Hayat değişir, dilekler gerçekleşirseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hayat değişir, dilekler gerçekleşir

Post by Anonymous »

Kıştı. Yeni yıl muhtemelen bir ay önce geçti. Artık pek iyi hatırlamıyorum. O zamanlar 18 yaşındaydım, babasız, sadece annemle büyüdüm. Zordu ama evde iki kadın ve hatta tabiri caizse kız arkadaşlar bile her zaman eğlencelidir. Erkek olmadığı için korktum ve çekingen bir kız olarak büyüdüm ama annem doğru kadındı, 40 yaşında, mükemmel bir figürü, hafif dolgun bir kıçı, dördüncü göğüsleri vardı. boyutunda, evet kesinlikle muhteşem bir kadındı. Benim hakkımda söylenemeyen şey, zayıfım, neredeyse hiç göğüslerim yok, ilki zar zor oradaydı ve dışarıdan bile 14-15 yaşlarında olabilirdim. Burada yaşıyoruz, annem işte, ben üniversitenin ilk yılındayım.

Pekala, konu dışına çıkıyorum. Havanın soğuk olduğunu ve annemin bir şirket partisinden döndüğünü ve benden onunla buluşmamı istediğini hatırlıyorum; masanın biraz altındaydı ama domuz olacak kadar değildi.

- Hanımefendi! Orada nasılsın? — diye bağırdım, onu ancak yolun karşı tarafında fark ettim.

—Kızım! Gerçekten yoruldum! — annem elini sallayarak neşeyle bağırdı.

Kolunu tutuyorum, koyun derisi paltosunun kürkü hoş bir şekilde avucumu gıdıklıyor. Sanki hâlâ sarhoşmuş ve bana yaslanıyormuş gibi geliyor.

Bir yıl önce bekaretimi kaybetmiş olmama, erkek arkadaşımın olmamasına ve en büyük zevkimin mastürbasyon olmasına rağmen burada yine küçük bir açıklama yapacağım. Herkes gerizekalı, bu bir gerçek. Ve neredeyse her gün bu işe girdim. Ve evdeki internetin çok zayıf olduğunu hesaba katarsak, her şey hayal gücümün insafına kalmıştı ve annemin şahsında kadın takım genellikle evde sadece külot giyiyordu ve bu da sonunda beni heyecanlandırmaya başladı. Ve birkaç aydır anneme tutkuyla mastürbasyon yapıyorum! Nasıl mastürbasyon yaptığını, duşta nasıl yıkandığını, ayakta nasıl işediğini, parmaklarıyla dereye parmaklarını sürttüğünü, bazen yaladığını, yatarken nasıl üzerine idrar döktüğünü hayal ediyorum. Genel olarak yaptığım her şey. Evet, ben sapığın tekiyim, ne olmuş yani, hoşuma gitti!

Gerçekliğe ve kesintiye uğrayan mastürbasyonuma dönüyorum, iç çamaşırı olmadan dışarı uçtum ve şimdi kot pantolonumun içinden amım dondan karıncalanıyor.

—Biliyor musun kızım? - Annem homurdandı, dili hafifçe geveledi. - Baban gerçek bir piç! Bizi terk etti ve Tanrı bilir nereye kaçtı! Sonunda beni gerçekten iyi becerdi. Ve gitti.

İçeride her şey küçüldü, bu tür sözlerden tahrik olmaya başladım, annemin amına nasıl kocaman bir penis girdiğini hayal ettim, mmm, ağzımı oraya sokmak istedim.

—Ben de onun üzerine işemek istedim! - Annem heyecanlandı. Kesinlikle açıldı. - Ve biliyorsun, bana bu iğrenç kürk mantoyu verdi! - Anne öfkeyle kürk mantosunu yırtarak karlara attı. - Piç! Piç!

Evimiz kenar mahallelerden birinde duruyordu ve arkamızda doğa, ormanın ana hatları vb. çöpler başlıyordu. Annem karşımda duruyordu. Siyah dar elbise, alçak çizmeler, taytlar. Onu ne kadar istiyordum ama bundan sonra ne olacağını hayal bile edemiyordum.

—Biliyor musun kızım! Şimdi bu kürk mantoya işeyeceğim ve onu burada bırakacağım! Hediyelerini aldım! - ve gecikmeden elbisesini kaldırdı ve külotunu çıkarmaya başladı! erotik hikayeler Dışarısı donuyor, yaklaşık 15 derece, soyunuyor ve işemek üzere! Tabii inanılmaz heyecanlandım. Dantelli külotunu çıkarıp kürk mantosunun yanına atışını izledim. Bacaklarını açıyor ve parmaklarını amının üzerinde gezdirmeye başlıyor. Artık arzudan bitkin düşmüştüm, ceketimin düğmelerini açıp elimi tişörtümün altına soktum, parmaklarımla bir meme ucunu sıktım, diğer elimle kot pantolonumu giydim. Soğuk meme uçlarını sertleştirdi ve am sıcak ve ıslaktı.

—Hangi kızın, annenin görünüşünü beğendin mi? — beni izlerken sordu.

— Evet. — Cevap olarak yalnızca inleyebildim.

— Peki, orada durma, buraya gel, artık her şeyi birlikte yapacağız!

—Kot pantolon giyiyorum, ayakta durmam işe yaramıyor. Onları çoktan dizlerimin üzerine indirmiştim ve annemin önünde amımı gösteriyordum.

—Daha sonra yıkayacağım, korkma canım! - annem bana güvence verdi. Ve ilk akıntıyı bıraktı, bacağından aşağı aktı ve sonra doğrudan koyun derisi paltosunun üzerine aktı. Ben de daha fazla dayanamadım ve işemeye başladım. Doğru, her şey o kadar başarılı olmadı ve kot pantolonumu annemin kürk mantosundan daha fazla lekeledim. Ama bir başlangıç ​​yapıldı! Annemin amından sidik akıntılarının fışkırmasını izledim ve karşı koyamadım. Yaklaştım ve sadece parmaklarımı ıslatarak bir elimle bir sonraki dereyi yakaladım ve hemen ağzıma attım. Annem bana onaylayarak baktı.

—Beğendin değil mi küçük sürtük? - görünüşü değişti, benimkine benziyordu. aynada mastürbasyon yaptığımda beni istiyordu! Evet! Hayalim gerçek oluyor! - Demek sen de bu babanın bir “armağanısın”! Hızlı bir şekilde kürk manto üzerine oturdu! Dayanamadım ve soğuk ve ıslak bir kürk mantonun üzerine düştüm. - Şimdi üstüne işeyeceğim, sen nasıl bir yaratıksın!

—Evet! Annem, işe bana, fahişe kızına işe! - uzun zamandır bunu nasıl hayal ediyordum! Ve sonra dere göğsüme çarptı. Amımı yakaladım ve sert bir şekilde oynamaya başladım ve annem üzerime, yüzüme, ağzıma oturdu ve içime düşen her şeyi yuttum. Yaklaştım ve artık akıntı yalnızca açık ağzıma çarpıyordu. Amcığı yakındı, kokusunu alabiliyordum. Mutluluk. Son akıntı yüzümden geçti ve ben onun amına daldım. Açgözlülükle annemin amını yalayarak onun kokusunu ve tadını topladım. Ve eliyle başımı bastırdı.

- Ne kadar ahlaksız çıktın, değil mi anne? - Bakışlarımı amından ayırmadan anneme fısıldadım.

—Sen aynısın kızım. “Beni amından uzaklaştırdı.” — Giyin, yoksa ıslanıp üşürsün, evde devam edelim.

Ama girişte devam ettik, asansörde sevgili annem birdenbire önümde diz çöktü, ıslak kot pantolonumu çıkardı ve üşüdüğümü, ısınmam gerektiğini söyleyerek amımı yalamaya başladı. . Bütün bunlar birkaç saniye sürdü ama daireye girer girmez soyunmuştum ve deliklerim annemin dili tarafından yalanmaya başlamıştı bile.

- Hadi kızım, fahişenin üstüne işe - anne! - ve ben dayanamadım ve çoktan yüzüne su dökmeye başladım. Çok döktüm, annem hemen hemen hepsini içti, kuruyana kadar muhtemelen birkaç dakika sürdü. Sonra ikimiz de aynı anda geldik ve birbirimize mastürbasyon yaptık.

—Hemen döneceğim. - dedim ve kalkıp banyoya doğru ilerledim.

-Nereye gidiyorsun tatlım? - anne mırladı.

—Gerçekten tuvalete gitmem gerekiyor. Genel olarak bok istiyorum! — Uzun zamandır istiyordum ama daha çok boşalmak istiyordum.

—Keşke ne kadar sapık olduğumu bir bilseydin! — Annem sinsice gülümseyerek cevap verdi ve elimden tutup beni kendisine doğru çekti.

—Ne demek istiyorsun? — kafamda tuhaf ve bayağı düşünceler kaynıyordu.

—Bugün ağzım senin tuvaletin olacak! - ağzından kaçırdı ve kıçıyla beni kendisine doğru çevirdi.

Kelimeler olmadan her şeyi anladım, bu yeniydi. Biraz oturdum ve annemin nefesini anüsümde hissettim. Gerildim ve ilk bölüm ilerledi. Biraz karar verdim ve bu nedenle hemen rahatladım. Annemin parmaklarının amıma girdiğini ve dilinin benden çıkan boka dokunduğunu hissettim. Annemin dudakları kapandı ve o kısmın ısırıldığını fark ettim. Arkamı döndüm ve kıçımın arkasından bakan memnun anne memnun bir şekilde sırıttı, çiğnedi ve yuttu. Heyecandan titriyordum ve ağzı bokumu emmeye devam etmeye hazırdı. Onu beş dakika daha, muhtemelen azar azar, küçük porsiyonlarla besledim ama o her şeyi yedi.

Daha sonra kendini yıkadı, daha doğrusu ben onu dilimle yıkadım. Aynı zamanda kendi zevkinizi de deneyin. Ve yatmaya gittik.

Doğru, sabahları ilk göreceğim şeyin gergin ve üzerime bir şeyler atmaya hazır anüsü olacağını bilmiyordum. Kahvaltı yapmaya hazırlandım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post