Bir erkeğin bir kadına rahatsızlık vermesinin bir şekilde alışkanlık haline gelmesi ve herkesin en az bir kez herhangi bir biçimde benzer bir şeyle karşılaşmış olması ilginç hale geldi. Kızlar, kızların sizi rahatsız ettiği durumlar oldu mu? Böyle bir tacizin hedefi haline gelene kadar daha önce hiç böyle bir şey hayal etmemiştim, haha. Bu yüzden başkalarının da benzer bir şeyleri olup olmadığını merak ediyordum.
Bir erkeğin bir kadına rahatsızlık vermesinin bir şekilde alışkanlık haline gelmesi ve herkesin en az bir kez herhangi bir biçimde benzer bir şeyle karşılaşmış olması ilginç hale geldi. Kızlar, kızların sizi rahatsız ettiği durumlar oldu mu? Böyle bir tacizin hedefi haline gelene kadar daha önce hiç böyle bir şey hayal etmemiştim, haha. Bu yüzden başkalarının da benzer bir şeyleri olup olmadığını merak ediyordum.
Merhaba, sizinle tartışmak istedim, ben genç bir adamım ve genç bir kız gördüğümde düşüncelerim genellikle - vay be, güzel bir kız ve bu kadar ve 30-35 yaşlarında bir kadın gördüğümde iyi bir...
Kızlar sevgililer böyle bir ihtiyaç varken başka birinin kucağına mı oturuyorsunuz? >Yeterli yer yokve kimin üzerine oturmayı seviyorsunuz? Sadece kocam ya da kim olursa olsun
Forumdaki bu konuların zaten olduğunu biliyorum, ama abonelikten çıkacağım. Konu öncelikle kızlar için tasarlanmıştır. Gerçekten kaba bir kızın isteklerini yerine getirmek istiyorum ve eğer adil...
Herkese se lam. Ben yalnız bir adamım ve 29 yaşındayım. Pratik olarak seks yoktu ve çok az deneyimim var ve biraz utangaçım. Son zamanlarda aşk konusunda özellikle şanslı değilim. İletişim ve ilişki...