Giymeye alışmaya çalışıyorum. Kızlarla aktif bir rolde denedim ve hiç işe yaramadı. Pasif bir rolde erkeği/erkekleri tatmin etme olasılığım daha yüksektir. Ama amım ayağa kalkarsa hala yüzüyor. Bu yüzden PV giymeye karar verdim
Giymeye alışmaya çalışıyorum. Kızlarla aktif bir rolde denedim ve hiç işe yaramadı. Pasif bir rolde erkeği/erkekleri tatmin etme olasılığım daha yüksektir. Ama amım ayağa kalkarsa hala yüzüyor. Bu yüzden PV giymeye karar verdim
Burada bekaret kemeri takmayı deneyen insanlar var. ve her şey nasıl başladı, bu konuya karınızı mı soktunuz yoksa tam tersine ilk önce o sizi kilitledi
Aşağıda Bir kadın vücudunun en itici kısmı hangisidir? sorusunun yer aldığı bir başlık vardı. ( Kadın vücudu teması ) - diyelim ki simetri adına... Dürüst olmak gerekirse, erkek vücudunun hangi kısmı...
Bugün fotoğraflara bakarken çok güzel fotoğraflar çektiğimi fark ettim. Doğru, sitede çok fazla insan vardı, bu yüzden çekimler biraz bulanık çıktı ama yine de onları burada paylaşmak istiyorum!...