Olga taksiden indi ve kapıyı arkasından dikkatlice çarptı. Sürücü kapısına yaklaştım ve sessizce ona mavi bir kağıt parçası verdim. Ancak bu kadar cömertliğe şaşıran taksi şoförü aptalca sorular sormadı ve sessizce bilinmeyen bir yöne doğru yola çıktı.
Kadının yanına yürüdüm ve onu kendime doğru çektim. Dudaklarımız buluştu ve hafif nane ve elma aromasıyla dolu hafif nefesini hissettim. O anda hiçbir şey birliğimizi bozamaz. Dudakları usulca benimkileri kapladı ve ben de öpüşmek gibi sıradan bir hareketten zevk verme konusundaki inanılmaz beceriye yenik düştüm. Dudaklarımı nazikçe ısırdı, dilini üzerlerinde gezdirdi, ben onu dişlerimle yakalamaya çalışmadan bir süre önce sürekli olarak dudaklarımı geri çekti. Sessiz oyunumuz sonsuza kadar sürebilir ve bariz yaş farkımız olmasaydı dışarıdan çok sevimli görünebilirdi.
Olga 45 yaşındaydı. Biraz tombul ama ince bacaklıydı. Altında, vücudunun avantajlarını vurgulayan ve belinin dolgunluğunu gizemli bir şekilde yumuşatan muhteşem yeşil bir gece elbisesinin gizlendiği hafif bir sonbahar paltosu giymişti. geniş kalçalar. Üç meme büyüklüğü, istisnasız tüm erkekleri cezbeden ideal bir idealdi ve ne kadar büyük göğüslü olursa olsun genç kızlarda asla bulunmuyordu. Bunlar çocuk emziren bir kadının göğüsleriydi, olgun bir kadının göğüsleri, gerçekten güzel göğüsler. Olga alt kısımdan da rahatsız değildi. Arkadaki geniş kalçalar, düzenli olarak havuza yapılan gezilerle orta derecede parlaklaşan ve yine de düzenli olarak spor salonlarını ziyaret eden kadın temsilciler arasında kendilerini aşırı büyük kalçalar şeklinde gösteren spor izlerinden yoksun, muhteşem kalçalarla uyumlu bir şekilde tamamlandı.< /p> ***
Olga ile 7 yıl önce kızı beni ailesiyle tanışmam için evine getirdiğinde tanıştık. O zaman bile anne ve kız arasındaki benzerlikleri fark ettim ama Olga'nın çekiciliği beni, örneğin yıldızlı gökyüzünün güzelliğinin bir insanı ele geçirmesi gibi yakaladı. İlk bakışta, gerçekten etkileyici görünen, parlak noktaların saçıldığı karanlık bir uçurumdan başka bir şey değil, ama yukarıya baktıkça, her milimetrekarenin güzelliğini ve zarafetini o kadar çok özümsersiniz ve sürekli yeni cazibeler keşfedersiniz. Olga için de durum aynı - ilk anda onun sadece güzelliğini ve zarafetini fark ettim; bir saat sonra gözlerine bakmadan bir dakika bile oturamadığımı fark ettim; İlk buluşmamızın sonunda ondan hiç ayrılmak istemedim. Evlerinden çıkıp sakinleriyle vedalaşmak üzereyken Olga bana sarıldı ve yanağımdan öperek kulağıma "Mutlaka tekrar gel" diye fısıldadı. Onun davetini görmezden gelemezdim.
Birlikte ilk samimi deneyimimiz, kızıyla olan düğünümden bir ay önce gerçekleşti. Matbaadan henüz sıcak olan basılı davetiyeleri bırakmak için evlerine uğradım. Evde müstakbel kayınvalidem dışında kimse yoktu ve ben de bir fincan çay içme teklifini kolaylıkla kabul ettim. Ceketimi çıkarıp kıyafetlerimi düzeltmek için aynada kendime baktım. Gördüğüm şey beni tatmin etti: kahverengi gözlü, orta derecede gösterişli ama yine de biraz zayıf, mavi bir gömlek ve dar siyah pantolon giyen uzun boylu bir esmer. Mutfağa girdim ve sırtı bana dönük duran ve eğilerek fırında lezzetli bir yemeğin hazır olup olmadığını kontrol eden Olga'yı gördüğüme sevindim. İnce bronzlaşmış bacakları, kısa ev yapımı bir sundress ile kaplı, yoğun kalçalara düzgün bir şekilde akıyordu. Sanki onu on santimetre kadar geriye çekersem, bakışlarım ince bir kumaş şeridiyle kaplı cennetin yeryüzündeki vücut bulmuş halini ortaya çıkaracaktı. Gergin bir şekilde yutkunarak, pantolonumun önünde aniden ortaya çıkan şişkinliği gizlemek için hızla masaya oturdum.
Olga çay koydu ve içine bir parça ev yapımı pasta koydu. Bunu pişirmek her zaman gastronomik fantezilerimin konusu olmuştur - Tanrım, hiçbir mağazada veya hiçbir aşçıda böyle bir şeyi hiç yemedim. Yaklaşan kutlamanın ayrıntılarını tartışırken aramızdaki mesafenin giderek azaldığını fark etmedim ve şimdi Olga benden birkaç santimetre uzakta oturuyor, gözlerime bakıyor ve görünüşe göre ilgiyle dinliyor. Eli aramızdaki kanepenin üzerindeydi ve sanki şans eseri parmak uçları bacağıma dokundu. Hafifçe ona doğru döndüm ve reddedilme korkusundan içten içe ürkerek ayağımla çok dikkatli bir şekilde ayağını okşamaya başladım. Şaşırtıcı bir şekilde, dokunduğumuz anda kadının yüzünde bir rahatlama ifadesi belirdi. Başı omzuma düştü ve şöyle dedi:
—Yakında tek bir aile olacağız.
Kolumu Olga'nın omuzlarına doladım ve burnumu onun saçlarına gömdüm. Hoş bir bal, kır çiçeği ve anlaşılması zor hafif bir şey kokuyordu. Bir eliyle kanepeye yaslanmaya devam etti ve boştaki elini kazara (ya da değil mi?) düğmelerin arasındaki boşluğa girerek göğsüme koydu. Ona yukarıdan baktım ve bakışlarım sundress ile vücut arasındaki boşluğa düştü. Sutyeni tarafından kaldırılan göğüsleri nefesiyle uyum içinde yükselip alçalıyor, beni daha hızlı nefes almaya zorluyordu. Bacakların arasındaki şişlik yeniden kendini hissettirmiş ve kadının gözünden kaçmamıştı. Aniden elini kemerime indirdi ve elini külotuma soktu, avucuyla penisimi kavradı. Şaşırmıştım. Sahibinin kim olduğunu anladığım göz önüne alındığında, başka birinin elinin organımı sıkması hissi oldukça sıra dışıydı. Ancak bu dokunuşlar son derece hoştu ve eğer biri aniden kapının arkasındaki kapı zili düğmesine basmasaydı kemeri gevşetmeye bile kalkışabilirdim. Ürperdik ve ereksiyonum gitti. Olga ayağa fırladı, saçını düzeltti ve bana baktı ve çok uygunsuz bir zamanda geri dönen sevgili gelinime kapıyı açmaya gitti.
Olga kolumu tuttu ve otel lobisine girdik. Bizi zaten burada çok iyi tanıyorlardı ve hiçbir zaman gereksiz sorular sormadılar. Asansöre girdik ve içeride duran adam olmasaydı o anda Olga'ya saldıracaktım. Ağarmış saçları düşen ışığı çok güzel yansıtıyordu. Kahverengi gözlerinin ve kadife teninin büyüleyici ışıltısına hayran kaldım. Orta yaşlı kadınların kaçınılmaz bir olgusu olan ince kırışıklıklar, görüşmemiz sırasında küçülmüş gibi görünüyordu ve burada kimin daha yaşlı olduğunu hala net bir şekilde ortaya koyuyordu. Ama biz kendimizi her zaman birbirimize eşit görürdük, çünkü kendisinden yaşça büyük bir kadınla yattığınızda ya onu olduğu gibi kabul edersiniz ya da "küçük oğlan" rolünü oynamak zorunda kalırsınız. Bunu kabul etmiyorum.
Gerçekten odaya daldık ve güvenliklerini umursamadan eşikten eşyaları yere atmaya başladık. Olga elbisesinde kaldığında, onu yavaşça kendime çevirdim ve onu meraklı gözlerden gizlenecek şekilde fermuarından yavaşça aşağı çektim. Kıyafet vücudunun üzerinden yeşil bir şelale gibi akıyordu ve onu ilk elime aldığım günkü gibi karşımda tamamen çıplak kaldı.
Olga'nın kızıyla evliliğimiz iki yıl bile sürmedi. Birbirimize teslim olamayacak kadar inatçıydık, son derece öfkeliydik ve cinsel arzularımız taban tabana zıttı. Çeşitli şekillerde çok fazla sekse ihtiyacım vardı ama onun için haftada bir veya iki kez yeterliydi. Hatta bir süre sonra sırf çocuk sahibi olmak için benimle yatmayı düşündüğünü bile açıkladı. Bu planlarımın bir parçası değildi ve kısa süre sonra yollarımızı ayırdık. Kötü bir şey düşünmeyin: Ben sadık bir kocaydım ve karımı asla aldatmadım. Annesiyle yaşanan olay, her iki tarafın da sessiz kalmayı tercih ettiği "sola" doğru tek hareketimdi, ancak ara sıra Olga'nın bana hafif hüzünlü bakışlarını yakalıyordum. Boşanma davası başlayana kadar asla yalnız değildik. O gün, neredeyse eski eşimin imzalaması için belgeleri bırakmak üzere tekrar evine geldim ve Olga'yı evde yalnız buldum. İşten yeni dönmüştü ve dış giysisini zar zor çıkarmıştı. Onunla öğle yemeği yeme davetini kabul ettim - bölge mahkemesinde geçirdiğim günün yarısı yemek molası vermeden geçti ve büyük bir zevkle ikramın üzerine atladım. Bizi rahatsız eden konudan dikkatle kaçınarak farklı şeyler hakkında konuştuk. Yemekten sonra yürüdük
kayınvalideme kızından tam olarak neye ihtiyacım olduğunu anlattığım oturma odasına gittim. İnce bir sabahlık giymiş, dalgın dalgın gazetelere bakıyordu. Yanında durdum ve aniden beni belimin hemen üstünden yakalayan ellerine dikkat etmedim. Ona şaşkınlıkla baktım ve Olga'nın ağladığını görünce şaşırdım.
“Lütfen ona kızmayın,” diye fısıldadı. - Her zaman bir bebek istiyordu, senin iyiliğin için değil hamile kalmak için evlenmek istiyordu.
Hiçbir şey söylemedim. Hiçbir şey söylemek istemedim ve hiçbir kelime yoktu. Olya'nın önünde diz çöktüm ve güzel yüzündeki yaşları sildim.
- Olg... Olya, her şey yolunda. Hiçbirinize kızgın değilim. Bu olur, değil mi? Sakin olun, hepimiz yetişkiniz. Sakıncası yoksa seni ziyaret edeceğime söz veriyorum.
Olga gözlerini silerek gülümsedi ve ben ani bir dürtüye yenik düşerek onu öptüm, davetkar dudaklarımda tuzlu parçacıkları hissettim. Sanki bunu bekliyormuş gibi bana hemen cevap verdi, sanki kaçacağımdan korkuyormuş gibi başımı ellerinin arasına alıp beni kendine bastırdı. Ama bu planlarımın bir parçası değildi. Hemen ayağa kalktık ve ürkek bir şekilde sırtını okşamaya başladım, beline doğru giderek alçalmaya başladım. Bir noktada bornozunun kemerini çözmekte olduğumu fark ettim. Bir dakika sonra ellerim ince kumaşın altına daldı ve Olga'nın bedeniyle aramda sadece beyaz pamuklu külot olduğunu hissettim. Göğüsleri bana davetkar bir şekilde baktı ve büyük meme uçları, sanki birisi görünmez bir el ile üzerlerinden bir buz parçası geçirmiş gibi hızla sertleşti. O anda hızla gömleğini pantolonunun içinden çıkarıp deri kemerini çözmeye başlayan Olga bunu fark etti mi bilmiyorum. Bel kısmı bana biraz büyük gelen pantolonum düştü ve şimdi hızla gömleğimin düğmelerini çözüp bir kenara atıyordum. Bir anlığına birbirimize takdirle baktık ve birden Olga dizlerinin üzerine oturup beni çıkardı. külot. Penisim kelimenin tam anlamıyla onunla tanışmak için fırladı: küçük, ancak 16 cm uzunluğunda, ama çok kalın, mavimsi damarlarla dolanmış, genç kız arkadaşlarımın gözünde her zaman korkunç görünüyordu. Olga bu resimden bir an bile utanmadı ve cesurca penisini ağzına daldırdı. Dondum. Birkaç yıldır erotik fantezilerime konu olan bir kadının ıslak ve çok sıcak ağzında olma hissi, deneyimsiz bir bakire gibi beni neredeyse anında boşaltıyordu. Kendimi dizginledikten sonra ellerimi çekingen bir şekilde Olya'nın omuzlarına koydum ve bu arada ağzını çubuk boyunca sıkıca hareket ettirdi... Hayır, dudaklarını sıkıca etrafına doladı ve dilini üst damağına bastırdı. Ağzın üst duvarındaki rende gibi sert kıvrımlar penisin derisini nazikçe ovalayarak bana inanılmaz bir zevk verdi. Bunu nereden öğrendiği hakkında hiçbir fikrim olmadığından, Olga'nın tüm öğretmenlerini zihinsel olarak övdüm çünkü bu gerçekten hayatımın en iyi oral seksti. Ne yazık ki, eylem uzun sürmedi, çünkü sadece birkaç on saniye sonra şiddetle ağzına girdim ve titreyen bacaklar üzerinde sallanarak neredeyse düşüyordum. Ağzım kurumuştu ve kadın ayağa kalkmaya çalışırken tek kelime edemedim. Aşağıya baktım ve büyük bir şaşkınlıkla dövüşçümümün düşmeyeceğini bile fark ettim. Kafam boşaldı ve Olga'yı yere düşürdüm, ayağa kalkmasına izin vermedim. Kumaş çatırdadı ve külotunu yırtarak, bir hayvan kükremesiyle zaten kadın suları sızan vajinaya girdim.
Olga çığlık attı ama her şeyi doğru yaptığımı fark ettim çünkü kolları beni ona bastırdı ve bacakları üzerimde sıkı bir halka şeklinde kapandı. Vajina girişini çevreleyen kas halkasının kalın organımı tam anlamıyla nasıl sıkıştırdığını hissederek hızla hareket ettim. İçinde o kadar çok yağ vardı ki kaşıkla çıkarmaya yetti. Özellikle şiddetli titreme anlarında, hareketlerim Olina'nınkilerle örtüştüğünde penisimle onun rahim ağzına ulaştım ama bir zamanlar doğan çocuğun başı ve gövdesi tarafından gerilen duvarların sürtünmesini hissetmedim. Ancak Olga'nın bana verdiği şey benim için fazlasıyla yeterliydi. Yüzünü, dudaklarını, boynunu, göğsünü öpücüklerle kapladım, meme uçlarına özellikle dikkat ederek dudaklarımla sardım, dilimle yaladım ve hafifçe ısırdım. Görünüşe göre ne yaparsam yapayım her şey altımdaki kadına inanılmaz bir zevk veriyordu. Bir itme, bir itme daha ve sonra vücudu küçük bir titreme nöbetine girdi. Vücudumun dibinde haince yaklaşan tohum dalgasını hissetmeme rağmen durmadım. Birkaç saniye sonra orgazm krizine girdik ve bu aynı anda bizi de sardı. Cinsel organlarımızın aşkla yarattığı sıvı altımıza yayıldı ama biz ona aldırış etmedik, yerde yatıyor ve kalp atışlarımızla aynı anda ağır nefes alıp veriyorduk. Olya'nın üzerinden dikkatlice indim ve yüzüne baktım. Gözleri kapalıyken huzurlu görünüyordu ve en önemlisi ağlamayı bıraktı.
Ayağa kalktım ve titreyen bacaklarla mutfağa doğru yürüdüm. Bir bardak suyla odaya döndüğümde Olga'nın pencerede durduğunu gördüm. Ona arkadan sarılırken kehanet dolu sözler duydum:
—Asla aynı olmayacağız.
Oteldeki randevularımız Olga'nın aile huzuruna bir saygı duruşu niteliğindeydi. Eşine ve kızına ilişkimiz hakkında bilgi vermek gibi bir niyetimiz yoktu. Aynı zamanda, görülebileceğimiz yerden bir ay uzakta iki sessiz randevu ayarlamak için elimden geleni yaptım. Olga ayda iki kez evde bana iş yerinde gece vardiyası olduğunu, taksiye binip komşu şehre gittiğini ve ayda iki kez balayı süiti olarak adımın yazılı olduğu otele gittiğini söyledi. Elbette böyle bir tatilin bütçesi pek uygun olmazdı ama bir zamanlar bodur olan şirketimin işleri birdenbire havalandı ve sadece lüks bir oda kiralamakla kalmayıp, kendi küçük otelimi bile açabildim. Randevularımız altı aydan fazla sürdü ve otel personeli bizi görsel olarak tanıyordu, ancak otelin durumu çalışanların söylentiler yaymasına veya arkamızdan bile bizim hakkımızda konuşmasına izin vermiyordu ki bu beni inanılmaz derecede mutlu etti - Olga'nın sakinliği yukarıdaydı geri kalan her şey benim için.
Olga beni göğsümden itti ve ben de şakacı bir şekilde kollarımı havaya kaldırarak geniş yatağın üzerine düştüm. Olga yavaşça üzerime oturdu ve penisim onun mağarasına büyüleyici bir yakınlıktaydı. Sırtını doğrulttu ve gözlerime baktı. Sanki şefkatle dolu bu dipsiz kuyulara düşüyordum - birkaç ay önceki kadar anaç değil, zaten kadınsı, daha şehvetli, gerçekten seven ve sevilen insanların diğer yarısının gözlerinde gördüğü şey. O zamana kadar Olga'yı artık benden 20 yaş büyük bir metres olarak algılamıyordum, ama eşitim olarak ve dahası, bilincimin derinliklerinde bir yerlerde belki bir aile kurabileceğimizi bile varsaydım. Ancak birlikteliğimizin toplumda sadece kınamaya neden olacağını ve bu düşüncenin şekillenmemiş bir düşünce çerçevesinin dışına çıkmasına izin vermeyeceğini üzüntüyle anladım.
Olya penisi sağ eline aldı, tüm avucuyla sıktı ve hafifçe ayağa kalkıp vajinanın girişine doğru yönlendirdi. Orada zaten penisin kolayca içeri kayması, büyük ve küçük dudakların yayılması, vajinanın giriş kapısının genişletilmesi ve içeriye serbestçe kayması için yeterli miktarda kayganlaştırıcı vardı. En kalın kısmının nüfuz ettiği anda kadın gözlerini devirdi ve kuvvetle üzerime oturdu ve penisi sonuna kadar kendi içine itmeye çalıştı. Kendimi tamamen Olga'nın emrine vererek inisiyatifi ele almasına izin verdim. Dizleri onun altında bükülmüş olarak üzerime oturdu, hızla ona doğru hareket etti, ayağa kalktı ve tekrar oturdu, bu arada penisin başı, girişin hemen arkasında bulunan vajinanın en dar kısmına sürekli olarak güçlü bir baskı uyguladı. Bazen kendini kasık bölgeme bastırıyor ve leğen kemiğini ileri geri hareket ettirerek klitorisini cildime sürtüyordu. Baskı altında penis biraz büküldü ve alt karnımda tatlı bir halsizlik hissettim. Vajinadaki ıslak halka hiç gecikmeden kendi ekseni boyunca hareket ediyor ve zaman zaman etrafımda hafifçe kasılıyor.
Kas kasılma dalgaları kadının aldığı hazzın sinyalini veriyordu ve bir noktada leğen kemiğimi kuvvetli bir şekilde Olga'ya doğru iterek onun şaşkınlıkla nefes nefese kalmasına neden oldum. Tamamen zayıflayıp göğsüme yatana kadar yarım dakika boyunca bu şekilde birbirimize doğru ilerledik. Ona sarıldım ve dinlenmeye bir saniye bile izin vermeden leğen kemiğimi onun içinde hareket ettirmeye devam ettim. Çılgın yolculuğumuz oldukça uzun sürdü - sadece 15 dakika sonra ona bol miktarda meni sıktım ve kendimle oldukça gurur duydum - ilk defa 5 dakika bile dayanamadık: Olga beni çok çabuk boşalmaya zorladı ve hatta Bitirmem geç kalırsa biraz kırılırdım. Kendisi biraz daha az sıklıkla orgazm yaşadı, silindirik bir organın içinde olmanın tarif edilemez hissinden tamamen memnundu. Sık sık itiraf ettiği gibi, içindeki tüm üyeler için, hatta en uzun olanlar için bile benimkini seçiyordu; nispeten kısa ama inanılmaz derecede kalın ve yontulmuş, rahmin içinde tarif edilemez bir dolgunluk hissi veriyordu.
Tamamen karanlıkta yatakta yatan Olya bana, tehlikeli tutku ve arzularla dolu ikinci bir hayat sürmeye başladığımızdan pişman olup olmadığımı sordu. Tüm vücudumu ona doğru çevirdim ve kısılmış gözlerinde tanıdık bir yansıma yakalayarak sordum:
— Olga Anatolyevna, benimle evlenir misin?
Kayınvalideler asla eski sevgililer değildir ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version