocam telefonla konuşuyordu, tüm ekip, sevgili patronlarının kendi topraklarına ne zaman ineceğini tam anlamıyla gözetliyordu ve çok fazla hazırlık yapıyordu. onun için sorular ve sorunlar. Eve dönmek için sabırsızlanıyordum, ıslanmıştım ve herhangi bir erkeğin dokunuşuyla boşalmaya hazırdım, bunu kocama da söyledim. Eve gittik ve kocam valizlerini taşırken ben de aceleyle elbisemden ve külotumdan kurtuldum ve eğilerek kıçımı koridora doğru uzattım. Sasha'nın WOW ünlemini kelimenin tam anlamıyla algıladım ve kıçımı havada döndürmeye başladım. Arkamı döndüğümde kocamın şaşkın gözlerini ve şoförümüzün kafasının dışarı baktığını gördüm, ancak pozisyonu değiştirmemeye karar verdim çünkü benim için tipik olmayan bir teşhircilik krizi yaşadım ve sadece bacaklarımı daha da genişlettim. Kapı çarptı ve bir saniye sonra vajinama bir penisin baskı yaptığını hissettim, elimle tutup kendime doğrulttum. İçimdeki penisin beş veya altı güçlü pompalamasından sonra gözlerimden kıvılcımlar uçtu, nefesim boğuluyordu ve amımın kasıldığını hissederek geldim.

—İşiniz bitti mi? - dedi Sasha.

"Evet" diye yanıtladım ve yere oturdum.

Arkama dönüp kocama baktığımda, ereksiyon halindeki penisinin benim sıvılarım yüzünden parladığını gördüm. İçime bir şey sıçradı ve siki taşaklarına kadar yuttum, küçük değildi, 22 cm. Boğazıma bastırdı ve vücudumdan bir rehavet ürpertisi geçti.

Bir elimle taşaklarını yuvarlayarak onu derin ve sert bir şekilde emmeye, diğer elimle de kocamın kıçını okşamaya başladım. Bir dakika sonra penisi şişti ve ağzına sperm atmaya başladı, kelimenin tam anlamıyla doğrudan boğazına doğru uçtu, bu atıştan sonra güçlü bir orgazm ve vajinadan meyve suyu akmasıyla şok oldum. Kocamın inlemelerini sanki başka bir gezegenden geliyormuş gibi duydum.

İşleri sonraya bırakmaya karar vererek sırayla duş aldık ve yattık. Ancak cep telefonu bip sesi çıkarmaya başladı ve koca, telefonu kulağına götürerek, tamamen bitkin bir halde ofise doğru yürüdü. Onun ofisten çıkmasını beklemedim ve uykuya daldım. Sabah uyandığımda yatağın yanındaki komodinin üzerinde bir not gördüm... “Kedicik, seni seviyorum ve tutkuyla istiyorum ama işler yapılması gereken şeyler. Üç gün sonra sabah Hannover'e uçtum. Sarılmalar ve öpücükler. Zorba olmayın. Ruhun ve bedenin Sashul.” Bu beni gerçekten çileden çıkardı, telefonu kaptım ve yıkıma neden olmaya karar verdim ama ahize sessiz kaldı. Tatilimden önce cep telefonum bozuldu. Yenilgiden koparak tuvalete gittim. Duşta süngeri göğsümün üzerinde gezdirirken meme uçlarımın sertleştiğini ve alt karnımın ağrımaya başladığını hissettim. Yıkandıktan sonra yatağa uzandım, aynı acıyı hissettim, karnımı okşamaya başladım ve elimi kesilmiş kasıklarımın üzerinde gezdirdim, klitorisimi okşamak istedim. Elimi aşağıya indirip klitorisin bezelyesini elimle yoklayarak parmağımla parmaklamaya başladım, dudaklarım şişti ve amım ıslanmaya başladı, önce bir parmağımı sonra iki parmağımı kendime sokup sanki hareket ettirmeye başladım bir penis, diğer elimle klitorisi giderek daha hızlı parmakladım. Bedenim sarsıldı, vajina parmaklarımı kelimenin tam anlamıyla kendi içine çekti ve ben de inleyerek geldim.

Eşimin eşyalarını düzenlerken üzerinde İngilizce “TEA” yazan bir kutu buldum, hiç önem vermeden rafa koydum. Evde "açlık" vardı ve herkese bronzluğumu göstermek için kısa bir yazlık elbise giydim ve yemek yemek ve yiyecek almak için dışarı çıktım. Kalabalık bir kafeye girdiğimde uzak köşeden bir bağırış duydum.

Bu kişinin, kocasının hâlâ ısıtma hizmetleri bölümünde çalışırken önceki işinden arkadaşı olan Vova olduğu ortaya çıktı. Masasına oturup yemek sipariş ettikten sonra konuşmaya başladık, Vova hala parlak gözlerle şakacıydı. Kocamın nerede olduğu sorulduğunda. Onun bir pislik olduğunu ve tatilinin hemen ardından geceyi benimle bile geçirmeden iş gezisine çıktığını söyledi. Vova buna, "Küçük karını bile okşamadan mı?" dedi. Başımı salladım.

Kahvesini bitirirken Vova bronzluğumu fark etti ve şöyle dedi: “Mayonun olduğu yerlerle arasındaki zıtlığı hayal edebiliyorum. Cennet ve dünya nasıl?”

"Bak," diye yanıtladım ve elbisemin eteğini külotuma doğru kaldırdım, elastik bandı kenara ittim.

"Burası karanlık," diye yanıtladı Vova, "haydi ışığa gidelim ve sana ışığı gösterelim, yoksa o yağmurlu yaz boyunca hiç bronzlaşmış kadın görmedim."

Parayı ödedikten sonra kafeden çıktık ve "Tatiliniz ve bronzluğumla ilgili bir video izlemek istiyorsanız içeri girin" dedim ve kaçtık. Deve gibi paketlerle dolu olarak eve döndüğümde, asansöre binerken yirmi yaşlarında iki genç adama dikkat etmedim.

Asansör kapıları kapandı, eğildim ve çantaları yere koydum, elbisemin kalktığını ve kıçıma kelimenin tam anlamıyla yanan bir bakış attığını hissettim.

Doğrulduğum anda güçlü bir el anında arkamdan bana baskı yaparak ağzımı kapattı. Çocuk diğer eliyle göğsümü yoğurmaya başladı ve arkadaşı eteğimin altına uzanıp külotumu çıkardı, elini bacaklarımın arasına itti ve parmaklarıyla yırtığıma tırmanmaya başladı.

Bu hareketler beni çok heyecanlandırdı ve bacaklarımı daha da genişlettim. Tanga külotumu çıkardıktan sonra genç adam parmaklarını içime soktu ve "Akıyorum" dedi. Gözlerimi zevkle kapattım.

Arkamda duran kişi beni güçlü bir şekilde öne doğru eğdi ve karşımda oldukça büyük bir penis gördüm ve bunu hemen zevkle ağzıma alıp emdim. Etkileyici bir penis de vajinaya girdi. İlk kez iki gövdeye çakıldığımda yeni ve keskin bir zevk aldım.

Fakat bir saniye sonra, ağzımdaki sik büyük miktarda spermle boşalmaya başladı ve bir başkası hemen kıçıma ateş ederek beni ve kıyafetlerimi lekelemeye başladı. Durmuş asansör biraz daha ilerledi, kapılar açıldı ve adamlar dışarı koştu, benim doğrulmaya bile zamanım olmadı.

Ben de keçilerin heyecanlanıp kaçtığını düşündüm.

Eve geldiğimde kendimi yıkadım, kızgındım, oturdum ve yeni bir paketten çay yaptım.

29 yaşımda çay içerken bu "rahim kuduzunun" nereden geldiğini merak ettim. Bu yüzden aklıma hiçbir şey gelmeden televizyon izlemeye gittim. Uyuyakaldığım sırada kapı zilini duydum. Yarı uykulu kapıyı açtığımda Vova'yı ve iki adamı daha önümde gördüm ve ancak şimdi çıplak vücudumda şeffaf bir sabahlıkla adamların önünde durduğumu fark ettim. Merhaba dedikten sonra kıyafetlerimi değiştirmeye gittim ve koridordan "Hanımefendi, acele edin!" Sabahlığımı çıkardıktan sonra kısa bir sabahlık alıp misafirlerin yanına koştum ve giderken kemerimi bağladım. Mutfağa yerleşen çocuklar yanlarında getirdikleri alkolü çıkardılar.

—Çok fazla değil mi? — diye sordum.

"Duruma göre değişir" diye yanıtladı Vova.

Mezeyi masanın üzerine koydum ve ilkine döktüm.

—Tanışmak için—Vova kadeh kaldırdı ve arkadaşlarını tanıştırmaya başladı.

Bu Petrovich, kırk yaşlarında, gri saçlı, sağlıklı bir adamı işaret ediyor ve bu da stajyer Dimulya, hafifçe ayağa kalkıp eğilen hoş ve zayıf bir genç adamı işaret ediyor. Ziyafet, kadeh kaldırmalar, şakalar ve bayağı anekdotlarla, çok eskimiş bir yol boyunca devam etti.

Herkes sarhoş oldu ve güzel hanımlara silahları, kıyafetleri ve hızlı silahsızlanmalarıyla kadeh kaldırmaya karar verdi. Dimik bir bardak içtikten sonra masanın altına düştü ve orada öylece kaldı.

"Eh, gençler içki içmeyi hiç bilmiyorlar" dedi Petrovich derin bir sesle.

Dimik tatlı bir şekilde homurdandı. Vova eğildi ve etiketi olmayan diski aldı.

Vova, "Hadi gidip gençlerin neyle meşgul olduğunu görelim" dedi.

Salona gittik, televizyonu açtım ve diski DVD oynatıcıya taktım.

—Ben gidip masadaki bulaşıkları temizleyeceğim, aksi halde stajyer her şeyi kırar. - dedim ve ayrıldım.

Bulaşıkları lavaboya koyduktan ve durulamaya karar verdikten sonra suyu açtım. Birinin kolları arkadan belime sarıldı ve Vova fısıldadı, arkana dönme, bronzluğuna hayran kalacağım. Kemerini çözdü ve bornozunu omuzlarından çıkarmaya başladı, ben de heyecandan titremeye başladım.

Omuzlarımı öpmeye başladı, ben de ellerimi indirdim, bornozum yere düştü. Vova'nın ellerinden biri göğsümü kucakladı, diğeri kasık bölgeme indi. "Neredeyse arzumdan ölüyordum" dedi. Ellerimi arkama koydum ve Vova'nın pantolonunun düğmelerini çözmeye başladım ve başım çınlıyordu: “İçimde bir sik İSTİYORUM; İÇİMDE BİR DİK İSTİYORUM. Sert bir penis hissettiğimde ve onu çıplak kıçıma yasladığımda neredeyse yalvarıyordum: "Vovochka, içime gel, beni düzgünce becer."

Yavaşça ve tüm uzunluğu boyunca bir anda içeri girdi, nefesim kesildi ve bacaklarım çöktü, kıçımı geriye attım ve ellerimi suyun aktığı lavaboya yasladım. Vulvamın her milimetresinde sikin içimde hareket etmesinden zevk aldığımı hissettim, Vova beni becerdi ve sikini derinlere itti.

Görüş alanım karardı ve orgazmın yaklaştığını hissettim; vajinamın ilk kasılmalarıyla birlikte Vovin'in penisi güçlü sarsıntılarla içime sperm akıtmaya başladı. Doğrularak dudaktan öptük ve Petrovich'in sesini duyduk - Vovan, acele et ve orada neler olduğunu gör. Vova pantolonunu aldı, beni tekrar yanağımdan öptü ve çağrıldığında oradan ayrıldı. Masanın altında uyuyan Dimulya'yı görünce bulaşıkları yıkamaya başladım, önce terli ve sıcak yüzümü musluk suyuyla yıkadım.

Bulaşıkları yıkadıktan sonra banyoya gitmek zorunda kaldım, sperm ve meyve suyum uyluklarımdan neredeyse dizlerime kadar yayıldı. Yıkanıp bornozumu giydikten sonra orada neler olduğunu görmek için adamların yanına gittim.

Salona girdiğimde gördüğüm ilk şey, Petrovich'in yavaşça okşadığı bir somun sosise benzeyen devasa penisiydi. Ekranda gaza bastığımda melezin siyah bir sikin üzerinde nasıl hareket ettiğini ve kendisinden daha küçük olmayan iki beyaz siki nasıl çektiğini gördüm.

"Bizi de rahatsız edin lütfen" dedi Vova.

Ben de gözlerimi Petrovich'in penisinden ayırmadan aralarına oturdum ve on dakika önce yaşadığım orgazma rağmen heyecanın geçmediğini kendi kendime fark ettim. Bir üyeyi elime alarak Petrovich'in sosisini bir şekilde kavrayabildiğimi fark ettim. Hemen dört el vücudumun her yerini okşamaya başladı ve bornozumun bağlarını çözdü.

"Et şunu," diye sordu Petrovich.

Penise doğru eğildim ve Vova kıçımı kaldırdı, beni dört ayak üzerine koydu, ağzımı genişçe açtım, penisin yalnızca devasa mor kafasını kavrayabildim.

Vova aletini yeniden içime soktu ve penisimin tüm uzunluğu boyunca beni sikmeye başladı; ben de heyecanla ve giderek artan bir heyecanla başımı emdim ve ağzımdan çekerek Petrovich'in devasa vücudunu yaladım.

"Hadi değişelim" dedi Petrovich ve beni oyuncak gibi ters çevirdiler.

Petroviç'in penisi iyi gelişmiş de olsa deliğime girmeye başlar başlamaz, gözlerim acıdan karardı ve çığlık atmak istedim ama Vova eliyle penisine başımı daha sert bastırdı ve ağzımı genişçe açarak onu yakaladım toplara kadar. Ama acı yerini tokluk hissine bıraktı ve rahatladım, Petrovich dikkatlice içimde hareket etmeye başladı. Her hareketimde içimi bir zevk spazmı kapladı ve ağzımdaki siki taşaklara kadar giderek daha sert bir şekilde emdim. Benim için zaman durdu ve penisin ağzıma boşaldığını hissettim ve nektar olduğu ortaya çıkan şeyi büyük bir zevk ve keyifle yuttum. Petrovich inledi ve ben deliğimi mantar gibi penisiyle doldurduğu için sperminden bir balon gibi şişmeye başladım. Güçlü bir orgazm beni sarstı ve bayıldım.

Birinin bacaklarımın arasında hareket etmesiyle uyandım. Gözlerimi açtığımda Dima'nın sarı kafasını gördüm.

Dirseklerimin üzerinde yükselerek, "Petrovich beni orada çok çevirdi," diye sordum.

Utanan Dimik başını kaldırarak "Bu normal, çok plastik bir vajinan var" diye yanıtladı.

—Benden çıkan karışımı beğendin mi? - dedim.

"Kadınları yalamayı gerçekten seviyorum ve karışım cinsel gücü artırıyor" dedi Dimik hiç utanmadan ve ekledi: "Beni kovmayın."

"Beni yalamayı bitirdin mi, yoksa hâlâ biraz kaldı mı?" dedim.

"Evet, heyecanlanmaya bile başladın bana öyle geldi" diye yanıtladı.

"Şimdilik bu kadar yeter, bana yakışıklı erkeğini göster," diye fısıldadım.

Dima utanmıştı ama başını okşarken şöyle dedi: "Aksi takdirde amımı bir daha alamazsın." Gerçekten ver şunu sözleriyle ayağa kalktı ve sen sikini çektin. Uzun ve inceydi. Ayağa kalktım ve elini tuttum, sertti ve damarları atıyordu. Elimi tüm uzunluk boyunca gezdirirken penisimin biraz şiştiğini hissettim ve Dimulya burnunu çekmeye başladı. Elini beş veya altı kez penisinin üzerinde gezdirdikten sonra Dima seğirdi ve aleti yüzüme ateş etmeye başladı.

- Özür dilerim - Dimik kekeledi - Yalayacağım.

Hayır, benim dedim ve avucuma sürdüm, elimdeki meni yaladım, tadı tatlıydı.

—Erkekler nerede? — diye sordum.

"Mutfakta" diye yanıtladı.

Ayağa kalkıp gülümseyerek "Hadi millete gidelim" dedim, "ve genel olarak bu konuya devam edelim."

“Tamam,” dedi Dima.

Mutfağa giderken banyoya girdim, yüzümü yıkadım ve saçımı taradım.

Mutfağa girdiğimde kahramanlarımın şortlu konyak içtiğini gördüm. HAKKINDA! Prenses, diye bağırdılar ve kendilerine bir bardak doldurdular. Böyle bir seksten sonra zaten bacaklarımı hareket ettiremediğimi, en azından kafama biraz bakabileceğimi öne sürerek reddettim.

Kendime bir fincan “Tay” çayı doldurdum ve masaya oturdum. Yemek sırasında Petrovich ile Vova'nın arasında oturup biraz konyak ve çay içerek hangi cinsiyetten hoşlandıkları hakkında konuşmaya başladılar. Petrovich, kırk beş yıllık yaşamı boyunca ev halkını gören birinin mastürbasyondan başka bir şey teklif etmesinin nadir olduğunu, teklif ederse bugün de dahil olmak üzere beş kez sonuna kadar ısrar ettiğini söyledi. Eller bacaklarımda gezinip pubilerime dokundu. Vova elini bacaklarımın arasına iterek, "Ona tam uzunlukta oral seks yapmalarını kesinlikle seviyorum" dedi. Dimik sessiz kaldı ve Petrovich'in sertleşen göğüs uçlarımla oynayarak açığa çıkardığı göğsüme baktı. Bacaklarımı açtım ve ellerimi masanın altına indirerek Vova ve Petrovich'in oldukça sert üyelerini aldım. Vovochka üç parmağını içime soktu ve ıslak bir şekilde çıkardı, yaladı ve "Bana muhteşem oral seks yap" diye sordu.

Petrovich yere kayarak beni üstüne çekti ve üzerine uzandı, penisi dudaklarıma yaslandı. Ayağa kalktım ve bu canavarın üzerine oturmaya başladım, Vova başımı tuttu ve penisini ağzına götürdü. Penis rahme dayandığında eğildim, Petrovich beni kıçımdan tuttu ve kaldırmaya başladı, bir zevk spazmıyla sarsıldım ve Vovka'nın penisini boğazına kadar yuttum ve her şey gözlerimin önünde yüzdü. Petrovich kıçının yarısını güçlü bir şekilde gerdi ve ben penis boyunca bir piston gibi kaydım. Masaya doğru baktığımda Dima'nın gözlerini benden ayırmadan penisini çektiğini gördüm.

Vova, "belki de arka tarafa sığmaya çalışsın" dedi. Başımı salladım ve aynı anda üç sik tarafından kaçırılma düşüncesi başımı döndürdü.

Herkes durakladı, Dima anüsümü yaladı ve dilini oraya soktu, sert "orospu"sunu soktu ve keskin bir şekilde kıçıma soktu - gözlerim tekrar karardı.

Petrovich, Dimka'nın sikini kıçımda hareket ettirerek beni pistonu boyunca hareket ettirmeye başladı. Orgazmın başlangıcından itibaren bilincimi kaybettim ve bir anlığına uyandım ki içimdeki tüm üyeler patlamaya başladı.

Sonra yine başarısız oldu. Sabah kanepede uyandım, karşımda çoraplı ve önlüklü Dimik, üzerinde bir fincan kahve bulunan bir paket duruyordu.

"Günaydın Helen, yatakta kahve," diye bir sanatçı gibi ezberden okudu.

— “Merhaba,” dedim ayağa kalkarken.

Bu kıyafet sana yakışıyor, dedim servis tezgahından içkimi alırken.

Dimik yine kibar bir tavırla, "Herkes evine gitti ama benim buna ihtiyacım yok gibi görünüyor" dedi.

Bir hizmetçi gibi aromatik içeceği yudumlarken, "Burada yaşayacaksın" dedim.

Dimik'in beni yıkadığı banyoya gittik, kahvaltı yaptık, ben de işemek için tuvalete gittim. Yazmayı bitirdikten sonra kapıyı açtım, bacaklarımı açarak ayağa kalktım, Dimik oturdu ve amımı yaladı.

Hadi gidip sana bir "Dina" üniforması alalım dedim.

Şehirde bir çift çorap, Sting külot ve tayt aldık, biraz nefes almak ve kahve içmek için bir kafeye gittik. Kahveden sonra tuvalete gitmek istedim ve ikimiz kapıdan dışarı çıktık, şans eseri o burada yalnızdı.

İşeme yaptıktan sonra eğilip “Dina-Dimik”e kıçımı teklif ettim, o da heyecanla beni yaladı ve klitorisimi emdi, “Dina”nın yüzünün her yerine gelip çığlık atmamak için elimi ısırdım. Sokakta Vova'yı arayıp stajyerin şimdilik benimle olacağını söyleyerek uyardıktan sonra Dimik'e stajla ilgili bazı evrakları imzalamak için evimin yakınında buluşmaya karar verdik.

Evin yakınında tamamen renkli bir minibüs vardı ve Vova onun yanında sigara içiyordu. Salona tırmandık, Vova imzalamak için kağıtları verdi ve eteğimin altına tırmandı. İkna edilmeme gerek yoktu ve ayağa kalktım, külotum yerdeydi. Vova eteğini kaldırdı, bana baktı ve pantolonunun düğmelerini açarak penisini çıkardı. Kucağına tırmanarak penisimi vajinama soktum ve gittikçe daha hızlı hareket ettik. Aynı anda bir orgazm bizi sarstı, ağzımız öpücükle meşgul olduğundan çığlık atmadık. Dizlerimden kalktığımda hemen bacaklarımın arasında “Dimik”in kafasını hissettim.

Beni yıkadıktan sonra eve gittik ve Vova'ya veda ettik.

Daireye girdiğimizde eşimin çantasını gördük. Kendisi de ofiste bilgisayarın başında, apartmandaki güvenlik kameralarının kayıtlarını izlerken ve penisini çekerken bulundu.

— Merhaba aşkım! - dedim ofise girip onu yanağından öperek. — Hizmetçimiz ve hijyenistimizle tanışın. Andrey gözlerini kaldırdı ve ağzını açtı. Ancak bu tamamen farklı bir hikaye.

P.Z. Hikaye neredeyse doğru, çay konsantre bir patojendi, bu yüzden her şey başladı ve umarım devam eder.

Quick Reply

Change Text Case: