[Bana ilk üye girdiğinde on üç yaşındaydım, her şey ağabeyim ile hamamda yıkanırken başladı, o hep sırtımı yıkardı ve sıcaktan ve buhardan hoşlanmadıkları için hep en son yıkarlardı. , öyle oldu ki sadece mastürbasyon yapmak istedim, o, benim, henüz spermim bile yoktu, ama onda vardı ve nasıl sıçradığını görmek istedim, birbirimizden çekinmedik ve bazen sarsıldık birlikte yola çıktık ❤
On altı yaşındayken, motosiklet ehliyeti sınavını geçti ve gündoğumu 3 yeni mi oldu ve bir şekilde ona binmeme izin verdi, boşalmasına yardım etmemi istedi ve sonra 1 dakika boyunca sürebilirim saat ve onlar yıkanırken de hamamdaydı, beni sikini emmeye davet etti ve siki kocaman, yirmiden fazla görüyordu ve genel olarak her zaman seks istiyordu, meşguldü. İlk You need to register to see the link. onu emmeye başladım, daha hızlı boşalmasını sağlamaya çalıştım, ama o Boşalmam her zaman uzun zaman alırdı, kendimi çok hasta hissettim, spermin kokusunu hâlâ hatırlıyorum ve bir gün sırtımı yıkarken sabunlu elleriyle kıçımı tuttu ve sonra da içine girmeye çalıştığını hissetti. parmağı, temelde yağladı ve sevgili kardeşimin iyiliği için emmeyi kabul ettiğim şey karşılığında bir kez denemeyi teklif etti, ama gönlünce gidebilirsin, önce beni dizlerinin üzerine koydu ve kaldırdı. kollar ve sonra sik tam kıçıma dayandı, bakire kıçımda kocaman ve kalın bir sik, birkaç deneme ve sikin başı öyle bir acıyla girdi ki, çığlık attım, o da görünüşe göre korkmuştu ve penisini çıkardı ve o seksin sonuydu, canımı acıtıyordu ama çok uzun sürmedi, her zamanki gibi oral seksle sona erdi. Beni kıçımdan sikmeye vakti kalmamıştı, daha doğrusu denememişti
İlk kez ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version