Katya ve ben iki yıldır çıkıyoruz.
Ben, kesinlikle düzgün bir karısı olan bir aile babası olarak, uzun zaman önce Katerina'ya aşık oldum. Üç yıldan fazla bir süre boyunca sadece gizlice onun yönüne baktım, böyle bir şey önermeye cesaret edemedim. Üstelik daha sonra kocasını gömdü ve iki kızıyla yalnız kaldı. Kocasının hayattayken böyle bir ihtimali öne sürmekten bahsetmiyorum bile. Ve böyle bir durumda ona olan ilgimin sadece erkek arzusu olmadığını düşünürsek, onu rahatsız etmek bence iyi değildi. Minyatür ince vücuduna ve güzel yüzüne bakınca delirdim. Benden yedi yaş büyük olmasının bir önemi yoktu. Sadece hoşuma gitti, hepsi bu. Sanki etrafta hiç erkek yokmuş gibi erkeklerin yönüne bile bakmaması da zordu. Bildiğim kadarıyla çevredeki taliplerin tüm girişimleri en sert şekilde bastırıldı. Ve girişimimin de başarısız olacağını biliyordum. Batılı bir karakterin dediği gibi: "Bu kız Fort Knox kadar zaptedilemez."
Ve Katya gerçekten de otuz yedi yaşında bir kıza benziyordu ve yabancılar onu çoğu zaman bir arkadaşı veya kızlarının ablası sanıyordu.
Ve böylece zaman geçti. Bazen küçük kasabamızdan birden fazla düzgün kadının yanından geçerken ona uzaktan baktım. Söylentiler burada hızla yayıldı ve ben de hızla "başka bir kadın avcısı" olarak ün kazandım - sonuçta yerel üniversitenin müdürü ve birileri tüm istismarlarımı fark etti - halkın gözü önünde olmanın bedeli işte bu. Cinsel ilgim olmasa da tek bir düzgün kadını bile özlemedim ama ucuz kadınlarla birlikte olmadım. Daha ziyade ruh için bir şeyler arıyordum. Ancak bunların hepsi aynı değildi. İnatla Katerina'ya yan gözle baktım.
Ve şans yardımcı olana kadar bu durumun ne kadar süreceği bilinmiyor.
Yılbaşı arifesinde iki eski arkadaşla tanıştım: ikisi de sarhoştu ama bilinci tamamen yerindeydi, bir cipte oynuyorlardı ve bir olayı kutluyorlardı. Ben de aynı şirkete girdim. Nasıl oldu da ortak dostumuz Vera Petrovna'nın evine geldik, hatırlamıyorum. Sonra yanında oturanı görünce ayıldım: Katya. Onların Vera ile arkadaş olduklarını, sınıf arkadaşları olduklarını unuttum. Her ne kadar Vera Petrovna çok daha yaşlı ve bir o kadar da büyük görünse de. Şirketin neşeli olduğu ortaya çıktı: içtiler, şarkı söylediler ve sohbet ettiler. Sonra kendimi Katya ile verandada buldum (sigara içmek için dışarı çıktık). Ve sonra alkol dilimi çözdü. Bir çocuk gibi endişelendim, bu yüzden her şeyi olduğu gibi ortaya koydum; ona olan tüm duygularımı ona anlattım. Aynı zamanda durumum bayılmaya yakındı - kalbim atıyordu ve dizlerim titriyordu. Her şey bir öpücükle sona erdi. Sonra bütün gece bir çift gibi el ele tutuşarak kasabada dolaştık.
Birkaç gün sonra Katya benim oldu; yani aynı yatakta kaldık. Anlaşıldığı üzere, sekse neredeyse kayıtsızdı (hâlâ sevdiği merhum kocasına bir sitem olarak değil). İlk başta, hazinesine sonsuz müdahalelerle onu yorduğumda yoruldu. Çaresizce bacaklarını ve kollarını açarak, "fırlatılan sopaların" sayısını unutarak itaatkar bir şekilde beni içine aldı. Ve ancak nihayet ona son kez bir sperm akışı enjekte ettiğimde ve sürünerek üzerinden geçtiğimde, yorgun bir şekilde iç çekti: "Sen manyak bir kadın avcısısın!" Ben de vücuduna doyamadım, onu durmadan okşadım ve çılgınca sözler fısıldadım. Kısa süre sonra yavaş yavaş alıştı ve yatakta oldukça canlı davranmaya başladı (deneyimim ve ona karşı sonsuz şefkatim buna yardımcı oldu). İlk orgazmını, eğilip şöyle inlediğini hatırlıyorum: "Tanrım!" Ve bundan sonra ona o kadar güçlü bir akım gönderdim ki uzun, tatlı bir inilti çıkardı. Ve ona çılgınca hamlelerim karşısında ağladı ve şunu söyledi: penisim yeniden güçle doldu ve ikinci bir sperm porsiyonu aldı. Birkaç gün geçti ve güzel bir gecede arkadaşım oral seks gibi tatlı bir ödülle ödüllendirildi. Katya, görünüşe göre cesaret edemeyerek, çekingen bir şekilde onu ağzına aldı. Ama gönüllü olarak. Oldukça beceriksizce, içindeki her şeyi içene kadar onu emdi.
Onun amcığı aşırı heyecanlıydı ve meyve suyu akıtıyordu, bu yüzden ben de borçlu kalmadım ve dudaklarını bacaklarının arasından çok uzun bir öpücükle ödüllendirdim.
Ve o zamandan beri yatak hayatımız inanılmaz derecede çeşitlendi. Ona yaptıklarımıza yatağı ne kadar dayanmıştı! Katya'nın kendisine açılan seks dünyasından açıkça memnun olduğu görüldü.
Zaman geçti. Kızlar birer birer büyüyüp evlendiler. Lina buralı bir adam, Yulka ise girdiği üniversiteden genç bir öğretmen. Böylece Katya, yakınlarda yaşayan akrabalarını, annesini ve periyodik olarak yanına gelip yatağının sağlamlığını test eden beni saymazsak neredeyse yalnız kaldı. Bazen Yulka ve kocası Sergei Katya'ya gelirdi ve biz onun evinde aynı şirkette toplanırdık. Zayıf, zeki Sergei hakkında Katya gülerek, Yulka'nın içindeki tüm suyu sıktığını ve Yulka'nın gerçekten çiçek açtığını ve biraz daha dolgunlaştığını söyledi.
Bu ziyaretlerden birinde alkolün yardımı olmadan çok eğlendik. Elbette “otomatik pilot” noktasına kadar değil ama zaten oldukça rahatlamıştık ve Katya kucağıma geçti. Dayanamadım ve elimi bornozunun altına soktum. Yulka alaycı ya da onaylayıcı bir şekilde kıkırdadı: Bu beni tahrik etti. Sonuç olarak, Katya ve ben meydan okurcasına bir sonraki yatak odasına çekildik ve birkaç dakika sonra Yulka ve Sergei muhtemelen orada yaptığımız şeyi yanlış anlamamızı imkansız kılan belirli sesler duydular. Ve çok geçmeden, kaldıkları odadaki hazır masanın yanındaki kanepenin ne kadar ritmik bir şekilde gıcırdamaya başladığını duyduğumda şaşırmadım. Kanepenin uzun süre gıcırdamaması beni şaşırttı.
Sonra, yirmi dakika sonra Katya'ya spermin bir kısmını daha enjekte ettikten sonra sakinleştiğimde Yulka'nın şu yorumunu duydum: "Vay be, annem harman makinesinin altına girmiş!" Yaklaşık beş dakika sonra bornozumu giydim ve sigara içmek için dışarı çıktım. Sergei de bana katıldı. Mutfakta o ve ben bir içki daha içtik ve o, yön bulma yeteneğini kaybettiği için geri döndü. Ve şaşkınlık içinde - (hey, sarhoş oldum!) - huzur içinde uyuyan Katya'nın odasına rastladım. Ve tanıdık bir ritmik gıcırtı duyduğumda gözlerim daha da genişledi: Bu adam kadınımı sikmeye başladı! Katya bir sapık değildi; karanlıkta uyandı ve onu ben sandım! Onu öldürmeye hazırdım. Ve Yulka'nın muhtemelen ne tür gözlere sahip olduğunu bilmiyorum - alacakaranlıkta sadece kanepede şoktan donmuş figürünü gördüm. Yatak odasına doğru gitmeye başladım ama Yulka'nın yanından geçerken aniden yavaşladım. Tamamen çıplak olan Yulka, kanepede sırt üstü, bacaklarını açmış yatıyordu. Ve artık ne yaptığımın farkına varmadan kanepeye gidip üzerine uzandım. İtaatkar bir şekilde altıma uzandı ve: Bir itişle Yulka'nın ıslak, şişmiş etine girdim. Penisim kelimenin tam anlamıyla onun içine düştü ve o da açgözlülükle bana doğru ilerledi.
Onunla kanepede yuvarlanırken ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum. Katya'nın yatak odası kapısının dışında her şey çoktan sakinleşmişti. Kendimi Yulka'nın yanına indirdiğimde ve o inlediğinde Katya'nın oradaki her şeyi duyabildiğini fark ettim.
Şaşkına dönen Yulka'yı öptüm, kalktım ve üzerime bir bornoz giyerek yatak odasının kapısına gittim. Sergei sendeleyerek oradan çıktı ve hiç düşünmeden neredeyse kanepeye düşüp burnunu Yulka'nın göğsüne gömdü. İçeri girdiğimde Katya gözleri kapalı yatakta oturuyordu.
Kendimizi nasıl açıkladığımızı size anlatmayacağım. Sadece, beklediğim gibi, ilk başta geri dönenin ben olduğumu düşündü ve daha fazlasını istedi. Ve Sergei, kendi ifadesiyle, "birkaç kez serçe gibi uçup bitirdiğinde" ne olduğunu anladı ve çok sinirlendi. Ancak kanepenin sallandığını duyduğunda hiçbir şey anlamayan Sergei'ye bakarken kendini komik bile hissetti. Ve beklenmedik bir şekilde şunu düşündüm: “Zavallı Yulka! Yapabileceği tek şey bu mu?
Sonra idrar kaçırma sorunum için af istediğimde aniden şöyle dedi: “En azından Yulka'ya iyilik yaptın. Gerçi bir dahaki sefere seni öldüreceğim! Ve artık eşit durumdayız! Bunu ona vermedim ama sana ve sen, bir aptal, intikam almak istiyorsun!” , — ve bana sarıldı.
Komik olan şu ki Sergei neredeyse hiçbir şey hatırlamıyordu, dolayısıyla kurtlar neredeyse doluydu. Ve ancak sabah ayrılırken Yulka bana annesinin arkasından başparmağını gösterdi.
Çok eğlendik ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version